44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Ma éjjel? Lesz link? Vagy csatorna közvetíti?
  • 9csöves9
    benne van:D de ez legalább emberi időben lesz, 00:30-kor.

várható kezdő: Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Tevez,Llorente
  • limperatore
    remélem izgi 0:0 lesz 11-esekkel :D
  • 9csöves9
    Mivel az inter is olyan szenzációs ezen a tornán mint mi, meccselünk egyet velük a 7.helyért.nem is baj legalább lesz egy kis infoja Conténak a Mazzari féle Interről.
  • wright
    Ezek szerint van..
  • 9csöves9
    az oké, de pl ennek a Galaxynak nincs egy szokker stadionja?
  • wright
    Azért az MLB ,NBA,NFL,NHL négyes közelében sincs a foci népszerűsége,nem fognak miatta 50ezres stadionokat építeni.

Én az inter-t is ide sorolom,nem igazolnak senkit így megmarad a csapategység,ez a nagy trükk...
  • limperatore
    azért a milannak eddig brutális átigazolási voltak..silvestre..
  • 9csöves9
    jah amúgy ezeknél nincsenek rendes foci stadionok? elég nevetséges ez a bézból pályás megoldás.
  • 9csöves9
    hát ez elég gáz volt, iszonyat milyen buta gólokat kaptunk.a frissesség abszolut hiányzik a csapatból, a szuperkupa döntőig összekéne kapni a brigádot. ezt az amerikai túrázást meg ezzel az évvel el is lehetne felejteni.az mondjuk nem volt gyenge a meccsen, hogy Sebát a 16-oson belül felrúgták mint a büdös szart, aztán semmi:D

innentől kezdve nálam a Milan az első számú favorit a scudettoért, mi pedig a kiesés ellen fogunk küzdeni.
  • szucsy89
    Pirlo mekkora gólpasszt adott, öröm volt nézni :)
  • wright
    Hát ez a produkció megint egy nagy semmi.Azért lassan a fiúk visszatérhetnének lélekben is a pályára.Bár tudom,nem most kell villantani de na....
  • forzajuve5
    nagyot villantottunk :D
  • 9csöves9
    el akarták paterolni Romerot a nagy fizetése és az állandó válogatott túrák miatt, az ő helyére ment volna Storari, de végül nem sikerült senkire rásózni az argentint. nem is bánom, és úgy látszik ő neki sincs baja a csapatban betöltött szerepével.

ma hajnali 4.30kor meccs, megint pont 5-ig kell lennem, szóval az első félidőt bevállalom.talán most már villantunk valamit. a kezdő várhatóan szinte ugyanaz, csak Pirloval.
  • Trunks
    Nem úgy volt, hogy Storari visszamegy a Sampba?
  • 9csöves9
    Én végül nem maradtam fent, de nem is bánom.az összefoglaló alapján azért inkább nekünk voltak kidolgozott helyzeteink.nem most kell formában lenni szóval nem aggódok.
  • forzajuve5
    rendes játékidő 1-1, egyből jött a tizenegyes párbaj ahol kikaptunk.
    tipikus előszezoni formában voltunk, sok következtetést nem is akarok levonni. teljesen más lesz a játék ha majd a rendes kezdővel futunk ki a pályára
  • forzajuve5
    jó minőség, angol kommentár:

http://www.webfirstrow.eu/watch/198361/1/watch-everton-fc-vs-juventus.html
  • wright
    Én felkelek,majd utána alszok :) Jó lenne egy kicsit élesebb meccs,bár nem hiszem hogy nagyon rápörögnének a fiúk.Azért ez a kezdő olasz válogatottak nélkül is egész pofás :)
  • 9csöves9
    én pont 5-kor végzek a melóban, ha nem leszek hulla belenézek:)

várható kezdő:Storari-Peluso,Ogbonna,Lichtsteiner-De Ceglie,Asamoah,Marrone,Vidal,Isla-Tevez,Llorente
  • forzajuve5
    gondolkodom rajta, hogy felkelek megnézni. reggel 5 óra. tv nem adja, de stream majd biztosan lesz.
    azt nem tudom milyen kezdővel megyünk ki. ha még nem játszanak a válogatott játékosok akkor az nem lenne az igazi.
    Tevez és Llorente gondolom kezd, azt azért megnézném hogy mozognak :)
  • wright
    Everton elleni mérkőzés-t gondolom ne keressem sportadókon....ha valaki tud majd stream-et ne tartsa magában :)
  • Breki33
  • Trunks
    Ha ez így lesz, akkor azért marad bennem hiányérzet. A kp. két széle Giaccherini távoztával még inkább karcsúnak tűnik. Cáceres, Pepe, De Ceglie, Peluso, Motta (!!!), Padoin, Asamoah, Lichtsteiner, Isla. Mennyiségben rendben van... Azért nagyon remélem, hogy Mottát és Marronét elpasszoljuk kölcsönben még a szezon kezdete előtt. Amúgy még mindig viccnek tartom, hogy Reto Zieglerrel ennyire nem számol Conte, még a csapattal se készülhet, pedig van annyira jó, mint a nagy része ennek a névsornak.
  • 9csöves9
    Jobban megnézve azért a kezdés sem olyan brutális.a Samp lehetetlen hogy zsinórban 3x megszopasson minket, a Laziot otthon fogadjuk márpedig az utóbbi torinói látogatásaik során csak Marchettinek köszönhették, hogy nem lettek kitömve, az Internek meg biztos több idő kell, hogy összeálljanak. Legalább hamar felpörögnek a srácok.

