44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    hallod maki, keresd már meg a barátodat aztán nála házalj a hülyeségeiddel
  • szucsy89
    ja, nem ő fogja lőni hanem majd tevez és megnyeritek a blt... azután meg kikapcsolod az xboxot és lefekszel aludni :D
  • 9csöves9
    nem sokat láttam a tegnapiból, de az tisztán látszott, hogy rendesen ki vannak fingatva a srácok. legalább gyakorolták a 11-eseket, Matrinak nem kell lőni majd a BL döntőben:D
  • 9csöves9
    Ogbonna, Vucinic, Tevez, De Ceglie, Peluso, Llorente, Motta, Rossi, Padoin, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Quagliarella, Storari, Matri, Isla, Rubinho, Buchel, Untersee, Magnusson, Garcia, Tena, Penna, Citti

ezzel a kerettel vágunk neki a tornának, várhatóan 3-5-2-ben kezdünk a Milan ellen valahogy így: Storari-Peluso,Ogbonna,Lichtsteiner-De Ceglie,Asamoah,Vidal,Padoin,Isla-Tevez,Llorente
  • limperatore
    Foleg h az Inter lemondta
  • 9csöves9
    a szerelmed még nyaral, úgy hogy ő maximum a banánkészletét teszi helyre kedden
  • szucsy89
    na majd Balo helyretesz titeket egy 3-assal ;))
  • 9csöves9
    szegény Intert már meg sem hívták, nehogy lehúzzák a nívót :(
  • forzajuve5
    kedd este 20:55 Tim kupa, a digisport közvetíti élőben. végre nézhetünk meccseket, még ha nem is látunk majd vélhetően túl nagy játékot a srácoktól
  • 9csöves9
    bedobták Biabiany-t esetleges érkezőnek...az agyam eldobom, ha tényleg leigazoljuk, miért kell mindig elrontani egy jó mercatot egy középszerű hulladékkal? emlékszem szabályosan sajnáltam az Intert amikor ez a krumplifejű beállt 1-1 meccsen, annyira szerencsétlen volt. Conténak gondolom kell egy új Giaccherini.
  • 9csöves9
    jah és több mint 7 millás fizetést kapott. ennyiért azért duzzogva megszokja a csúnya nőket meg a szar időjárást:))
  • 9csöves9
    na Jovetics aláírt a Cityhez, mi ennyit az életben nem adtunk volna érte. remélem ezzel nem azt intézték el, hogy Dzeko Észak-Afrikába igazol.
  • Breki33
  • forzajuve5
    elejébe kicsit belenéztem. kicsit meglepő, hogy Llorente nem szerzett gólt, mert végig veszélyes volt a kapu előtt.
    az nagyon látszott, hogy senki nem akart komolyan odalépni a labdáért, vigyáztak magukra.
    Vidal ment mint a tatár szokás szerint :)

Motta pedig mehet oda ahova gondolom
  • Trunks
    Ilyen performansz után csak elviszi vki. :D
  • 9csöves9
    7-0 lett a vége Motta!!!,Tevez,Matri,Vucinic,Vucinic,Mattiello,Matri

Motta gól+assziszt. ilyen van?
  • 9csöves9
    ne bántsátok Szücsit, biztos hiányzik neki a barátja:(

5-kor edzőmeccs, állítólag Motta is játszik...ennek mi a fasz az értelme? azt akarják mutatni az esetleges vevőknek, hogy számolnak vele? fel nem tudom fogni. Tevez-Llorente kezd párban amúgy és 3-5-2-es felállás lesz.

Melo hivatalosan is a Galatáé, kemény 4+1 milliót perkálnak. a kölcsönadási díjakkal ez így már majdnem 10 millió, de akkor is óriási bukta. az eladásokkal szépen lassan azért 0-ára hozzuk majd a mercatot, nem lepődnék meg ha augusztusban halásznánk még valakit a zavarosból, nem nagyon volt mostanában olyan átigazolási szezon amikor nem -20-30 milliókkal hoztuk azt le,
  • wright
  • Zsolti9014
    Hiányozni fogsz. Nagyon.
  • szucsy89
    Juve topikbú ki! Többet nem jövök :D
  • Zsolti9014
  • Grove4
    Deszar, hogy a saját csapatodban nem találsz örömet! :D
  • 9csöves9
    óó te strucc legközelebb jelezd már légyszíves, ha rommá oltasz minket, mert fel sem tűnt:D
  • szucsy89
    most épp titeket oltottalak rommá, de hát ki hogy értelmezi :D:D

Ogbonna 2011-es nyilatkozat: "Juventus? Soha, nem lennék áruló!"
  • 9csöves9
    7,5 milla, sok sikert neki

• 9csöves9
    úgy néz ki közelednek az álláspontok Zuniga ügyben, a játékossal elvileg már megvan az egyezség, most már a Napolin múlik. Mivel jövőre lejár a szerződése elég olcsón jöhet, ha meg gecizik De Laurentis akkor jön jövőre ingyen. Még a Napoli előtt a Sienában nekem nagyon bejött a játéka, sajnáltam is amikor elvitték, na meg azt, hogy utána rendesen átvette ezt a frusztrált nápolyi cigánykodást. Sienában még jobbhátvéd volt, elképzelhetőnek tartom, hogy ez is egy szempont abban, hogy ő lett a választott így mindkét oldalon jelenthet alternatívát. Asamoahnak én amúgy is adnék még egy esélyt a balon, minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy megoldja azt a posztot, nem is értem mi történt vele a jó kezdés után.

