44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Jah. Szerintem is. És jó volt ez a 4-3-1-2. Egész addig, míg nem lett 3-3-1-2.
  • Kaplan
    Itt most egyáltalán nem tudok haragudni a csapatra. Közönnyel veszem, hogy kikaptunk. Szerintem mindent megtettek a srácok de ezzel a kamu-kiállítással keményen megszopattak minket. Utána is mentek becsülettel, nem jött össze, ez van. Mostantól viszont már nem igazán szabad pontokat veszíteni!
  • Trunks
    3 perc hosszabbírás is mi már. Csomót állt a játék és 3 perc alatt gyakorlatilag soha nem hosszabbítanak.

Minden elismerésem a csapaté, egy fokkal jobb helyzetkihasználással és pár fokkal jobb bíráskodással nyerhettünk is volna a Bernabeuban egy közepes Real ellen. Jó lesz ez, hasonló játékkal simán továbbjutunk.
  • Kaplan
    Ez sem volt kéz. A bíró úrnak a váll már kezet jelent?
  • Trunks
    Ezért se jár sárga. Ááá... még örülhetünk, hogy lefújta.
  • Csacsi
    Az 1 emberes emberhátrányt, még ledolgoznánk..de a bírók ellen már nincs esélyünk sajnos :S
  • Lacee86
    Hát jah, a MU is így járt tavaly...
  • Csacsi
    Ronaldo ellen szabálytalan....Pogba ellen nem :)
  • Trunks
    Tényleg vicc. Mi nem kapjuk meg az egyértelmű szabadot 18 méterre a kaputól. Ilyenkor nem értem mit néz a bíró.
  • Trunks
    Kurvára be kellett próbálni. Az alapvonal-muki úgyis elunja ott magát, lehet arra se néz, hátha beveszi. :D
  • Trunks
    Azért nem vegyük már ezekkel egy kalap alá. Nyilván a spanyol bajnokságban nagyon durván nyomva van a Barca és a Real is. Konkrétan az Elche ellen Pepe rántotta le az emberét és azt fújták be. Nekem akkor teljesen nyilvánvalónak tűnt, hogy a bíró mindenképp meg akarta nyeretni a Reallal a meccset, mert a hosszabbítás hosszabbítása volt és az égvilágon semmi szabálytalan nem volt benne. Azért a BL-ben ilyet nem kéne, de aki emlékszik az előző szezonra, az tudhatja, hogy az Old Traffordon köze nem volt a meccshez a Madridnak, amíg jött a hihetetlen fantom kiállítás és megfordították a párharcot. Szomorú, hogy manapság is ilyenek döntenek el ilyen fontos meccseket.
  • szabii98
    kurvanagy volt:DDD
  • IXEMGabeo
    de hülye ez a Vidal:DDDDDDD
  • limperatore
    aztakurva vidal A:SDAS:DA
  • Lacee86
    A bíró jól elintézte a meccset ezzel a fantom pirossal... :/
  • tobias88
    Nem az első eset, csak mondom. Nektek meglepő, de aki nézi a spanyol focit már megszokta:
    példa 1
    példa 2
  • Csacsi
    Remélem Ronaldot is eltiltják sportszerűtlen viselkedésért.
  • Trunks
    Mármint az orrához nem ért hozzá, nyilván valamennyi testi kontakt volt.
  • Trunks
    Hagyjuk már! Hihetetlen bazzeg. Mindent lefújnak neki, mindent! Kurvára semmi nem volt. Szimulálós buzi, fogja az orrát, amikor hozzá se ért Chiellini! A rögtön piros meg vicc.
  • Kaplan
    Ma azért vannak ám bírói ítéletek... :D
  • Trunks
    Nekem ez a 4-4-2 nagyon tetszik Ogbonnával és Cáceres-szel a két szélen. Pirlo is jól nyomja hál' isten, pedig már hányszor leírta mindenki.
  • IXEMGabeo
    de nem bírom én se a képét, de már megint ő lesz a hős a 2 lőtt góljával közben semmivel nem nyújt többet, mint a Juvésok...

Llorente is jól játszik
  • Trunks
    Nem a 11-es volt véleményes, az elég egyértelműnek tűnt, sajnos Chiellini tényleg lerántotta Ramost, még ha az ilyeneket nem is szokták megadni. Attól még szabálytalan. A szabad viszont, amiből a 11-es lett, elég vicc. A kamu Ronaldóra ránéz valaki, már esik is el.

A meccs képével pedig teljesen elégedettek lehetünk, konkrétan ha 2-0 lenne ide, se szólhatna semmit a Real. Sajnos kb. az összes helyzetüket berúgták. De még a védelmet se okolnám, az első gól zseniális volt, mint a kis cigány, mind a kis buzifejű részéről. Értékesíteni kellene a helyzeteket, de semmi nincs veszve. Úgyse ezen a meccsen dől el a továbbjutás.
  • IXEMGabeo
    ilyet nem nagyon szoktak megadni...alig veszik észre a bírók
  • Breki33
    Elég véleményes 11-essel

http://ana1.me/sky4.html
  • nagy hős
    Kecskemet feliratos magyar zaszlo gareth mogott odacsapott :D
  • IXEMGabeo
    megy a meccs és senki nem írt? 2-1 egyelőre a Madridnak:S:S
  • Trunks
    Jónak tűnik, végre változtat valamit Conte, nem a régi lemezt erőlteti. Cáceres talán az első meccsét játszhatja a szezonban, ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy ha egészséges, akkor mennyivel jobb alternatíva Padoin wingbackként.

Állítólag két embert is állít Pirlóra Ancelotti papa, ha ez tényleg igaz, akkor Vidal és Pogba megnyerheti nekünk a meccset. Vagy legalább lehet esélyünk.
  • 9csöves9
    na elnyelte a hozzászólásom, biztos nem akarja a rendszer, hogy kiderüljön a felállásunk :D

4-3-1-2: Buffon-Chiellini,Barzagli,Bonucci,Caceres-Vidal,Pirlo,Pogba-Marchisio-Tevez,Llorente

nekem tetszik, a kp közepén meg lehet fogni őket, széljátékunk meg amúgy sincs, Vidal és Pogba kb a két legjobban beadó játékosunk, ők nyugodtan ki tudnak mozogni a szélekre ha arról van szó. kérdés, hogy pont Ancelotti ellen kell e bepróbálni ezt a taktikát, ő azért eléggé ismeri.
  • Breki33
  • Lacee86
    Hát igen... Egy már félig megnyert meccset így, ilyen durva hibákkal elveszíteni. :/
  • 9csöves9
    Aztakurvaélet, ez pokol volt. Életük legszebb napját okoztuk ezeknek a majmoknak, 100 év múlva is ezt emlegetik majd. Ilyen szétesést én még nem láttam és az a legdurvább, hogy ehhez nem is kellett semmi extrát csinálniuk a liláknak. Csak abban bízhatunk, hogy elég korán jött ez a kurva nagy pofon, mert valami nagyon nincs rendben a fejekben...
  • Trunks
    Nincs tragédia, ki lehet kapni Firenzében, csak így azért nem kéne. Motta mit keres a pályán? Abbahagytam a 4. Fio-gól után, most meg visszanézek és ott van.
  • forzajuve5
    ebben a naptári évben egyetlen rangadónk lesz a bajnokságban, a nápolyi cigányok elleni. többi meccs mind nyerhető. nem kell itt beszarni.

Genoa, Catania, Parma, Napoli, Livorno, Udinese, Bologna, Sassuolo, Atalanta, téli szünet
  • forzajuve5
    szerencsés 2-0 után fejben mindenki elrepült madridba, itt az eredménye. lesz mit megbeszélni az öltözőben
  • mrroma
    ez volt eddig a bajnoksag leg szebb 5 perce
  • Lacee86
    Basszameg, 2 percen belül 2 ugyanolyan bagatel hibából adódó gólt kapunk, ez hihetetlen...
  • forzajuve5
    most köptem szemközt a tv-t...
  • Trunks
    Vicc. Agyonnyert meccs, mégis sikerül leadni. Buffon megint kicsit mellényúlt.
  • Trunks
    Szépen megnyeri nekünk a meccset a Fiorentina, megköszönhetjük.