Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Pepe összeszedett egy kisebb sérülést ismét, õ lesz az egyetlen hiányzónk. Conte új felálláson gondolkozik, de nem hiszem, hogy ezt most kéne erõltetni. a tavalyi scudettonk legfontosabb láncszeme, Tagliavento vezeti a meccset, õ és a sleppje döntött úgy, hogy Muntari nem lõtt gólt
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
felmész a juventusfc.hu-ra. ott megtalálsz minden információt magáról a JCH-ról. érdemes belépni tagnak, mert õk élveznek prioritást a jegyek elosztásakor.
egy ilyen út kb 60-70 ezer forintba kerül. ebben benne van az utazás, egy éjszaka szállás Torinóban és természetesen a meccsjegy.
Az út pestrõl egy elõre megbeszélt helyrõl indul. elég hosszú az út, de mindig jó hangulatban telik 😊. a városban szabad program biztosított. mivel hazai pályán lesz a meccs így lesz stadiontúra is, ami ugye nem kis élmény.
személy szerint hazai meccsen még nem voltam. majd csak jövõ õsszel tudok menni sajnos 😞. idegenbeli meccsen már voltam velük szervezetten is, valamint úgy, hogy a helyszínen találkoztunk.
megbízhatóak, minden úgy történik ahogy meg van beszélve elõre. árak is nagyon jók szerintem, ennél olcsóbban úgy hogy mindent megkapsz nem nagyon fogsz találni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Semmi köze ennek a múlt heti meccshez. Azért hoztam csak fel azt, mert volt aki kesergett itt a topikban, hogy az ismerõsei a Catania meccs után megint azzal fognak jönni, hogy "húúú csaló Juve bleeee". Nem kell vele foglalkozni, más kárára/javára is tévednek.
Keresgetni meg nem kellett, mert rögtön szembejött. Attól meg, hogy Militóhoz ha hozzáérnek elesik, még nem lesz szabálytalan.
Amici di nessuno...
és egy egyértelmû 11-esre próbálják ráhúzni h kamu volt...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
max a piros lapba lehet
vicc h ennyire akartok találni vmit az internél hirtelen...
Amici di nessuno...
most mind1 muntari gólja, de az tuti h utóbbi évek legnagyobb derbyje lesz
amúgy én is x-et várok de egy ilyen meccs kiszámithatatlan, egy piros lap 1 11-es bármi beleszólhat, 1 szabadrúgás 1 mákos gól 1 szöglet gól bármi
de már alig várom,aki pesti jöjjön a gian mario olasz étterembe meccset nézni, kivéve breki õ kivan tiltva 😄DD
nagy meccs lesz, jó formában vagytok, de eddig nehéz ellenféllel szerintem nem találkoztatok. mi meg a rangadókon egyszerûen annyira fel tudjuk húzni magunkat, hogy nem tudom elképzelni a vereséget. reméljük nem a sporikról szól majd a meccs...
X-t várok amúgy, per pill szerintem az mindkét csapatnak jó is az 1 pont. az Inter azért nem fog sokat kockáztatni, mert ez ellen a Juve ellen a 7 pont azért már tetemes(hiába nem kimondott cél még Milánóban a scudetto), a Juvet meg morálisan tenné taccsra, ha pont az Inter ellen szakadna meg a veretlenségi széria.
mit gondoltok? 😊
Pogbára nincsenek szavak. Így már nem lesz gond, ha Marchisio vagy Vidal nem tud játszani. Ja és Seba is hatalmas labdát adott, csereként marha jól fel tudja pörgetni a csapatot.
Amici di nessuno...
szerencse hogy nincs itthon senki akkorát üvöltöttem😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Elöl pedig állítólag Seba-Benga csatársor lesz. Conte vmiért nem szívesen oszt lapot Quagliarellának, Matrira meg nehéz számítani. Én megértem, hogy Bendtner megkapta az elõzõ fordulóban a lehetõséget, de szegény annyira ügyetlen és esetlen, hogy egyáltalán nem ebbe a közegbe való. Egy angol kis/középcsapatba sokkal jobban illene.
Amici di nessuno...
az ellennél hiányzik majd Diamanti viszont Motta kezd, úgyhogy ez két hatalmas elõny😄 kezdeni fog Pazienza és Gabbiadini is.
mindenképp nyerni kéne a derbi elõtt, nem lenne jó azzal a tudattal nekivágni, hogy egy esetleges vereség esetén megelõznek minket.
😄😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az angol bajnokcsapat pedig nagyon vitézkedik a BL-ben....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ez lesz egyébként:
Juve-Nordsjaelland 1-0
Chelsea-Shaktar 1-1
Juve-Chelsea 2-1
Nordsjaelland-Shaktar 0-2
Chelsea-Nordsjaelland 4-0
Juve-Shaktar 0-0 (itt már ki is kaphatnánk, de szeretjük a döntetleneket)
Shaktar 12 p
Juve 10 p
Chelsea 8 p
Nordsjaelland 1 p