Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy perccel a meccs vége elõtt 2-0-ra vezetünk, kiváló esélyünk van a bajnoki cím megszerzésére, és nekem azzal kéne foglalkoznom, hol és hogyan ünneplek? Most viccelnek, ugye?
Inkább foglalkozzanak azzal, hogyan fogadják a Juventust Olaszország stadionjaiban. Meghökkentett, hogy egy olyan civilizált városban, mint Bologna, kövekkel, botokkal és köpködéssel köszöntötték a csapatomat, még egy olyan ember is alpári sértéseket üvöltött felénk, akinek egy négyéves kisgyermek volt a karjaiban. Milyen példát mutatunk így a fiataljainknak?
Ezek azok a dolgok, amik miatt szégyellnie kell magát az embernek, nem olyan marhaságok, mint a gyõzelem ünneplése. Tudom, hogy fáj a vereség, de ne szálljunk már el ennyire.
Ha ilyen dolgok
De ha már Bolognában is ilyen fogadtatásra kell felkészülnöm, akkor úgy érzem, el kell hagynom Olaszországot. Máshol biztosan egyszerûbb az élet. Itt eszembe sem juthat, hogy a családommal menjek ki egy meccsre. Nem mehetünk Firenzébe, mert túl veszélyes. Nem mehetünk Nápolyba, mert túl veszélyes. És most már Bolognába sem mehetünk.
Értsék meg, hogy nem háborút vívunk. Ez csak sport. Ez sport! Ez a szituáció azt mondatja velem, el kell mennem innen. Ugyan most csak a Juventus jár a fejemben, de ha ilyesmiket tapasztalok, nagyon elszomorodom, és kicsit elveszítem a hitemet is. Ha már Bolognában is ilyenek történnek, akkor valami nagyon nincs rendben, és tennünk kell valamit. Vagy csak fogni magunkat, és elköltözni."
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
még szerencse, hogy Seba nem rúgott gólt, mert akkor örökre maradna ez a csatárkettõs, megint 0 volt az összjátékuk. persze Mirko ilyenkor elõhúz egy gól+assziszt kombót a semmibõl és senki nem szólhat egy rossz szót sem. elõtte meg labdába sem ért.mindenesetre örülök a gyõzelemnek, kellenek a 3 pontok, hogy áprilisban már lehessen a BL-re koncentrálni
Néztem a meccset, tetszett, bár ez a Bologna nem tanusított túl nagy ellenállást.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
demonsss (szokásos)agymenése volt
elhatárolódunk bayernesek ettõl a kijelentéstõl😊
Azért ebbõl az látszik, h ok, esélyesebb a Bayern, de tartanak a Juvétól még otthon is.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amici di nessuno...
#38037: Bizony. Jegyeket hogy lehetne szrezni? JCH?
Amici di nessuno...
"A Juve kb. olyan játékra képes, mint az Arsenal.Ha a Bayern nem fog ki rossz napot, akkor kapnak 1-et és rúgnak 3-4-et.A Juvénak akkor van esélye, ha egy korai góllal megzavarja õket, mint az Arsenal."
Van humora a srácnak, no.
Hajrá Magyarország!
nem nagyon örülök de hát ez van. nagyon jó, hogy idegenben kezdünk, nem hinném, hogy az elsõ meccsen eldõlne ez a párharc.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
le meg szerintem senki nem nézi tõlünk a juvét.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
én örök optimistaként még mindig a döntõre gyúrok 😄
azt írtuk, hogy jó. Jó, mert tuti, hogy jó meccsek lesznek, mindkét csapatnak erõfelmérõ, és igen is, kaphattunk volna nehezebbet nálatok, de könnyebbet is. Ezen nem kell megsértõdni, hogy nem kiáltunk ki a lehetõ legerõsebb ellenfélnek. Elvertétek a tavalyi fogalmatlan BL-gyõztest, kivertétek a Celticet, örüjetek neki, hogy negyeddöntõben vagytok, mert még bármit lehet!
De az engedtessék meg nekem, hogy nem féltem a csapatomat. Azt a csapatot, ami erõs, hosszú a padja, és bárkit képes elverni. És hosszú évek után úgy tudok leülni egy Bayern meccs elé, játsszunk akárkivel, hogy tudom, hogy képesek vagyunk hengerelni. Ez anno egy Oddo-Breno-Demichelis-Lell hátvédsorral nem tudtam átérezni.
Amici di nessuno...
tény kaphattunk volna gyengébbet, de erõsebbet is..
és ha bl-t akarunk nyerni(és miért en akarnánk) akkor úgyis túl kell jutni a többi csapaton.
a bayern topicba ezt írtam:"kaphattunk volna könnyebbet, de nehezebbet is."
a legutóbbi meccsünk emg jól sült el a számunkra.
persze más szezon,más csapat, de másra nem igen lehet alapozni.
itt 2 adott meccsrõl beszélünk,hogy jön ki az adott forma.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Amici di nessuno...