Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Hirtelen mindenki kibaszott erkölcsös lett.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
Nekem mindegy.Én nem vagyok se Juve se Inter szurkoló. De ha te erre büszke vagy, hogy sálakat égetsz. Meg a kis gyerekedet az utálatra tanítod....hát te tudod

9csöves9
Borzasztó.fordított esetben én biztos telesírnám a kispárnámat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
úgy néz ki a klub kérése ellenére sem engedik vissza Asamoaht, le kell játszania a bronzmeccset, így kénytelen lesz kihagyni a Celtic elleni keddi meccset...

Breki33
Egyrészt nem pont így volt, másrészt elmondta az okait és teljesen igaza van.

Minden igazi Juves így gondolja és tudja az elõzményeket is.

Az Inter a leggyûlöltebb csapat Olaszországban

Az Inter a leggyûlöltebb csapat Olaszországban Az olaszok több mint fele elkötelezett labdarúgó-szurkolónak vallja magát, és emelkedett az ultrák száma – derült ki az itáliai futball világában végzett felmérésbõl. A Juventus népszerûsége a legnagyobb, s a legtöbben az Internazionalét utálják.

Konkrétan 98-as BL döntõ volt az a régi Juve meccs :-D
DasIsFuck
sose fogom megérteni, hogy lehet ilyen szinten külföldi klubbot utálni.
még magyarra azt mondom megértem(bár ott se látom nagyon az okát mire is jó).
még sálat égetnek😄
és attól mi lesz jobb vagy akkor nyer a csapatuk?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
ja igen
+ két töki még nagy büszkén elmondta, hogy inter sálat is szoktak égetni
micsoda színvonal

Mor3llo
emiatt? az igen 😄DDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

9csöves9
A Juventus Club Hungary törzshely avatóján forgatott a Sport Klub, ebbõl az adásból volt egy promo, amin az elnök és az alelnök elmondják, hogy nem szeretik az intert, meg egy 10 éves kisgyerek azt mondja, hogy inter inter vaffanculo. emiatt sírtak szegény interisták, és le is szedték, nem megy le adásba

Mor3llo
mert mi volt ez? már nem lehet megnézni

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
el is érték 😄 leszedték innen is meg adásban se lesz
9csöves9
Már megy a hiszti az interesektõl hogy ne menjen le adásba😄 pénteken 18.30 kor lesz amúgy

Breki33
sport 2-n micsoda régi Real-Juve meccs megy. Szerintem ez 2000-es elõtti meccs, mert Zidane is még Juvés volt, Montero, Iuliano, Del Piero, Di Livio, Pesotto túloldalt is Raúl, Robi Carlos, Seedorf, Hierro régi szép idõk😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Azt érti vki Giaccherini hogy kaphatott meghívót a válogatottba? A tavaszi formája teljesen rendben volt, de õsszel nem emlékszem egy jó meccsére sem.

Amici di nessuno...

Csacsi
Maradjunk annyiban, hogy hasonló esetért már adtak tizenegyest.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
A hsz. nagy részét nem kommentálnám, a vége viszont egy vicc. "Sajnáljuk, de ez a játék része." ??? Ezt egyszerûen elfogadhatatlannak tartom a XXI. században. Igenis ha megvan a technológia, akkor használni kéne, nem három méterenként egy alapvonalköcsögöt alkalmazni, aki úgyse segít semmit. Lassan már több lesz a bíró, mint a játékos, de az ilyen helyzetek megítélése semmit se javul.

Amici di nessuno...

Grove4
bullshit

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
A Juventus vezetõedzõje hétfõn részt vett egy milánói értekezleten, amelyen a Serie A játékvezetõi, a klubok edzõi és csapatkapitányai voltak jelen. A játékvezetõ-küldésért felelõs Stefano Braschi magyarázatában rávilágított, hogy Guida nem hibázott az esetnél.
„Bonyolult szituáció volt. Beszéltünk róla ma, és majdnem mindenki azt mondta, a kezezés nem volt szándékos. Az tény, hogy Granqvist alapvetõen vétlenül a saját karjára rúgta a labdát, és ebben majdnem mindenki egyetértett. Guida nagy bizonyossággal észlelte, hogy mi történt, és az ilyen esetekben, mint ez, a helyes, ha nem ítélnek büntetõt” – mondta Braschi.

Conte elfogadta a magyarázatot, és tolmácsolta klubja és személyes bocsánatkérését a játékvezetõk felé. „Megértette, hogy túl messzire ment. Hogy az ilyen esetekben csak az számít, hogy szándékos-e a kezezés vagy sem” – fûzte hozzá Braschi.