Marotta nyilatkozott tegnap, nem lesz több érkező. Kicsit kétkedve fogadom, de ha így lesz akkor sincs tragédia. Zuniga a Napoli tegnapi meccsén már ugrált a chi non salta Juventinora, 1 héttel korábban is próbálták erre rávenni, akkor még nem akaródzott neki:) gondolom így hogy marad nem akar haragban lenni a cigányhordával.
  • Trunks
    Aúúú... nézzük a pozitív oldalát! Az utsó 5 forduló sétagalopp. Ha ott dől el a bajnokság, akkor jók az esélyeink.
  • 9csöves9
    hát nem lesz egyszerű az eleje...

• 9csöves9
    szerintem a végén dobogóra megint odaértek, de a bajnoki címbe nem lesz beleszólás idén is várok egy olyan hullámvölgyet mint tavaly, na meg a keret sem erősödött szinte semmit. aztán ki tudja, mint írtam bármikor jöhet egy olyan meglepetés mint mi a két hetedik hely után.
  • szucsy89
    és a Milan?
  • Trunks
    A Napoli tényleg nem tűnik rossznak, de egyrészt relatíve sok új játékost kell Beníteznek beépítenie, másrészt ő pont egy olyan edző, aki mindig is "kupamenőnek" tűnt. Az elején nyert két bajnokságot a Valenciával, azt elismerem, remek kis csapat volt az. De azóta se sikerült egy bajnoki címet se felmutatnia, miközben nyert két UEFA-kupát/Európa-ligát, FA Cupot, BL-t. A bajnokságokban pedig egy Pool-idénytől eltekintve esélytelen volt.

A Fio jó lehet, de egyrészt még sok munka vár rájuk, másrészt rövid a keretük, pláne ha komolyan veszik a bohóckodást az EL-ben. Róluk még el is tudnám képzelni, az olasz focinak is jót tenne.

Internél pedig nem látom, hogy formálódna vmi csapatféle, elnézve az érkezőket és távozókat. Nálunk legalább vmi koncepció kirajzolódott Conte érkeztével, még ha a bajnoki cím nyilván csak vad álmainkban szerepelt. Mazzari mondjuk érdekes lehet, nem egészen értem ezért az Interért miért hagyta ott a Napolit.
  • 9csöves9
    Én is őt adnám el. Nála ráadásul nincs kb. nyíltan kijelentve, hogy nincs rá szükség ezért talán valami értelmes összeget lehetne érte kapni. A sajtója valami oknál fogva mindig is jó volt, talán mondjuk Spalletti kinyittatja a ruszkik pénztárcáját érte, hogy újra a játékosa lehessen.

Én sem látom vészesen a dolgokat, de úgy érzem nehezebb dolgunk lesz, és nem arról fog szólni a történet, hogy márciusban már csak az a kérdés hány ponttal nyerünk.

A Napoliból bármi lehet, akár jól is elsülhet, hogy nem Cavanin múlik a sikerességük jó pár pontot elhullajtottak akkor amikor neki éppen nem jött ki a lépés. Benitezt sokan lenézik, de azért ne felejtsük el, hogy nyert már bajnoki címet egy Valenciával is a galaktikus Madriddal szemben. A támadó szekcióban erősek lesznek, a középpálya közepe és a védelem kérdéses náluk, ha ezekre a posztokra komolyabb összegeket áldoznak még akkor kemény ellenfelek lehetnek.

A Fiorentinánál nagyon komolyan gondolják a dolgokat, kicsit azt látom Della Vallenál elszakadt a cérna a Milan BL helyre tolása miatt és nagyot akar robbantani. Van egy jó edzőjük és egész ütős keret alakulgat, jó támadókkal. A Serie A általában jó terep a statikusabb centereknek, nem véletlenül királykodtak itt Toni,Trez,Vieri,Gilardino,Crespo,Inzaghi féle spílerek így Gomez jól elsülhet náluk, nem lennék meglepve ha 20-25 gólt berámolna első idényében. Ráadásul ott van egy Giuseppe Rossi is ha elkerülik végre a sérülések. Róla egyébként áradoznak a firkászok az eddigi felkészülési meccsek alapján. Ha leküzdik a Pizzarro függőséget(hihetetlen, hogy az a búgócsiga mennyire meghatározó lett náluk) akkor velük is szenvedhetünk egy darabig, pláne, ha kijön nálunk egy nagyobb BL menetelés.

