Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Giovinco
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Miért jobb a Milan Siena meccs? Két kiesõcsapatról van szó, talán azért 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
közben az Athletic pedig a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a Juventus megkezdte a tárgyalásokat Llorentével. nem bánnám ha már télen jönne
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nem sokat láttam játszani, igazából kb annyi szerepe lesz mint Padoinnak.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Pedig hülyeség lenne a BL-nyolcaddöntõben tartalékolni, amikor (fél) utcahosszal vezetjük a bajnokságot. Pláne, hogy nincs elsõ számú riválisunk, mögöttünk kb. 4-5 hasonló képességû csapat van, rengeteg körbeverés lesz itt még. Ha nagyon nem toljuk el, akkor ezt a bajnoki címet be kell húzni. A BL-ben pedig a negyeddöntõ a minimum, pláne ilyen sorsolással. Utána pedig úgyis nagyrészt azon múlik, hogy kit kapunk.
Amici di nessuno...
most néztem milyen kellemes kis sorozatunk lesz februárban...Fiorentina,Celtic idegenben,Roma idegenben 1 hét alatt. van egy olyan érzésem, hogy Skóciában bõven elég lesz nekünk egy 1-1 nem fogják magukat széthajtani a srácok.
Drogba nem fog érkezni. Marotta a napokban nyilatkozta. viszont Chiellini és Asamoah ideiglenes, valamint Lucio végleges hiánya miatt azokra a posztokra érkezni fognak emberek a mostani átigazolási idõszakban.
nagyon úgy látom, hogy Marotta és a vezetõség arra hajt, hogy nyáron ingyen meg tudja szerezni Lllorentét. csak nehogy koppanjanak mikor nem minket választ majd.
bátor dolog lesz így nekimenni a bl kiesések szakaszának
a spori botrányos volt, nekik kamu 11-es, nekünk egy elmaradt a Q-Astori esetnél ahol ki is lehetett volna szórni Astorit.késõbb meg kiállítja a semmiért meg kapunk a semmire egy 11-est...na meg Asát is szépen kibaszták a labda alól egyszer. kéne egy 11-es rugót találni, mert rengeteget elbaszunk.mondjuk volt egy, csak el kellett zavarni ugye...
Amici di nessuno...
Az elsõ 11-est nem láttam, a miénk semmi nem volt, de a 2. gólunk teljesen szabályos. Ugye senki nem gondolja, hogy Vidal direkt kezezett, amikor 1 méterrõl rábikázták a labdát?
Mondom, az utsó fél órát láttam, az szép volt. Nyugodtan várhatjuk a következõ évet. Jó sorsolás a BL-ben, megnyugtató vezetés a bajnokságban.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amici di nessuno...
És igen, egy megbízható csereember kell szerintem is.
Hajrá Magyarország!
Sörensen nem hiszem, hogy visszajönne, mert rendszeresen játszik Bolognában. Õ talán hosszú távon Barzagli helyére is esélyes lehet, jobb neki, ha most ott marad. Ráadásul kérdés mennyit kérnének érte a spagettisok, mivel övék a játékjogának a fele.
De szerintem sem kell túlspilázni, megbízható csereember kell csak.
Amici di nessuno...
Luciot nem sajnálom, kb 10 évvel ezelõtt kellett volna leigazolni😊
most viszont télen kell egy hátvéd, de szerintem nem kell semmi extrában gondolkozni. én visszahoznám Sörensent vagy Masit aztán helló.
Amici di nessuno...
Az Olasz Labdarúgó-szövetség megerõsítette az olasz sajtóban korábban már megszellõztetett hírt, amely szerint a Serie A-ban szereplõ Napoli két pont büntetést, Paolo Cannavaro és Gianluca Grava pedig egyaránt féléves eltiltást kapott az olasz bundabotrány kapcsán.