44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    Nyilván nem fogy majd annyi. Büdös nagy parasztsággal többet lehet eladni. De egyébként itt is szeretnél pontokat gyűjteni? :)
  • 9csöves9
    figyelj, abban az országban ahol az a csúcstartó könyv, hogy egy úszónőt mindenki megbasz, nem is akarom hogy sikeres legyen. ha én lennék az egyedüli aki elolvassa az sem érdekelne. szerencsére nincs így, másnak is jelent valamit, ha valaki egy 20 éves pályafutás alatt annyit ad az embereknek mint Ő. te meg csak ujjjazd meg magad a butatellire meg a zingarora.
  • Grove4
    Nem az a klasszikus értelemben vett életrajzi könyv, nem olyan mint az Ibráé (bár az sem rossz), itt a foci csak másodlagos, inkább az embert mutatja be.
  • Lacee86
    Ibra, pfff...
  • Trunks
    Nagyon meglepődnék, ha Llorente kezdőként kapna lehetőséget. Vucsinics úgyis definíció szerint kezdő, ha nincs a halálán. Az mondjuk papírforma, hogy Quagliarella nem fog kezdeni, végülis az egyik legjobb volt kedden. Szerintem Chiellini is játszani fog, mert már hetek óta formán kívül van. A Gazzetta a szokásos 3-5-2-t vízionálja, a megszokott kezdővel. Conte "váratlan" húzásait ismerve reálisabban hangzik.
  • wright
    Te tök...
  • wright
  • szucsy89
    Ez életrajzi könyv? Akkora sikere biztos nem lesz mo-n mint Ibra könyvének. :P
  • 9csöves9
    Marchisio a Hellas ellen már a padon lesz, remélem nem sietik el a dolgot.

Állítólag Conte az edzéseken valami 3 csatáros felállást próbálgat, reméljük lesz is belőle valami. Egy ilyen felállást talán tetszene is most hétvégére : Gigi-Ogbonna-Bonucci-Barzagli-Asamoah,Vidal,Pogba,Lichtsteiner-Giovinco, Llorente, Tevez
  • Zsolti9014
    Igen, tegnap este kaptam kézhez én is! :)
  • cassoneitaly
    Nekem pedig épp ma jött meg a Del Pierós könyvem. Kis időzítés... :))) GRANDE CAPITANO!!!
  • Zsolti9014
    Ma 20 éve, hogy Alex először betalált a Juventus színeiben. A Reggina elleni, hazai pályán 4-0-ra megnyert meccsen a 80. percben, Ravanelli helyére cserélte be őt Trapattoni, Del Piero pedig másodpercekkel később gólt is lőtt!

GRANDE ALEX!!! :)
  • Lacee86
    1-2 elment Tippmixen kívül nincs itt más komolyabb probléma. Benne van ez a fociban. Első meccsen X, na és? A játék képe alapján jó a csapat, és kész. Van keresnivalója a Juvénak az európai elitben, az a lényeg. :)
  • 9csöves9
    na hát erről beszéltem a sorsolásnál. mi megszenvedünk még a dánoknál is, a Real meg kipicsázza mind a kettőt. teljesen tipikus meccs volt, törvényszerű volt, hogy nem nyerjük ezt már meg, ugyanaz mint tavaly. reméljük a vége is ugyanaz lesz a csoportkörnek...
  • Trunks
    Agyon voltak verve a második félidőben. Még azt se mondhatom, hogy nem játszottunk jól. A helyzetek megvoltak, hármat könnyedén lőhettünk volna. Innen szar helyzetben vagyunk, de azért a második helyet nem féltem.

Q kapu előtti játéka nagyon tetszett. Több játéklehetőséget érdemelne, helyzetkihasználásban sokkal jobb Vucsinicsnál vagy Giovincónál.
  • Trunks
    Nem értem Contét. Ha egy csatár egész meccsen szar, akkor nem bír cserélni. Quagliarella lőtt egy gólt és egy kapufát, rohadt veszélyesen játszik, erre lehozza. Próbálok logikát keresni ebben.
  • Trunks
  • Trunks
    Kis érdekesség:

Barzagli szerepe a csapatban. Sorrendben meccsek száma, vereségek száma, átlagosan kapott gólok, átlagosan szerzett pontok. Mondjuk kicsit torzít, mert benne vannak a tét nélküli kupa- és bajnoki meccsek, amikor a cserecsapat játszott, de azok nélkül is nagyon durva a különbség. Fele annyi gólt kapunk, ha játszik Barzagli!
  • Trunks
    A tavalyi dániai meccset nem láttam, úgyhogy összehasonlítási alapon nincs, de a játék képe alapján a reális a 2-0 lenne ide. Nem nagyon volt benne eddig a dán vezetés.
  • Trunks
    Ja ami még látszik most (is), hogy mekkora hiba volt nem venni szélsőt. Peluso súlytalan, ráadásul nem is a posztján játszik ugyebár.
  • 9csöves9
    nem sokat láttam eddig belőle, de ez ugyanaz mint tavaly. hogy nem tudtam még ebből meggazdagodni, amióta az eszemet tudom, Európában az ilyen kötelező meccseket a legritkább esetben tudjuk lehozni simán. talán egy 1-2 összejön.
  • Trunks
    Vicc bazzeg. Meglepően jók a dánok, életük meccsét játsszák és nem is ügyetlenek. Ettől függetlenül megunknak tettük nehézzé a meccset azzal, hogy az elején egy ilyen buta gólt kaptunk és utána sorra hagytuk ki a hatalmas helyzeteket. Ha itt nem hozzuk a 3 pontot, akkor búcsút is inthetünk az első helynek, hacsak nem hozunk 4 pontot a Real ellen.
  • forzajuve5
    egyetlen reményem, hogy a második félidőben jobban bírjuk erővel és lenyomjuk őket. ezzel a szerencsétlenkedéssel amit leműveltünk eddig azzal nem fogunk semmire jutni
  • Trunks
    Azért ebbe a Pogba gyerekbe is kellene egy kis észt verni. Teljesen ártalmatlan helyzetben (a dán háttal a kapunak 40 méterre) összehoz egy felesleges szabadot, amikor lehet tudni, hogy a legnagyobb erősségük a pontrúgások. Persze be is szoptuk rögtön.
  • Rockynhooo
    Peluso on , Asamoah off ezaz official
  • Rockynhooo
    Buffon - Ogbonna, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Quagliarella.
  • Laccyka93
    Én kifizettem online átutalással, kóddal együtt volt 2100 forint (kb), s a szállításért nem kell fizetni, azt írták.
  • forzajuve5
    én nem is figyeltem, hogy van ilyen kód :).

#38842: nem tudok addig várni. nekem most kell :)

bő egy óra múlva megkezdjük az idei BL menetelést. tv nem adja a meccset. a mindig megbízható Banok streamek
  • Trunks
    Miért, mennyit vársz? Engedjenek 40%-ot a kuponnal?
  • Lacee86
    Nem lehet, h könyvesboltban majd olcsóbb lesz, mint rendelni és 1000 Ft-ot szállításra fizetni? :D
  • Grove4
    :DDDD

csak mondom, hogy lehet, hogy ő elfelejtette beírni a kódot
  • limperatore
    aztakurva mekkora kedvezmény :DD
  • Grove4
    Van kupon az előrendelőknek, amivel 2100 ft-ra le lehet csökkenteni az árat.
  • forzajuve5
    http://akkrt.hu/1538/tudomany/muvelodestortenet/jatsszunk_meg

2300 + a kiszállítás amennyiben szükséges. én a postát választottam, az kicsit drágább, de nem mindig vagyok itthon így a futár néha problémás, a helyi postás viszont megoldja hogy megkapjan
  • Rockynhooo
    Ott lesz a polcon az biztos, de nem Zlatan mellé rakom :D mennyi magyar forintba fáj?
  • forzajuve5
    Akadémia kiadónál meg tudtam rendelni Del Piero könyvet ma :) Ti se habozzatok :)
  • wright
    Van abban valami amit írtok.De én azt láttam hogy:az inter megy előre amennyire hagyjuk őket,mi meg szépen várunk,a lényeg hogy hiba ne legyen(gólt ne kapjunk)aztán majd lesz valahogy.Ez valakinek vagy tetszik vagy nem,és a harmadik(én)aki leszarja ha a végén mi nyerünk.Persze hogy jobb lenne 2-3 gólnak örülni amikor megvan a lehetőség,de hosszú az idény,2-3 naponta meccsek,igenis számít az a 10-20 perc amit intenzíven kell megnyomni 1 meccs végén.A rotáció meg mint olyan nincs Conte-nál és egyenlőre őt igazolják az eredmények.Majd év végén meglátjuk kell e ebben fejlődnie,vagy sem.Gyanítom kell,de csak akkor lehet számon kérni rajta,ha a kispadon olyan kvalitású emberek ücsörögnek....Amíg eredménykényszer van rajta addig ez lesz.
  • Trunks
    Ezt elég nevetséges indoknak érzem. Ha egy ilyen rangadó előtt a tartalékolás lebegne a szemek előtt, akkor talán nem kellene minden egyes fordulóban ugyanazt a kezdő tizenegyet pályára küldeni.
  • 9csöves9
    ez oké, de tisztán látszott, hogy ha egy kicsit megrázzák magukat meg lehetett volna nyerni a meccset. érdekes módon a kapott gól után egyből lettek veszélyes akciók. 15 perc hajtás a végén tényleg ennyire megterhelő lett volna a szezon elején? 90. perc, üres az egész középpálya mindenki behátrál, Bonuék hozzák fel a labdát, erre inkább visszafordulnak és passzolgatnak meg hazaadják a labdát. mi a faszért nem lehetett egy utolsó rohamot indítani? a labdát így is sikerült elveszteni aztán mehetett a rohanás, hogy ne kapjunk gólt. nem értem az ilyet, Contéból tényleg egy Capello lett.
  • wright
    Mivel erőből a 3 frontot nem tudjuk végigvinni,ezért kellenek ezek a tartalékolós meccsek.Ha nem lesz kiugró ellenfél a bajnokságban(napoli)akkor elég lesz ez a teljesítmény.Vagy feláldozzák a bl oltárán,amit viszont kötve hiszek.Én nem tartom tragédiának a látottakat,és ez az inter sem volt gyenge.A gól után egyből felpörögtek,utána már nem volt kérdés az eredmény.Nem lesz ez rossz,bár a szélső játék nagyon gyengus.Llorrente meg igazán kaphatna lehetőséget,mert Vucinic katasztrófa.Gio-val csomagban adnám el télen....