Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen nehezen beszéli az angolt😄, hát igen mindig is Olaszországban focizott kevésbé volt rá szüksége

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

épp akartam linkelni😊 még mindig mester Alex 4 gólt lõtt a Wellingtonnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Ez nagyon szép volt. Úgy látszik mostanában vagy simán nyerünk vagy nem is nyerünk. 😊

Pogba hihetetlen, egész elképesztõ igazolás volt. Ami külön szívderítõ, hogy Pirlo mellett 3 világklasszis, komplett középpályásunk van, akik nem csak védekezni tudnak, hanem passzolni és gólokat is szerezni. Amit még kiemelnék Pogbával kapcsolatban, az az érett játéka. Annak ellenére, hogy ilyen rúgótechnikája van, nem lõ minden szögbõl, mint a szerencsétlen buzi Cristiano R., hanem ha jobb helyzetben van vki, akkor képes passzolni is. Csak ne erõltetné ezt a Balotelli-sérót. 😊

Matri rám is jó benyomást tett, nem csak tegnap, hanem az elmúlt hetekben. Kivételesen Giaccherini is jó volt tegnap. Pepével nem tudja vki mi van? Újra megsérült volna?

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Nagyon jó volt ez, Pogba meg egy állat, nagy igazolás volt! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Ez igencsak laza volt. Pogba elképesztõ, a Sir biztos leküld egy üveggel bánatában😄

Nekem még Matri mozgása tetszett nagyon,lehet nem lesz teljesen kuka.

Holnap hátradõlve figyelhetjük a meccseket, bár a kolerások szerintem behúzzák.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
le a kalappal ma Pogba elõtt. elsõ gól valami hihetetlen nagy bomba volt 😊

Grove4
köszönjük! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
banok, majd a streameket szívesen látjuk!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
el kéne zarándokolni Sydney-be és leborulni a lábai elõtt...

Csacsi
Köszi. Hiába Alex még mindig egy zseni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Csodálatos gólok voltak! 😊

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Csacsi
Ha adsz linket akkor megnézzük 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
Alex gurított ma egy mesternégyest. egyik 11-es volt, de ha a másik hármat megnézitek könnybe lábad a szemetek 😊

Trunks
Igen, pont ezt akartam mondani, hogy a jelenlegi helyzetben kb. semmi értelme idehozni Llorentét. Így, hogy 0 a szélsõjátékunk, kitõl fog labdákat kapni? Mégis egy 190+ cm-es befejezõ csatárról beszélünk. 4-3-3-ban tudnám elképzelni középen, vagy ha igazolnánk egy klasszis jobbszélsõt, akkor a jelenlegi szisztémában Seba mellé.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Vucinic sincs 100%-os állapotban sajna.

Buffon, Caceres, Pogba, Vucinic, De Ceglie, Giovinco, Peluso,Barzagli, Bonucci, Padoin, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Storari, Matri, Isla, Rubinho, Beltrame, Rugani, Schiavone, Pol Garcia, Marrone, Kabashi

9csöves9
elég szar lesz a helyzet hétvégén: Pirlo,Marchisio,Quagliarella nincs a keretben, Vidalnak is van valami nyavajája, de játszani fog, Peluso meg lázas. a túloldalon Brkic az egyetlen hiányzó. ennek fényében elég jó oddsokat adnak az Udinesere, de nem tudom elképzelni, hogy 3 meccsen ne nyerjünk zsinórban.

9csöves9
egyelõre a Marca hozta le, onnan vették át a hírportálok. ingyen teljesen jó egynek, de tartok tõle, hogy ezzel le van tudva a nyári csatárigazolás. igazából úgy kéne, hogy õ jönne Bendtner "helyére" és a várhatóan távozó Matri vagy Q helyére jönne egy komolyabb. de hát ez nálunk nem így lesz. ha elsõ számú centernek jönne, akkor sokkal komolyabb szélsõjáték kell mögé.

Trunks
Ezt hol láttad? Kerestem, de sehol se találtam.

#37647: Nonszensz ez a FIGC. Rögtön megmondtam, hogy ez lesz... de igazából örülök is ennek, így legalább nem lehet majd erre fogni, ha nem õk lesznek a bajnokok.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Fernando Llorente 4 évre, 2017-ig ír alá, s évi 4.5 millió eurót fog keresni. A Juventus megelégelve a Bilbao több hónapnyi egészen nevetséges ténykedését, már a hétvégén bejelentheti az érkezését, vagy legkésõbb a jövõ hét elején, de annyi biztos, hogy a 28 éves támadó a nyáron érkezik. LLORENTE A JUVÉNÁL, A MEGÁLLAPODÁS MEGSZÜLETETT!

