Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Szép gyõzelem volt, fórumokon hogy fröcsögnek hogy a Celticnek kellett volna nyernie, de hát ilyen a taktikus olasz foci! Még egyszer szép volt!

#acm

Effe88
szép volt<#eljen>
jól elintéztétek õket

Trunks
Szerintem az elsõ félidõ nagyon élvezetes és magas iramú volt. Nem tetszett, hogy ennyire keveset volt nálunk a labda, de ez azért a korai gólnak is betudható.

Amici di nessuno...

Trunks
A hivatalos statisztika szerint 7 volt, de igazából mindegy.

Végre a régi Juvét idéztük helyzetkihasználásban. A játék képe többnyire nagyon nem tetszett, de a végén nagyon elfáradt és megroppant a Celtic, mi meg kegyetlenül kihaszáltuk. Matri és Marchisio a meccs emberei 1 gól+1 gólpasszal. Matri hihetetlen mit produkál ebben a (naptári) évben, elmúlt 6 meccsen 6 gól. Vucsinicset is kivételesen megdícsérem. 😄 Vmint Peluso is meglepõen összeszedett volt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
nem mondom, hogy élvezhetõ meccs volt. két teljesen ellentétes stílus találkozott egymással. elsõ félidõben féltem, hogy nem fogunk jól kijönni belõle, mert a Celtic nagyon keményen nyomott, rengeteget birtokolta a labdát.
nem hinném, hogy a visszavágón bármi baj lehetne.
és mégegyszer, a helyzetkihasználás hihetetlen volt.

Breki33
Count Adyn
Juventus: Shots on target 4 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
ilyen jó helyzetkihasználásunk még soha nem volt 😄

forzajuve5
továbbjutottunk 😄

Count Adyn
Vucsi😊 Szevasztok mészárlás😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Marciiii😄D Ezzaz😄

forzajuve5
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

eddig jó vagyok tippelésben 😄

Trunks
Elég érdekes a meccs képe, nagyon nem ezt vártam, jó kis csapat ez a Celtic. Ami érdekes, hogy szinte az összes kontránk veszélyes, ahogy elõreíveljük a labdát. Ami nem tetszik, hogy nem tudjuk megtartani hosszabban a labdát, bár most nincs is rá nagy szükség.

Amici di nessuno...

forzajuve5
nagyon kellemetlen ellenfelek ezek a skótok, de ha ezt így kibírjuk akkor nem lehet baj. idegenben nem fogják bírni a nyomást

Matri nem vart vele sokat 😄

forzajuve5
87. szomszéd is tudja h gól született 😄

forzajuve5
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Breki33
Breki33
Trunks
Sport1 adja amúgy a meccset, ha vki nem tudná.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic

Substitutes: Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone

Grove4
Nekem van egy olyan érzésem, hogy simán 2-3 góllal fogunk nyerni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Nem hiszem, hogy Skócia és Olaszország között ilyenkor marha nagy lenne az éghajlati különbség. Dél-Afrika nyilván más tészta, viszont legalább idõeltolódás nincs, ezért bíztam esetleg a szereplésében. Azért 20-30 percre még így is beszállhatna szvsz.

Amici di nessuno...

9csöves9
Csak hát Asamoah megtett egy Dél-Afrika-Olaszország-Skócia túrát ami km-ben sem kevés ráadásul 3 különbözõ éghajlat sem tesz jót a szervezetnek pár nap leforgása alatt.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Asamoah éppenséggel kezdhetne is, mert õ is szombaton játszott. Peluso minden áron erõltetése egész érthetetlen, pláne a BL-ben. Mit lát benne Conte? Jó edzõ, de sajnos nagyon úgy tûnik túl személyesen kezeli a dolgokat. Padoin, Peluso, Vucsinics a kedvencei, õk bármikor játszhatnak, akármilyen teljesítményt nyújtottak azt megelõzõen, míg az idén legjobban teljesítõ csatárunkat (Quagliarella) mellõzi (Cáceres is szinte alig kapott lehetõséget, amíg Chiellini meg nem sérült). Szombaton is inkább a kisebb sérüléssel bajlódó Giovincót küldte be csereként, most pedig a padon se lesz (a Gazzetta szerint Asamoah se, ami elég aggasztó).

De Cegliével én se voltam egyáltalán elégedett õsszel, de az elmúlt pár hétben egész reménykeltõ teljesítményt nyújtott. Sokkal szívesebben látnám õt is Peluso helyén.

