44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Ha jól láttam épp az imént ért először labdába Padoin. 25. percben járunk. Egy csöppet a másik szélet erőltetjük.
  • Trunks
    Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, - Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, - Tévez, Llorente.

Ma is jó lesz a széljátékunk.
  • Trunks
    Nem tudom mit ettek ezek a nyáron. Nem semmi, amit eddig produkálnak. Gondolom most már örülnek neki, hogy elbukták a kupadöntőt, legalább idén nincs nekik bohócliga.
  • Lacee86
    Durván jó a Róma ebben az idényben. :/ 8 meccsen 8 győzelem, és ezalatt mindössze "kemény" 1 gólt kapni... elég félelmetesen hangzik. Fel kell kötni a gatyát.
  • 9csöves9
    most már azt írják kezdeni fog. látva a tegnapi meccset, nem is nagyon szabad pontokat hullajtani, ezt a Romát nem lehet csak egy kézlegyintéssel elintézni, hogy "majdúgyiskipukkadalufi". Ránk is ezt mondták két éve, még a bajnoki hajrá előtt is. Nagyon egyben vannak, és szép focit is nyomatnak.
  • forzajuve5
    nem lehet, hogy ez egy előre megbeszélt "taktika" lehetett, hogy Vidal így jusson extra pihenőhöz? :)
    amúgy szerintem ezt a hétvégi bajnokit úgy beáldozzuk ahogy van. nem hiszem, hogy erőltetni fogjuk a játékot
  • 9csöves9
    Vidal és Isla lekéste a gépét, ezért késve értek vissza a csapathoz. Conte be se rakja őket. Lichsteiner rápihen a Madridra, szóval Padoinnal kezdünk a szélen. elől Tevez-Llorente páros lesz.

A liláknál, hiányzik Gomez, Pizzaro a fontosabbak közül, elől Rossi mellett Joaquin lesz.
  • 9csöves9
    Az hát. A firkászok bedobják az összes szélső nevét aki elhozható.
  • Lacee86
    Gyerekek, ez ugye vmi vicc, h a Dzsudzsák után érdeklődünk? :D :D
  • 9csöves9
    fasza, remélem Llorente lesz a kezdő, Seba meg majd jön be csereként egy kis lendületet hozni. a válogatottaknál szerencsére nem dőlt ki senki, azt mondjuk valaki megmagyarázhatná miért kell Pirlonak hét közben végigjátszania egy olyan meccset aminek semmi tétje nincs már. Elgondolkozhatna már kicsit Conte és Prandelli is a Pirlo utáni életen, mert láthatóan egyikük sem tud nélküle elképzelni egy taktikát.
  • forzajuve5
    szépen dőlnek ki a csatáraink. Q is megsérült, 3 hét kihagyás.
    hétvégére a Tevez, Gio, Llorente trió maradt
  • Zsolti9014
    A védő szépen megoldotta. De Alex mintha a grundon lenne, durván kiemelkedik. :)
  • Trunks
    Del Piero érdekes góllal nyitott az ausztrál bajnokság első fordulójában:
  • Breki33
  • Trunks
    Mióta ez a Sabella az argentín szöv.kap, azóta nem kap lehetőséget a válogatottban, ami egyrészről egy vicc, viszont a mi szempontunkból jó, mert legalább ilyenkor megússza a válogatott meccseket+az azzal járó hosszú utat is. Persze ettől még Conte adhatna neki több pihenőt.
  • wright
    Félreértés ne essék semmi bajom Tévezzel,abszolút meggyőző.De ki van/lesz hajtva.Bár annyi pénzért tessék is :)
  • Lacee86
    Sztem is jó a Tevez.
  • Trunks
    Szerintem Tévezzel az ég világon semmi baj sincs. Sőt, igazából idén a csatárokra en bloc nem lehet panaszunk. Tévez hasznosan játszik, Q majd' minden meccsen, amin kezdett betalált, Seba és Llorente alig-alig kap pár percet, mégis rúgtak már gólt, Vucsinics meg... hozza a szokásost. Ogbonna pedig szerintem olyan jó volt, amikor lehetőséget kapott, hogy én jelenleg őt játszatnám Chiellini vagy Bonucci helyén. Egyedül Barzagli érinthetetlen szvsz.

