Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
mindegy volt, zsebben van mindegyik.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
érdekes h õt rakták oda

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
na ma akkor derbi, ismételten rossz elõérzetem van, szerencsére azok mostanában cserbenhagynak 😊

Pepe összeszedett egy kisebb sérülést ismét, õ lesz az egyetlen hiányzónk. Conte új felálláson gondolkozik, de nem hiszem, hogy ezt most kéne erõltetni. a tavalyi scudettonk legfontosabb láncszeme, Tagliavento vezeti a meccset, õ és a sleppje döntött úgy, hogy Muntari nem lõtt gólt

9csöves9
én is csak ajánlani tudom õket, ha velük mész nem lesz semmire gondod. nem tudom mennyi lenne a kocsis móka, nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne, ha drágább egyáltalán,pláne ha nem szálltok meg. viszont az biztos, hogy több a macera vele, nem árt ha 2 sofõr van az autóban, mert 10-12 órát egyedül levezetni csak oda kibaszott szar. na meg a társaság sem elhanyagolható a buszos túránál😊

Kaplan
Akkor azt mondod, hogy megéri velük együtt menni? Mert én úgy gondoltam, hogy haverral külön kocsival, plusz szerzünk még egy-két embert (õk beleszállnak a benyába) és csak a jegyet vennénk tõlük. Ebben az esetben sokkal költségesebb lenne az út? Meg ilyen formában egyáltalán lehetséges volna?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
ami szinte biztos, hogy mivel rangadóról van szó így jegyet szerezni egyénileg lehetetlen. nem kell megijedni mert a JCH minden rangadóra szervez utat, erre is biztosan fog.
felmész a juventusfc.hu-ra. ott megtalálsz minden információt magáról a JCH-ról. érdemes belépni tagnak, mert õk élveznek prioritást a jegyek elosztásakor.
egy ilyen út kb 60-70 ezer forintba kerül. ebben benne van az utazás, egy éjszaka szállás Torinóban és természetesen a meccsjegy.
Az út pestrõl egy elõre megbeszélt helyrõl indul. elég hosszú az út, de mindig jó hangulatban telik 😊. a városban szabad program biztosított. mivel hazai pályán lesz a meccs így lesz stadiontúra is, ami ugye nem kis élmény.
személy szerint hazai meccsen még nem voltam. majd csak jövõ õsszel tudok menni sajnos 😞. idegenbeli meccsen már voltam velük szervezetten is, valamint úgy, hogy a helyszínen találkoztunk.
megbízhatóak, minden úgy történik ahogy meg van beszélve elõre. árak is nagyon jók szerintem, ennél olcsóbban úgy hogy mindent megkapsz nem nagyon fogsz találni

Kaplan
Az egyik cimbimmel azt tervezzük, hogy meglátogatnánk jövõre egy hazai meccset. Az április huszonegyedikei Juventus - AC Milant néztük ki. Ha jól emlékszem van itt egy-két fórumozó aki már volt kint meccsen. Szeretnék érdeklõdni, hogy mi az egész menete, hogyan tudnánk jegyet venni? Illetve tudna valaki írni egy kis ismertetõt az egész túráról? Plusz valaki betársulna-e. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Azt látom, hogy nem kell...

Semmi köze ennek a múlt heti meccshez. Azért hoztam csak fel azt, mert volt aki kesergett itt a topikban, hogy az ismerõsei a Catania meccs után megint azzal fognak jönni, hogy "húúú csaló Juve bleeee". Nem kell vele foglalkozni, más kárára/javára is tévednek.

Keresgetni meg nem kellett, mert rögtön szembejött. Attól meg, hogy Militóhoz ha hozzáérnek elesik, még nem lesz szabálytalan.

Amici di nessuno...

limperatore
nem kell kérni, csak idegesítõ hogy most az a divat a juvésoknál a múlt hétvégi események óta hogy találjunk gyorsan vmi kamu ítéletet az internél is
és egy egyértelmû 11-esre próbálják ráhúzni h kamu volt...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Nyugi srácok! <#pias>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Neked meg mi bajod van? Nem szólt hozzád senki. Nem tettem semmit rosszat. Nem mentem az Inter-topikba arcoskodni, nem csalóztam, csak ma láttam az összefoglalót, rohadtul nem volt semmi. Miért ne írhatnám le ezt? Senki nem kért, hogy gyere ide osztani az észt. Pláne nem ilyen stílusban.