Amici di nessuno...

forzajuve5
én ma nagyon optimista vagyok. 0-2 lesz a vége 😊
mindenki a barca elleni meccsükbõl indul ki, de az õsszel volt. ki tudja most épp milyen formában vannak

9csöves9
Buffon-Caceres,Bonucci,Barzagli-Peluso,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Vucinic,Matri kezdõt írnak a legtöbb helyen. igazából csak Peluso kezdetésével van bajom, európai kupameccset eddig csak tévében látott, a Celtic meg azt az igazi buta brit futballt játssza, ahhoz pedig a szélsõinknek nagyon a toppon kell lenniük. pláne, hogy Pelus mögött még nem lesz ott Chiello sem...nem tudom Asa mennyire fáradt, de azért a 60. perc körül be kéne hozni ha meleg lesz a pite.

a csatárkettõs úgy érzem most éppen a legideálisabb, Matri meg is szerezhetné élete elsõ BL gólját. a többi poszt nem kérdés.

1-1-t várok, kicsit tartok a meccstõl...

Breki33
9csöves9
lehet abban valami, hogy Conte a téli szünetben igen kemény alapozást tartott, ennek a levét ittuk januárban viszont tavaszra megint kijöhet az ami tavaly😊

Bonu a Sudból tekintette meg a meccset, na meg persze szurkolt és ugrált is amikor kellett.

Zsolti9014
Basszus, egyrészt nem válasz akart lenni, másrészt nem linkeltem, de úgyis be tudjátok másolni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Alex nem akármilyen gólt vert megint:

http://www.csakfoci.hu/node/131951

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Túléltük a januárt, innentõl jöhet megint a henger😊

Csacsi
jah, és örömhír a Lazio, és a Napoli döntetlent játszott nekünk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Megértem, ahogyan Vele is, és DP-vel is bántak, az nagyon elszomorít 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
azért ez erõs. Trez nyilatkozott. télen vissza akartuk hozni, folytak tárgyalások. úgy döntött végül, hogy nem tér vissza, Riverbõl akar visszavonulni

Count Adyn

Trunks
Szép munka volt. Meggyõzõ játék, jó befejezések, Vidal és Barzagli megint isten volt.

Amici di nessuno...

Trunks
Én már hallottam mástól is, de a wikipédia szerint n-nel kell mondani.

A meccsrõl: eddig szép teljesítmény, Vucsinics szép gólt lõtt, de utána a ziccerénél nem tudom megint mit hitt. Belerúgja félmagasan a kapusba. Mit hitt, hogy elugrik ijedtében? Ezt az embert megdícsérni sose lehet, mert egy szép megmozdulás után megint jön a flegma, "szarokbelemerténvagyokalegnagyobbkirály" attitûd.

Vidal megint hatalmas volt. Külön dícséret, hogy volt szíve lepasszolni a gól elõtt.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Matri cipõ nélkül A:SDASDD 2 ide😊

Zsolti9014
Basszus...
Vucsi nagy gólt vert, de az ilyen helyzeteket meg ki kellene használnia egy Juve-csatárnak.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Anelka nevét tényleg NY-nyel kell ejteni, vagy csak a kommentátor az idióta? Ha igaza van, akkor bocs, de én még csak tõle hallottam így, és marhára zavaró. 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ez komoly? Peluso megint játszik.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez elég rossz hír. Pedig a bal szélre nagyon kellene.

Amici di nessuno...

forzajuve5
meg lehet nézni valahol a tegnapi Meztelenül részt?

én eladnám a haveromnak😄 habár én nem vagyok Inter gyûlölõ nincs bajom velük...nekem a Milan nem volt sosem szimpatikus csapat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én akkor nem néztem focit konkrétan és a 2 csapat elég sokszor találkozott egymással...2003 óta lesegetem csak, most egy másfél éve alig alig nézem már

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
A jelenet kb 30 mp volt. De már úgyis mindegy.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
ki ne égetne el egy inter sálat ha véletlen a kezébe kerülne? 😄

Effe88
Az ok.De viszont még jó, hogy nem ment le a tv-be.Teljesen felesleges provokálás lenne. Így is a béka segge alatt van a sportklubbos közvetítési és stúdiós beszélgetési színvonal.

9csöves9
Nem kell ezt annyira komolyan venni meg morális kérdést csinálni belõle, poén az egész. Nem kell félteni a másik oldalt sem, szarni bele