Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Hihetetlen bazzeg, megint a semmibõl egyenlítenek, mint õsszel.

Amici di nessuno...

Trunks
Én most nem nagyon érzem, hogy bennük lenne. Annyi reményük van, hogy az egyik elõrevágott labdát belövi Palacio vagy beszerencsétlenkednek egyet pontrúgás után. Mi pedig az elmúlt 10 meccsbõl 5-ön nem kaptunk gólt. Viszont ha lövünk még egyet, akkor az tuti elég lesz.

Amici di nessuno...

Grove4
Félek, Q ezt a meccset sem játssza végig! :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
a félidõ fele elment a kibaszott sztrímek keresgélésével, remélem a 2. félidõ már zökkenõmentes lesz. nem szabad úgy ráülni az eredményre mint õsszel, benne van az Interben a gól.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
Azért viccesen néz ki ahogy 1-0ás hátrányban 10 emberrel védekeznek,😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Be kell verni nekik még egyet, és onnan nem lesz esélyük. Quagliarellát én a Bayern ellen is szívesen látnám, nagyon jól mozog. De úgyis Vucsinics-Seba(esetleg Matri) lesz.

Amici di nessuno...

Trunks
Perreirat nyugodtan ki lehetett volna itt állítani...

Amici di nessuno...

Trunks
Vááó. 😄 Szerintem Quagliarella a világ egyik legjobbja a szerzett gólok minõsége/gólok mutatóban. 😄 2 éve, amikor fél év alatt házi gólkirály lett is gyönyörû gólokat lõtt.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Q 😄 Ez az ember hihetetlen😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Chiello helyett Marrone kezd, helyes.

9csöves9
Inter: Handanovic; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Kovacic, Gargano, Pereira; Alvarez; Palacio, Cassano

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri

a picsáért kell kezdetni Chiellinit? Padoinra inkább nem is mondok semmit. a csatárpáros pozitívum, de ha fejenként lõnek 3 gólt akkor is a Seba-Mirko páros lesz Münchenben...

szucsy89
Mourinho csak nézett 😄😄😄😄😄😄
9csöves9
kis nosztalgia, imádom ezt a gólt😊

9csöves9
na ma délután Derby D'Italia. elõször úgy voltam vele, hogy így a Bayern elõtt teljesen hidegen hagy a végeredmény, de aztán rájöttem, hogy csak nem kéne kétszer kikapni ezektõl😄 szerintem a srácokban is van egy kis visszavágási vágy, remélem azért nem hajtják szét magukat. ezek a kurva válogatott meccsek megint jókor jöttek, Pirlo természetesen végig játszott Málta ellen is...legalább nem sérült le senki.

Trunks
A kijutás nyilván nem forog veszélyben, de azért Prandellit se egészen értem. Giaccherini kezdõ, amikor a Juvéban szinte egyáltalán nem játszik, jóindulattal egy jó meccse volt a szezonban. Giovinco kerettag, pedig nincs jó formában. Közben Matri ugyan nem játszik, de remek formában van. Nincs is a keretben. Nem egészen tiszta a válogatási szisztéma.

Amici di nessuno...

Breki33
morfeusss
Sziasztok! Elnézést, hogy kicsit (nagyon) offolom a topicot, de az Ultimate-Sport.hu-ra felvennénk focival foglalkozó szerkesztõket.

Feltételek: Jó íráskészség, minimális angol tudás, napi aktivitás cikkírás tekintetében

Amennyiben szeretnétek jelentkezni szerkesztõnek, kérlek küldjetek egy rövid bemutatkozást az [email protected] e-mail címre. Köszönöm!

9csöves9
tegnap amúgy megint gólt lõtt...

9csöves9
„A 10-es szám számomra nem csak egy szám a mezen, számomra ez egy más játékoskategóriát jelent. Olyan játékos viseli, aki feléleszti az emberben a szenvedélyt, aki szabadjára engedi az ember képzeletét. Ez a szép a fociban. Többször kifejtettem a véleményemet ezzel kapcsolatban: úgy tartom helyesnek, hogy egy gyermek igenis álmodozhasson arról, hogy holnaptól õ viselheti ezt a mezt a Juventusban, mint ahogy tettem én, és ahogy tették sokan mások elõttem. Biztos vagyok benne, hogy mikor eljön a megfelelõ pillanat, mindez megtörténik majd.” - Alessandro Del Piero

Csacsi
Ez alapján sokkal jobbak voltunk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Breki33
This is JUVE !

