Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem jött össze senki a mercato végére, Poli fele volt a legközelebb, de kicsúsztunk az idõbõl, nyáron újra téma lesz. Természetesen Iccardi leigazolása is szóba került, hiszen rúgott ellenünk két egyeneset a labdába, de nem lett belõle semmi.érte amúgy a Napoli tett hivatalos ajánlatot 12 milla értékben, de elutasították. a kolerások egész jól erõsítettek (velünk ellentétben), leigazolták két régebbi célpontunkat Armerot és Rolandot is. nem lesz ez olyan könnyû scudetto mint amilyennek kinézett.
Momo meg a lilákhoz ment, szerintem jól járnak vele. Pont ellenük lõtte az elsõ Juvés gólját...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Be is szarnék, ha a legjobb képességû csatárunkat eladnánk, meg mondjuk jönne Pazzini.
Hajrá Magyarország!
Legtöbbet Q eladásáról pletykálnak, de az lenne az év vicce
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

döbbenet volt ez az egész, iszonyat durva érzelmi hullámzás volt ez Vidal góljától a végéig, visszanézném valami videón, hogy miket mûveltem. na ilyet csak a futball tud kihozni az emberbõl...
Az pedig nem igaz, hogy mindenki szarik a kupára. Legalábbis Conte nem szarik rá. Ha azt teszi, akkor nem jön be se Pirlo nem 100%-os állapotban, se Marchisio. Akkor nem kezdett volna Conte bálványa, Mirko se.
Kár amúgy ezt a meccset elemezni, a reális eredmény itt kb. 1-0 vagy 2-0 lett volna a javunkra. Az elsõ meccset rontottuk el kegyetlenül, mert ott ha kapnak egy négyest, akkor se szólhattak volna semmit.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekünk meg kell õriznünk a bajnoki címet...és a BL-ben mindenki ellen 100%-ot nyújtani, ami majd kiderül mire lesz elég.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
védelem meg ennél is nagyobb bajban lesz eltiltások és sérülések miatt. ez a Peluso gyerek, nem is mondok inkább semmit.
Giaccherini pedig egész tragédia. Nyáron mindenképp szabaduljunk meg tõle.
Amici di nessuno...
Amit meg elöl csinálunk, az nem helyzetkihasználás.
Hajrá Magyarország!
A hosszabbításban volt annyi helyzetünk kis túlzással, mint nekik a két meccsen... Sebának és Marchisiónak is be kellett volna könnyedén lõnie annál a helyzetnél.
Amici di nessuno...
Baszki! Marchisio!!! Baszki!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
A Juventus egykori játékosa, Davide Lanzafame fél évre a Budapest Honvéd együtteséhez szerzõdik kölcsönbe.
pedig Õ is mekkora tehetségnek indult
De remélem én is, hogy felezik.
Hajrá Magyarország!
Azt nem értem, hogy a bírót ilyenkor miért nem vonják felelõsségre. Õ bármit megtehet büntetlenül?
Amici di nessuno...
remélem lehet fellebbezni és akkor felezik Conte büntetését
Marottát feb. 18-ig tiltották el.
-NSO-
Hajrá Magyarország!
Meg tényleg ez mi, hogy nem állt készen? Inkább mondta volna, hogy nem látta, ha már gyökér.
Hajrá Magyarország!
#37727: megmondom õszintén, erre a jelenetre egyáltalán nem emlékszem, nem tudom hol a faszban voltam éppen. de ha szõrözünk, volt egy Vucinic mezrángatás a gólhelyzetben, szóval ez így még mindig 2-1.
nem azt mondom, hogy a sporin múlt, de akkor is bassza meg az anyját.
amennyiben komoly a dolog simán felbonthatjuk a szerzõdést.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mit jelent amúgy, hogy a bíró "nem állt készen a büntetõ befújására"? Ezt nem tudom értelmezni. Vagy tizi, akkor befújja, vagy nem, akkor nem. Ha vkinek ennyire hiányoznak a tökei, akkor menjen labdaszedõnek, ott nem kell nagy döntéseket hozni.
Borriellótól tényleg szép gesztus volt, nem vártam volna.
Amici di nessuno...
de már megszokhattuk, nevetséges ami a serie a-ban bíráskodás néven folyik. ilyet, hogy nem állt készen büntetõt befújni?! ez mi?!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
más: Borriello fél év alatt jobban megtanulta tisztelni a Juventust, mint Immobile Juve nevelésként.remélem figyelt a jó Ciro, hogy mit is kéne ilyenkor csinálni...
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"