44078
-
#39073 Kövezzetek meg, de én látnék De Cegliében fantáziát, legalábbis a jelenlegi keretben mindenképp. Tudom, produkál suta dolgokat néha, de egy valamiben a legjobb a "szélsőink" közül: ő tényleg egy szélső és tud beadni! Lichtsteiner, Peluso, Cáceres eredetileg szélsőhátvédek (bár az uruguayi ehhez képest meglepően jól centerezik), Asamoah és Padoin belsőkp-k. Egyedül Isla lenne még igazi szélső, de hát amit ő leművel hétről-hétre, arra már nehezen találunk szavakat. -
#39072 Olasz Sky stream
hétvégi meccset is ezen néztem, végig jól működött -
#39071 Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Tevez, Llorente -
#39070 dec. 14-én Trez élőben tekinti meg a Sassuolo elleni meccset és lesz neki egy kis ünnepség is. Jobb később mint soha, de azért megtanulhatnánk már méltó módon elbúcsúztatni a legendáinkat.
Nagy meglepetésre minket is elért a kanyarbezárásos büntetés a kolerások szidása miatt, 1 évre felfüggesztett, de gondolom ez nem fog sokáig tartani, mert 2 hét múlva Juve-Napoli.
Conte nem nyilatkozott a firkászoknak a hivatalos sajtótájékoztatón, kicsit elege van belőlük. Így a kezdőről se szivárgott ki nagyon semmi. -
#39069 Hát valami nagyon nincs rendben. Míg a Roma 108 kapuralövésből szedett be 1 gólt, mi 72-ből 10-et. -
#39068 Nem gondoltam volna, hogy amíg itt van Barzagli ennek kell majd örülni (na nem mintha ő tehetne róla). -
#39067 Végre lehoztunk egy meccset kapott gól nélkül, el sem hiszem. -
#39066 Matri közben megszerezte első gólját a Milanban.
Hamar lerendeztük ezt a meccset, igazából ha ma 5 órán át játszunk, akkor se rúgott volna gólt ez a Genoa. A második félidő nagy alibi volt, de nincs ezzel gond. Az egy jó kérdés, hogy miért mindig Vidalt pihenteti Conte, amikor lennének olyanok, akiknek nagyobb szükségük lenne rá. -
#39065 Egészen mostanáig 0-0 volt az Udi-Roma, ráadásul emberhátrányban a farkasok. Bíztam benne, h na végre pontot vesztenek, erre tessék, rúgtak egy gólt... -
#39064 Téveznek miért kell ezt a meccset is végigjátszania? Isla kivételével tényleg mindenki jó ma, de a helyzetkihasználás most se az igazi. -
#39063 kétlem, hogy Conte ma engedi őket visszaállni. most mindenki bizonyítani akar -
#39062 Na ez már tetszik, valahogy így kéne mindenkinek nekiugrani. A 11-es szerintem is kint volt, de azért hirtelen visszajátszás nélkül nehezebb megítélni az ilyen szitukat, pláne ha beesik 2 méterrel az illető. Amúgy teljesen mindegy, csak percek kérdése volt mikor szerezzük meg a vezetést, a saját 16osukról alig tudtak kijönni.
Tevez nagyot játszik, az ilyen gólok miatt igazoltuk. Remélem Llorentének is összejön a gól, ő is jól nyomja, csak még mindig kissé meccshiányos. Egyedül Isla az aki ismét negatívum, egyszerűen használhatatlan a csávó.
Csak reménykedek, hogy nem állunk vissza, de tudom hogy úgy is az lesz :D -
#39061 Igen, eddig jól nyomjuk. Bár emlékszem tavaly vagy tavalyelőtt játszottunk egy ugyanilyen meccset a Genoa ellen, végig egykapuztunk és mégis 0-0 lett a vége. -
#39060 jól láttam akkor ez kívül volt, de így streamen nem az igazi. cáfoljatok meg ha nem így van
teljesen mindegy, mert ennek az egykapuzásnak úgyis meg lett volna az eredménye -
#39059 Na kaptunk egy kamu 11-est. 2 méterre áll a bíró és nem látja, hogy kívül volt. -
#39058 és ismét a mezőny legrosszabb teljesítményét nyújtja -
#39057 Conte még mindig nem tanul a saját hibáiból. Isla ismét a kezdőben. -
#39056 15.00 Juventus-Genoa
streamek: -
#39055 nem igazán tartalékolunk ma
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente -
-
#39053 -
#39052 Eltiltották a német barátunkat, az uefa alkalmatlannak tartja arra, hogy tovább vezessen ezen a szinten. Pedig ők aztán szeretik megvédeni az ilyen szerencsétleneket.
2015/2016-tól az Adidas lesz a sportszergyártónk, 6 éven át kb. évi 30 milliót csepegtetnek. Ez közel a duplája annak amit a Nike adott. Az tuti, hogy így jövőre az utolsó nike mezünk totál hányadék lesz :D
Ma ismét 3-5-2-ben fut ki a csapat, a hétközi bajnoki miatt várható egy kis felforgatás, írnak mindenféle kezdőt. Nagyon kell a 3 pont. -
#39051 Hát igen. A legtermészetesebb reakció, h ha 11-est ítélnek az adott csapat ellen, akkor a játékosok mindent megpróbálnak, h meggyőzzék a bírót. Abszolút bírói butaság ilyenkor reklamálásért a sárgát osztani. :/ -
#39049 Elrúgta egyszer Marcelo lábát elég szépen. Nálam az volt az egyetlen sárgás megmozdulása, sanszos, hogy pont azért nem kapott érte semmit, mert valamit kompenzálni akart ez a faszfej német. -
#39048 Mit is csinált Vidal, amiért ki kellett volna állítani? Eleve a sárgáját is a 11-esért való reklamálásért kapta.
#39046: de miért csak ennyit játszik? Padoin van amiben jobb nála? Leszámítva a Contéval való haverkodást. -
Laccyka93 #39047 Realos haverom azt mondja, nem a bírón múlott. :) Mer Vidalt ki kellett volna szórni a félidő előtt már... Amúgy ki kellett volna, s akkor senki nem szólt volna egy szót se. De nem így lett, helyette olyat állítottak ki, akit nem kellett volna.. Ezt is megmagyarázta, hogy a lerántás sárga, a kiállítás helyett is mondjuk csak sárga, azt akkor ugyanúgy piros. Értitek..:) -
#39046 Cáceres iszonyat mennyire jó volt még így meccshiányosan is, benne megvan az a harci szellem amit minden egyes Juve játékostól elvárnék. Nagyon sajnálnám ha elmenne, de ilyen nevetségesen kevés játékperccel megérteném. -
#39045 És tényleg! Nevetséges.
Viszont erre a produkcióra lehet építeni. Nekem Ogbonna kellemes meglepetés volt balbekként, jól megoldotta. Cáceres pedig legalább tud annyira beadni, mint Lichtsteiner vagy Asamoah, a védekezésén pedig látszik, hogy ez az eredeti posztja. Jelenleg szívesebben látnám ezt a felállást, mint az elcsépelt 3-5-2-t. -
#39044 Amúgy igen... -
#39043 A legrosszabb az egészben, hogy egy nagyon kicsi szerencsével és kevésbé faszfej sporival állhatnánk 7 ponttal is és kb. már tovább is jutottunk volna. Erre most lehet vért hugyozni azért, hogy ne kelljen menni bohóckodni az EL-be. -
#39042 esés közben már nézi a bírót -
#39041 Hát jah, ez aztán piros volt... Röhej a köbön. Ezt a kis színész majmot meg vinnék inkább Hollywoodba mutogatni. :/ -
#39040 Így van. Jól játszottunk, ezért is fájó, h kikaptunk, ráadásul ilyen miatt. :/ -
#39039 -
#39038 Kibaszottul bosszantó így kikapni. Semmivel sem volt jobb a Madrid, nevetséges volt a kiállítás, és a 11-es is nagyon könnyű síppal volt befújva, ilyenből van 3-4 minden meccsen. A srácokra nem tudok haragudni, főleg az első félidő miatt, nem érdemelték meg, hogy a Madrid 1 helyzetből rúgjon akkor 2 gólt.
Conte is jól kevergetett, igazából a Bonucci-Llorente cserénél lehetett volna talán tökösebb és lehozhatta volna előbb Pirlot, szerintem vele csak kevesebben voltunk tegnap. Nem tudja felvenni ezt a gyors ritmust, az, hogy van pár szép passza, ívelése az már édeskevés. Aztán lehet akkor kaptunk volna még 2-t, ezt már nem tudjuk meg.
A két itthoni meccset meg kell nyerni, és ha a Real nem adja le a meccset majd a Galatának akkor Isztambulban elég egy x is. -
#39037 Conte: Inkább fújjon ellenünk a bíró, de játsszunk jól
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/conte-inkabb-fujjon-ellenunk-a-biro-de-jatsszunk-jol-2289951 -
wright #39036 Akárki akármit mond,le a kalappal a srácok előtt.Semmiben nem mutatott többet ez a madrid amíg emberelőnybe nem kerültek.Utána még annyit sem.A kiállítás nem volt jogos,de egy szót nem szólhatnánk ha Vidal nem marad pályán.Ez a 4-4-2 vagy valami hasonló nekem nagyon tetszett.Ogbonna azért suta oda,Asa bőven meg tudná oldani-másik oldalon meg Lichti.Marci is mutatott életjeleket,jobban ki tud ilyen relatíve kötetlenebb poszton bontakozni.Sajnálom őket mert ebből több is kijöhetett volna,persze ha az első 2 meccs megvan,akkor nincs miről beszélni. -
IXEMGabeo #39035 Madridban kis bírói ellenszélben nem rossz eredmény ez -
#39034 Matematikailag simán továbbjuthatunk, csak morálisan elég elkeserítő, h egyetlen győzelmünk sincs. :/ Ez a meccs, a 2. félidő meg, ááá... :( -
#39033 Meg kell verni a Galatát Isztambulban vagy a Realt otthon. Egyik se lehetetlen. Ha nem olyan geciszar játékot mutatunk mint a Galatasaray ellen Torinóban, akkor nem lesz itt gond. Emlékezhetünk tavaly egy sokkal nehezebb csoportban álltunk hasonlóan 3 meccs után, aztán mindenkit megcsaptunk.