9csöves9
biztos voltam benne hogy ez lesz😊 most jön majd a Lazio kapnak -5-t, két hét múlva meg visszaadják. bohócok ezek a figc-esek az egyszer biztos

forzajuve5
végre van igazság a világon, észak afrika cigányai visszakapták a két pontjukat és az eltiltott játékosaikat... 3 pontra vannak tõlünk, gondolom most azt hiszik, hogy utolérnek és bajnokok lesznek. majd májusban koppannak 😊

Trunks
Nekem nem kéne, visszataszító volt, ahogy ellenünk ünnepelte a gólját. Nem is tudtam hova tenni, mert szerintem nem bánt vele a klub különösebben rosszul, egyszerûen amikor még nem fért be, kölcsönadtuk. Utána pedig megvette a Genoa a játékjogának a felét.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Az Azzuri ITT most arról ír, hogy Immobile jöhet vissza. Nem is lenne rossz.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szokásos januári téli álom van megint, remélem nagyon gyorsan összekapják magukat. több oldalon elemezgetik, hogy vissza kéne térni kicsit a 4-3-3-ra, beszéltük már mi is itt van benne valami. egyszerûen támadásban annyira kuka a szélsõink teljesítménye, hogy kb feleslegesen vannak a pályán. nem lesz egyszerû az Udinese, de a következõ fordulóban ahogy néztem a párosításokat egy gyõzelemmel nagyon jól kijöhetünk a dolgokból.

közben hétvégén volt egy kis mocorgás ultrafronton is, 107 Vikinget bevittek, szétkapták a Parmasok bárját, nagy kitiltások várhatóak. kíváncsi leszek ez átírja e ismételten az erõviszonyokat a kanyarban.

Zsolti9014
Asszem, egyet kell értsek veled szinte minden észrevételedben. Ezt a mai meccset fél szemmel tudtam nézni. Ikszes volt tényleg, ha nincs Pirlo gólja, talán 0-0.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Mindenképp. Egyik se tûnik félelmetes ellenfélnek pillanatnyilag, mondjuk az Udinese a Fiorentinát páholta ma el. Utána a Chievo ellenit is kellene hozni idegenben, mert aztán a Fio jön vendégségbe, ami elnézve az õszi meccset, ill. a firenzeiek idei játékát semmiképp nem ígérkezik könnyûnek.

Amici di nessuno...

Forza Italia
következõ két hazai meccset (Udinese, Genoa) meg kell nyerni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Egyre rosszabbul fest a tabella:
Juventus 45
Lazio 42
Napoli 40* (42)
-----------------
Inter 38
Fiorentina 35

*2 pont levonva

Amici di nessuno...

Trunks
Köszönjük Vucsinics, megint hasznos voltál. Bejött, eladta a labdát, rögtön beszoptuk a gólt.

Igazából megérdemelt az x, ráadásul alap esetben akár örülhetnénk is 1 pontnak a Tardiniban (idei hazai mérlegük 6 gy, 4 d), de azért már jó lenne behúzni egy meccset vezetésrõl is.

Néhány észrevétel: bal szélünk olyan semmilyen, ide nagyon kéne vki. Akár Pepe, akár vki más. Asamoah a gyengébb napjain is sokkal jobban megoldotta ezt a posztot, mint Padoin vagy De Ceglie.

Lichtsteiner nem tud beadni. Rajta is látszik, hogy nem igazi balszélsõ, amit játszik, hanem szélsõhátvéd. Több olyan szituáció is volt, amikor tisztán adhatott be a szélrõl, de nem találja meg az embert.

Cáceresnek még szoknia kell ezt a háromvédõs szisztémát. Chiellini hiánya nagyon érzõdik, az uruguayi többször elrontotta a helyezkedést, többek közt az egyenlítõ gól elõtt is. Azért ettõl még nem írnám õt le, mert voltak jó momentumai, de még kell neki pár meccs, mire belerázódik. Ezért nem egészen világosak Conte elképzelései, mert ha a védelembõl vki hiányzott a szezon elején, akkor többnyire Marronét rakta be. Nem is játszott rosszul. Erre most hosszabb idõre kidõl Chiellini, mégse Marrone kerül a helyére.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem rossz ez a Padoin gyerek, de sajnos nagyon látszik rajta, hogy õ se balszélsõ. Igazán kipróbálhatnánk most a 4-3-3-at.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Barzaglival kapcsolatban nekem is kb. ez jutott eszembe tegnap is.
Amikor a Palermóban tolta, akkor szerettem volna, ha jön, de ugye nem jött. Aztán mégis itt kötött ki, és hihetetlen az az ember. Persze lehetnek neki is gyengébb meccsei, de kár lenne ezt felróni neki, mert tényleg nagyon kevés van ilyen szerencsére. Ráadásul esernyõket osztogat, néha-néha feltéved az ellenfél térfelének közepéig is. Megkockáztatom, hogy az elõzõ szezonban õ volt a legjobb védõnk.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Néha azért ámulok, hogy Barzagli két zsák labdáért meg egy lyukas hálóért mekkora igazolás volt anno. A Samp ellen sokat hibázott, de azért két rossz meccse most se volt egymás után. Bonucci meg a tavalyi szezon eleji bénázása óta hihetetlenül feljavult, ráadásul elõrejátékban messze õ a legjobb hátvédünk, néha hatalmas zsugákat ad. Most meg kell találnunk a 3. embert a hátvédsorba, mivel Chiellinire egy darabig nem számíthatunk. Talán Cáceres jó megoldás, õ még a Sevillában játszott középen is, ha minden igaz. Jobban mozgott, mint Peluso a hétvégén.