A baj a szélsőkkel, a rendre hibázó védelemmel és a szürke középpályánkkal van. A kivételezés pedig sajnos nagyon igaz, de ez se hiszem, hogy változni fog.
  • 9csöves9
    Barbie 4 meccses eltiltást kapott, hiába, jól működik a Juve-maffia. A főceleb Gianni ki is akadt tegnap rendesen, azt hittem el is sírja magát élő adásban a gonosz Juve miatt.

Valaki nem jön véletlenül szombaton a JCH-s focira-bulira?
  • wright
    A pofont a Real-tól kaphatjuk.A bajnokságban el fogunk döcögni valahogy,de a BL-ben ez kevés lehet még a továbbjutáshoz is.
    Az én meglátásom szerint addig marad minden amíg Conte rá tudja fogni hogy nincs pénz megfelelő(NEKI megfelelő)játékosokra.Ami valószínűleg így is lehet.Csak ügye a mostani nyár már úgy lett kikiáltva hogy minden igazolás megfontoltan,szükség szerint lesz végrehajtva.Llorrente nem sokat lesz pályán ezt már most látom.Ogbonna nekem csalódás,és egy relatív telített posztra érkezett.Szélre senki nem jött,de nem is igazán halottunk tőle olyat hogy kellene neki.
    Túl nagy a respectje pár játékosnak,holott a hülye is látja hogy néha többet ártanak mint használnak.
    Tevez:Jól indított,aztán szigorúan szerintem,már el is fáradt,vagy belefáradt.Ki lesz hajtva,aztán nézegethetünk amikor úgy megsérül hogy egy darabig nem látjuk.
    De hát az eredménykényszer ilyen,és mi szurkolók is azt várjuk hogy minden meccsen brillírozzanak a játékosok,tehát olyan sok választás nincs.Amíg így is jönnek az eredmények,addig ez lesz. :)
  • Trunks
    Ez így van. De már a szezon kezdete előtt mondtuk, hogy taktikailag jó lenne változtatni, mert nagyon belefásultunk ebbe a 3-5-2-be, pedig a Conte-éra elején pont a taktikai rugalmasság volt a nagy erényünk. Conte viszont makacsul ragaszkodik a láthatóan nem jól működő szisztémához. Az is jól látszott tavaly, hogy bár a csatáraink pocsék mutatókat produkáltak, azért árnyalta a képet, hogy egyedül Vucsinics és Seba kapott rendes játékidőt. Lehetet tudni, hogy bár Matri és Tévez között legalább egy klasszisnyi különbség van, ennek ellenére sok függ a kiszolgálás minőségétől is. Példának okáért a 2000-es évek eleji Trezeguet se hiszem, hogy a jelenlegi Juventusban 20 gól körül tudna rúgni egy szezonban a bajnokságban.

Tényleg nem tudom mi kellene Conténak a változtatáshoz. Kiesés a BL-ből? Nagy pofon a bajnokságban? A Napolival nem játszunk novemberig, a Roma pedig csak januárban jön. A tippem az lenne, hogy valahogy végigszenvedjük magunkat a BL-ből, a bajnokságban nagyjából tartjuk a lépést a többiekkel, így pedig minden marad a régiben.
  • wright
    Az a baj,hogy az elmúlt 3 idényt nézve,most a legerősebb a keret papíron,és mégis döcög a szekér.Igaza volt Conte-nak amikor azt mondta,hogy nem kellenek neki jóllakott játékosok.Pirlo árnyéka önmagának és Buffon is elvesztette rendesen a fonalat.Chiello meg olyan botlábú lett hogy az félelmetes.Szélső játék nincs,ahogy szélsőjátékos sincs megfelelő.Azt is meg kell látni,hogy a rendszer amiben játszunk,nem csatárbarát.Többre mennénk 3 Vidal-lal mint 2 csatárral.Conte-nak meg kellene újulni de amilyen makacs,ebbe a rendszerbe fog kapaszkodni a végsőkig.Most meg majd jön a Real.....
  • Lacee86
    Ebben is igazad van. Én nem várok el amúgy a csapattól idén sem bajnoki címet, sem komolyabb BL eredményt. Előbbi persze nagyon jól jönne, és csak kellemes csalódás lesz, ha így lesz, de nem elvárható, nem lehetsz mindig bajnok, és nem tehetnek ekkora nyomást a szurkolók sem a csapatra és az edzőre. Utóbbira meg egyelőre kevés reális esélyt látok. Tényleg sok a hiba, kevés jó játékkal, de a fejlődés lehetősége ott van, és azért még hosszú az idény. Ki tudja, tényleg lehet, h hamar feltámad a csapat, amikor már nemcsak a szerencse, vagy a gyenge ellenfelek, hanem az igazi, jó játék hozza meg a gyümölcsét. :)
  • Trunks
    A győzelemnek lehet örülni, de attól még látni kell, hogy leginkább a szerencsének, a bíróknak és a gyenge ellenfeleknek köszönhetjük az eddigi remek mérleget (mármint ami a bajnokságot illeti). De azt látni kell, hogy ennyi hiba, ilyen ötlettelen szar játék (itt nem is a mairól beszélek, hanem összességében) nem fog beleférni már a Roma vagy a Napoli ellen sem, nem beszélve a Realról vagy a BL kieséses szakaszáról.

