44078
-
#38591 ezért is jobb választás Tevez, mint Higuain. neki kevesebb támogatásra van szüksége ahhoz, hogy helyzetbe kerüljön.
remélhetőleg Pepe újra a régi lesz, az sokat lendítene a széljátékon.
nálam a leggyengébb pont a védelem bal széle. oda nagyon kellene valaki. valamint egy minőségi belső védő sem ártana a padra.
Elkann nagyon bele van buzulva Joveticbe, így szerintem az a rész még mindig nincs lejátszva -
#38590 Ha jön Tévez (márpedig nagyon úgy néz ki), akkor túlzásnak érezném idén Jovetics érkezését is. Q gondolom sajnos távozik, mondjuk ha Vucsinics is, akkor bőven jónak érezném a Llorente-Tévez-Matri-Seba négyest. Sokkal nagyobb gondok vannak a kp. szélén, idén egyik szélünk se brillírozott. Lichtsteiner védekezésben kiváló, beadni nem tud (nem szélső vagy wing-back, hanem szélsőhátvéd), Asamoah belső kp., ez is érződött. A cserékről pedig inkább ne is beszéljünk. Hiába lesznek elöl jobb csatáraink, ha szélről 0 támogatást kapnak. -
#38589 Kolarov is képben van még állítólag. -
#38588 én is valami ilyesmire gondoltam. rögtön azután jött újra a képbe a Milan amikor az első hírek jöttek arról, hogy milyen jó áron tudnánk megszerezni Tevezt. Gallianiból simán kinézek egy ilyet és ápol annyira jó kapcsolatot Tevezékkel, hogy be lehessen ezt adni.
amúgy én egyre kevésbé tartok a honvágyától, azért Olaszország felüdülés lesz neki Anglia után ilyen szempontból. amúgy is rengeteg az argentin a ligában, akár át is járogathat Zanettiékhez ha úgy tartja kedve:D
a hírek szerint azonban továbbra sem szállunk le Joveticről. most elsősorban majd az Ogbonna biznisz lezárásán dolgoznak, utána pedig az eladásokon a sor, a Vucinic,Q,Matri hármasból kettő távozna és a belőlük remélt összegből mennének rá Joveticre. elég durva lenne ha ő is érkezne, nem igazán hiszek ebben. -
#38587 #38586: No offense, de szerintem sosem volt a kezetekben, Galliani csak be akart kavarni, felverni az árát.
#38585: Én egyébként örülök neki, szerintem univerzálisabb játékos mint Higuain, azt viszont aláírom, hogy Higuain hosszútávon jobb lett volna. Egyébként szerintem is csak a viselkedése problémás, de bízom benne, hogy nálunk nem jön ki a dilije, néha amúgy is kockáztatni kell, mint a Milan, Ibraval, Balotellivel. -
#38586 Na, úgy néz ki lecsaptátok a kezünkről Tevezt, már csak azért szorítok hogy fél év után rátörjön a honvágy és haza akarjon menni. :)) -
#38585 ha csak nem történik valami csoda, akkor Tevez a Juventus játékosa.állítólag már holnap jöhet orvosira, de gondolom éppen Argentínában partizik. -
#38584 Kíváncsi leszek ki marad a csatárok közül, ha tényleg létrejön az üzlet. Vucsinicset nem nagyon tudom elképzelni cserecsatárnak, illetve elképzelni még csak-csak, de a motivációs problémáit ismerve nem tűnik nyerő ötletnek. És akkor még mindig marad 3 másik támadó, ami még mindig sok. -
#38583 Tevez lesz a befutó egyre inkább úgy tűnik. vannak kétségeim, de azért nem fogom telesírni a kispárnám, hogy ha csak egy Tevez-Llorente kettőssel erősödik a csatársorunk. az utóbbi idők párosai közül talán az övék hasonlítana stílusban legjobban az Alex-Trez kettőshöz. 10+5 millió bónuszt rebesgetnek(bajnoki cím, bl elődöntő) illetve 5,5-ös fizetést bónuszokkal.
amúgy nem lennék meglepve, ha ebben az ügyben is lenne még fordulat, és a végén megint valami 4. ember kerül szóba. -
#38582 állítólag ma delegáció utazott manchesterbe, hogy Tevez átigazolásáról tárgyaljanak.
közben látom, hogy kinevezték az öreg Carlot a Real edzőjének, így most akár a Higu szál is felgyorsulhat.
megnéztem volna a jelenetet amikor Conte megkérdezte Marottát az eddigi igazolásokról :) -
#38581 ha ez így van, akkor ez számunkra nem rossz előjel. Wenger sem nagyon szeret mélyen a zsebébe nyúlni, és úgy néz ki vezetőségi szinten elég jó kapcsolatot ápolunk most a Madriddal. a részletfizetés a mai világban nem hiszem, hogy nagy gond lenne az olajcsapatokon kívül nem sokan fizetik ki egyben egy játékos vételárát. -
Monoton #38580 Higuainhoz annyi, hogy ő elfogadta az Arsenal és a ti ajánlatotokat is. Most a kluboknak kell megegyezni. -
#38579 mai pletykarovat:
-Conte visszatért a nászútjáról, össze is ül Marottáékkal egyeztetni az igazolásokról
-Ogbonna érkezése lassan kész tény, 9-10 millió+Immobile fele vagy csak készpénz
-megint ment pár ajánlat a violákhoz, mindet visszadobták, kizárólag 30 millió kessért adják Jojot.úgy tuti felejtős
-bár úgy tűnt az Arsenal tuti befutó Higanynál, most az apja és egy fifa ügynök is azt nyilatkozta, hogy semmi sem biztos még, az Arsenal és a Juventus is komoly ajánlatot tett, valamint más csapatok is vannak még a kalapban érdeklődés szintjén. az Arsenal több pénzt, mi több trófeát tudunk adni, kérdés mi a fontos az argentínnak:)
-Marotta továbbra is a tavalyi szöveget nyomja: Higuain,Jovetic és Tevez is nagyszerű játékos, érdeklődünk irántuk, DE blablablabla és különben is itt van már Llorente aki egy nagy bajnok. -
#38578 akkor a srác kurva sokszor ziccerbe tud kerülni, ha így is összerugdosott 100 gólt 25 éves korára. pláne úgy, hogy szerintem 5 meccsen nem kezdett zsinórban soha. így persze, hogy nem magabiztos a kapu előtt. bizalom kell neki, folyamatos játék, szerintem nagyon sok van még benne, és kb. úgy fog vele járni a Madrid mint Sneijderrel. -
#38577 higuaint nem értem...neki 25 ziccer kell 1 gólhoz...viszont tevez kurva jó -
#38576 +1.és itt nem feltétlenül a játéktudásról van szó, mert Tevezt jó spílernek tartom. csak a másik kettő fiatal, nem keres egetrengető összeget a jelenlegi csapatában, és nem mellesleg náluk nem tartanék attól, hogy 1 év után hisztiznek és el akarnak majd húzni, mert hiányzik anyu, nincs nonstop 35 fok, vagy nem tetszik nekik Conte. Tevez ilyen szempontból nagyon kockázatos és kurvára nem tenne jót az sem a csapatnak, ha egy ilyen agybeteg rögtön többet keresne mondjuk Vidalnál vagy akármelyik meghatározó embernél. -
#38575 tavaly is, még együtt is mutogatták gyönyörű mosolyukat az étterem asztalánál. aztán még sem láttam még Milan mezben szaladgálni... -
#38574 Tevezzel Galliani elvileg már megegyezett :) -
#38573 Nálam pont fordítva lenne a csatársorrend:D -
#38572 Asamoah másik felét megvásároltuk, Islanál pedig meghosszabbították a közös tulajdont. A játékjoga a Juventusnál van, tehát ha az Inter megveszi a mi részünket akkor mehet hozzájuk. Peluso kapcsán pedig éltek az opcióval( szerintem kötelező "opció" volt) 5 misibe fájt...
Megy tovább a csatártéma a mostani állás szerint Tevez,Jovetic,Higuain sorrend van ha az esélyeket nézzük, de minden nap van valami hír mindegyikről. Tevez lenne a legolcsóbb gondolom ez fog dönteni... -
wright #38571 Na Marci csak mega ajánlat esetén mehet.Remélem ezzel tisztázva az ügy és megint felpörög :) -
#38570 Múltkor én is olvastam egy esetleges Marchisio - El Shaarawy cseréről hírt, akkor ezért :) -
#38569 pletykálnak erről arról Manchester,Monaco stb. és amikor erről Marchisiot megkérdezték ő annyit mondott, hogy ha a klubnak nincs szüksége rá és el akarja adni akkor természetesen távozik.
