44078

ibogldrc.jpg

• Lacee86
    Még az öreg is meglepődött "kicsit". :D
  • 9csöves9
  • Breki33
  • 9csöves9
    Nagyszerű győzelem volt, a violák elleni zakó felébresztette a srácokat. Napoli oldalon persze megy a hiszti, Beniteztől Higuainig, könnyebb egy megpattanó labdából jövő 30 centis lesre fogni az egészet, mint hogy beismerjék, hogy a meccs nagy részében lejátszottuk őket a pályáról. Benitez azt is megemlítette, hogy 100 millióval többet költ a Juventus mint a Nápoly, pedig aztán idén nyáron nem panaszkodhat, mindenkit megkapott akit kért. Gyorsan felvették a ritmust szájkaratéban.

Kicsit Marotta győzelme is volt ez a tegnapi, pont a 3 ingyen érkező játékosunk szerezte a gólokat. Pogba góljánál beszartam, az ő esetében biztos vagyok benne, hogy direkt pörgette fel így, van olyan hülye és van olyan technikai képzettsége. Ha mondjuk Padoin csinálja akkor rossz labdaátvételnek mondanám. Hatalmas fogás a srác, sajnos megtartani nem tudjuk majd, de a mai piaci árak mellett 40-50 milliót lehet kapni érte a pénzes csapatoktól.

A következő meccsen nem lesz Ogbonna és Bonucci, Vidal kisebb sérülést szenvedett, Chiellini meg még sérült. Remélem Caceres akkor már nem fog pótselejtezni. Most jön egy kis szünet, bár a formánkat nézve nem jön a legjobbkor. Szerencsére utána könnyebb meccseink lesznek, a 2 bl csörtével megfűszerezve.
  • Breki33
  • Lacee86
    Bajnokok leszünk idén is, meglássátok. :))
  • Trunks
    Hát ez hihetetlen. Még Isla is lehozta az első jó meccsét Juve-mezben 20-30 mérkőzés után. :D

Pirlo nálam a meccs embere, zseniálisan irányított ma, a szabad meg... csak a szokásos. Pár ezer gólt már biztosan láttam életemben, de ilyet, mint amilyet Pogba lőtt, még nem.

Le a kalappal az egész csapat előtt, remek teljesítményt nyújtott mindenki. A vicc az, hogy szerintem a Real ellen se játszottunk sokkal rosszabbul mint ma, és a Napoli is jobb volt mint hét közben a Madrid, mégis most simán nyertünk, kedden pedig örülhettünk az x-nek.
  • wright
    Nagyon tetszett a mai játékunk.Sztem a napoli itta meg a levét a real elleni meccseknek :D Dögöljek meg még Isla is jó volt.
  • Trunks
    Ja, csak sajnos nem nálunk.

Isla megint kezd, beszarok. Akármit csinálhat ez az ember idén, mégis játszani fog?
  • Csacsi
    Berardi már most ledolgozza az árát. Pontot mentett idegenben a Roma ellen. Nemrég mesterhármast rúgott. Belőle még lehet valaki.
  • forzajuve5
    A Napoli elleni hivatalos kezdőcsapat: Buffon, Barzagli, Bonucci, Ogbonna, Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente
  • Breki33
  • 9csöves9
    elégedett vagyok a srácokkal, tetszett a hozzáállás. ezt kéne átmenteni minden meccsre. kár Martin hibájáért, egyrészt mert amúgy az egyik legjobb volt szerintem másrészt mert szépen lecsorgott volna ez a meccs enélkül az őrült rohanásos gólváltások nélkül.

