Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán így a közepén még belefér :/ Ahogy látom nem kell rotálni Conte-nak,majd a sérülések megoldjál ezt a kérdést sajnos.
Trunks
Leszarom, hogy kikaptunk, remélem Marchisio sérülése nem súlyos. Nagyon rosszul nézett ki.

Amici di nessuno...

Trunks
Annak aki nem látja: Marchisio sérülten játszik, mert nincs több cserénk. Sõt, elõbb majdnem gólt szerzett.

Amici di nessuno...

Itt is van baj...
Zsolti9014
Úgy érzem, lehet, hogy jobb, hogy most nem látom a meccset.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Vucsinics is bazmeg mindig a világ gólját akarja rúgni... 7 méterrõl nem behelyezi, hanem neki be kéne bikáznia...

Amici di nessuno...

Trunks
Ha ilyen biztosan lövi Seba a 11-est, akkor eddig miért nem vállalta el? Már kellett neki nagyon egy gól.

Amici di nessuno...

Trunks
Egyrészt kényszerbõl, mert a két kezdõ szélsõnk+Chiellini hiányzik, de azért elég furcsa az ex-atalantás játékosok ennyire erõltetése Conte részérõl. Fõképp kockázatosnak érzem Peluso rögtön mélyvízbe dobását. Nem tudom játszott-e egyáltalán már háromvédõs szisztémában hátul.

Amici di nessuno...

forzajuve5
érdekeset húzott ma Conte, igaz nagyrészt kényszerbõl

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Giovinco

banok
15.00 Juventus-Sampdoria
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
legalább nem kell Puzsért hallgatni meccs közben. kell keresni egy jó streamet és had szóljon. személy szerint nem tudom nézni a meccset mert menni kell mindjárt dolgozni, de lélekben ott leszek a képernyõ elõtt 😊

Csacsi
Most nézem, hogy a sportklub nem élõben közvetíti a meccsünket, hanem csak felvételrõl?

Miért jobb a Milan Siena meccs? Két kiesõcsapatról van szó, talán azért 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
a 13-as mezt válaszotta

közben az Athletic pedig a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a Juventus megkezdte a tárgyalásokat Llorentével. nem bánnám ha már télen jönne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Peluso átesett az orvosin, ma már edzeni is fog.üdv néki!

Breki33
9csöves9
Peluso jön balra kölcsönbe, 1,5 milla most és 3,5 nyáron, ha véglegesítjük. amolyan "kötelezõ opció"...

nem sokat láttam játszani, igazából kb annyi szerepe lesz mint Padoinnak.

Breki33
Breki33
Merry Christmas Juventus

Boldog Karácsonyt!

gercse
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

forzajuve5
Boldog Karácsonyt Minden itteni fórumozótársamnak! 😊

Forza Italia
Boldog Karácsonyt minden Juventinónak 😊😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
vagy megy a Toroba...

szucsy89
Drogba már házat néz Torinóban, bár sajtóhír... lehet csak terelnek nálatok aztán közben már megvan az egyezség.
Trunks
Bocchetti jó lenne, ha nem kérnek érte túl sokat.

Pedig hülyeség lenne a BL-nyolcaddöntõben tartalékolni, amikor (fél) utcahosszal vezetjük a bajnokságot. Pláne, hogy nincs elsõ számú riválisunk, mögöttünk kb. 4-5 hasonló képességû csapat van, rengeteg körbeverés lesz itt még. Ha nagyon nem toljuk el, akkor ezt a bajnoki címet be kell húzni. A BL-ben pedig a negyeddöntõ a minimum, pláne ilyen sorsolással. Utána pedig úgyis nagyrészt azon múlik, hogy kit kapunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Immobilet szó nélkül visszahoznám nyáron, már csak az ellenünk mutatott teljesítménye miatt is. Asamoah pótlása érdekes lesz, nem nagyon hallani neveket, talán Armero kerülhet a képbe, de õ elég közel áll már a Milanhoz. védõnek elhoznám Bocchettit a tatároktól, az a hír járja, hogy hajlandóak lennének egész korrekt áron eladni.

most néztem milyen kellemes kis sorozatunk lesz februárban...Fiorentina,Celtic idegenben,Roma idegenben 1 hét alatt. van egy olyan érzésem, hogy Skóciában bõven elég lesz nekünk egy 1-1 nem fogják magukat széthajtani a srácok.

forzajuve5
Immobile beköszönt az internek, a végeredmény döntetlen lett. így 9 vagy 8 pontos elõnnyel várhatjuk a folytatást (Lazion múlik a dolog).