Amici di nessuno...

gercse
Védelmet nem éri meg bolygatni, ott nagyon fontos az összeszokottság, Gio meg bírja, jól focizik, csak a helyzetkihasználást kéne gyakorolnia.

X lett volna az igazságos, de valakinek nyernie kell 😊

Trunks
Kivételesen meg kell dicsérnem Mirko bácsit, jól tolta. A vége meleg volt, de szvsz megérdemelten hoztuk. Seba és Bonucci voltak a meccs emberei, meg Vucsinics.

Amici di nessuno...

yeeeeeah, Vucinic!!

Breki33
Trunks
Lol. Pont elment a streamem Méxes szabálytalanságánál az elsõ félidõben, és negyed óráig azt hittem emberelõnyben vagyunk. 😄

Annak, aki nem látta: Méxes sárga laposan szándékosan fellökte Storarit, miközben indítani akart. Teljesen egyértelmû sárga lett volna.

A második félidõben elég tompák voltunk, az elsõben viszont simán lõhettünk volna 3-at. Elég gyengus ez a Milan.

Amici di nessuno...

Trunks
Megint nem teljesen értem Conte mi alapján állítja össze a csapatot. Barzagli vagy Bonucci, illetve Giovinco miért nem kap pihenõt?

Amici di nessuno...

Csacsi
Linket tud valaki?Koszi

Csacsi
Szokás szerint szarunk a kupára 😊

Breki33
forzajuve5
Drogba körül megint megy a mizéria. ügynöke szerint tárgyalunk vele, a csapat részérõl egyik nap azt nyilatkozzák h szóba se került, most utoljára annyit mondott Marotta, hogy amennyiben gazdaságilag megengedhetõ akkor akár jöhet is... mindenesetre nagyon kellene valaki aki elõl állandó jó teljesítményt nyújt

9csöves9
hát erre csúnyán rábasztunk, nem tudom honnan jön elõ néha ez a nagyképû stílus. Conte remélem elvert mindenkit a meccs után...mondjuk õ is rendesen benne volt, nem szabad egyszerûen ennyire felforgatni a csapatot, nem olyan mély még a keretünk. Caceres mellõzését abszolút nem értem, Peluso és Padoin helyén is lazán kezdhetett volna,Pelusot butaság volt hátvédként kezdetni,ennél a 3-as rendszernél azért nagyon nem árt az összeszokottság hátul.mind a két gólnál õ maradt le...

Marchisioról egyre jobb hírek jönnek pár meccset fog csak kihagyni szerencsére

Zsolti9014
Köszi!

Hajrá Magyarország!

1 kicsit össze kell szedni a srácokat az biztos!Én a Lazio-ban nem hiszek,már a kutyákban sem,a Napoli lehet még veszélyes,meg ilyen meccsekkel mi-magunkra 😊
Trunks
Valszeg ja, csak elnézve a többiek teljesítményét a következõ 5 fordulóban eldönthettük volna a bajnokság kimenetelét. Így azért még lehet meleg a pite, ha a rangadókat úgy hozzuk, mint õsszel.

Amici di nessuno...

Trunks
Gyors összefoglaló annak, aki nem látta: sokkal jobbak voltunk az elsõ félidõben, a Sampnak nem sok köze volt a meccshez, Buffonnak egyszer kellett védenie, akkor se nagyot. 11-es jogos volt, Seba belõtte. Nem sokkal késõbb jött a kiállítás, buta szabálytalanság a félpályánál, második sárga. Utána a bíró kompenzált, mert nem adott meg egy teljesen egyértelmû 11-est (Matrit lövés közben felrúgták). Innentõl kezdett úgy kinézni a meccs, mint az Atalanta ellen, azonban most nem rúgtuk be a helyzeteket.

Majd Buffon benyelt egy könnyû lövést, innentõl vérszemet kaptak. Mi támadtunk kb. 10 emberrel, lekontráztak, a csávó pedig élete gólját lõtte a rövid felsõbe. Buffon tökéletesen zárta a szöget, nem lehetett védeni. Utána rúgtunk kapufát, voltak helyzetek, nem mentek be. Összességében egy agyonnyert meccset adtunk le.

Amici di nessuno...