Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Ez már tragédia. Nem is számolom hányadik meccset adjuk x-re vezetésrõl ebben a szezonban. Ettõl a Genoától tavaly 5 meccs alatt sem kaptunk volna gólt. Mondjuk most is egy helyzetük volt összesen.

Nyáron nagy tisztogatásra lesz szükség: De Ceglie menjen, kivéve ha senki se jön a bal oldalra, Giaccherinit viszont mindenképp elküldeném. Tavaly tavasszal voltak jó meccsei, idén viszont egyfolytában a tavaly szeptemberi önmagát mutatja. Nem tudom, hogy juthatott el a válogatottságig. Pepét is el kell adni, ha egyáltalán nem tud játszani sérülés miatt.

Vmint olyan csereemberek kellenének, akik képesek gólt szerezni. Jelenlegi helyzetben ez talán csak Pogbára igaz a csatárokon kívül. Úgy látom a legnagyobb probléma nem is elöl van, hanem a széleken.

Amici di nessuno...

Trunks
Balszélre mindenképp kell vki, mert De Ceglie lószar védekezésben.

Amici di nessuno...

Trunks
Aztán meg ad egy ilyen labdát... kurva nagy vicc ez az ember.

Amici di nessuno...

Trunks
Az elsõ 10 percet leszámítva ezt talán a legrosszabb félidõnk volt a szezonban. Vucsinics pedig szerintem élete legvacakabb 45 percét produkálta. Pedig azt hittem már jó formába kezd lendülni... Konkrétan nem hiszem, hogy volt labdája, ami ember közelébe ment. Megpróbál trükközni 4 védõ ellen, persze rögtön leszerelik. Nem érdekel ki jön be helyette, de ha most nem hozza le Conte, akkor soha. Ilyen undorító flegma teljesítménnyel ne maradhasson már a pályán egy játékos se.

Seba azért ott van a padon, Marchisio is felmehet csatárnak, pedagógiailag valszeg az is jobb lenne, ha 10 emberrel folytatnánk. Már elõre félek Anelkától... (amúgy meccs közben mondta a kommentátor, hogy november óta nem játszott meccset, nagy erõsítés lesz)

Amici di nessuno...

majd belendül

Quaiarellát játszatni kéne az a pali írtó nagy gólokra képes😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, - Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, De Ceglie, - Vucsinics, Quagliarella.

Matri állítólag náthás, Giovinco pedig kisebb sérüléssel bajlódik. Így adta magát a csatárpáros.

Amici di nessuno...

Trunks
Llorente jó csatár, igen. De úgy, hogy a Bilbaónak nem kellett, és mások sem versenyeztek a megszerzéséért (már azok alapján, amit hallani lehetett), plusz nem is játszott gyakorlatilag fél éve, és valszeg nyárig se fog, így azért elég erõsnek tûnik az a 4,5 milliós fizetés. Ingyen mindenképp jó igazolás, csak kicsit úgy érzem lehetett volna faragni a fizetésén. Gondolom neki se mindegy, hogy a Juvéban játszhat vagy mondjuk a Sunderlandben.

Amici di nessuno...

banok
akarom mondani Juventus-Genoa

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Jó csatár csak kb. nemsokat játszott ebben a szezonban így elég lutri mégha ingyen is van!

banok
20.45 Juventus-Chievo
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

de a Llorente azért jó csatár😊 reméljük Olaszország is feküdni fog neki és hát csak jót tesz neki a levegõ változás.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én azért örülnék egy ilyen karriernek...csak nem vágom minek kellett annyi csapatnak amiért annyival jobb csatárok voltak nála. Pláne miután elment a Boltonba még a Chelsea leigazolja😄😄 vicc. És a BL döntõt rajta bukta el a csapat

Trunks
Ja még vmi: azt meg ne mondja már senki, hogy pl. Anelka jelenleg hasznosabb lenne a klub számára, mint Del Piero. Elnézve az elmúlt fél év igazolásait, nyugodtan maradhatott volna õ is. Már tavaly is sokkal jobb volt, mint Borriello, Conte mégis õt erõltette. Bendtner megint nem tett semmit hozzá a játékunkhoz. Anelka pedig már fiatalnak sem mondható. Totál érthetetlen.

Ja meg az is, hogy egy Llorente, aki igazából nemzetközi szinten nem sokat tett le az asztalra - igazából senkinek nem is kellett -, mégis 4,5 milliót kap majd évente, amikor DP-tõl ennek a felét is sajnálták, na ezeket nehéz megmagyarázni...

Amici di nessuno...

Trunks
Az ilyen Borriello-Bendtner-Anelka szintû emberkék kölcsönvétele helyett értelmesebb lenne pl. Quagliarellának rendszeres játéklehetõséget biztosítani...

#37701: Mennyire igaz. Egész elborzasztó belegondolni, hogy mit fog mûvelni elöl egy Vucsinics-Anelka duó... Komolyan, már csak Ibra hiányozna elölrõl. Persze feltéve ha a nálunk vagy a Barcánál mutatott formáját hozza, mert õ amúgy tud gólt lõni is.