Amici di nessuno...

limperatore
hagyd már azt a 11est, kajak ilyenbe akarsz belekötni? ne nevettesd már ki magad
max a piros lapba lehet

vicc h ennyire akartok találni vmit az internél hirtelen...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
A múlt heti Catania elleni "csalás" után most az Inter nyert elég érdekes körülmények közt. 0-1-es Samp vezetésnél Milito - finoman fogalmazva - elég véleményes körülmények közt elesett, piros lap, 11-es, egyenlítés. Mindez a második félidõben. Úgyhogy nem kell aggódni, másnak is elnéznek ezt-azt a bírók.

Amici di nessuno...

Breki33

Breki33
Breki33
limperatore
persze nálunk a legfontosabb a bl hely elérése, nyilván mindenki scudettoról beszél, de tavalyelõtt ti is 7. voltatok aztán veretlenül scudetto

most mind1 muntari gólja, de az tuti h utóbbi évek legnagyobb derbyje lesz

amúgy én is x-et várok de egy ilyen meccs kiszámithatatlan, egy piros lap 1 11-es bármi beleszólhat, 1 szabadrúgás 1 mákos gól 1 szöglet gól bármi

de már alig várom,aki pesti jöjjön a gian mario olasz étterembe meccset nézni, kivéve breki õ kivan tiltva 😄DD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
kb tavaly ilyenkor azt írtad,hogy ez már nem is derbi 😊

nagy meccs lesz, jó formában vagytok, de eddig nehéz ellenféllel szerintem nem találkoztatok. mi meg a rangadókon egyszerûen annyira fel tudjuk húzni magunkat, hogy nem tudom elképzelni a vereséget. reméljük nem a sporikról szól majd a meccs...

X-t várok amúgy, per pill szerintem az mindkét csapatnak jó is az 1 pont. az Inter azért nem fog sokat kockáztatni, mert ez ellen a Juve ellen a 7 pont azért már tetemes(hiába nem kimondott cél még Milánóban a scudetto), a Juvet meg morálisan tenné taccsra, ha pont az Inter ellen szakadna meg a veretlenségi széria.

limperatore
szombaton hatalmas meccs lesz, akármi is lesz a vége az elmúlt évek legnagyobb derby ditalia lesz

mit gondoltok? 😊

9csöves9
Sebat erre kéne használni. technikailag egyedül több mint az egész Bologna meg hasonló csapatok együtt ilyenkor jönnek ki az erényei. nem akkor ha Terryvel a seggében kell birkóznia

9csöves9
nekem melóhelyen kicsit vissza kellett fognom magam😄

Trunks
Puzsérék megint alkottak... a szerencsének köszönheti a Juve a gyõzelmet. Aha, végülis 2 kapuralövése volt a Bolognának, az elsõre nem is emlékszem. De Ceglie meg végre újra szép gólpasszt adott... télen õ is mehet sajnos. A tavalyi remeklése után nem ezt vártam volna.

Pogbára nincsenek szavak. Így már nem lesz gond, ha Marchisio vagy Vidal nem tud játszani. Ja és Seba is hatalmas labdát adott, csereként marha jól fel tudja pörgetni a csapatot.

Amici di nessuno...

9csöves9
De Ceglie meg kuka...

Count Adyn
Jaja😊
szerencse hogy nincs itthon senki akkorát üvöltöttem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
geci de rég volt ilyen uccsó perces gólunk😄D nagyon megérdemeltük, faszom kilett volna ha megint egy ilyen "egyszer találják el a kaput de az élete gólja a csávónak" meccsen szopunk le. nagyon kellett a derbi elõtt. Pogba istencsászár!

Kaplan
POGBA!!! Beszarás ez a gyerek, olyan kibaszott hidegvérû és tudatos, megemelem az összes kalapomat! Napolira három pontot húztunk.

Count Adyn
POGBAAAAd😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Pogba tényleg hihetetlen, jó hogy megkapta a lehetõséget. Isla se rossz, de Ceglie tényleg elég gyengus. Giaccherinit is lehoznám, szegénykém nem belsõ kp. Giovinco Bendtner helyett, Asamoah pedig de Ceglie vagy Giaccherini helyett és jók vagyunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
ez nem a gól elõtti szituáció, hanem amikor veszélyesen elment a kapu elõtt a labda

9csöves9
...és milyen jó érzés végre, hogy tudunk egy meccsen egy fél kezdõt pihentetni, nem az van mint 2 éve, hogy úgy kellett lasszóval fogni a 11 játékra alkalmas pléjert

9csöves9
szokásos hétközi meccs, de halál nyugodt vagyok, valahogy behúzzuk. Pogba kibaszott jó, ennyi idõsen ilyen halál nyugalommal uralni az egész kp-t elképesztõ.megérte érte boxolni a Szõrrel. Motta oldalán simán megnyerhetnénk a meccset, ha nem De Ceglie lenne szemben vele, szegénykémet szerintem kiskorában mindig elverték ha jobb lábbal ért a labdába. hihetetlenül egysíkú és még azt az egy dolgot sem csinálja jól sajnos. Asamoah és Vucinic be és megvan a meccs.