Hány meccsen játszottunk idén jól? Hány olyan találkozó volt, amit simán nyertünk? Persze tudom én, hogy a szenvedve hozott mérkőzések is 3 pontot érnek, a nagycsapatok ismérve, hogy rossz játékkal is nyerni tudnak, stb. DE!!! ettől még látni kell, hogy kiismerhető, sablonos a játékunk, nagyon kevés jó egyéni teljesítménnyel (Vidal, Barzagli és többnyire Tévez, illetve Quagliarella - mást nemigen lehet kiemelni), és mostanában rendre legalább egy nagy védelmi hibával. Ez pedig még az olasz bajnokság megnyeréséhez se lesz elegendő, nemhogy egy jó szerepléshez Európában.
  • Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Lacee86
    Nem szabad túlzottan negatívnak lenni. Elvégre ott vagyunk a bajnoki tabella elején, veretlenek vagyunk, gólokat szerzünk. Nem mondom, h nincsenek hibák, de azért egy kicsit örüljünk már ennek a mai győzelemnek. :)
  • 9csöves9
    Az utolsó szabálytalansága előtt pár perccel kapott már sárgát. A második kicsit szigorú volt, de ütés miatt már rég ki kellett volna szórni a buzigyereket. Hihetetlen minden meccsen mit művel ellenünk.

Sokkal jobb nem lett a játék, gyönyörű lett volna ha a végén elbalfaszkodjuk. Pogba szélsőként játszatása jó húzás volt, de van egy olyan érzésem, hogy kapni fog ezért az eladott labdáért rendesen.
  • Trunks
    Be is szartam volna, ha ezt is sikerül leadni. Helyenként bíztató játék, megint az idén megszokott pocsék hibákkal. Játékvezetés ismét borzasztó volt.

Tudja valaki Méxest miért állították ki?
  • wright
    Hát győztünk aztán ennyi.
  • Trunks
    Kivételesen bejött Conte borzasztó cseréje. Most marha jó lesz, mert rögtön mindenki el fogja felejteni a gondokat, pedig semmi nem javul meg varázsütésre attól, ha behúzzuk valahogy ezt a meccset.
  • Breki33
    mekkora csere :-)
  • Trunks
    Simán nyernünk kéne ezt is gólokkal. Csak megint odaajándékoztunk egy gólt az elején. Viszont elnézve Pogbát szélsőként, én simán őt váltogatnám Lichtsteinerrel és Asamoahval.
  • wright
    Nem játszunk jól na.....a bíró csak 1 adalék,de mind2 fél panaszkodhat meccs után.
  • Trunks
    Érdekes, hogy megvettük a bajnokságot, mégse fújnak be egy egyértelmű 11-est a Milan ellen...
  • Trunks
    Sokat elmond a keretünk erősségéről, hogy Padoin kezdő lehet egy ilyen meccsen. Kivételesen piros pont Conténak Quagliarella kezdetéséért és Pogba padoztatásáért.
  • Rockynhooo