44078
-
#38951 Ismét sikerült nehéz helyzetbe hozni magunkat, úgy látszik ez kell nekik. Bár írtam korábban, hogy ez lesz a forgatókönyv, de azért nem hittem volna. Most ugyanaz van mint tavaly, 3-4 pont kell a Real ellen és nem szabad kikapni az utolsó fordulóban Isztambulban. Nem lesz egyszerű. Lehet a torinói EL döntőre gyúrnak a srácok...
Ez a csapat a scudetto megnyerésére készült, úgy érzem csak akkor lesz olyan szintű taktikai, játékfelfogásbeli és játékoskeretben való frissítés amivel komoly tényezők lehetünk Európában, ha nem leszünk bajnokok. Ezt nem feltétlenül a két meccs miatt írom, hanem mondjuk a Bayern játékát és az európai trendeket látva.
Két top szintű csapatrészünk van/volt, a 3 középső védő és a 3 középső kp. Ebből most az van, hogy az eddig elképesztően magabiztos védősorunk minden meccsen hoz 1-2 ovódás hibát, amiből minden meccsen jön is a kapott gól, mert Gigi finoman szólva sincs élete formájában. Plusz az elvileg top védő Chiellini olyan suta a labdával, hogy néha sírni tudnék.
A középpályán van egy Vidalunk akiről nincs mit beszélni, ő ott van a nagyon szűk elitben a posztján, alig van gyengébb meccse. Van egy sérülékeny, sokszor súlytalan, láthatatlan Marchisionk, aki ezek mellett hiába futja a legtöbbet a mezőnyben sokat nem érünk vele és van egy Pirlonk, aki bár még mindig nagy zsugákat oszt, de védekezésben elrohannak mellette és a tempót diktálni már nem tudja. Vagyis hát ő diktálja még mindig, ezért lassú a játékunk. Pogbában nagy a potenciál, de még fiatal, emiatt teljesen érthetően ingadozó a teljesítménye.
Amíg ezzel a két csapatrésszel nem voltak ilyen gondok, addig elbírta a csapat, hogy a szélsőink gyakran nem tudnak hozzátenni semmit a támadáshoz és, hogy a csatáraink suták a kapu előtt. Most viszont ez az egész így sok, ezt nem bírná el egy csapat sem.
Megújulás kéne Contétól és a csapattól is. Remélem ezzel nem várják meg a szezon végi pofont. -
#38950 -
#38949 Meglehetősen szürke volt. Aki egyedül mutatott vmit a védőkön kívül a Galatából, az Drogba volt.
#38946: Értem én, de a nyilatkozataiból nem úgy jött le, hogy mindenképpen akarna egy szélsőt. Azt egyfolytában hangoztatta, hogy szüksége van 5 csatárra. Pedig jó pénzért eladtuk a tavaly ugyanilyen szar Giaccherinit is, Vucsinics/Seba kettős egyikét simán be lehetett volna áldozni, úgyhogy pénz nem hiszem, hogy ne lett volna rá.
Chiellinit is simán kihagynám, ha ilyen szar. Elvileg ezért vettük Ogbonnát. Isla pedig nem hittem, de alul tudja múlni a tavalyi önmagát is. Még az angol kommentátor is kiemelte a meccs alatt, hogy nem sikerül egy pontosat se passzolnia. Kár, hogy Mirko bátyánk megsérült, mert bejöhetett volna még Peluso is. -
wright #38948 Sok köze nem volt a meccshez,de ez nem az ő hibája volt :D
Le is cserélték. -
#38947 megtudnátok mondani h sneijder milyen volt? mint tavaly az interben fos, vagy pedig annál jobb? :D -
wright #38946 Ő is.De mint tudjuk nem egyedül dönt-szélső meg nem volt akciósan kancsalnak.Nem akarom elhinni hogy nem ismer más felállást/taktikát Conte.Ennyire nem kutyaütő a keret hogy ne lehessen változtatni.Megvan ellenünk az ellenszer-ennyi.Kiismerhető lett a játék és most ezt is szopjuk. -
#38945 +1 -
#38944 Hát bazzeg talán ő tehet róla! Kell neki 18 csatár, hogy abból a 80% ne játsszon többet 15 percnél 3 meccs alatt. Fogadjunk a következő meccsen megint csere lesz Quagliarella, pedig mindkét gólban benne volt. De eszébe nem jut szélsőt igazolni, közben persze a keret tele van azokkal is, csak használhatatlanok (Isla, De Ceglie). Hozzáteszem egy ilyen meccsen miért nem szállhat be csereként Giovinco szélsőnek? Ott sokkal jobban kamatoztathatná az erősségeit, védekezni meg kb. nem kellett volna már a második félidőben.
