44078

ibogldrc.jpg

• Lacee86
    Jah értem. Hát írjanak a szennylapok amit akarnak, ez emberileg így természetes, és bőven elég ok arra, hogy a felesége mellett maradjon.
  • wright
    Dehogynem.Csak majd az lesz kihozva,hogy ezért vagy azért maradt otthon.Félreérthető voltam.
  • Lacee86
    Még szép, h otthon maradt... Te nem így tennél?
  • wright
    Na kezdődik...Tevez otthon maradt a terhes feleségénél.
  • forzajuve5
    teljesen feleslegesnek tartom én is Nainggolan idehozatalát. nem lennénk vele előrébb. ilyen embereket lehet nyerni sorban a bajnoki címeket, de a BL-hez kevés. komolyan akarjuk gondolni végre valahára a BL szereplést akkor az itt említett Di Maria és a hozzá hasonló játékosok kellenének. probléma csupán annyi, hogy arra nincs pénzünk :).
  • wright
    Nainggolan szerintem valaki helyére jönne....és bele sem akarok gondolni kinek a helyére.Nem szimpi a srác és akkor még finoman fejeztem ki magamat.Szélső meg kell mint 1 falat kenyér.Menez-nek nem lenne idegen a serie-a,ezért 1 próbát megérne,de tényleg valami nyomott áron.Olvasni még Di Maria-ról is,persze valamilyen Vidal/Pogba ügylet fejében.Hát nem tudom mit lépnék,azért vele nagyobb lenne a variációs lehetőség,de ezekért az emberekért semmiképpen.
  • 9csöves9
    Pirlo edzésbe állt, valószínűleg kezdeni fog a Roma ellen. alapból nem siettetném a dolgot, de most nagyon kelleni fog.

Megy a pletyka mercato fronton, Menezt írogatják a legkomolyabban. Lejár nyáron a szerződése, elképzelhető, hogy már télen elhozzuk valami nyomott áron. Nagyon nem bírom a képét, de nem bánnám ha szereznénk pár támadó szélsőt. Ha ingyen jön akkor meg pláne elfér.

Írják Mandzukicot is, aki nyáron lenne aktuális. Ugye elviekben megállapodtak a bajorok Lewandowskival így kiszorulna a Bayernből. Jó csatárnak tartom, amellett, hogy jó befejező, ellenünk óriási mezőnymunkát végzett, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ennyire nullák voltunk ellenük. Tevezzel jó kis párost alkotnának.

Nainggolan továbbra is terítéken, eddig a Milan tett konkrét ajánlatot, feles tulajdonért fizetnének 7-8 milliót. A Roma is képben van, de Cellino eléggé berágott rájuk tavaly, ki is jelentette nem rég, hogy a Milan és a Juventus elsőbbséget élvez, ha komolyan meg akarják szerezni. Nekem nem hiányzik a srác, jobban örülnék ha szereznénk egy frankó balszélsőt és Asa menne középre.
  • Lacee86
  • forzajuve5
  • Breki33
  • Breki33
  • Trunks
    Nekem mindig az volt a bajom vele (illetve leginkább az elmúlt 1-2 évben), hogy alig vállal valamit. Gondolom ebben Pirlo mellette szerepeltetése is szerepet játszott, de egész egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ilyen technikai képzettséggel valaki ennyire a "rombolok-labdát szerzek-rögtön lepasszolom" típusú játékot hozza.