Trunks
Mindenképp. Islánál és Pelusónál jobb szélsõként, Giaccherininél jobban védekezik és a védelemben is bevethetõ. Forrestet is többet lehetne pihentetni.

Amici di nessuno...

9csöves9
hát igen. nagyon sajnálnám ha elmenne, nálam hátvéd poszton elsõ számú alternatíva lenne. jobb szélen is, csak kicsit többet kéne ott kipróbálni, simán menne neki.

Trunks
Na király. 😄 Cáceres hiányát meg el fogja bírni a csapat, mert Pelus érkezése és Chiellini visszatérése óta úgyis mellõzve volt.

Amici di nessuno...

9csöves9
na a legjobb forgatókönyv lett belõle: semmi komoly, de azért otthagyja a válogatott edzõtáborát, nem játszik egyik meccsen se😊

Caceres április közepén állhat edzésbe

Trunks
Jó lenne, ha nem lenne súlyos. Elég ha Bonucci, Barzagli, Marchisio és Pirlo játszik 2x90 percet.

Amici di nessuno...

9csöves9
még pontos info nincs annyi, hogy a válogatott edzésén nem vett részt, pihent. még az sem tuti, hogy hazaküldik, szóval nem lehet annyira vészes. azért remélem nem játszik egyik meccsen sem.

Mor3llo
😄DDDDDDDDDDd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
Ne már. Végre pont felépült, hozza a régi formáját, erre tessék... a legrosszabb a dologban, hogy tudjuk ki helyettesítené (nem, nem Marrone).

Amici di nessuno...

forzajuve5
30 öltéssel kellett összevarrni a fején lévõ sebet (interesek szerint 28 😊 ). most épp plasztikai sebészek nézegetik mit lehet csinálni vele.

forzajuve5
mennyire súlyos?

Effe88
vagy is cayenne

Effe88
jó kis panamera<#rinya>

9csöves9
reméljük gyorsan edzésbe állhat, mert Chiello megsérült a válogatottnál...

az nem gyenge:S jobbulást neki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Akurva, de durván néz ki... :S

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33
A szavazást már megnyertük
Breki33
Trunks
Azért elég vicces, hogy ez egyáltalán felmerül.

Amici di nessuno...

james69holden
aki fenn van Facebookon, tessék szavazni:

https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

A Sport TV kérdezte: melyik BL-negyeddöntõt közvetítsük április 2-án?
- PSG - Barcelona
- Bayern München - Juventus

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
Láttam én is, inkább azt mondanám rá, hogy megadható. Meghúzta a védõ a hülyegyerek mezét, de nagyon könnyen elesett.

Amici di nessuno...

szucsy89
A Milanéról tudok nyilatkozni, az jogos volt.
Trunks
Alapból igazad van, hogy nem látunk bele mindenbe, de azért Peluso erõltetése nem magyarázható mással, csak azzal, hogy Conte kedvence. Az a legnagyobb baj vele, hogy nem tudok egy dolgot mondani róla, ami kiemelné a Serie A többi szélsõhátvédje közül. Semmivel se jobb, mint pl. Garics a Bolognából, tegnap látszott is. 29 éves, ennek ellenére 78 Serie A-s meccset játszott, mielõtt januárban hozzánk igazolt. Édeskevés. Még olasz szinten is tapasztalatlan. A pályán mutatott teljesítményével pedig egyértelmûen lefelé lóg ki. Ezt akárhogy elemezgetem, nem értem.

A csatároknál is hasonló a helyzet. Ok, Quagliarella csúnya volt, amikor beszólt Alessiónak, de ezen vagy túl kéne jutni vagy akkor adjuk el és rúgjon máshol 15-20 gólt egy szezonban, ha nekünk nem kell. Emellett gondoltam rá, hogy biztos egy lusta dög edzésen, azért nem kap játéklehetõséget. De akkor meg minek jön be egyfolytában 5-10 percekre, aztán kihajtja a belét? Emellett néha úgy érzem mindig az a csatárunk játsza a legtöbbet, aki a legrosszabb formában van. Esküszöm Matri amikor hónapok nem rúgott gólt, több lehetõséget kapott, mint amikor nemrég produkált egy 6/6-os mutatót.