Lassan sikerül megegyezni Inter-Isla vonalon is, 7 millió körül lesz a vételár. Van egy olyan érzésem, hogy jó lesz ott. A Melo szappanoperának is lassan vége, a Galata talán végre kinyög magából egy 4 milliós ajánlatot...

Giakk elvileg ma utazik Angliába, a héten az ő ügyére is pont kerül. Q -t meg most már nem csak a Norwich, hanem a WBA és a Southampton is hívja. Csupa top klub, más kérdés, hogy még ők is simán lepakolnak egy 10 milliós ajánlatot amiről jópár olasz csapat csak álmodozik.

Joveticset viszi a City, megadják a 30 milliót a violáknak. Kicsit bánom, de azért ennyit nem ér még a srác.

Nézegettem a képeket a felkészülésről, jól meghatja őket Conte, néhányan már úgy néztek ki az ájulás határán vannak. Amit még felfedeztem, hogy a zseniális Marco Motta is velünk készül...nem igaz, hogy az ilyenek még mindig a vérünket szívják, még a reggelit is sajnálnám tőle az edzőtáborban.
  • wright
    Te tényleg élvezed azt hogy kajak hülyére vesznek?
  • 9csöves9
    Balotelli egy seggbuta majom. Na?
  • szucsy89
    na ezután nem szeretném meghallani hogy Balotelli így meg úgy, mert nálatok játszik a világ legnagyobb bohóca :D

• Rockynhooo
    Pepen szakadok :D mindenki őt akarja szobatársnak :DDD
  • 9csöves9
    Franciaország nyerte az U20-as vb-t, Pogba lett a torna legjobb játékosa. Belenéztem pár meccsbe, magasan kitűnt a korosztályából, egyértelműen a felnőtt válogatottban a helye.

Quagliarella iránt a Norwich érdeklődik, 7,5 milliót írnak, de kétlem, hogy oda elmenne. Pedig szerintem amúgy jó terep lenne neki a PL.
  • Trunks
    Ennyiért mindenképp el kellett adni, szerintem nem ér ennyit. Már 28 éves, nemigen emlékszem, hogy lett volna két jó meccse egymás után, ebben a szezonban közelebb volt Isla teljesítményéhez mint Lichtsteineréhez (pedig ő se brillírozott). Persze, kiegészítő embernek jó volt, de ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani a jelenlegi helyzetben. A csatárok közül kéne még legalább egyvalakit lepasszolni, és könyörgöm szélsőt!!!! Különben eddig majdhogynem tökéletes a mercato.
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    nem nagyon komálja az újságírókat, az nagyon lejött:D volt olyan kérdés amire nem is válaszolt, na meg a végén a kérdés végén simán fogta magát aztán elhúzott. gondolom a tavalyi lejárató kampány miatt nincs nagyon a szívében egyik sem.

Amúgy nagyon örül az eddigi mercatonak, elégedett minden érkezővel, Ogbonna szerinte a világ legjobb védői közé kerülhet pár év múlva. Beszélt arról is, hogy mennyire más gazdasági helyzetben vannak az európai élklubok, amíg mi 20 millióért hoztunk 3 játékost, addig a Bayern 37-ért Götzét, a Dortmund 30-ért az örmény gyereket, a PSG meg 63-ért Cavanit igazol. Megjegyezte, hogy nem bánta volna ha marad Cavani, ugyanis a Cavanival felálló Napolit is megelőztük. Joveticet nagyon nagyra tartja, de túl drága, és ezt az árat csak egy külföldi csapat fogja kifizetni.

És Llorente neve nagyon nem ment neki, állandóan Lo Riente-nek nevezte:D

• forzajuve5
    és az is, hogy kurvára nem volt kedve ehhez a mai eseményhez :)
  • 9csöves9
    hát igen. az viszont tisztán látszott rajta, hogy ő nem igazán örül Giak távozásának.
  • forzajuve5
    nézem, de minden kérdésre a szokásos sablon válaszok jönnek :). nem hiszem, hogy sok újat megtudunk ma, főleg nem az átigazolásokról. persze nem is vártam mást
  • 9csöves9
    aki esetleg szeretné a Mester bársonyos hangját hallani az itt követheti a sajtótájékoztatót:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I1ID9rTpyCo
  • 9csöves9
    Hát majd kiderül. Olaszországban nagyon jó a sajtója, mindig odáig voltak érte. Tavaly Prandelli a B-ből vitte az Eb-re szóval olyan rossz nem lehet. A városi rivális csapatkapitányát hoztuk el, aki ráadásul egy fiatal olasz válogatott. Sajnos az ilyenek mindig kicsit többe fájnak a kelleténél.
  • szucsy89
    Ennyire jó ez a gyerek hogy 15 millát fizettetek érte?