Pogbát kellett volna ma lehozni, elég kiábrándító volt ő is. Mindig a legszebb, legváratlanabb megoldást kell meghúzni. Örülhetünk az 1 pontnak, bár kb. 5 helyzetből született a 4 gól. Ezt a végjátékot pedig inkább nem is kommentálom.
Kassai is egy kurva nagy vicc. Nem rajta múlt, de az agyam eldobom, hogy a FIFA/UEFA inkább odarak még 34 bírót a pálya szélére, ahelyett hogy továbbképzést tartana a bíróiknak matekból. 4 perc ugye a hosszabbítás. Eboué (vagy vki más) lennmarad a hosszabbításban. Annyira látszik, hogy semmi nem volt, hogy még a csapattársa is szól neki, hogy keljen fel. Fél percet áll emiatt a játék (direkt néztem). 1 perccel később kirúgás. Ez is 30-40 mp-ig tart a már időhúzásért sárga lapot kapó Muslerának. Persze kiállításához nincs elég töke a Kassainak, megszoktuk, nem gond. Tehát nyilvánvaló időhúzással elment legalább 1 perc. Mikor fújja le az a balfasz a meccset? Pontban a 4 perc leteltekor. OMG. Világ legjobb bírója, gratulálunk. Mezőnyben is folyamatosan vicc volt, amit művelt, nem csak a mi kárunkra. Mondom még egyszer, nem ezen múlt, de ilyenkor látszik mennyire megéri húzni az időt, mert a profi bírók egyszerűen segghülyék az összeadáshoz. -
wright #38943 baszd meg ilyen nincs -
wright #38942 ÁÁÁÁ :D -
wright #38941 Az a baj hogy nincs semmi alternatívája a mesternek. -
#38940 Meglepő, hogy végre próbál vmi mást is. Mondjuk Islát megint _teljesen_ felesleges volt behozni, egyszerűen egy jó passza sincs. -
#38939 Kassai azért megint hozza a szokásos formáját. Nem mintha ezen múlna. Egyszerűen helyzetünk sincs. -
wright #38938 Csak nem 4-3-3?Ilyet is tud Conte? -
wright #38937 Hát srácok ez a mai nézhetetlen....én ilyen ötlettelen játékot az utóbbi 2 évben nem láttam,vagy csak rossz a memóriám. -
#38936 9. meccsünkből az 5. alkalommal rúgta az ellenfél az első gólt. Inkább nem kommetálom. -
#38935 Ez valami egészen tragikus megint. Ezt már nehéz a tartalékolásra fogni. Ugyanaz az ötlettelen szar játék. Megérdemelten vezet a Galata, de igazából megint kb. lószart se kellett érte tennie az ellenfélnek, mert tálcán kínáltuk a gólt megint. Egyetlen esélyünk, hogy Vucsinics már nincs a pályán. -
#38934 Na a Primavera-csapatunk már példát mutatott: Juve U19-Galatasaray U19 3-1. -
#38933 Tipp lemaradt: sima 2-0-t várok. Gólszerzők mondjuk Vidal, Tévez. -
#38932 Első ránézésre tényleg elég nevetségesnek tűnik az oddsz, de ha belegondolsz, hogy ez a Galata a 10. helyen áll a nem túl veretes török bajnokságban, 5 meccsből mindössze 1-et (!!!) nyerve, plusz otthon kaptak egy 1-6-os zakót a Realtól, miközben mi - bár többnyire nem meggyőző teljesítménnyel, de - 8 meccsből egyszer se kaptunk ki és hatszor nyertünk, akkor már nem annyira meglepő. Ráadásul még ott az edzőváltás, Mancini nem ismeri szerintem névről az összes játékosát, emellett a Galata a BL-ben maximum otthon szokott veszélyes lenni, mi pedig tavaly is nagyon jók voltunk a Juventus Arenában, úgyhogy tulajdonképpen majdnem minden mellettünk szól. Ezeken kívül most már végre kirukkolhatnánk egy jó teljesítménnyel, mert lassan elfelejtem, mikor láttam élvezetes Juve-meccset. -
#38931 Jah és Kassai kimaradt. Pogbával nagyon jó barátok, érdekes lesz az ő párosuk a meccsen. -
#38930 :DDD
Mancini és Melo nyilatkozott a hivatalos sajtótájékoztatón a törököktől, Mancini elmondta (ismét), hogy Juventinonak született, és 13-14 éves koráig szurkolt a csapatnak. Gyorsan kinőtte:). Elmondta, hogy 2 napja találkozott a játékosaival először, szóval nem vár csodát. Melo méltatta a középpályánkat, és elmondta, hogy itt hagyott egy darabot a szívéből. Nagyon megható :D Kíváncsi leszek kifütyülik e, szerintem igen.
Nem lepődnék meg, ha nem nyernénk, pedig a bukik elég nevetséges oddsot adnak ránk.
Tevez vállalja a játékot, remélem nem fognak utazni a bokájára.
