44078
-
#38911 Inkább ne. Még a gólok se voltak szépek, kivéve a Chievóét persze. :) 1-1-nél Buffon elképesztő bénázása után lőttek egy teljesen érvényes gólt, amit nem adott meg a bíró. A második gólunk pedig öngól volt. Ja, a vezető gól előtt pedig borzasztóan találta el Gigi a labdát, így került hozzájuk a labda. Szóval jobb, ha nem nézed meg :D -
wright #38910 Neki merjek állni az ismétlésnek?Vagy tényleg olyan botrányos volt? -
#38909 Nem érdemeltük meg, de valahogy behúztuk. Vicces, hogy végül is a mi fordulónk lehet ez, a Milan és a Napoli pontokat vesztett, a Fiorentina meg az Inter pedig egymással játszik holnap. -
#38908 Nem mintha lenne jobb alternatíva, de ilyen eredmények után mondjuk megértem. Bár azért marha nagy pechjük van a sérültekkel. -
#38907 Szerintem Allegri megy a mai este után. -
#38906 Isla annyira tragikus volt megint, hogy még Conte is lecserélte! Azért ez sokat elmond. -
#38905 Mekkora kurva nagy vicc. Méterekkel a védő mögül indult a csatár, mégis behúzzák lesnek. Ilyenkor látszik, hogy teljesen esélytelen, hogy jó hatásfokkal ítéljék meg ezeket a szituációkat. -
#38904 Komolyan sajnálom a csatárainkat, főleg Llorentét. Szerintem ennél Bilbaóban is jobb kiszolgálást kapott. Ilyenkor látszik, hogy nem csak a csatárainkban van a hiba, hanem mondjuk részben mert 0 segítséget kapnak a szélekről. Középről meg nehéz kiszolgálni, amikor 8 ember áll a középpályás és a csatárok között. -
#38903 Hihetetlen bazzeg, hogy gyakorlatilag minden meccsünkön egy gólos hátrányból játszhatunk egy 60-75 perces mérkőzést. Ráadásul ez a Peluso-Isla szélsőpáros valami tragédia egyszerűen. Ha így folytatódik, akkor Tévez és Vidal se pihenhet. -
#38902 Te miről beszélsz ember? Magát szopatná a Milan azzal, h egy kulcsemberét kilöki, pont egy hét közbeni bajnoki előtt? Balotelli ilyen: 2 bites agyú, de erős, ügyes, az kétségtelen. Csak intelligenciája kb. vmi előemberével vetekszik... -
#38901 Én támogatom! -
#38900 Én két napig nem tudtam aludni, hátha fellebbeznek a Milannál, de hálisten Moggi keze még a vezetőségükhöz is elér. Más különben miért nem próbálták meg? Jah, talán ők tudták milyen verset szavalt okoska a sporinak.
Ezzel megúszunk egy zárt kanyart pedig kíváncsi lennék, hogy szólna a nótája az új stadioban :) -
#38899 Nem tudom mit vagyok meglepve. Igaza van a srácnak: ez egy kurva nagy összeesküvés, a háttérből Moggi (!) mozgatja a szálakat. Két szezonnal ezelőtt az általunk mélységesen tisztelt Ibrahimovicsot is sikerült eltilttatni, mert az egész vezetőség összeszarta magát Zlatan tizenakárhány Juve elleni meccsen szerzett kemény egy góljától. És akkor még nektek áll feljebb! -
#38898 Holnap este Tevez lehet pihen a csatár pár lesz Quagliarella-Llorente! -
#38897 -
#38896 Nincsenek már szavak erre a gyerekre:D -
#38895 kurvára félünk tőle :) -
wright #38894 Neeee :D -
#38893 +15 tökorrú pont. Ülj le fiam, egyes!