Drogba nem fog érkezni. Marotta a napokban nyilatkozta. viszont Chiellini és Asamoah ideiglenes, valamint Lucio végleges hiánya miatt azokra a posztokra érkezni fognak emberek a mostani átigazolási idõszakban.
nagyon úgy látom, hogy Marotta és a vezetõség arra hajt, hogy nyáron ingyen meg tudja szerezni Lllorentét. csak nehogy koppanjanak mikor nem minket választ majd.
bátor dolog lesz így nekimenni a bl kiesések szakaszának

9csöves9
vicc lett volna ha nem nyerjük meg ezt a meccset. biztos voltam benne hogy nyerünk, a kihagyott tizi után ment is egy kisebb összeg 4-es oddson a gyõzelemre😊

a spori botrányos volt, nekik kamu 11-es, nekünk egy elmaradt a Q-Astori esetnél ahol ki is lehetett volna szórni Astorit.késõbb meg kiállítja a semmiért meg kapunk a semmire egy 11-est...na meg Asát is szépen kibaszták a labda alól egyszer. kéne egy 11-es rugót találni, mert rengeteget elbaszunk.mondjuk volt egy, csak el kellett zavarni ugye...

Vucit én most nem szidnám (amúgy sem szoktam), de mégiscsak az õ lövésébõl lett a gól.. plusz csereként jött be, s azért sokat tett a támadójáték fellendüléséért. Legalább lõtt, a többiek csak passzolgattak jobbra-balra.. örök igazság, de lövésbõl lesz a gól. És lett is. Mellesleg én õt kezdettem volna Q helyett..
Trunks
Matriban meg remélhetõleg gátakat szabadít fel végre, hogy az õ góljaival fordítottunk.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem tudtam, hogy ma játszunk, a 63. percben vettem észre, hogy megy a meccs. Onnantól minden szépen alakult. 😄 Matri jól játszott a góljain kívül is, Vucsinics viszont ma is elég szörnyû volt, ha hozzákerült a labda, rögtön lõtte kapura, bármi történt is körülötte.

Az elsõ 11-est nem láttam, a miénk semmi nem volt, de a 2. gólunk teljesen szabályos. Ugye senki nem gondolja, hogy Vidal direkt kezezett, amikor 1 méterrõl rábikázták a labdát?

Mondom, az utsó fél órát láttam, az szép volt. Nyugodtan várhatjuk a következõ évet. Jó sorsolás a BL-ben, megnyugtató vezetés a bajnokságban.

Amici di nessuno...

Breki33
Matri Due <#eljen><#puszis>
Trunks
Ez kurvára nevetséges, hogy nem tud senki 11-est lõni. Vidal is már kettõt kihagyott idén, Pirlo idén és tavaly is.

Amici di nessuno...

banok
20.45 Caglari-Juventus
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Magunkra haragudhatunk, meg kellett volna nyerni azt a nem túl nehéz csoportot...
Trunks
Jól sikerült a sorsolás. Ránézésre húzósnak tûnik a párharcok többsége, de igazából csak a MU-Real és a Dortmund-Sahtar az. Szegény Milan jól megszívta megint.

Amici di nessuno...

forzajuve5
hamar kitört a balhé a sorsolással kapcsolatban. a tegnapi fõpróbán ugyanezek a párosítások jöttek össze

Fabio Capello
Celtic-Juve, asszem ezt kötelezõ lesz hozni :3

forzajuve5
jó lenne ma hallani valamit Chiellini állapotáról

9csöves9
kellemes😄 a többi viszont elég húzós

forzajuve5
ez simán hozható szerintem 😊

gercse
jó lesz a Celtic 😊

Effe88
mázlisták😄

forzajuve5
izgulós ez a mai délelõtt 😊

Breki33
Zsolti9014
Hát igen, ha pedig õ azt hitte, hogy kezdõ lesz, az csak az õ hibája lehet. 😊

És igen, egy megbízható csereember kell szerintem is.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Könnyeket én sem fogok hullajtani érte, de szerintem cserének mindenképp jó volt. Azt úgyis tudtuk, hogy a kezdõ helyekért nem lesz harcban.

Sörensen nem hiszem, hogy visszajönne, mert rendszeresen játszik Bolognában. Õ talán hosszú távon Barzagli helyére is esélyes lehet, jobb neki, ha most ott marad. Ráadásul kérdés mennyit kérnének érte a spagettisok, mivel övék a játékjogának a fele.

De szerintem sem kell túlspilázni, megbízható csereember kell csak.

Amici di nessuno...

9csöves9
adom, ezek az ítéletek nem megoldások semmire. De Laurentis él még egyébként? Nagyon csendben volt/van már hónapok óta, pedig õ aztán nagyon nehezen állja meg, hogy ne jártassa a pofáját, egy ilyen ügyben pedig kíváncsi lennék az elmés megjegyzéseire.

Luciot nem sajnálom, kb 10 évvel ezelõtt kellett volna leigazolni😊
most viszont télen kell egy hátvéd, de szerintem nem kell semmi extrában gondolkozni. én visszahoznám Sörensent vagy Masit aztán helló.

Trunks
Ez megint elég vicc. Semmi következetesség nincs az ítéletekben. Amúgy is, fellebbeznek majd, aztán csökkentik 1 pontra vagy hasonló.

Amici di nessuno...

Breki33
Napolitól két pontot levontak - hivatalos

Az Olasz Labdarúgó-szövetség megerõsítette az olasz sajtóban korábban már megszellõztetett hírt, amely szerint a Serie A-ban szereplõ Napoli két pont büntetést, Paolo Cannavaro és Gianluca Grava pedig egyaránt féléves eltiltást kapott az olasz bundabotrány kapcsán.