Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Jaja, plusz ez a Vucsinics-Giovinco kettõs nem igazán mûködött mostanában (se). Szoros meccset várok, valamint nagyon meg lennék lepve, ha 1-2 gólnál több esne ma este.

Amici di nessuno...

9csöves9
egyszerûen nem értem miért pont most kell kivenni Matrit a kezdõbõl...látszik rajta, hogy neki mentálisan vannak fõleg gondjai, ez kurvára segít rajta, hogy éppen amikor formába kerül akkor beteszi helyére a nem éppen brillírozó Giovincot.

húzós meccs lesz, igazából nekünk az X tökéletes, szóval nem nagyon fogják a srácok erõltetni a dolgot. ezer éve nem nyertünk Nápolyban, most már éppen itt lenne az ideje.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
A Gazzetta Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, - Vucsinics, Giovinco kezdõt jósol. Quagliarella mellõzésén már nem is lepõdök meg, de Matri az elmúlt hetekben a legjobb formában játszó csatárunk volt, Seba meg nagyon keresi a tavalyi parmai önmagát.

Másik oldalon sincs túl sok meglepetés:

De Sanctis, - Campagnaro, Cannavaro, Britos, - Maggio, Behrami, Inler, Zuniga, Hamsik, - Pandev, Cavani.

Érdekes meccs lesz, a Napoli kifejezetten rossz formában, többnyire mi sem parádéztunk ebben a naptári évben, ami pedig kifejezetten rossz ómen az a pocsék mérlegünk a rangadókon ebben a szezonban (többek között 3 vereség).

Amici di nessuno...

9csöves9
4 meccse nem rúgtak gólt, kemény.

Contét március 11-én ismét meghallgatják calcioscommesse ügyben..."figcék" bevehetnék most már tényleg szépen tövig

forzajuve5
0-0 lett a vége. az se olyan rossz. +2 pont

9csöves9
Teljesen érthetetlen volt, nagy általánosságban elmondható, hogy nagyjából mindenféle logikát nélkülözõek a cseréi. Nem volt ez a meccs olyan sima mint ami lett belõle, én simán vártam már a szokásos egyenlítést. a kisgyerek most egész jó volt, de most már ott tartok, hogy ez a Vucinic-Giovinco párost együtt nem küldeném fel, legyenek egymás cseréi. Azt hinné az ember, hogy két ilyen technikás játékos jól funkcionál együtt, de úgy néz ki nagyon nincs így.

az afrikai kirándulás elõtt kellett ez a gyõzelem, ráadásul van egy olyan érzésem, hogy õk ma nem fognak nyerni a Friuliban. akkor kicsit hátradõlhetnénk.

gercse
Itt valami tv közvetítéses téma lehet a dologban, a mostani forduló teljesen szét van húzva. Még kedden is van egy meccs.

Trunks
Végülis simán behúztuk. Azért a 2. gólig kellett izgulni, mert elég tompák voltunk, bár a Siena nem mutatott sokat. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, a nyomás a nápolyikon.

Azt érti vki, hogy a Napoli miért holnap este játszik az Udinesével? Nekik külön elbírálás jár a dicsõ 0-5-ös EL-menetelésért vagy mi?

Amici di nessuno...

Trunks
Conte megint mit csinál? Becseréli Matrit, amikor egy sárga esetén ki kell hagynia a Napoli elleni rangadót, míg ott ül a padon Quagliarella, aki fele annyi meccsen rúgott annyi gólt, mint a többi csatár. Ki érti ezt? Még Anelkát is több értelme lenne behozni.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért látszik a kapcsolat a két klub között. A kapus kedvesen rápaskolta Lichtsteinerre Vucsinics rossz passzát.

Amici di nessuno...

Trunks
Ajjaj. Barzagli, Pirlo és Matri egy sárgára az eltiltástól. Jó lesz vigyázni. Nem tudom Barzagli vagy Pirlo nélkül mit csinálnánk a Napoli ellen.

Amici di nessuno...

9csöves9
Pelusotól erõsen tartok, a Sienánál felbukkant most valami feka csávó akire jó lesz odafigyelni. neccesen behúzzuk.

Trunks
Vasárnap játszunk a Siena ellen otthon.

Kis érdekesség:
Siena legutóbbi három hazai meccsét egyaránt megnyerte (Samp 1-0, Inter 3-1, Lazio 3-0), viszont az utolsó öt idegenbeli bajnokijuk mérlege: 1 döntetlen, 4 vereség. Ez alapján örülhetünk, hogy nem Toszkánába kell utaznunk, ugyanakkor az életükért küzdenek, nem számítok könnyû meccsre. Mostanában amúgyis megszenvedünk a kiscsapatok ellen.

Amici di nessuno...

