Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lucio nem sokat játszott a Juvéban😄

pedig milyen fasza védõ volt, de öregszik sajnos:S remélem még a Bundesligában láthatjuk õt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
mibe hogy az éhenkórász galliani mindjárt szerzõdést ajánl neki 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
Lucioval szerzõdést bontott a Juve vezetõsége,közös megegyezéssel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Count Adyn
Pirlo: 150 labdaérintés, 96%-os passzpontosság😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
sajnos nem láttam a meccset(nem is fogom, az SK egyszer ismétli, csütörtök hajnali 3.15kor...).a gólok szépek voltak, az eredmények meg kurvajól alakultak. még a Cagliarit hozni kell, pláne, hogy azt pletykálják elképzelhetõ, hogy Triesztben lesz lejátszva a meccs.

a Milan elleni vereség az Inter ellenihez hasonlóan kicsit megmozgatta a srácokat, azóta 6 meccs 6 gyõzelem 0 kapott gól. nyugodtan várhatjuk a BL sorsolást.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Tökéletes forduló. Örülök, hogy Q-nak lehet esélye visszakerülni a csapatba, nagy szükség van rá.

#37561: Többnyire jókat mond, csak nagyon idegesítõ stílusban és 48x elmondja ugyanazt. Néha megspékeli irtó nagy baromságokkal. Én se bírom. Pláne, hogy az a Somos gyerek full vak mellette.

Amici di nessuno...

Csacsi
Kiszopott a Napoli is. Ez egy jó forduló volt nekünk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Tényleg tökéletes szabadrúgás volt. Erõsen, csavartan, a sorfal felett, védhetetlenül. De Marchisio gólja is szép volt, és mintha Mirko is kicsit most formába lendülne lassan.

Hajrá Magyarország!

Puzsér? Darth vader, José Mourinho, jedi lovagok, guardiola, giovinco a szerencsétlen kisgyerek, végre megbocsátottak q-nak, ömm, marrotta milyen zseni, a milan feléledése, milyen szarok azok a csürhe csapatok amikben összevásárolják a sztárjátékosokat, milyen jók vagyunk mi, hogy nem ezt csináljuk, milyen profi a csapat, hogy már csak csatárfronton lehet erõsíteni, milyen jó, hogy a juvéban van fizetéslimit meg úgy egyáltalán milyen zseni conte. Ja ezt a 2. félidõben, de be nem fogta a pofáját. Én már azt sajnálom, hogy nem angolul néztem valami online streamen.
Trunks
Kíváncsi vagyok, hogy Puzsér mit mondhatott, mert az angol kommentárok is ódákat zengtek, fõleg Pirlóról. Tökéletes szabad. Érdekesség: Serie A szabadgólok: Mihajlovics vezet 27 góllal, Pirlónak 20 van (Del Piero: 22).

Amici di nessuno...

Zsolti9014
köszönöm!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Milan drukkernek minek Juve mez????<#wilting>...nyomorult!

Amúgy szavaztam! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Én Csöves álláspontján vagyok, szerintem sem tudnánk az anyagiakban felvenni a versenyt a mostani csapatával.
Viszont hasonló játékosokban lehetne gondolkodni, kellene csatárposzton az erõsítés. De nagy kérdés, ugye, hogy ki jelentene pluszt. Alex és Trez még ma is kiemelkedne a csatáraink közül.

Más: nem akartam itt megosztani, de mégis megpróbálom. Szóval itt lehet Juve-mezt nyerni, top10-es vagyok, de nagyon lemaradva. Aki vezet, ráadásul Milan-drukker:
LINK
Ha szavaztok rám, annak örülni fogok, ha nem, megértem. Köszi. 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ja, különben is megtette, amit vártunk tõle... ennél több gólt úgyse nagyon tud rúgni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Bendõ három hónapra dõlt ki, jobb lenne szegénynek ha Londoban lábadozna...

9csöves9
én nemigen tudom elképzelni. évente 18 millát keres Kínában, mi még a felét sem adnánk meg ebben biztos vagyok. nem is lenne jó hatással ilyen szempontból a csapatra, pláne, hogy Gigi fizetése most lesz megnyirbálva, emellett jópár húzóember meg nem keres a teljesítményével arányosan(pl.Vidal,Marchiso,Barzagli).ez az öltözõben gondokat jelenthet

amúgy azzal egyetértek, hogy most télen valami hasonló igazolásban kell gondolkodni, hiszen valaki mindenképp kell aki a BL-ben is pluszot jelenthet, viszont nincs senki akit most mozdítani lehetne.