Amici di nessuno...

gercse
hát igen...Trez számai:

1994–1995 Platense 5 (0)
1995–1999 Monaco 93 (52)
1999–2010 Juventus 245 (138)
2010–2011 Hércules 31 (12)
2011 Baniyas 4 (0)
2012– River Plate 29 (14)

Zsolti9014
Fõleg ez a kínai 22/3 az, ami nem túl bizalomkeltõ...
A Poolra nem is emlékeztem, mármint hogy ott is nyomta.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
sehol se vitte túlzásba a gólgyártást csatár létére:

1996–1997 Paris Saint-Germain 10 (1)
1997–1999 Arsenal 65 (23)
1999–2000 Real Madrid 19 (2)
2000–2002 Paris Saint-Germain 39 (10)
2001–2002 → Liverpool (loan) 20 (4)
2002–2005 Manchester City 89 (37)
2005–2006 Fenerbahçe 39 (14)
2006–2008 Bolton Wanderers 53 (22)
2008–2012 Chelsea 125 (37)
2012–2013 Shanghai Shenhua 22 (3)

Anelka már a halálfaszán is járt már és mindig is egy szarzsák volt. Nem is értem a Chelseaban hogy vetette meg a lábát

9csöves9
legalább lesz a pályán nagyobb lustaflegmapöcs mint Mirko...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Ez komoly?! 😞 Egyre nagyobb vicc, amit Marottáék mûvelnek. Ez megint egy olyan átigazolás, amit 10-12 évvel ezelõtt kellett volna meghúzni, de már az elmúlt 6 évben tuti nem.

Most megint odajutunk, hogy semmivel se lesz jobb a csatárszekció. Borriello is totál felesleges volt, Bendtner is, Anelka illik ebbe a sorba, még ha képességileg nem is említhetõ egy lapon az elõbbiekkel. Mindig félmegoldásokat kapunk, amik semmit nem segítenek, nyáron meg örülhetünk Llorentének, mint a messiásnak, holott azért õ se egy sztárigazolás. Ha nem lesz szélsõjátékunk, õ se sokat fog segíteni.

Ja és lassan nem fogok tudni örülni, ha az egyik csatárunk szerez gólt, mert lassan több az antipatikus elöl mint aki nem...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Persze, én is sok sikert és gólokat kívánok Anelkának.

De tényleg nem értem miért kellett õ nekünk, fõleg annak fényében, hogy mást is hozhattunk volna.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Dehogynem volt, ott volt pl. Lisandro Lopez, a Lyon 2 millát akart a kölcsönért és további 7-et a véglegesítésért, õ simán hozható lett volna, szintúgy ott volt Drogba, szerintem elbírtuk volna a fizuját max egy évig. Ha meg már nagyon franciát akarunk, akkor Trez is visszahívható lett volna, de például Immobilet is meg lehetett volna próbálni!

Én sem szeretem Anelkát, de ha már itt van, bízom benne, hogy az õ góljával nyerjük a BL döntõt.

Viszont unalmas, hogy a garasoskodás mindig a csatárposzton megy, holott ott lenne a legnagyobb szükség a befektetésre.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Na, mondjuk azért Borriellóból is kaptunk már éppen eleget, de Anelka tényleg érthetetlen számomra is.

Belegondolva, hogy régebben ilyen Salas, Kovacevic, Zalayeta voltak a kispadon, meg egy Miccoli nem fért be. Most meg Anelkának kellene örülni, ez nagyon furcsa. Persze, értem én, hogy nem nagyon van elérhetõ minõségi csatár a piacon, de akkor már tényleg tegyük oda Jakit inkább.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egészen hihetetlen...komolyan mondom Boriellonak is jobban örülnék

Zsolti9014
Jelentkezzen, aki érti!

De most komolyan: Trezeguet meg Del Piero milliószor jobb emberileg és focistaként is, õk nem kellenek, ilyen Anelkák meg Amaurik meg zebramezben szaladoznak? Nemár!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Anelka????? ez most komoly??? mi a jó büdös fakkomnak kell ide?

9csöves9
szerintem a klub/Conte sem akarja, hogy járjon edzésre, semmi értelme foglalkozni vele. vagy bekamuznak valami sérülést aztán annyi

Zsolti9014
Ja, igen. Teljesen elfelejtettem a sztorit.

Hajrá Magyarország!

Az nem gyenge h Lllorente ingyen jön ide. Bilbao ezt elszúrta...az egyik legjobb csatárukat nem adták el és megvárják míg lejár a szerzõdése:S ekkora faszságot

bakkerman
edzésre nem jár? de ez nem minõségül szerzõdésszegésnek,és nem bonthatja fel a klub további díjak nélkül egyoldalúan?? Gyakorlatilag nem végzi a munkáját,amire a szerzõdése kötelezi...nem semmi pofa kell ahhoz,hogy otthon üljön verje a faszát,de az utalást meg várja minden hónapban (mint anno Amauri)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Jakit én is bírtam, de ez, hogy nem igazol el sehova hanem inkább számolgatja a pénzét, ez nagy fasszá tette a szememben.keresték a Premier Leaguebõl Fulham,West Ham szintû csapatok, simán elkirálykodhatott volna ott. Olaszországon belül is volt bõven ajánlata.

nincs most vele semmi, edzésre nem jár, szépen megvárja míg nyáron lejár a szerzõdése

Zsolti9014
Kölcsön+opcióval tényleg jó lenne egy technikásabb, mozgékonyabb csatár, aki befejezni is tud rendesen.