Ezek ellenére szeretem Contét, csak innen úgy tûnik kicsit túl személyesre veszi a dolgokat és nem tudja objektívan megítélni a játékosok teljesítményét. Vucsinics az õsszel néha olyan bicskanyitogatóan flegma attitûddel lépett pályára, hogy majdnem elsírtam magam, mégis szerintem egyszer nem cserélte le Conte szoros állásnál. Persze nem sírom vissza Zaccheronit, mert azért többnyire jócskán pozitív a kép, de jobb ha nem megyünk el a hibák mellett szó nélkül.

Amici di nessuno...

Count Adyn
A Milan a 8.ik percben, a Napoli már a 3. ik ban kapott egy tizit 😄DD
Bár nem láttam egyiket se de akkor is viccesen néz ki ez igy😄

9csöves9
Adom amit mondasz, de az a helyzet, hogy minden edzõnek megvannak a maga hülyeségei. Bíráltuk anno Capellot is, az utána lévõket meg pláne, meg biztos Lippinek is megvoltak a baromságai csak akkor még fiatalok voltunk, hogy ezeket átlássuk,bíráljuk😊. A MU-sok sokszor savazzák Fergusont, az Arsenalosok Wengert, a Realosok Mourinhot és így tovább. Nekünk innen a szobából, vagy olykor a stadionból könnyû dolgunk van és ha úgy is tûnik teljesen érthetetlen idióta dolgokat húz Conte annak valószínûleg meg van az oka. Persze meccs közbe van, hogy én is anyázom, hogy mennyirehülyevagybazmeg😄

Személy szerint örülnék ha még vagy 20 évig õ lenne az edzõnk, de hát ez Olaszországban lehetetlen...

Grove4
+1

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
A vicc az, hogy még Seba volt a jobb. Ha a befejezései jók lennének, akkor tegnap is könnyedén rúghatott volna két gólt. Én nagyon bírom Contét, de néha úgy érzem lelkesedéssel pótolja az edzõi hiányosságait. Teljesen értelmetlenül ragaszkodik bizonyos emberekhez, egyeseket pedig jogtalanul mellõz. Cserélni pedig nem tud. Quagliarellát mi értelme volt például behozni a 90. percben? Csendben hozzáteszem, hogy azalatt az 5 perc alatt veszélyesebb volt a Matri-Q duó, mint a kezdõpáros az elsõ 45 alatt... Cáceresszel is mi történt? Ez a Padoin gyerek pedig nagyon hajt, fizikálisan rendben van, de neki marhára nem egy ilyen csapatban kellene játszania. Egy PL-középcsapat edzõje a 10 ujját megnyalná a brusztolását elnézve. Még azt mondom ilyen 3-4. embernek elmegy szélsõnek, de hogy került megint pl. a múlt héten gyõztes gólt szerzõ Giaccherini elé, az rejtély. Isla pedig egyáltalán nem gyõzött meg a szezon elején, de akkor erõltette Conte, most meg ki se próbálja. Akkor miért nem adjuk el? De ez hogy ott ül a padon egyfolytában 4-5 ember, aki szinte nem is játszik, közben pedig a középcsapatokból igazolt közepes emberek közepes/gyenge teljesítménnyel folyamatosan ott lehetnek a kezdõben/kezdõ közelében, egyszerûen racionális magyarázatot nem találok.

Amíg jönnek az eredmények, addig ok, de ettõl még nem kell mindent elnézni. A múlt héten gyenge játékkal döntetlent érdemeltünk volna, tegnap pedig az elsõ 45 perc volt elég kilátástalan, mégse cserélt Conte. Most jön egy kemény sorozat, itt dõl el igazán, hogy milyen szezonunk lesz: Inter(i), Bayern(i), Pescara(o), Bayern(o), Lazio(i), Milan(o). Ha ezeket a meccseket nem veszítjük el sorban és a BL-ben továbbjutunk, akkor csak a BL-re kell koncentrálni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
magyarázat lemaradt 😊
Cáceres tegnap esti balesete. nem Õ okozta, másik autó ment bele. szerencsére kisebb-nagyobb karcolásokkal, vágásokkal megúszta. még kórházban van, de hamarosan kiengedik és onnantól a csapat orvosai kezelik

forzajuve5