A játékvezetõk egyik fõnõke ugyanakkor elismerte, hogy a vasárnapi Milan–Udinese mérkõzésen súlyos hiba történt – a jogtalan tizenegyest követõen Mario Balotelli utolsó percben született góljával 2–1-re nyertek a milánóiak.

„Azt a helyzetet egyszerû megítélni: nem volt tizenegyes. A játékvezetõ hibát követett el az eset elbírálásakor. Sajnáljuk, de ez a játék része” – nyilatkozta Braschi.

gercse
Lehet Baló mellett jutott még zsé meccseket is venni 😄

Trunks
Balotelli közben megjött Milánóba és rögtön egy duplával nyitott. A hosszabbításban a 11-es akkora kamu volt, hogy ha ez velünk történt volna, megint menne a "csalóóóóó köcsög juveee" meg a "megint megvették a bírót csak így tudnak nyerni". Még a végén a BL-hely simán meglesz a Milannak.

Amici di nessuno...

Trunks
Igen, de ez azért elég aggasztó. Két ikszes meccsen bármikor bepattanhat egy labda egy pontrúgás után. Nem egyszer fordult már elõ idén. De igazából minden azon múlik, hogy mi lõjük-e az elsõ gólt. Mert akkor nekik kéne legalább valamelyest támadni, azt meg nagyon szeretjük.

Amici di nessuno...

forzajuve5
szerintem 0-2 lesz az elsõ meccs. mindenki nagyon bizonyítani akar a BL-ben, teljesen más mentalitásban lépnek pályára mint egy bajnokin.

9csöves9
én szinte biztos vagyok benne, hogy az odavágón nem nyerünk. egyszerûen a bunkerral nem tudunk mit kezdeni, azt a Celtic meg képes elég keményen mûvelni. idegenben 1-1, Torinóban 2-0.

Trunks
Pedig azt látni kell.

A meccsrõl: a második félidõ megint elég tragédia volt, nagyon hullámzó a teljesítményünk. Ha így játszunk, még a Celtic ellen is vigyázni kell. Abban bízok, hogy az odavágóra nagyon odafigyelünk, ha azt megnyerjük, akkor már nincs nehéz dolgunk.

Amici di nessuno...

forzajuve5
így illik az ilyet megünnepelni, nincs mese 😄

úgy tervezem, hogy kb június közepéig még maradok angliában, így meccsnézés ebben a szezonban nem jöhet szóba. maximum akkor ha bejutunk a BL döntõbe, az itt lesz a Wembley-ben 😊.
törzshelyre igyekszem elzarándokolni valamikor.
a következõ szezonban mindenképpen el akarok menni Torinoba, mert a szentélyt még nem láttam élõben

9csöves9
a facebookos csoportban van 1-2. a juventusfc.hu fészbuk oldalára meg most felkerült vagy 80 kép. sajnos😄D

forzajuve5
hol találom meg a videót? 😊
lehet tudni a tv mikor adja le a felvett anyagot?

Hát a vidón láttam a 'jókedv'-et 😊 Muszáj lesz majd elzarándokolni oda.Örülök hogy fasza lett,és a tábla meg visz mindent.Frankó élmények jutnak eszembe róla.Köszi a beszámolót 😊
9csöves9
kurvajó😊 ütõs lett a dekoráció,Torino tábla,sálak,zászlók,fotók a falon. az árak korrektek, és a személyzet is tök jól vette a dolgot. volt Puzsér, teljesen normális arc amúgy, egyáltalán nem az jött le róla ami a tv-ben. Lanzafame is jött volna, végül Hemingway bácsi megtiltotta neki, hogy részt vegyen...voltak különbözõ videóösszeállítások, megnéztük a márciusi Inter elleni meccset, meg a 2003-as BL elõdöntõt.

nekem személy szerint sikerült alaposan bekúrnom, zúzódások kék zöld foltok is vannak😄 jó este volt

Aki részt vett az eseményen....Milyen az új törzshely?
forzajuve5
még a végén igazad lesz 😄

forzajuve5
összességében nem volt ez olyan rossz. végre tudtunk nyerni. kicsit magunkra húztuk õket a 2. félidõben, ilyet nem szabadna megengedni magunknak biztos vezetésnél.
most jön igazából a neheze. kemény bajnoki meccsek, bl. még mindig van egy rakás sérült, Ghána menetel afrikában, így Asamoah nem várható vissza mostanában.
bajnokság miatt még mindig nem aggódok, a BL-re meg úgyis felpörögnek a srácok 😊

Trunks
Azért az jó kérdés, hogy miért csak két hetente tudunk így játszani. Egyik héten simán bucira verünk vkit úgy, hogy szinte esélyünk sincs. A következõ héten meg szenvedünk.