Azt se felejtsük el, hogy 2 éve minket is lenézett mindenki, rólunk sem gondolta senki a két 7. hely után, hogy bármi közünk lesz a bajnoki címhez, így pl. az Internél is elképzelhető, hogy Mazzarri jól bejáratott taktikájával egy sérülésektől és európai kupától mentes szezonban valami jó fog kisülni.

Persze mind csak feltételezés, rengeteg a kérdőjel mindegyik ellenfélnél, ráadásul nekik nem csak az kell, hogy náluk minden klappoljon, hanem az is, hogy nálunk valami nagyon becsődöljön.

Természetesen abszolút favoritnak tekintem magunkat, én is csalódott lennék, de azért nem túl általános, hogy egy csapat zsinórban 3 scudettot is behúz.

Összességében egy sokkal jobb szezonra számítok mint a tavalyi, és biztos vagyok benne, hogy ez a mi csapatunkat is inspirálni fogja.

Csak kezdődne már :)
  • Trunks
    Szerintem Vucsinicset kellene eladni, mert rendben van, hogy az elmúlt két évben Conte szeme fénye volt, de azért Tévez és Llorente érkeztével csak nem ő lesz az első, de még a második számú csatár se. Ezt összevetve Mirko remek hozzáállásával, illetve visszaemlékezve hasonló helyzetben hogy teljesített a farkasoknál, nem tűnik túl kecsegtetőnek a helyzet.

#38678: én nem látom ilyen vészesen a dolgokat. Nem kellene, hogy nehezebb legyen idén megnyerni a scudettót, mint tavaly. A Napoli kb. ugyanolyan erős lesz, de talán inkább gyengébb, mint tavaly; a Milan se lett jobb, mi viszont erősödtünk. A Fióval nem számolok a bajnoki címért folytatott harcban, a Roma messze lemaradva, az Interről meg beszélni is kár. Csalódott lennék, ha ilyen konkurrencia mellett ne tudnánk ismételni.
  • Breki33
  • 9csöves9
    Ma este 7-kor sorsolás, jó lenne pár laza meccset kifogni az elejére, mert nem lesz ez egy egyszerű szezon nem kéne beragadni a rajtnál.
    Remélem idén egynél több meccsre is kitudok majd menni, na meg nem bánnám ha Udine megint az első pár fordulóban lenne, hogy a tengert is meg lehessen látogatni.

A csapat elutazott az Egyesült Államokba, ahol részt fog venni a Champions Cup elnevezésű tornán. Első meccsünket az Evertonnal játszuk szerdán(nálunk csütörtök hajnal). Nem szeretem az ilyen haknikat, szerintem az Alpokban jobban fel lehet készülni egy szezonra mint Miamiban. De hát a pénz beszél...
    Csapategység szempontjából azért biztos hasznosak ezek az utazások is.
  • 9csöves9
    Valaki tuti megy,leginkább a Matri-Q páros valamelyike. olyanokat is írnak, hogy ha két csatárt is sikerül elpasszolni, akkor bepróbálkoznánk Alexis Sancheznél akár kölcsönbe is. Nem lenne rossz ötlet, át is lehetne akkor állni a 4-3-3-ra, előle meg lehetne mondjuk egy Tevez-Llorente-Sanchez trió amivel azért már lehetne elől firkálni és ebben a felállásban Vucinic,Giovinco és Pepe is elég jó alternatívákat nyújthatnak. Itt vannak a spanjai, lassan tele vagyunk spanyol ajkúakkal, Olaszországot ismeri szóval nem lenne gond a beilleszkedés. És akkor talán nem jönne Biabiany sem...

A Barcánál nincsenek vele megelégedve, szerintem megválnának tőle, de aztán lehet az új edző még is megpróbálja belőle kihozni ami benne van.
  • Trunks
    Kicsit sok lesz ennyi csatár... Q-t még szívesen megtartanám, de a Matri-Vucsinics kettősből az egyiket el kéne passzolni.
  • Rockynhooo
    Most jött Hawaiiró? :D
  • Breki33
  • wright
    Veszek neked egy 'neszóljszámlabdát'.Bár te azt is a seggedbe dugnád
  • Zsolti9014
    Őszintén: te élvezed ezt? Mazochista vagy, vagy mi?