én se értem, hogy egy ennyire technikás, ügyes játékos, hogy tud hónapokra eltűnni a mezőnyben. eleinte ráfogtam arra, hogy fiatal, de most már ez nem mentség erre. persze aztán ha elmenne, valószínűleg igencsak hiányozna a középpályáról az a 12 km amit ő állandóan összerobotol, pláne ha Pirlo is a pályán van. -
#38568 Miért, miről van szó vele kapcsolatban? Nekem mindig az az érzésem, hogy túl keveset vállal. Technikailag teljesen képzett, jól tud lőni, passzolni, mégis mindig az egyszerű megoldást választja és rögtön szabadul a labdától. Értem én, hogy nem neki kell irányítani, de kicsit többet vállalhatna a nagy mezőnymunka mellett is. -
#38567 jaja azóta nem rúgott, nem az erőssége:D
#38565: valahogy én is úgy érzem, hogy Marchisio kapcsán többről van szó egyszerű újságírói találgatásnál. szerintem egy jó ajánlat esetén elengednék, és bármennyire is bírom, az ő hiányát éreznénk meg a legkevésbé a kp közepén.
-
#38566 Nagyon nem lett volna szükség erre a Konföderációs kupára. Pirlóra is nagyon ráférne a pihenés. A gól megint szép volt. Mikor lőtt ő utoljára gólt akcióból? :D Mintha a tavalyi firenzei 0-5 rémlene, szerintem azóta nem. -
wright #38565 Neki ez az 1 hónap pihenés nagyon kellett.Viszont Marci gyengus volt....lehet hogy nem zörög a haraszt. -
#38564 az milyen már, hogy Marotta szerződése jún.30-ig szól? ha addig virít valakit akkor maradhat vagy mi?:D
tegnap Pirlo megint szép gólt vert, és úgy játszott, ahogy legalább egy éve nem láttam. az utóbbi fél évben már majdnem olyan gyengén tolta mint az utolsó Milanos éveiben. -
wright #38563 :D
Azért többet látok benne mint ami kijött,de nem fogok eret vágni ha elmegy.Pénzt viszont tényleg nem szabad rá áldozni,főleg ha 1-2 millión szarakodunk a 'kibebaszottsztárcsatár' ügyében. -
#38562 Szerintem meg bőven túl sok lehetőséget kapott. 18 meccs azért nem olyan kevés, pláne ha a teljesítményét nézzük. Egyszerűen nem is emlékszem értékelhető megmozdulására, ennek ellenére ősszel egész sokat játszott, aztán hosszú ideig alig-alig, majd az utolsó néhány meccsen erőltette Conte, de fájdalmas volt nézni a kínlódását. Én pénzt semmiképp nem áldoznék rá. Interbe pont jó lesz, mert tud spanyolul. :D -
#38561 nagyjából 0 amit mutatott, de hát tényleg esélye sem volt, hogy visszanyerje a formáját. a keresztszalagja szakadt el, az egész felkészülést kihagyta, nem is csodálom, hogy nem nagyon játszott. ennek ellenére én megtartanám ha már jó a térde, egy jó alapozással még hasznunkra lehet. kérdés, hogy meg lehet e újítani a közös tulajdont, mert ha nem akkor tuti nem áldozunk rá 8-9 milliót a másik felére. az Udinesetől azt nyilatkozták, hogy a Juventuson múlik a játékos jövője, ha kell akkor marad, ha nincs rá szükség akkor Inter. -
wright #38560 Conte nem vette ember számba,nem is játszott sokat...Súlyos sérülés után esélye nem volt a kezdő közelébe kerülni.Amilyen szerencsénk van nálatok beindul....ha elengedjük,de ügye mi arról tárgyalunk hogy maradjon a közös tulajdon,hogy a rühes csapatod nehogy jól járjon. -
#38559 Isla milyen volt nálatok? Mazzarri nagyon akarja őt most -
#38558 Vicc ez a Konföderációs Kupa. Mindenki magasról szarik rá (kivéve a brazilokat, mert nekik nincs tétmeccsük egy évig meg mégis csak hazai pálya), csak arra jó, hogy egy hosszú szezon végén még egyet facsarjanak a játékosokon. Plusz ugye később is kezdik a a felkészülést a következő szezonra. -
#38557 Köszi! Collina vezeti a meccset, jó lesz az ő fejét is látni újra:)
Agnelliék együtt kajáltak ma Perezékkel a Bernabeuban, majd elvonultak egy tárgyalóterembe, a téma nyilván Higuain volt. a firkászok szerint okés a Madridnak a részletfizetés, de emelni kell az eddigi ajánlaton. -
#38556 Vagyis a meccs 18.00-kor lesz -
#38555 talán megnéznétek
19.00 Real Madrid Legends-Juventus Legends
streamek: -
#38554 sok sikert neki, remélem belőle is nagy edző lesz
#38552: elég jól feljöttünk:) -
#38553 A Fehér Toll lett az Ajaccio edzője. -
#38552 A Bianconei Blog hamburgert tervezett, szavazzatok! :)