Amici di nessuno...

Grove4
Matrit ma minden dicséret megilleti! ^^

Trunks
Ha belegondolsz, annyira nem meglepõ mostanában. Már hetek óta õ teljesít a legjobban a csatáraink közül és újabban gólokat is szerez. 😊 Mindkét gól nagyon szép volt. A másodiknál dícséret illeti, mert tudnék olyan csatárt (mostmár többet is...) mondani a keretbõl, akik abban a helyzetben nem passzoltak volna.

Amici di nessuno...

forzajuve5
szépségdíjas találatok ma 😊
még mindig lenne mit javítani, de ezt a mait így már behúzzuk

forzajuve5
Matri gól 😄 el se hiszem 😄

Count Adyn
Igy kell ezt 1 helyzet 1 gól 😄 Matri 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
De Ceglie kezd Peluso helyett. Õszintén szólva jobban örülök ennek, mert bár idén elég borzasztó volt õ is, azért mégiscsak õ tud a legjobban beadni a wingbackjeink közül.

Amici di nessuno...

forzajuve5
azt még hozzátenném, hogy jobban örülnék ha Carrera lenne a padon

forzajuve5
ma délidõben meccs a Chievo ellene. muszáj nyerni, mert a kék gyöngyszemek utolértek minket a tegnapi gyõzelmükkel.
nehéz meccs lesz. mindig nehéz ellenük idegenben, most még nehezebb lesz a sok sérült és eltiltott miatt.

várható kezdõ:

Buffon - Barzagli, Marrone, Caceres - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso - Matri, Giovinco

akik nem rendelkeznek sport klub csatornával:

Banok stream

9csöves9
Poli ügyes srác,én látok benne fantáziát. mindenképp idõben megakarják oldani Pirlo utódlását, és benne vagy Verrattiban látják az új-Pirlot. más kérdés, hogy simán megoldható lenne idõvel házon belül (Marrone), na meg az utolsó csapatrész ahova igazolni kéne az pont a kp közepe.teltház van.

forzajuve5
azt mondja meg nekem valaki, hogy még a középszar kategóriát se nagyon ütõ Poli mi a szarnak kell nekünk nyáron?

9csöves9
Én kb egészen idáig védtem, hiszen azt ne felejtsük el, hogy szinte az egész keretet le kellett cserélnie és a fizetéseket is alaposan leszorította, ráadásul a Secco érában borzasztó szerzõdések köttettek, aminek a nagy része már eltûnt. pont itt van még a Secco féle gyönyszem Jaki, aki majdnem annyit keres mint Pirlo vagy Buffon, és többet mint Vidal és Marchisio, pedig 2007-ben jött...

DE, a nyáron már csak egy majdnem kész kerethez kellett volna posztra igazolni 2 embert a kezdõbe, és 2-3-t a padra úgy érzem ez nem lett volna egy lehetetlen küldetés. persze nem látunk bele, nyilván pénzügyileg alaposan meg van kötve a keze, nem úgy van az, hogy tessék itt van 75 milla és verd el akire akarod.az is elképzelhetõ, hogy Conte szava nagyobbat nyom a latba mint az övé, nem tudom...

Trunks
Teljesen igaz, botrány amit mûvel. Elég vicc, hogy állandóan spórolni akarunk, nem adunk ki rendes pénzt egy csatárért, közben pedig hány milliót ráköltöttünk a nagy büdös semmire a Buziello, Mamlasz és most a Szarokbele vonalon. Közben pedig le bírtuk igazolni Pelusót a hátvédsorba, akirõl két meccs alatt egyértelmûen kiderült, hogy nem ez a szint. Mondjuk õt gondolom Conte favorizálta, mint tavaly Padoint.

Inkább a balszélre kellett volna vki nagyon sürgõsen, mert Asamoah jó, annak ellenére, hogy nem ez a posztja, de ez a De Ceglie-Padoin kettõs elég félelemkeltõ - csak nem a riválisok számára.

Amici di nessuno...

forzajuve5
én is régóta hangoztatom, hogy egy sikeres mercato akkor kezdõdne jól ha egy sportigazgatót igazolnánk elsõként a jelenlegi próbálkozó helyére.
így a büdös életben nem igazolunk top játékost. most nem is vártam semmit a januártól, de nyáron is majd Llorentével kell beérnünk, plusz pár töltelék játékos

Grove4
Az elsõ mondat végén pont helyett kérdõjel.

Grove4
Csak én tartom Marotta munkáját egyre vérlázítóbbnak. Régen még bíztam benne, hogy nem ilyen fogalmatlan, de mostanában botrány amit mûvel. :S