Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
" a kolerások" :ASDsdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Marchisio megint megsérült, kb 10 napot hagy ki...mi a faszom van már?

nem jött össze senki a mercato végére, Poli fele volt a legközelebb, de kicsúsztunk az idõbõl, nyáron újra téma lesz. Természetesen Iccardi leigazolása is szóba került, hiszen rúgott ellenünk két egyeneset a labdába, de nem lett belõle semmi.érte amúgy a Napoli tett hivatalos ajánlatot 12 milla értékben, de elutasították. a kolerások egész jól erõsítettek (velünk ellentétben), leigazolták két régebbi célpontunkat Armerot és Rolandot is. nem lesz ez olyan könnyû scudetto mint amilyennek kinézett.

Momo meg a lilákhoz ment, szerintem jól járnak vele. Pont ellenük lõtte az elsõ Juvés gólját...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Persze, csak bemásoltam, hogy van ilyen is.

Be is szarnék, ha a legjobb képességû csatárunkat eladnánk, meg mondjuk jönne Pazzini.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
percenként jönnek most a hírek. nem nagyon hiszem, hogy bárkit is igazolunk még ma. maximum utánpótlás játékosokat cserélgetünk, küldünk kölcsönbe.
Legtöbbet Q eladásáról pletykálnak, de az lenne az év vicce

Zsolti9014
Juventus: A bajnokcsapat az AC Milan támadóját, Giampaolo Pazzinit nézte ki magának – állítja a goal.com.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Mert jobban ment a csapatnak, amíg a lelátón ült. 😊

Amici di nessuno...

Count Adyn
Azt már megszoktuk😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
csak Bonucci eltiltása ellen adott be a klub fellebbezést... tegye fel a kezét aki érti Conte eltiltása ellen miért nem fellebbezünk???

9csöves9
ebben a képben minden van...

9csöves9
egészen elképesztõ volt ez a végjáték, ha nem látom nem hiszem el. reaálisan mindkét meccset 2/3-0-ra érdemeltük volna meg, erre ez a bunkerfocis fostartály Lazio kiejt minket. minden összeesküdött ellenünk, csodálkoznék ha ezt rövid idõn belül feltudnák dolgozni a srácok. fõleg Giovinco, nem lepõdnék meg ha most párszor meg kell látogatnia a csapat pszichológusát.

döbbenet volt ez az egész, iszonyat durva érzelmi hullámzás volt ez Vidal góljától a végéig, visszanézném valami videón, hogy miket mûveltem. na ilyet csak a futball tud kihozni az emberbõl...

Trunks
Nem kompenzált egyáltalán. Ha akart volna, a második félidõben volt pár tizenegyesgyanús eset, amelyek ugyan nem voltak vészesek, de be lehetett volna egyet fújni. A 6 perc nem volt egyáltalán extrém, mert 3 percnél kevesebbet manapság soha nem hosszabbítanak, volt 6 csere+Hernanes (?) sérülése és ápolása, úgyhogy plusz 5-6 perc teljesen rendben volt. Igazából még így is hamar fújta le a meccset, mert vagy 2 percet állt a játék a Lazio gólja után a hosszabbításban.

Az pedig nem igaz, hogy mindenki szarik a kupára. Legalábbis Conte nem szarik rá. Ha azt teszi, akkor nem jön be se Pirlo nem 100%-os állapotban, se Marchisio. Akkor nem kezdett volna Conte bálványa, Mirko se.

Kár amúgy ezt a meccset elemezni, a reális eredmény itt kb. 1-0 vagy 2-0 lett volna a javunkra. Az elsõ meccset rontottuk el kegyetlenül, mert ott ha kapnak egy négyest, akkor se szólhattak volna semmit.

Amici di nessuno...

Csacsi
De azért 6 percet hosszabított, hogy kompenzáljon. 😊 De nem volt kész az elején 0:0nál 11-est ítélni nekünk 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

na baszki ezt sajnálom. Sok helyen olvasom h a bíró nem a Juvéval volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
Én is így vagyok vele. A kupa érdekel legkevésbé, majdnem el is felejtettem a meccset, szóval nem hullajtok könnyeket, csak rossz nézni a kapálózást a felcsillanó reményt, majd a kardunkba dõlést.

Csacsi
Az akkora kamu, hogy fontos a kupa. Mindenki szarik rá. Csak tavaly elég volt a B csapat is a döntõbe menni. Idén is meg lett volna, de a bíró nem állt készen 11-est fújni. A lényeg hogy nem hiányzik a kupa, legalábbis nekem. A Lazio viszont képes volt beáldozni egy bajnoki meccset, ezért a maiért.