Pedig emlékezzünk csak, ez ugyanaz a játékos:
  • 9csöves9
    Vidal játékában szerintem benne volt, hogy nagyon vigyázott nehogy sárgát kapjon. Annak ellenére, hogy vág egy rakat gólt még mindig a labdaszerzések, szerelések a legnagyobb erősségei,ma ezeket teljesen hanyagolta nehogy baj legyen. Én nem is játszattam volna, mehetett volna be Asa középre.
  • Trunks
    Szerintem ma nem volt olyan rossz, megkockáztatom, hogy Vidal se játszott ma jobban nála. Mondjuk kivételesen Vidal is elég szürke meccset futott. Az elmúlt hónapokban viszont tényleg nagyon gyenge volt, kérdés, hogy csak nem akar sokat vállalni vagy nem tud. Télen úgy se fog váltani, nyárig meg még van elég idő, hogy bizonyítson. Ha a következő félévben is ennyire hulladék lesz, akkor felőlem nyugodtan mehet egy rendes összegért cserébe. Feltéve, ha jön helyette egy normális játékos, aki hasonló szinten van a Vidal/Pirlo/Pogba trióval vagy Asamoah helyére kell egy igazi szélső, és a ghánai mehet vissza a helyére a pálya közepére.
  • 9csöves9
    Valami nagyon eltört Marchisionál, de biztos vagyok benne, hogy ha elmenne egy PL élcsapathoz rögtön villogna. Emlékszem amikor első szezonját nyomta a felnőtt kerettel már akkor milyen kurvajó megoldásai voltak, most meg egy sima passzról sem hiszi már el, hogy sikerülni fog neki.

Az első félidő után kicsit aggódtam, de aztán nagyon laza lett. Tényleg kár Gigi rekordjáért, legalább a 3. helyre feljöhetett volna. Persze így is szép. Nem jön jókor a szünet, még lendületből elkaphattuk volna a Romát is. Nagy meccs lesz, kicsit tartok Garciától.
  • wright
    Kár azért az atalanta gól-ért.Elég meggyőző játék főleg a második félidőben.Egyre jobb az új csatár kettősünk,viszont Marci siralmas.Egy kreatív megmozdulása nincs,persze fut mindenfelé,szerel stb...de ez,pláne azok után amit láttunk tőle régebben,édeskevés.Ha a roma-t legyőzzük otthon,azt hiszem senki nem állíthat már meg minket az újabb bajnoki cím felé vezető úton.
  • Rockynhooo
    Meg akartam magam lepni vele karácsonyra, de végül a Beépített huligán mellett tettem le a voksom (ami késik nem múlik egyébként), de magát a könyvet én is nagyobbnak gondoltam. De persze ha végeztem a mostanival, jöhet Ale :)
  • Breki33
    Tudom a többségnek megvan, érdekes, letölthetően is megrendelhető, de szerintem könyvben az igazi, mondjuk én nagyobbnak, vastagabbnak -szélesebbnek gondoltam.
  • Lacee86
    Hát, nekem már megvan, el is olvastam. Ajánlom minden Juve fannak, meg nem fannak is. :)
  • Breki33
    A lira.hu-n ingyenes kuponnal most 25%-os kedvezménnyel ingyenes házhozszállítással kérhető Del Piero könyve is, nekem most hozta meg a futár. És ha valaki törzsvásárlóként regisztrál meg egy 500 ft-os kupont is kap-tehát még olcsóbb.

http://www.lira.hu/hu/reszletes_kereso?h_gyorskereso=del+piero&kButton=1&kereses=000&blokk2=&x=0&y=0
  • Breki33
  • Trunks
    Sajnálom is őket. Az elején berúgtuk a helyzeteket, így esélyük se lehetett. Pedig ezzel a kezdővel azt hittem akár ki is eshetünk.
  • 9csöves9
    Én is majdnem elaludtam rajta, a második félidő meg még kevesebb izgalmat fog hozni.

Két dolog amit megjegyeznék:

-Marchisiot el kell adni. Hihetetlen, hogy egy ilyen gyenge ellenfél ellen sincs egy jó megmozdulása. Ott van rajta a karszalag, lehetne villogni meg minden, erre egy jó előre passza nincsen. Nem tudom mi történt vele, de haragszok rá.