Jakival amúgy mi van? Kölcsönben van valahol? Vagy csak teljesen kegyvesztett? Nem tudom, azért néha-néha én betenném, fõleg az utóbbi idõben, amikor Vucsinics se volt rendben, meg Matri is teljesen fogalmatlan volt.

Jaki azért amikor idejött, egész jó volt. Sajnos a sok sérülés szétszabdalta a pályáját, de az elején elég biztoslábúnak éreztem.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
4,5-t pletykálnak. kicsit sokallom, de hát az ingyen igazolásoknál ezt le kell nyelni.ráadásul ha jól tudom, legalább ennyit, de inkább többet keresett eddig a Bilbaonál. ha meg azt nézzük, hogy nyáron végre lejár Iaquinta 3 millás szerzõdése, akkor egyáltalán nem sok.

Gigi hosszabbított, 2015-ig és 6 millió euróról 4-re csökken az éves fizetése.

télre azért még mindig tolják a firkászok a csatártémát Lisandro Lopez most az egyik legmenõbb sláger, kölcsön+opcióval. neki személy szerint én örülnék.

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

forzajuve5
hivatalos Llorente nyári érkezése. 4 évre írt alá, fizetésrõl még nem írnak

Trunks
Nem tudom amúgy magyar kommentárral átjött-e, de a gól elõtti szöglet elõtt be akarta Conte cserélni Vucsinicset. Inkább megvárták még a pontrúgást, de épp Peluso jött volna le, ezért röhögött utána az egész kispad.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez kurva nagy vicc. Egyrészt, hogy nem bírunk lehozni egy ilyen meccset kapott gól nélkül, amikor a második félidõben ez az egy helyzetük volt egyedül. Itt is rohadt nagy mákjuk volt, mert a szöglet borzasztó volt, csak azért lett jó, mert Vucsinics belecsúsztatott. Másrészt meg mi ez a játék már? A Román kívül ebben a szezonban kb. mindenki ilyen fejet-farkat behúzom játékkal lépnek pályára ellenünk idegenben. Esetleg az Inter még kivétel.

Kemény lesz így kiharcolni a továbbjutást. Én is remélem Peluso nem játssza be magát ezzel a góllal, mert nem volt meggyõzõ. Padoint meg tuti pihentette Conte, mert õ alapember, és a hétvégén lesz rá szükség.

Amici di nessuno...

9csöves9
jah hogy már jövõhéten visszavágó? az igen

forzajuve5
ezt rendesen elrontottuk a végére. nem baj, majd jövõ héten. akkor már többen 100%-os állapotban lesznek

9csöves9
rég láttam ekkora fing máker csapatot ellenünk. ha 3-0, 4-0 akkor se szólhatnának semmit. na mindegy, lesz így plusz egy nehéz meccsünk a tavasszal

Grove4
mindegy, nem olyan szar ez, CSAK be kéne rúgni a helyzeteket!!!!! Majd Rómában továbbjutunk

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Marchettinek is lehetne már egyszer rossz napja ellenünk

9csöves9
eddig nagyon látszik, hogy nagy rá a kabát, teljesen megilletõdve játszott.talán ez ad egy kis önbizalmat neki. támaszkodni már tud😄D

egyszer megnézném a Lazio tud e a bunkeren kívül mást is ellenünk...

forzajuve5
Peluso.... remélem ezzel nem bérel helyet a kezdõben

9csöves9
hát idén a sérülések már nem kerülnek el minket szopunk vele rendesen. tartok tõle, hogy nem Bonucci lesz ma az egyetlen sérültünk ebben a nagy esés-kelésben.

behúzzuk 1-0-ra,Martinka lövi😄

Grove4
Eddig szép kombinatív a játékunk és Vidal is nagyot játszik.

forzajuve5
én is gy voltam vele, nem nagyon érdekel a kupa sorsa. viszont most meggondoltam magam. miért? a közönség miatt. hihetetlen mennyien kimentek erre a meccsre is és milyen hangulatot teremtenek

9csöves9
egy olasztól azért ez is nagy szám😄

már jó ideje makogom, hogy megnézném Marchisiot csatárként, annyira jól találja fel magát a kapu elõtt. érdekes lesz, nem várok semmit a meccstõl, nem tartanám tragédiának ha nem mennénk rá a kupára

forzajuve5
A ma esti mérkõzésre a kezdõ tizenegy:

Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri

forzajuve5
én azt hittem sokkal jobban beszél angolul.

más:

ma este kupameccs a Lazio ellen.

Banok mindig megbízható linkjei