Trunks
Sajnálatos, hogy pont akkor nem bevethetõ egész évben, amikor ekkora szélsõgondok vannak.

Amici di nessuno...

gercse
Az az érzésem, hogy Pepe = Iaquinta, vele már ne sokat számoljunk...kár érte.

forzajuve5
Pepe újra lesérült, ezzel vége a szezonjának. kár érte, jól jönne néha a lelkesedése és lendülete a pályán

Trunks
Az elsõ fél óra jó volt, onnantól elég tragédia. Pirlo lerúgása se tett jót a csapatnak, utána nagyon halovány volt. A hétközi BL-meccs azért betett, az látszott. Nem egészen értem, miért nem játszhattunk volna inkább ma este, közben a Milan még plusz egy napot is kapott az európai kupameccs miatt.

Anelka nekem is tetszett, szerintem jól cserélt tegnap Conte. Az mondjuk látszik, hogy õ se fog 1-2 gólnál többet rúgni a szezonban, de legalább adhat pár gólpasszt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
érdekes lenne egy olyan statisztika, hogy idei szezonban milyen Conte mérlege mikor Õ volt a padon. elég negatív lehet. persze nem ezen múlik, mert mikor nincs akkor is Õ szabja meg a taktikát.

ez a mai meccs elég gyalázat volt. ki lehet kapni a Roma ellen, azzal semmi gond nincs, de ilyen játékkal tegyük.
a bl meccs nagyon betett a srácoknak, rotálni kellett volna.
Anelka mozgása és lelkesedése nekem tetszett, megnézném Siena ellen kezdõként

9csöves9
nem tudom miért volt jó most beleszarni ebbe a meccsbe és nem 5 pontos elõnnyel utazni Nápolyba...hát õk tudják

az utolsó negyed órát már nem is néztem, ha õk nem törik magukat akkor én sem😊

Trunks
Undorítóak ezek a bírók. Jobb volt a Roma, megérdemelték a gyõzelmet, de mi szükség van erre megint? Miért fújja le a hosszabbítás letelte elõtt a meccset, amikor szöglettel jönnénk?

Amici di nessuno...

limperatore
hát jelenleg úgy néz ki 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Többet ne fogadj ránk, mert gyalog mész! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
nem megy nekünk idén ez a rangadó dolog

forzajuve5
nem akarjuk ezt a gyõzelmet ma annyira. nyerünk akkor nyerünk, ha nem akkor jó az is X is alapon nyomjuk érzésem szerint. igaz a Roma bunkerfocit játszik, de feltörhetõ lenne a védelmük

9csöves9
ez a büdös tahó soha sem fog megváltozni...

azóta Pirlo teljesen kivonja magát a játékból, inkább cseréljük le mert ennek így semmi értelme. borzasztóan gyengén játsszunk amúgy, ennyi eladott labdát én még nem láttam egy félidõ alatt. szerencse, hogy a Roma még gyengébben tolja.

Trunks
Ha most Pirlo megsérül, akkor vége a szezonunknak...

Amici di nessuno...

limperatore
a meccs belépõ már megvan.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
remélem h nyertek, akk megvan a repjegy az inter-juvéra 😄

9csöves9
Buffon-Caceres,Bonucc,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Vucinic,Matri

ez a kezdõ várható mára, tetszik! betippelek egy 1-4-t😄

limperatore
annyit megér, majd elborul a kis mogyorónyi agya 😄

9csöves9
nektek is kinéz szerintem egy zárt kapu😄 tuti, hogy mutogatni is fog a maki

limperatore
ja már van 1 akciógólja
majd jövõ héten kap pár banánt 😉

9csöves9
jó pontrugó, ezt tudtuk eddig is 😄 elég durva, hogy ez a Milan a semmilyen 0 focijával felért a 3. helyre. kurva nagy kritika ez a 2. helytõl lefelé bohóckodó társaságoknak

Trunks
Mi is szombaton játszottunk azért. De ezt a pénteket tényleg nem tudom hova tenni. Nem is emlékszem ilyesmire az elmúlt 10 évbõl.

A hülyegyerek közben eléggé belelendült.

Amici di nessuno...

forzajuve5
miért van az, hogy a milan ma játszhat bajnoki meccset? gondolom a bl miatt, ami ráadásul csak szerdán lesz nekik. nekünk persze nem engedték meg a bajnoki meccsek átütemezését....

Trunks
Néztem is nagyokat. Azt hittem már a csikócsapatot állították ki jó olasz szokás szerint, de nagyon nem. Ez rossz hír a számunkra, de igazából az egész olasz foci számára is. Az EL miatt buktuk el a 4. BL-helyet és anélkül nem is fogjuk visszaszerezni.

Amici di nessuno...

9csöves9
na az észak-afrikai barátaink gyorsan megakarnak szabadulni az EL tehertõl😄

forzajuve5
ami sokat sokat segített nekünk szerintem, hogy jól bírjuk a nyomást annak ellenére, hogy nem egy BL edzett keretrõl van szó.
én egy angol csatornán néztem a meccset, ott percekig mutatták a játékosokat az öltözõkijáróban. a Celtic játékosain egyértelmûen látszott az izgalom, görcsösség. Ezzel ellentétben a mi fiaink teljesen lazák voltak, pacsiztak és poénkodtak egymással. Pirlo még félig aludt.
véleményem szerint az ilyen tényezõk is hozzájárulnak ahhoz, hogy így vettük az eddigi akadályokat.

nem mellékes az sem, hogy a srácok szinte semmit nem hallottak Conte dirigálásából a meccs közben, olyan hangzavar volt a stadionban. ezt maga Conte mondta, fõleg a szögleteknél volt bajban.

Trunks
Igen, írtam már korábban, hogy nyilván a játék képét a korai gól is befolyásolta. Mindenesetre az elsõ félidõ még így is elég húzós volt, bármikor kaphattunk volna egy gólt.

Ambrose teljesítményét pedig megint mindenki az Afrika-kupára fogja. Egyáltalán nem biztos, hogy nem fejel ugyanígy mellé 100%-os állapotban se. Fizikailag így se bírta kevésbé a meccset, mint a többi Celtic-játékos.

A Celticnek a taktikáját lehet bírálni, igen, túl nagy tempót diktáltak. Viszont amit a blogbejegyzés említ, hogy "A Celtic egy lelkes, a fizikai küzdelemre rendkívül nagy hangsúlyt fektetõ, rengeteget futó, levegõben veszélyes csapat." a játékot elnézve szerintem nagyon félresikerült észrevétel. Én igenis meglepõdtem, hogy többségében mennyire labdabiztosak és ügyesek voltak a skótok, jól járatták a labdát. Nem csak felívelték, aztán majd begyömöszöljük vhogy.

Bár örülök, hogy nem így alakult, de azért megnézném újra ezt a meccset úgy, hogy nem 1-0-s hendikeppel indulunk. Erõsen kétlem, hogy akkor több góllal nyerünk. A lényeg mindenesetre az eredmény, így nem kell majd a visszavágó miatt görcsölni és játékosokat pihentetni.

Amici di nessuno...

9csöves9
ja és érdekes lenne visszanézni ezt a meccset az eredmény tudatában is, lehet más lenne az összkép, ha nem azon görcsölünk a meccs alatt, hogy nehogy bekotorjanak egy szögletet, vagy beakadjon egy 25 méteres bomba 😊

9csöves9
hát nem tudom. egy részével egyetértek a mondandódnak, de ahogy az örömködõket a végeredmény vitt el túl pozitív irányba, úgy téged az a tudat túl negatív irányba, hogy egy Celtic szintû csapat ellen a meccs nagy részében védekezésre kényszerültünk. egyrészt, sosem tudjuk meg, mi lett volna ha rögtön az elején nem találunk gólt és mondjuk a Celtic megszerzi a vezetést a 30. percben. lehet, hogy játszottunk volna egy Barca féle meccset ellenük,nyomunk kurvára, lett volna 70-30 a labdabirtoklás meg a helyzetek száma 30-10 ide és kikapunk. azzal elégedett lettél volna? nem kellett itt nekünk ebben a helyzetben dominálnunk, a vak is látta, hogy ezt az iramot egy PL élcsapat sem bírta volna a végéig, nemhogy egy olyan ami egy egyoldalú gyenge bajnokságból jön. ziccerük az az egy darab Ambrose fejes volt, azon kívül távolról tüzeltek nagyrészt Gigi ölébe. az egy szem csatáruk a félelmetes Hooper pl helyzetbe se került emlékeim szerint, csak Lichtsteinerrel csavargatták egymás mellbimbóját. nyomasztóbbnak tûnt ez a Celtic fölény, mint amilyen valójában volt. persze az eszetlen rohanás, sok lövés,sok szöglet, extázisban lévõ stadion más érzetet keltett.

a Celtic játékát meg igenis lehet bírálni, ez egy nagyon buta taktika volt, pláne egy olasz csapat ellen. elvitte õket a hév, és elhitték magukról a Barca legyõzése után, hogy ez egy bevehetetlen erõd. na meg óriási butaság volt játszatniuk Ambroset, de ugye errõl a meccs elõtt már diskuráltunk, hogy miért nem lenne jó Asamoah-t játszatni. hát ezért.

összességében az viszont tény, hogy szimpatikusak voltak és nem is kell ettõl a gyõzelemtõl elszállni. viszont ez egy profi gyõzelem volt nem sok csapat "menedzselte" volna le ezt így és ezzel én elégedett vagyok nagyon is.

azt se felejtsük el, hogy nekünk ez a meccs azért csak egy Fiorentina-Roma páros között volt, és ez az idõszak rettentõen fontos a bajnokság szempontjából, ami még mindig prioritást élvez a BL-el szemben. külön öröm, hogy egy nápolyi kirándulás után nem azzal kell majd rögtön foglalkoznunk, hogy valahogy átszenvedjük magunkat a következõ körbe...

Trunks
Azért én nem lennék így elájulva a keddi teljesítménytõl, mint mindenki más. Megint mindenki a végeredménybõl indul ki. Természetesen szép ez a 0-3, eldõlt a továbbjutás kérdése. De azért kellene érezni, hogy nagyon túlzó ez a végeredmény. A végén megroppant a Celtic, szépen kihasználtuk, de ha addigra 2-1-re vezetnek, nem szólhattunk volna egy szót se.

Megnéztem a bianconeri blogon mit írnak, és mintha teljesen másik meccset néztünk volna. Ki merem jelenteni, hogy az ebben a szezonban megnyert meccsek közül a leggyengébb védekezést mutattuk kedden. Ambrose teljesen tisztán fejelhetett 6-7 méterre a kaputól, 16-20 méterrõl tisztán lõhettek többször is, igazából a Celtic támadók töketlenkedésén és Ambrose elsõ gól elõtti hibáján múlt, hogy ez nem lett egy szenvedõs meccs.

Amit pedig egyáltalán nem értek a cikk alapján, az a Celtic játékának bírálata. Azt hittem a meccset megelezõen, hogy õk is a brit hagyományoknak megfelelõ buta hit-and-run játékot játszák, ehhez képest gyorsan járatták a labdát és nem csak a felívelésekre alapoztak. Sõt, igazából mi többet ívelgettük elõre a labdát a kontrákból. Úgyhogy nem tudom milyen meccset nézett a cikkíró.

Amici di nessuno...

9csöves9
😊

Zsolti9014
Én mondjuk azt tudnám elképzelni, hogy a szöglet elrúgásának pillanatában ne lehessen az ötösön belül állni (támadónak, vagy pedig kapus kivételével senkinek). Persze érdekes ez így, mert a futball az ugye nem lehet kontaktmentes sport, nem is szabad annak lennie.

Mondjuk a színészkedésre is durván rá kellene menni valahogy, de annak nincs meg az eszköze. Szánalmasnak érzem, amikor egy kommentátor/szakértõ egy 11-esgyanús esetnél azt mondja: "dehát hozzáért". És tilos? Nem! Csak éppen nekem kicsit hiányzik az, ami még akár egy 10 éve is jobban megvolt a futballban, hogy egy csatár nem esik el az elsõ adandó alkalommal, hanem igenis küzd, és továbbmegy - gólra tör, nem büntetõre.
A másik véglet meg ez az eszetlen lökdösõdés pl. szögleteknél. Egyik sem jó.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Breki33
gercse
Nem is értem, hogy erre miért nincs valami komolyabb szabály, ha nincs Lichtsteiner, akkor Buffont simán lefogták volna....

9csöves9
Nehezen viselték a skótok hogy most nem tudják akadályozni a kapust a szögleteiknél, az edzõjük a meccs után 11esekért sírt.Lichtsteiner kurvanagy volt, Hooper a végére már fel is adta vele a harcot😄

9csöves9
Érdekes meccs volt, nagyon okosan reagálta le a csapat a skótok eszetlen rohamait.Ha csak fele ilyen jó helyzetkihasználásunk lett volna idén, akkor már nem kéne foglalkozni a bajnoksággal és ott lennénk a kupadöntõben...

Azt továbbra sem értem minek oda a gólbírónak nevezett pojáca,ha nem veszi észre a gólt.szegény Matri meg sem ünnepelhette a gólját.Egyre jobban csatárra emlékeztet ismét, nagyon örülnék ha újra magára találna.

Zsolti9014
Hadd fröcsögjenek, akiknek jólesik. 😊

Azért a 3-0 az már olyan eredmény, ami nem véletlenül születik. Szép volt ez. Azt játszotta a csapat, amit kellett, és ebbõl voltak annyira eredményesek, amennyire kellett.

A Celticben ez a Commons gyerek nagyon ügyes volt, nagyot küzdött, sokat mozgott, voltak lehetõségei.

Viszont az a szöglet, amikor Lichtsteiner meg Hooper lökdösõdött, felvethet egy olyan kérdést, hogy nem hiányos-e kicsit a szabályzás valahol.

Hajrá Magyarország!