-
#38929 Mesélj! :) -
#38928 ha a butaság fájna... -
#38927 Nem is értem miért játsszák le bl-t, adjuk oda a milannak, legalább tudnának koncentrálni a bajnokságra. -
#38926 -
#38925 Stílszerűen Tony Montana-s pólóban:D -
#38924 -
#38923 köszönjük, de te ezen idén ne húzd fel magad, a 6. helyeteket ezzel nem befolyásoljuk.
Elég tré az eddigi teljesítmény, most kéne valami váratlan taktikai húzás, mert meccsről meccsre ugyanaz a gyömöszölős nyögvenyelős semmi megy. persze amíg nem kapunk gólt, mert utána hirtelen rájönnek, hogy támadni kéne. Ameddig jönnek a győzelmek addig nincs gond, és szerintem tavaszig ez is fog menni. Nyögvenyelős győzelmek a kis és középcsapatok ellen, a rangadókon meg biztonsági x. Aztán március környékén be kell gyújtani a rakétákat, mert nagyon necces lesz a szezon.
Én a Galata ellen is hasonló produkciót várok, talán egy egygólos győzelem összejön. Úgy néz ki edzőt váltottak/váltanak, Mancini megy hozzájuk.
A két lesgólról nincs sok értelme beszélni, mindkettő les volt, ezek a balfasz sporik nem tudnak ilyen gyors szituációkat lekövetni. A Chievo ellen csak annyit látott a szerencsétlen, hogy a lövés pillanatában méteres lesen van valaki, de azt már nem, hogy melyik pofozta be utána a labdát. A Chievo edzője Sannino amúgy nagyon korrekten nyilatkozott róla, pedig nekik azért igencsak számított volna, nem úgy mint a szücsihez meg a 442-es kis gyökérhez hasonló véglényeknek. A torosok meg pláne ne hisztizzenek rajta, nekik ez volt az év meccse aztán és ennek ellenére semmit nem tettek a pályára, csak az orvbunyós geci formájukat. Ha nincs az a gól, beverünk egy másikat, ugyanúgy 0-1 lett volna a végeredmény.
Immobilét csókoltatom, úgy néz ki nem akar ide visszatérni, na nem mintha az eddigi Serie A-s teljesítménye erre predesztinálná. Tevez bokája csak a szerencsének köszönhetően nem tört el, lehet kihagyja a Galata elleni összecsapást. -
wright #38922 Hát galata ellen meg lehet mutatni.Kellene is egy nagyobb arányú győzelem a BL-ben.Aztán majd meglátjuk melyik a csapat igazi arca. -
#38921 Én pozitívumként mindössze annyit tudok felhozni, hogy kivételesen esélyünk se volt gólt kapni. Ellenben az első félidőt lehoztuk helyzet (!!!) nélkül. Persze Conte ennek ellenére sem cserélt a szünetben. A második egy fokkal jobb volt, ott volt pár helyzetünk, de azért távol van ez a meggyőzőtől. Ráadásul nem kell ezt a tartalékolásra fogni, mert akkor hajtsunk legalább az első gólig, utána pedig vissza lehet állni. De ez a lagymatag játék végig elég kiábrándító. Persze amíg hozzuk a meccseket, addig ok, de igazából az elmúlt két fordulóban ordas nagy mákunk volt (bírók khmm). -
wright #38920 Azért annyira nem volt ez tragikus.Érezni lehetett hogy tartalékon megy a csapat.Lesgól nélkül is meglett volna.Régen írtam jót Gio-ról de azért ma valami életjelet mutatott. -
wright #38919 -
#38918 gratulálok ismét az elcsalt kamu lesgólos győzelemhez
nem is értem miért játsszák le a serie a-t adjuk oda a bajnoki címet és lehet koncentrálni a bl-re -
#38917 Sajnos ez támadófelület arra, h persze, csak bundával tud nyerni a Juve. :/ Az igazi, jó folytatáshoz több kell, mind a bajnokságban, mind a BL-ben. -
#38916 Ekkora egy szar meccset, ekkora egy szar teljesítményt. De legalább 3 pont jár érte. Mondjuk simán les volt ez is.
Elég aggasztó, hogy eddig a szezonban játszottunk nyolc meccset, ezek közül egyedül a két Lazio elleni mérkőzésen játszottunk jól, ennek ellenére mondjuk hatot megnyertünk, úgyhogy elég vegyesek az érzéseim eddig ezzel a szezonnal kapcsolatban. -
#38915 Conte csodacseréje: Padoin. -
#38914 Hogy lehet egy ilyen derbit ebédidőben rendezni? Elég vicc amúgy, hogy Quagliarella megint nem tud két egymás utáni meccsen kezdeni, pedig mindkétszer fontos gólt szerzett. -
#38913 -
wright #38912 Köszönöm,bár lekéstem az ismétlés első felét,de akkor kihagyom a maradékot is :D