forzajuve5
szerintetek tényleg összejöhet Drogba leigazolása? az olasz lapok többsége már tényként közli, jó lenne már valamit hallani a felektõl is

forzajuve5
volt hajbeültetésen miután befejezte a játékos pályafutását

Breki33
érdekes Conténak elöl most mintha több haja lenne
Breki33
A Sport2-ön ismét megnyerjük a BL-t
Count Adyn
"Conte elmondása szerint Giak valami kisebb fertõzés miatt hagyta ki a meccset, a GdS információi alapján Vidalnak ugyanaz a kisebb térdproblémája van, ami hétvégén (vélhetõen az Atalanta elleni bajnokit kell kihagynia), Nickiboyra viszont combhúzódás miatt hosszabb, néhány hónapos pihenõ vár."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Legalább nyertünk, Seba egész jól játszott, a védelem kitûnõ volt ismét. Nagyon remélem Vidal sérülése nem súlyos. Remélem azért Bendõé se, elég ha pár hétre megsérül, azt mehet is haza.

Amici di nessuno...

Trunks
De kurva jó... minek kell egy ilyen meccsen egyáltalán játszatni Vidalt?

Amici di nessuno...

Trunks
Jól van, akkor tényleg jobb, ha nem játszik, és nem lövünk gólt...

#37540: Miért tiltanák el? Teljesen más volt, mint Kraszicsé. Semmi nem múlott már rajta.

Amici di nessuno...

gercse
Sajnálatos módon, nekem fogalmam sincs róla, hogy õ hogyan tolja, de ha válogatott, akkor nagyon mellé nem foghatunk. És jól jön majd, hátul kevés a jó ember, amúgy is.

Breki33
Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus megállapodott Salvatore Bocchettivel, így az olasz válogatott védõ a szezon végén érkezhet Torinóba.

Az olasz belsõvédõt 2013 decemberéig köti szerzõdése a Rubin Kazanyhoz, de a Tuttosport értesülései szerint kész lenne korábban elhagyni az orosz klubot.

A lap szerint a Bianconeri már meg is állapodott a 26 éves játékossal a nyári klubváltásról, már csak az igazgatónak Beppe Marottának kell egyességre jutnia a Kazannyal.
9csöves9
sztornó, a sárgalapjai miatt lesz eltiltva😄

9csöves9
úgy néz ki kap egy meccses eltiltást, hát ez van, majd remélem azért nem csak Juve játékosoknál jár el így a szövetség😊

holnap kupa a Cagliari ellen, Bendõ állítólag tuti kezdõ, ha most sem talál be akkor soha.télen fel kell bontani a kölcsönszerzõdést

gercse
😄D

hát nem jönne jól az eltiltása, de az is biztos, hogy elgondolkodna rajta talán más is.
Csak Olaszországban ez kivitelezhetetlen, minden meccsre jut egy ilyen, vagy kevésbé durva de hasonló szimulálás, és akkor mindig ki kéne szórni az embereket.

9csöves9
hülye Bendtner ilyet írt ki utána a twitterre: "Ki lõtte le Bonuccit?" 😄

amúgy isten ments, hogy Bonunak eltiltást követeljek, de szerencsétlen Milos jut mindig eszembe az ilyenek után. eltiltották egy ennél kevésbé durva szimulálásért 3 meccsre, pedig azelõtt meg azután sem volt ilyenre példa senkinél a bajnokságban. onnantól ment kb a kukába a játéka.

gercse
én szégyelltem magam miatta...hihetetlen mekkora kamu esés volt

9csöves9
valószínûleg Alessio hallotta mit mondott neki oda Q, te meg nem...

tegnap ennyi elbaszott ziccer után simán megérdemeltük volna, hogy kiegyenlítsen a Palermo, Bonu volt a legdurvább.

Trunks
Ez még magában ok lenne. Pogba amikor elkésett az edzésrõl, nem játszhatott, teljesen rendben volt.

Alapból az is rendben lenne, hogy Q-t emiatt bünteti, hülyeséget csinált, megérdemli. Hagyja ki pár meccs erejéig.

De az, hogy most már teljesen számûzi õt emiatt, kockára téve a csapat eredményességét, az igenis egy nagy vicc. Pláne hogy nem fejbe rúgta Alessiót, csak elsétált mellette kézfogás nélkül és fel volt háborodva.

Ez szimpla erõfitogtatás. Azok szoktak ezzel élni, akik gyengék. Conte egy jó edzõ, nem attól lesz nagy, ha megmutatja, hogy bárkivel jól ki tud baszni. Ennek így semmi értelme. Úgy tûnt, már várt arra, hogy oka legyen mellõzni Quagliarellát. Ráadásul következetlen is, mert akiket szeret, azok kvázi bármit megcsinálhatnak.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Hát, van igazság abban, amit írsz, de az, hogy "Conte is egy kurva nagy vicc", azért az nagyon erõs.
Õt is meg lehet érteni - õ a "fõnök", és van a keretben X játékos, ha egynek megenged ilyen viselkedést, a többi is gondolhatja úgy, hogy neki is szabad. Quagliarella paraszt volt, aminek vannak következményei.