#38892: az a durva, hogy szerintem is ez lehet a nyitja, élvezi a perverz bolondja :) -
#38892 Kész ez az inas, szerintem élvezi, ha osztják! :DDD
Itt is be kellene vezetni a pontozást. Következő szücsyzmusért jár a pont! :D -
#38891 Pont ott voltam, mikor Agnelli hívta Balót, hogy ugasson már a bírónak meccs után, hogy tiltsák el. -
#38890 teljesen véletlen, hogy PONT ellenetek nem játszhat :))
nagyon félhetnek ott Torinoban Mariotól ;)
bár már tavaly előtt is eljátszottátok ezt Ibrával, na nem baj legalább már jó előre kiderült számomra hogy ez az év is le van zsírozva nektek, grat a bajnoki címhez
-
#38889 Balógyuri megint elintézte, hogy ne kelljen Torinóban pályára lépnie :( -
#38888 sikerült fordítva feltartani a JCH zászlót :) -
-
-
wright #38885 Sokat nem vesztettél....
A napoli az nagyon rendben van.Az inter amíg lelkesedés van addig tartják majd magukat,viszont nálam a roma és a fio nem esélyes.A milan ha egyszer felépül mindenki,akkor ott lehet a végén 3-4. helyen.
A baj az hogy úgy néz ki,megkaptuk a 20 gólos csatárt,de még inkább döcög a támadás mint az elmúlt 2 szezonban.Pirlo nálam kérdőjel,lehet pár hét pad egy kicsit összeszedné.Vagy bekövetkezett az amit sokan vártunk:megöregedett. -
#38884 Úgy tudom ezek is hamarosan megjelennek:
Dzsudzsák Balázs: Veszélyes kanyar
Guzmics Richárd: Passzolni jó
Lipták Zoltán: Életem fordulatai -
#38883 a meccset nem láttam, de katasztrófa, hogy megint egy helyzetből gólt kapunk, ellenben nekünk 40 kapuralövés kell a győzelemhez. örülök Fernando góljának, na meg annak, hogy egyelőre Tevez óriási igazolás.
kezd kirajzolódni amit a szezon előtt írtam, a Napoli mellett az Inter, a Roma, és a Fiorentina is elég masszív csapat lett. nem lesz ez egy egyszerű menet. -
#38882 Egész más kategória nézni ezt a két embert, mint látni Vucsinics és Giovinco kapu előtti szenvedését. Féltem amúgy, hogy Mirko kihagy egy bajnokit, de hál' isten nem. Mi ennek amúgy az értelme? Ha ő lenne Conténál a csereember, akkor ok, hogy bejön 20 percre, de így? Még csak nem is 100%-os, van nála jobb formában lévő játékos (Q), van nála akinek nagyobb szüksége lenne a játéklehetőségre (Seba). Ismét semmi logika az egészben. Gondolom Llorente is hiába szerzett gólt, most hetekig padozhat megint mint Quagliarella. -
#38881 Tevez ma is nagyot játszik. küzd, hajt, veszélyeztet végig. volt már több nagy lehetősége a kapu előtt
Llorente kicsit laposabb, de amint ment egy jó beadás a fejére egyből kihasználta -
#38880 Azért Tevez igen jó igazolásnak tűnik eddig. És Llorente is szépen mutatkozott be. Bár csak szövegesen tudom követni. -
#38879 erről van szó -
#38878 megint csodálatosat nyújtunk. végig egykapuzunk, már kellett volna több gólt szerezni, erre kapunk egy gólt hülye helyezkedési hibából. jó lenne már felébredni -
#38877 15.00 Juventus-Verona
tv: -
streamek: -
#38876 várható kezdő: Storari-Ogbonna,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Tevez,Llorente
nekem tetszik, bár lehet Q-val kezdenék és Llorente csereként jönne csak. mindesetre Conte azt nyilatkozta megkapja az esélyt a baszk. -
#38875 :DDDDDDDD -
#38874 Én, a fotelmániás!
:DDDD -
#38873 és ha szücsy fotelkarrierjéről jelenne meg egy könyv azt is elolvasnád? :D -
#38872 Szerintem senkit nem érdekel mekkora sikere lesz. Aki szereti Ale-t és érdekli a könyv elolvassa és kész, nem azon fog morfondírozni vajon hány másik ember olvasta még el meg hány példányt adtak el. Egyébként elolvastam azt is meg ezt is elfogom. De ha megjelenne egy minőségi jó könyv egy olyan sportolóról akit még nem is szeretek, azt is elolvasnám.