Nekünk meg kell õriznünk a bajnoki címet...és a BL-ben mindenki ellen 100%-ot nyújtani, ami majd kiderül mire lesz elég.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Contét én sem értem..., ha fontos a kupa, akkor nem így kell kiállni, hanem rögtön arra fektetni a hangsúlyt, hogy legalább egy vagy két gólos elõny meglegyen, és erre az alap csapat képes lett volna az elsõ félidõben akár, utána lehetett volna lehozni a fontos embereket, de így meg hátrányból felállni még csak sikerült nehezen, de aztán jött a szindróma, hogy mindenki elhitte megvan a hosszabbítás, a koncentrációnak lõttek

Csacsi
Azért vicces, hogy a Lazio 180 perc alatt 3-szor "lõtt" kapura, és abból 3 gólt szereztek 😊

forzajuve5
az kurvára nem. Trez dupla szárkapocscsont töréssel mesterhármast rúgott volna anno egy ilyen meccsen.
védelem meg ennél is nagyobb bajban lesz eltiltások és sérülések miatt. ez a Peluso gyerek, nem is mondok inkább semmit.

Trunks
Amúgy Contét se értem. Mit akart ezzel a fosgyenge középpályával? Bejött Pirlo meg Marchisio, és szinte a labda se volt náluk. Quagliarellát is sokkal korábban kellett volna behozni.

Giaccherini pedig egész tragédia. Nyáron mindenképp szabaduljunk meg tõle.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Hát ez... a bunkerfocis mindenit!

Amit meg elöl csinálunk, az nem helyzetkihasználás.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ilyen nincs

Trunks
Erre nincsenek szavak... ezek után nem érdemeljük meg, hogy továbbjussunk, de a Lazio kurvára nem érdemli meg, hogy ilyen teljesítménnyel döntõt játszhasson.

A hosszabbításban volt annyi helyzetünk kis túlzással, mint nekik a két meccsen... Sebának és Marchisiónak is be kellett volna könnyedén lõnie annál a helyzetnél.

Amici di nessuno...

Ilyen meg nem létezik amúgy a világon sem...
Zsolti9014
Ennél a gólnál azért szegény Storari is érdekesen mozgott.

Baszki! Marchisio!!! Baszki!

Hajrá Magyarország!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem most van ki egy picit a faszom... a játékvezetõvel, a lazio bunkerjével, a komplett csatársorral, de kifejezetten most Giovincoval... amúgy mennyivel labda biztosabb a Vidal-Marcsi-Pirlo tengely, mint a Padoin-Giacc-Marrone csoda hármas...
Trunks
Na megint sok helyzet kellett nekik a gólhoz... Persze Peluso barátunkról kaptuk megint a gólt, jó igazolásnak tûnik.

Amici di nessuno...

Trunks
Ezt nehéz vitatni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez a bíró se áll készen befújni egy 11es

Trunks
Ilyen középpályával ha továbbjutunk, az csodával határos lesz. Isla-Vidal-Marrone-Padoin-Giaccherini.

Amici di nessuno...

forzajuve5
😄

A Juventus egykori játékosa, Davide Lanzafame fél évre a Budapest Honvéd együtteséhez szerzõdik kölcsönbe.

pedig Õ is mekkora tehetségnek indult

forzajuve5
beszaladt a pályára meccs után pár kedves szót váltani a spori elvtárssal

Zsolti9014
Nagyon elszomorít engem, ami a mai futballban megy. Kettõs mérce, csalás, pénz, ez mozgat mindent...

De remélem én is, hogy felezik.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Õ meg miért? Amúgy szerintem automatikusan letöltõdik ilyenkor az eltiltás.

Azt nem értem, hogy a bírót ilyenkor miért nem vonják felelõsségre. Õ bármit megtehet büntetlenül?

Amici di nessuno...

forzajuve5
Chiellini is kapott egy meccset. gondolom azt megoldják annyival h nevezik következõ meccsen a keretbe 😊.
remélem lehet fellebbezni és akkor felezik Conte büntetését

Zsolti9014
"Hétfõn két mérkõzésre szóló eltiltást kapott Antonio Conte, a Juventus vezetõedzõje, valamint a torinói labdarúgócsapat védõje, Leonardo Bonucci a Genoa elleni szombati bajnoki (1–1) végjátékában tanúsított sportszerûtlen magatartásáért."

Marottát feb. 18-ig tiltották el.