Breki33
khmmmmmmmmmm

Breki33
Trunks
Gazzettánál Giaccherini-Pirlo-Pogbát emlegetnek, bal szélen szokás szerint Asamoah, a jobbon pedig pihenõt kaphat Lichtsteiner, helyette Isla kezdhet. Kicsit furcsállom, hogy bár a svájci futógép nincs élete formájában, Cacéres pedig csereként már eldöntött egy rangadót is, mégse kapja meg a lehetõséget az uruguayi. Pepét is szívesen látnám már újra a pályán.

Elöl pedig állítólag Seba-Benga csatársor lesz. Conte vmiért nem szívesen oszt lapot Quagliarellának, Matrira meg nehéz számítani. Én megértem, hogy Bendtner megkapta az elõzõ fordulóban a lehetõséget, de szegény annyira ügyetlen és esetlen, hogy egyáltalán nem ebbe a közegbe való. Egy angol kis/középcsapatba sokkal jobban illene.

Amici di nessuno...

9csöves9
ma este Bologna, ismét Puzsérral élvezhetik a szerencsések. nyögvenyelõs meccsre számítok, nem lesz se Marchisio(nem kockáztatják a játékát) és Vidal sem(okosan kisárgázta magát még az Inter elõtt). írnak többfélét a középpályára Giaccherini-Pirlo-Pogba, Asamoah-Pirlo-Pogba, Marrone-Pirlo-Pogba stb., én Asát preferálnám, de Marronet is megnézném végre a kp-n. Pirlo most játszik elõször a Juventusban úgy, hogy nincs mellette se Marchisio, se Vidal.

az ellennél hiányzik majd Diamanti viszont Motta kezd, úgyhogy ez két hatalmas elõny😄 kezdeni fog Pazienza és Gabbiadini is.

mindenképp nyerni kéne a derbi elõtt, nem lenne jó azzal a tudattal nekivágni, hogy egy esetleges vereség esetén megelõznek minket.

😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
<#eljen>

Breki33
Julio Cesar: Ha Olaszországban egy bíró a Juventus javára téved akkor ez történik ami most, ha egy másik csapat javára akkor senki nem szól semmit.
Breki33
olasz foci világversenyeken messze eredményesebb mint az angol

az angol bajnokcsapat pedig nagyon vitézkedik a BL-ben....
Rockynhooo
Haver is ezt szokta írni hogy ha meg is lesz a Juvenak akkor nem ér mert ez csak olasz foci. PL-ben sokkal nagyobb dicsõség 😄D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
jó de ebben a gyenge bajnokságban nem dicsõség, a Barsza már 200 veretlen meccsnél járna 1 év alatt. a Premier Lígbõl meg simán kiesne a Juve, mert ott nem tudnánk bundázni...

Rockynhooo
Remélem meglesz még 2 és akkor tudom baszogatni az Arsenalos haverokat 😄

forzajuve5
igen, és már csak 52 kell a százas szériához <#beka3>

Rockynhooo
48. veretlen meccs volt ez a bajnokságban egyhuzamban?

limperatore
persze mert szétbasztuk a bilant, idén már 4x 😄

Grove4
és tényleg az Inter nyerte meg nekünk a scudetott 😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
visszakerestem, tavaly 14 fordulóval a vége elõtt megjósoltam, hogy a hátralevõ meccseken mennyi pontot szerzünk(más elosztásban), szóval erre lehet rátenni a házat,kocsit,asszonyt,gyerekeket 😄

9csöves9
hát akkor...akkor szopás van😄

limperatore
és ha chelsea ellen x, shaktartól meg kikaptok idegenben? 😄

9csöves9
ójaj.

ez lesz egyébként:

Juve-Nordsjaelland 1-0
Chelsea-Shaktar 1-1
Juve-Chelsea 2-1
Nordsjaelland-Shaktar 0-2
Chelsea-Nordsjaelland 4-0
Juve-Shaktar 0-0 (itt már ki is kaphatnánk, de szeretjük a döntetleneket)

Shaktar 12 p
Juve 10 p
Chelsea 8 p
Nordsjaelland 1 p