a továbbjutást behúzzuk, nézegetve a csoportelsőket, hát nem lesz kellemes dolgunk utána.
  • IXEMGabeo
    loool háá digók:)
  • Lacee86
    Vajon mit mond Buffi?
    -Iker, asszed jobb vagy nálam, he? :D
  • Lacee86
    Ezt hívják szerencsétlenül elkapott pillanatnak. :D
  • Breki33
  • Breki33
  • Lacee86
    Na igen. :/ Szerencse, h erre a meccsre legalább normális bírót tettek be, úgyh észre sem lehetett venni, már pedig ahogy szokták mondani, akkor jó egy bíró, ha nem ő a főszereplő.
  • IXEMGabeo
    1. meccs részben a bíró miatt ment el
  • Lacee86
    Hát igen, a 2 meccsből 4 pont a Realé, 1 pont a miénk, de hát azért ezt még a legfanatikusabb Real szurkolók sem állíthatják, h ekkora különbség lett volna...
  • Laccyka93
    Cácerest nem hibáztatom, mert sérülésből nem rég tért vissza, meccshiányos is. Ugyanakkor, nagyon sokszor, mikor kiakarjuk hozni a labdát és letámadnak, nem tudunk normálisan helyezkedni, s ilyen dolgok vannak belőle. Ezt gyakorolni kéne még kicsit. Real egy dologban jobb, mégpedig sebességben. Sokkal gyorsabban tudják járatni a labdát is. Lassúak vagyunk elég sokszor. Odaérnek. Ha meg gyorsan akarjuk, akkor pontatlanok. Nehéz ügy.

A két meccs alapján amúgy legalább egyszer nyerni kellett volna:)
  • Lacee86
    Na, hát látva a meccset: persze, h jobb lett volna nyerni, de elkeseredésre még mindig semmi ok sztem. (Bár jelenleg ugye csak 4.-ek vagyunk.) Pokoli nehéz lesz a maradék 2 meccs, de nincs lehetetlen, és a matematikainál még messze több esély van a továbbjutásra.
  • Csacsi
    Nah a törökök kikaptak a Dánoktól. Szal két x-el továbbjutunk, ha a Real nyeri mindkét hátralévő meccsét :)
  • IXEMGabeo
    2-2 lett mondhatni semmivel nem volt jobb a Madrid:)

Caseres csórikám kicsit elkúrta a dolgokat, de kompenzált Llorente
  • Breki33
    gólpaszt ki adta

nagyon kellett neki

még egyet verjünk be
  • IXEMGabeo
    2-2 hatalmas meccs:)

Llorente feje hallelujah
  • Breki33
    ezazzz mégegyet a nyálgépeknek :)
  • IXEMGabeo
    Casillast pont most kellett visszatenniük:S nem hiszem el, sokat köszönhetnek neki
  • IXEMGabeo
    és most Bale ááá

sehol nem volt egyik sztárbuzijuk se
  • Breki33
    ilyen egy mázlista margitot, közük sincs a meccshez
    erre kapnak egy ilyet
  • IXEMGabeo
    Caseres ááá_S:S:S:S
  • forzajuve5
    Buffon, Caceres, Barzagli, Bonucci, Asamoah, Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio, Tevez, Llorente

rizikósnak tartom így a 4-3-3-at ezzel a védelemmel. mondjuk sok választás nem volt a sérülések, eltiltás miatt. meglátjuk mi lesz
  • Lacee86
    Azt meghiszem... Vhogy kell az a 3 pont ma mindenképp. Meglesz, hajrá!!
  • 9csöves9
    jó lenne ma is egy ilyet látni :)

kicsit szomorúan gondol bele az ember, de nem lennénk szarabbak egy Alex,Trez,Tevez,Llorente,Quagliarella ötössel...

• Lacee86
    xD Ez jó. :)
  • Breki33
  • Breki33
    Pirlo
  • Zenszkij
    Mekkora karakter! Na ki ő? :D:D:D:D:D
  • Zsolti9014
    + #39112, csak egyben kettőre nem tudok másképp válaszolni. :)

Pont az jutott nekem is eszembe, mennyivel jobb lenne ha Pepét lehetne bedobni Padoin helyett egy-egy ilyen meccsen.

Barzagli meg félelmetesen jó igazolás volt, tényleg ő az, aki most összetartja a védelmet, hihetetlen elegánsan, ugyanakkor kíméletlenül játszik. Pedig már kicsit leírtam, amikor a második németországi idényét töltötte.

#39113: