Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
húzós meccs lesz, igazából nekünk az X tökéletes, szóval nem nagyon fogják a srácok erõltetni a dolgot. ezer éve nem nyertünk Nápolyban, most már éppen itt lenne az ideje.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Másik oldalon sincs túl sok meglepetés:
De Sanctis, - Campagnaro, Cannavaro, Britos, - Maggio, Behrami, Inler, Zuniga, Hamsik, - Pandev, Cavani.
Érdekes meccs lesz, a Napoli kifejezetten rossz formában, többnyire mi sem parádéztunk ebben a naptári évben, ami pedig kifejezetten rossz ómen az a pocsék mérlegünk a rangadókon ebben a szezonban (többek között 3 vereség).
Amici di nessuno...
Contét március 11-én ismét meghallgatják calcioscommesse ügyben..."figcék" bevehetnék most már tényleg szépen tövig
az afrikai kirándulás elõtt kellett ez a gyõzelem, ráadásul van egy olyan érzésem, hogy õk ma nem fognak nyerni a Friuliban. akkor kicsit hátradõlhetnénk.
Azt érti vki, hogy a Napoli miért holnap este játszik az Udinesével? Nekik külön elbírálás jár a dicsõ 0-5-ös EL-menetelésért vagy mi?
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...

Kis érdekesség:
Siena legutóbbi három hazai meccsét egyaránt megnyerte (Samp 1-0, Inter 3-1, Lazio 3-0), viszont az utolsó öt idegenbeli bajnokijuk mérlege: 1 döntetlen, 4 vereség. Ez alapján örülhetünk, hogy nem Toszkánába kell utaznunk, ugyanakkor az életükért küzdenek, nem számítok könnyû meccsre. Mostanában amúgyis megszenvedünk a kiscsapatok ellen.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Anelka nekem is tetszett, szerintem jól cserélt tegnap Conte. Az mondjuk látszik, hogy õ se fog 1-2 gólnál többet rúgni a szezonban, de legalább adhat pár gólpasszt.
Amici di nessuno...
ez a mai meccs elég gyalázat volt. ki lehet kapni a Roma ellen, azzal semmi gond nincs, de ilyen játékkal tegyük.
a bl meccs nagyon betett a srácoknak, rotálni kellett volna.
Anelka mozgása és lelkesedése nekem tetszett, megnézném Siena ellen kezdõként
az utolsó negyed órát már nem is néztem, ha õk nem törik magukat akkor én sem😊
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
azóta Pirlo teljesen kivonja magát a játékból, inkább cseréljük le mert ennek így semmi értelme. borzasztóan gyengén játsszunk amúgy, ennyi eladott labdát én még nem láttam egy félidõ alatt. szerencse, hogy a Roma még gyengébben tolja.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ez a kezdõ várható mára, tetszik! betippelek egy 1-4-t😄
majd jövõ héten kap pár banánt 😉
A hülyegyerek közben eléggé belelendült.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
én egy angol csatornán néztem a meccset, ott percekig mutatták a játékosokat az öltözõkijáróban. a Celtic játékosain egyértelmûen látszott az izgalom, görcsösség. Ezzel ellentétben a mi fiaink teljesen lazák voltak, pacsiztak és poénkodtak egymással. Pirlo még félig aludt.
véleményem szerint az ilyen tényezõk is hozzájárulnak ahhoz, hogy így vettük az eddigi akadályokat.
nem mellékes az sem, hogy a srácok szinte semmit nem hallottak Conte dirigálásából a meccs közben, olyan hangzavar volt a stadionban. ezt maga Conte mondta, fõleg a szögleteknél volt bajban.
Ambrose teljesítményét pedig megint mindenki az Afrika-kupára fogja. Egyáltalán nem biztos, hogy nem fejel ugyanígy mellé 100%-os állapotban se. Fizikailag így se bírta kevésbé a meccset, mint a többi Celtic-játékos.
A Celticnek a taktikáját lehet bírálni, igen, túl nagy tempót diktáltak. Viszont amit a blogbejegyzés említ, hogy "A Celtic egy lelkes, a fizikai küzdelemre rendkívül nagy hangsúlyt fektetõ, rengeteget futó, levegõben veszélyes csapat." a játékot elnézve szerintem nagyon félresikerült észrevétel. Én igenis meglepõdtem, hogy többségében mennyire labdabiztosak és ügyesek voltak a skótok, jól járatták a labdát. Nem csak felívelték, aztán majd begyömöszöljük vhogy.
Bár örülök, hogy nem így alakult, de azért megnézném újra ezt a meccset úgy, hogy nem 1-0-s hendikeppel indulunk. Erõsen kétlem, hogy akkor több góllal nyerünk. A lényeg mindenesetre az eredmény, így nem kell majd a visszavágó miatt görcsölni és játékosokat pihentetni.
Amici di nessuno...
a Celtic játékát meg igenis lehet bírálni, ez egy nagyon buta taktika volt, pláne egy olasz csapat ellen. elvitte õket a hév, és elhitték magukról a Barca legyõzése után, hogy ez egy bevehetetlen erõd. na meg óriási butaság volt játszatniuk Ambroset, de ugye errõl a meccs elõtt már diskuráltunk, hogy miért nem lenne jó Asamoah-t játszatni. hát ezért.
összességében az viszont tény, hogy szimpatikusak voltak és nem is kell ettõl a gyõzelemtõl elszállni. viszont ez egy profi gyõzelem volt nem sok csapat "menedzselte" volna le ezt így és ezzel én elégedett vagyok nagyon is.
azt se felejtsük el, hogy nekünk ez a meccs azért csak egy Fiorentina-Roma páros között volt, és ez az idõszak rettentõen fontos a bajnokság szempontjából, ami még mindig prioritást élvez a BL-el szemben. külön öröm, hogy egy nápolyi kirándulás után nem azzal kell majd rögtön foglalkoznunk, hogy valahogy átszenvedjük magunkat a következõ körbe...
Megnéztem a bianconeri blogon mit írnak, és mintha teljesen másik meccset néztünk volna. Ki merem jelenteni, hogy az ebben a szezonban megnyert meccsek közül a leggyengébb védekezést mutattuk kedden. Ambrose teljesen tisztán fejelhetett 6-7 méterre a kaputól, 16-20 méterrõl tisztán lõhettek többször is, igazából a Celtic támadók töketlenkedésén és Ambrose elsõ gól elõtti hibáján múlt, hogy ez nem lett egy szenvedõs meccs.
Amit pedig egyáltalán nem értek a cikk alapján, az a Celtic játékának bírálata. Azt hittem a meccset megelezõen, hogy õk is a brit hagyományoknak megfelelõ buta hit-and-run játékot játszák, ehhez képest gyorsan járatták a labdát és nem csak a felívelésekre alapoztak. Sõt, igazából mi többet ívelgettük elõre a labdát a kontrákból. Úgyhogy nem tudom milyen meccset nézett a cikkíró.
Amici di nessuno...
Mondjuk a színészkedésre is durván rá kellene menni valahogy, de annak nincs meg az eszköze. Szánalmasnak érzem, amikor egy kommentátor/szakértõ egy 11-esgyanús esetnél azt mondja: "dehát hozzáért". És tilos? Nem! Csak éppen nekem kicsit hiányzik az, ami még akár egy 10 éve is jobban megvolt a futballban, hogy egy csatár nem esik el az elsõ adandó alkalommal, hanem igenis küzd, és továbbmegy - gólra tör, nem büntetõre.
A másik véglet meg ez az eszetlen lökdösõdés pl. szögleteknél. Egyik sem jó.
Hajrá Magyarország!
Azt továbbra sem értem minek oda a gólbírónak nevezett pojáca,ha nem veszi észre a gólt.szegény Matri meg sem ünnepelhette a gólját.Egyre jobban csatárra emlékeztet ismét, nagyon örülnék ha újra magára találna.
Azért a 3-0 az már olyan eredmény, ami nem véletlenül születik. Szép volt ez. Azt játszotta a csapat, amit kellett, és ebbõl voltak annyira eredményesek, amennyire kellett.
A Celticben ez a Commons gyerek nagyon ügyes volt, nagyot küzdött, sokat mozgott, voltak lehetõségei.
Viszont az a szöglet, amikor Lichtsteiner meg Hooper lökdösõdött, felvethet egy olyan kérdést, hogy nem hiányos-e kicsit a szabályzás valahol.
Hajrá Magyarország!