-NSO-

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez szerintem is egyértelmû helyzet volt, más kérdés, hogy a szabályokat is át kellene gondolni. Jobban kellene rámenni a színészkedésre, de pl. a túlzott gólörömöt csak tényleg indokolt esetben büntetném stb. Szóval azért szerintem vannak hiányosságai a szabályoknak minden téren, persze azért az emberi korlát is ott van, de itt ha valamelyik asszisztens látta a kezezést és jelezte is, akkor a bírónak el kellene fogadni, ha már õ nem állt olyan helyzetben.

Meg tényleg ez mi, hogy nem állt készen? Inkább mondta volna, hogy nem látta, ha már gyökér.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
fociztam egy párszor, egyszer se úgy csúsztam be, hogy a kezeim a levegõben vannak mint Superman-nek. én úgy értelmeztem a nem állt rá készen sztorit, hogy nem mert eldönteni egy meccset egy utolsó perces 11-essel. remélem egy eltiltás alatt megtanulja majd kezelni ezt a helyzetet. de van egy olyan érzésem, hogy Conte,Lichtsteiner meg még 1-2-en biztos több meccset fognak kihagyni mint ez a gyökér.

#37727: megmondom õszintén, erre a jelenetre egyáltalán nem emlékszem, nem tudom hol a faszban voltam éppen. de ha szõrözünk, volt egy Vucinic mezrángatás a gólhelyzetben, szóval ez így még mindig 2-1.

nem azt mondom, hogy a sporin múlt, de akkor is bassza meg az anyját.

forzajuve5
Llorente súlyosnak tûnõ térdsérülést szenvedett. pontos részletek és diagnózis késõbb mikor részletesen megvizsgálják.
amennyiben komoly a dolog simán felbonthatjuk a szerzõdést.

Grove4
A Milan ellen Isla kezezésénél is hasonló volt a szitu. Az ilyet BE KELL fújni!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Én is marha dühös voltam a bíróra az eset után, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ezt be kellett volna fújni. Eleve a szabály is elég béna: szándékos kezezést bünteti csak. Na most ha tényleg így fújnának a bírók, kb. soha nem kéne lefújni ezeket az eseteket, mert hányszor van olyan, hogy direkt kézzel ér vki a labdába (lásd Suárez 2010-es V😎? Ha ebbõl a szemszögbõl nézzük, a csávó becsúszott, tök szerencsétlenül találta el a labdát, rárúgta a kezére. Szándékosnak nehezen mondható. Másrészrõl szerintem pedig egy ilyet igenis szabálytalannak kellene nyilvánítani.

Mit jelent amúgy, hogy a bíró "nem állt készen a büntetõ befújására"? Ezt nem tudom értelmezni. Vagy tizi, akkor befújja, vagy nem, akkor nem. Ha vkinek ennyire hiányoznak a tökei, akkor menjen labdaszedõnek, ott nem kell nagy döntéseket hozni.

Borriellótól tényleg szép gesztus volt, nem vártam volna.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Eltoltam, valaki törölje pls.

Itt az amit akartam az elõbb:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez a kép, ez nagyon durva:

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
nem akarom vitát szítani, mert tényleg jogos tizitõl fosztott meg a bíró, de azért ez is igen véleményes volt

de már megszokhattuk, nevetséges ami a serie a-ban bíráskodás néven folyik. ilyet, hogy nem állt készen büntetõt befújni?! ez mi?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
a spori egyébként nápolyi születésû, pár éve nagy örömmel nyilatkozta, hogy hatalmas élmény volt vezetni neki egy Napoli meccset, hisz gyerekkora óta Napoli szurkoló. a tegnapi meccs után csak annyit mondott, hogy nem állt készen a büntetõ befújására.szép bazmeg.

9csöves9
a gólbíró és a partjelzõ is jelezte a kezezést a bírónak, de ez a nyomorék nem merte befújni. nagyon bíztam benne, hogy valaki lebasz neki egyet ott a nagy kavarodásban. hihetetlen.

más: Borriello fél év alatt jobban megtanulta tisztelni a Juventust, mint Immobile Juve nevelésként.remélem figyelt a jó Ciro, hogy mit is kéne ilyenkor csinálni...

Trunks
Attól még tragikus volt a játék. Ráadásul februárban már indul a BL is, úgyhogy nem ártott volna most nagyobb elõnyre szert tenni.

Amici di nessuno...

bár megtehetném akkor nem éheznék itthon😊 Semmi rosszat nem írtam amúgy. Ha a Napoli nem tudna nyerni akkor is vagy 6 vagy 4 pont elõnye lenne a csapatnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Te meg mit pofázol? Köszönjük a hasznos hozzászólást. Mehetnél a sportklubba szakérteni.

Amici di nessuno...

Grove4
ja, azon kívül nem sok pozitívum van

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mit sírsz? 1. helyen áll a csapat