Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nem oszt nem szoroz, 2 góllal jobb volt a Bayern, nagyon szarok voltunk. elképesztõen csalódott vagyok, egyáltalán nem hiszek abban, hogy a visszavágón meg tudjuk ezt fordítani. szar hogy korán kaptuk a gólt, az meg még szarabb hogy két ilyen gólt, de sokkal jobbak voltak, mi meg irtózatosan szarok. nem érdemeltük volna meg az idegenbeli gólt. csalódás...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lényeg a lényeg, a jobb csapattól nem szégyen kikapni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a lába beljebb volt mint mandzukic
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de ez a bíró egy szar volt
össze vissza fújkált mindkét oldalra
jobb bíráskodást érdemelt volna ez a meccs
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Sokkal hamarabb le kellett volna hozni Matrit, mert ilyen játéknál nem volt haszna. A második félidõt simán lehozhattuk volna jobbra. Vidalnak pedig két ilyen lövõhelyzetbõl illett volna egyet lõnie. Innen nem nagyon bízok a továbbjutásban, de 2-0-ra azért lehet otthon nyerni. Viszont nagyon gáz, hogy nem rúgtunk gólt idegenben.
Amici di nessuno...
Ribery meg egy undorító féreg. Simán ki lehetett volna állítani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Uefa elmegy oda ahova gondolom. egy ekkora meccsre ilyen gyenge brigádot is csak õk tudnak küldeni.
jövõ héten a sárgák miatt egy ennél gyengébb kerettel kell kiállnunk.
mivel soha nem adjuk fel, ezért azt mondom még így is bármi lehet (mindaddig amíg nem kapunk egy gólt)
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amennyire nem volt szerencsénk az elején, annyira van egész meccsen.
hihetetlen milyen kp-ja van németeknek.
félidõben remélem sikerül felrázni srácokat. szerintem kellene Asa a szélre Pelus helyére védekezni.
ezt a rengeteg pontatlanság nem tudom mi a fenébõl adódik.
labdakihozatalra valamit ki kell találni, mert ez így életveszély.
jó lenne találni egy gólt, akkor talán még alakulgatna máshogy ez a meccs.
spori eléggé velünk van azért.
nézõtéren jók vagyunk. nagyon sokszor hallani Juve rigmusokat 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elméletileg ofikálé.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a mai nap folyamán volt egyébként egy Marotta-Agnelli-Rummenige-Hoeness randi egy étteremben, érdekes dolgokról cseveghettek.
Amici di nessuno...
#38142: hú de örülnék neki. Mindenképp gólt kell rúgnunk idegenben, különben otthon piszkosul nehéz lesz.
Amici di nessuno...
tippem ma estére: 1-2 (Bonucci, Marci) 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
arsenal ellen is ez volt, én egy 5 gólos alázást vártam a csapattól erre impotens játékot kaptam😄
de a védelem ja
nem mindegy, hogy chielini-barzagli vagy westerman-bruma😄😄
kp-nál meg pirlo-vidal vagy badelj-rincon
teljesen más lesz
szerintem 2-1 re nyerünk
#38131: biztos jól be lesznek gyakorolva de szerintem nem lesz sok szögletünk, középen fogjuk gyömöszölni a labdát. elég biztonsági taktika várható tõlünk, elképzelhetõ, hogy kipróbál Conte egy 1 csatáros felállást és megszállja a kp közepét egy Marchisio,Pirlo,Vidal,Pogba négyessel.
ha Conténak van esze, szögletekre fog játszani😄
úgy simán agyonvertek minket:S:S
annyira nem tudunk szögleteket kivédekezni
persze azt a 2 gólt lespórolhatná a juve😊
A srácok pedig tartalékolva behúzták egy olasz középcsapat ellen a valaha rangadónak,manapság inkább felhozó meccsnek tartott mérkõzést <#taps>#taps>
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...