Más kérdés, hoyg ez a csapatra valóban nem hasznos, meg az is, hogy ugye Conte eddig sem csípte valamiért, amit én is sajnálok.

Hajrá Magyarország!

limperatore
nem szereti q-t mert déli cigány

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Azért Conte is egy kurva nagy vicc. Quagliarella a lecseréléses incidens miatt teljesen számûzött lett, szerintem télen távozik is. Gratulálok Antoniónak, Vucsinics a szerelme akármit mûvelhet, de Q, akit amúgy se csíp, egy hiba miatt mehet a szemétbe. Végülis ha azt akarjuk, hogy Seba mellett egy csatárunk se lõjön már gólt a szezonban, akkor jó ötlet. Különben nem tudom mire jó ez az erõfitogtatás.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Vucsinics mekkora passzt adott a gólnál! 😊

Hihetetlen ez az ember. Sokáig a nagy semmi, utána egy-két ilyesmi.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Mircea Lucescu: "I would say the team who wanted it more won in the end. However, it was an even game and I am pretty satisfied with our performance. Juventus played with more aggression and determination as we 'failed our exam with the professor'.

We did our best, I tried to motivate my lads, but it was not enough. We are still happy to qualify, because we need to play more matches against high-quality, respected sides. However, we are not afraid of anyone in the draw, but maybe just a little worried about Barcelona."

Amici di nessuno...

Trunks
Én se tartok most se a Realtól, se a Portótól, se az Arsenaltól, de ha reálisan nézzük, akkor ez a 3 legerõsebb csapat a 2. kalapból. Azért a Madrid kifoghat egy nagyon jó napot, illetve addig még formába is lendülhetnek, úgyhogy nyolcaddöntõs ellenfélnek semmiképp nem akarnám õket.

Arsenallal meg az a bibi, hogy az elmúlt 10 évben nagyon nem szerettünk Angliába menni, a Pool és az ágyúsok ellen is megégtünk már. A Porto meg érezzük, hogy nem ugyanaz a kategória, mint a Celtic vagy a Galata.

Amici di nessuno...

Effe88
Bayern MonacoXDXD
nem is tudtam, hogy olaszul így vanXD
nagyon nagyXD

9csöves9
adom, ráadásul én ettõl az idei Realtól sem vagyok elájulva, én õket szeretném ellenfélnek 😊 ellenük biztos, hogy jobban felszívják magukat a srácok

nagyon örültem a tegnapi gyõzelemnek, kicsit olyan érzésem volt, hogy a Shaktar azt hitte, hogy nekünk is tökéletes az X, és a 2. félidõre kaptak észbe, hogy baszki ezek itt nyerni akarnak😊
a gólunk elõtt les volt, de egyrészt lefosom, másrészt az ilyen visszalépõs szitukat azért kurva nehéz megítélni. jobbak voltunk, Alessio cserélhetett volna kicsit elõbb, mert sokan már a seggükön vették a levegõt.

és akkor most jöjjön ANTONIO CONTE!!

szucsy89
Ja, és ezt beszoptam 😄DDD
szucsy89
Á, Porto gyenge idén, Arsenalt is vernétek simán. Ott most nincs aki gól rúgjon, és a védelmük is gyengébb mint tavaly volt. Egyedül a Realtól kell tartanotok.
Csacsi
ISTEN HOZOTT ÚJRA EURÓPA!!!!
ISTEN HOZOTT CONTE!!!!

Tökéletes estét zártunk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DasIsFuck
lol olaszul Monaco a MünchenXD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Trunks
Ezt elnézve örülök, hogy nem másodikok lettünk. Realt azért elkerülném, bár mindig elkalapáljuk õket. 😄 Portót és Arsenalt is inkább. A többiek közül majdnem mindegy, mert nagyon gyengék.

#37521: <#eljen><#eljen><#eljen>

Ma Pogba hozzállása is példaértékû volt. Mutassatok nekem pár hasonló korú játékost, aki a 16-oson belül elesik úgy, hogy volt némi kontaktus közte és a védõk közt, és nem marad lenn, nem áll meg reklamálni, hanem felpattan és megy a labdáért.

Amici di nessuno...

Breki33
Kaplan
Gigi egy igazi példakép, hihetetlen, hogy mekkora sportember.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Trunks
Leonardo Bonucci, Juventus defender: We tried to counter-attack because in Turin we struggled when we tried to attack them from the start. If we play with the spirit we showed tonight we can beat any team.

Amici di nessuno...