-Az Avellino szurkolók kurva jól nyomják. A bajnokságból pár csapat produkált csak hasonló létszámot, látszik rajtuk, hogy kb most ez az év meccse nekik.
  • Breki33

• forzajuve5
    ezt a mai meccset könnyedén letudjuk még ennyire tartalékosan is. nem is érdemes megnézni a 2. félidőt. legalábbis én most nem fogom
  • Breki33
  • 9csöves9
    Tudtommal ha lemegy ez a két kör utána már sorsolás dönt.

Jól jött a Roma újabb pontvesztése, mert nekünk nehéz dolgunk lesz Bergamoban ők meg lesimázzák otthon a Cataniat. A 10-es győzelmi szériájukban még a Roma szurkolók emlegették, hogy 5 pontos előnnyel jönnek majd Torinóba :))

Rexi ment a privát!
  • Lacee86
    Milan-Roma 2-2 lett. A meccs nyertese mi vagyunk. :) 5 pont már. :P
  • Fyrex
    Szevasztok! Valakinek lenne egy meghívója yourstream.eu-ra? Nem bírom már tovább Horti és SK nélkül... :D Előre is köszi.
  • Lacee86
    Sztem Torinóban majd elájulnak, mert még sose láttak igazi focipályát és stadiont. :D
  • cassoneitaly
    Ezeknél a mocskoknál is fasza a pálya...

11

De kit érdekel? FINO ALLA FINE! FORZA JUVE! ;)
  • Trunks
    *minden párharcot
  • Trunks
    Ebben lehet valami, ha pedig már ott vagyunk a 8 között, akkor már látótávolságban a döntő, még ha nem is karnyújtásnyira.

Vicc ez a kiemelés. Ez azt jelenti, hogy ezentúl minden meccset otthon kezdünk?
  • 9csöves9
    A Fiorentina abból a szempontból jó, hogy ad egy plusz motivációt, ami amúgy lehet hiányozna mondjuk egy Porto ellen. A firenzei égés, és egy búcsú ellenük abban a kupában ahol mi rendezzük a döntőt, az egyszerre már kicsit sok lenne mindenkinek. Mindkettő meccset otthon kezdjük, ez nem valami szerencsés, de hát mi itt nem vagyunk kiemeltek :D
  • Trunks
    Nem is rossz a sorsolás, a Trabzonnál kaphattunk volna jóval erősebb csapatot is. Utána a Fiorentina nem igazán tetszik, de azért ott már nem igazán vannak kutyaütő gárdák. Meglepően kiegyensúlyozott a sorsolás, és kivételesen összejöhet pár felettébb érdekes meccs is az EL-ben, lásd következő körben Sevilla-Betis vagy Napoli-Porto.
  • Lacee86
    Török veszedelem már megint... "Remélem" ezeknek is vmi putri pályájuk van, ami használhatatlan lesz 1-2 centi hó miatt. :/
  • 9csöves9
    utána meg a Fiorentina-Esbjerg győztesével játszunk. szerintem ez a sorsolás eldöntötte, hogy nem tudjuk egyszerűen leszarni a sorozatot.
  • 9csöves9
    Trabzonspor. csak a hó ne essen :D
  • 9csöves9
    Ez a második félidő annyira tipikusan Juvés volt, hogy az már fájt :)
    Meg lehetett volna szórni szegényeket 7-8 góllal, de hát mi olyat nem csinálunk. A mai triplával Tevez holtversenyben Palacioval lőtte a legtöbb akciógólt a bajnokságban. Szerintem tavasszal még jobb lesz, ha nem kattan be, nagy fogás volt.

Pogba viszont nem tetszik ebben a Pirlo szerepkörben, és az is jött le róla, hogy nem igazán érzi jól magát ebben a pozícióban. A feladatát tökéletesen elvégezte, de neki közelebb kell játszania a kapuhoz.

Szerdán kupameccs az Avellino ellen, kíváncsi leszek mennyire rotál Conte...

8 bajnoki 8 győzelem 18-0 gólarány a firenzei rémálom óta. Tetszik.
  • Lacee86
    A köcsög sportklub nem bírta élőben adni a meccset... Legalább felvételről letolják 22.45-től.