44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Jobb a Roma A, mint a Juve B. Nincs ebben semmi szégyen. A bajnokságban láttuk mit ér a Roma :D
  • Kaplan
    Egyértelműen jobb volt a Roma, nem nehéz ezt kimondani, ne gerjeszd a feszkót! :D
  • szucsy89
    Dehogy adta, Vidalon látszott a végén h meg akartátok nyerni a meccset. Nehéz kimondani hogy jobb volt a Roma?
  • preziosi
    szerintem ebben semmi okos nincsen, egyáltalán nem kéne ennyire leszarni egy sorozatot sem, meg csontokat dobálni ilyen csapatoknak, mint a roma. főleg nem ilyen feltűnően, hogy 8 pont előnnyel akár a lazio ellen is pihenhetett volna a fél csapat, erre itt állunk ki a q-gio meg peluso-isla kettősökkel, amin még azután sem nagyon változtatunk, hogy cirka 1 kapuralövésünk van 70 percen keresztül. nekem ez nem tetszett, de a mester tudja... félelmetes, milyen szinten nincsenek szélsőink, az alap lichi-asa kettős sem erre van, de a cseréik meg, hát láttuk.
  • Kaplan
    Hát beszoptuk, szomorú.
  • Csacsi
    Conte okosan leadta a kupát. Bár szerintem 11-esekkel tervezte....de így sem rossz :D
  • Trunks
    Pedig ez tényleg nagy üzlet lett volna. Vucsinics jelenlegi állapotában nem ér 10 milliónál többet (és a jövőben máskor se fog). Guarín pedig legalább 15-öt ér. Sajnálom, hogy nem jött össze. Ha az Internél ennyire kegyvesztett lett, akkor talán el lehetne hozni 10 millió körül, annyit mindenképp megérne. Mondjuk ő is középen játszik, úgyhogy nem tudom hol lehetne helyet találni neki.

Inkább szélsőt kellene keresni, hogy ne Isla-Peluso szélekkel kelljen felállni egy ilyen meccsen.
  • forzajuve5
    egy cigány csapattól mit is várjon az ember.... nem is tudom mikor vettek bármikor is ennyire hülyére minket utoljára.

február 2-án remélem hintünk nekik egy ötöst csak úgy szeretetből.
  • wright
    Nézek neked pár lelki-segélykérő telefonszámot.
  • szucsy89
    egy igazi féreg, jó helyen lenne nálatok
  • preziosi
    nem lett semmi az egészből, thohir megtorpedózta. kíváncsi leszek, hogy mi lesz ezután a 2 napos kabaré után: mi azért továbbra is megleszünk guarin nélkül is, az inter viszont így elvesztette guarint is, mert kétlem, hogy a fenyegetőzései után ő ott még valaha komolyan csapatba kerülne, plusz vucinic sincs, akit elvileg külön mazzari kérésére akartak volna.
  • preziosi
    a legfrissebb hírek szerint létrejön az üzlet, guarin 2017-ig kötelezi el magát 3 milliós (+bónuszok) fizetésért, az ár pedig végül mirko+1-1,5 millió lesz. ez elég nagy húzás lenne marrotta részéről, tekintve hogy vucit anno 15 millióért vettük, guarin pedig egy piacképesebb, fiatalabb játékos. vicces még az is, hogy ebben az esetben a matri+vucinic pároson majdnem 30 millióért adtunk túl, amíg a llorente+tevez kettőst 9 millióért hoztuk el.
  • wright
    Közben azt írják mégis átment az üzlet :D Na majd holnap okosabbak leszünk.
  • wright
    Úgy néz ki,Mirko megy mindenképpen...
  • forzajuve5
    ez kész szappanopera. Guarin kijelentette, hogy nem áll edzésbe ha nem lehet Juve játékos.
    neki úgy látszik megjött az esze, és szeretne olyan csapatban játszani ahol eredményeket érhet el
  • forzajuve5
    inter visszalépett az üzlettől. szurkolók nagyon elégedetlenkedtek
  • forzajuve5
    Vuci elköszönt ma a csapattársaktól és elhagyta az edzőközpontot. elég biztosnak tűnik az üzlet
  • preziosi
    a di marzio szerint olyan biztos a vucinic - guarin csere, hogy guarin már holnap orvosira érkezik torinóba.
  • forzajuve5
    régebben voltak ilyen záradékok, de manapság nem hallottam ilyenről
  • Fabio Capello
    megegyezés kérdése
  • Lacee86
    Egyébként szerintetek van erre vmi szabály, h kölcsön játékos az őt tulajdonló klub ellen pályára léphet-e vagy sem?
  • 9csöves9
    Motta még maradt, de most már tényleg elhúzza a belét télen.

Conte már nyilatkozta, hogy rotálni fog, Storari,Vucinic,Quaglia,Caceres biztosan pályára lép. Gondolom a bergámói kiskedvencek is.
  • forzajuve5
    kemény meccs jön idegenben a Roma ellen a kupában, egyenes kiesés van.
    most kiderül mennyire vesszük komolyan, és milyen kezdő megy ki a pályára. jó lenne azért itt is megmutatni nekik, hogy ki a főnök.

#39370: Motta is ment vele végül, vagy Ő még mindig a nyakunkon van?
  • 9csöves9
    Pogba kis gólt lőtt megint :)

De Ceglie kölcsönbe ment a Genoához, szerintem jót fog neki tenni.

Nincs nagy mozgás nálunk a piacon még pletykák szintjén sem. Nem is kell szerintem senki, pláne, hogy Conte ha tehetné ugyanazzal a 11 emberrel játszaná végig most már az összes meccset.
  • forzajuve5
    gyerekek, le a kalappal a mai teljesítményünk előtt is :)
  • 9csöves9
    Berardival úgy néz ki sikerült belenyúlni a tutiba :)

a meccs kurva szar volt, Marchisio góljának nagyon örültem, remélem elindul nála valami
  • Lacee86
    Szar meccs volt, de azért csak 4-1 lett a vége mégiscsak. :) Na persze kellett hozzá az ellenfél bénázása is, de soha rosszabb "szar" meccset. :D
  • wright
    Szar meccs volt na... :D Érdekes volt amikor meccs végén Astori és Marci dumálgattak.
  • forzajuve5
    kicsit döcögős volt ez a mai, de azért a végére szépen behúztuk.
    én úgy álltam neki ennek a meccsnek, hogy éreztem nem fogjuk erőltetni a játékot és csak unalmas szenvedés lesz.

Moyes vajon Marcit jött megnézni?
  • Trunks
    Nainggolant közben megvette a Roma, úgyhogy ez duplán is jó: nem jön hozzánk és a Cagliarit is gyengíti.
  • Lacee86
    :D

• Lacee86
    Hát, azért ott más a szitu. Meg jelen pillanatban inkább Barca-Atletico Madrid. :)
  • bakkerman
    A Napoli-nál azért olasz szinten rohadt sok pénz van évről évre...
    tavaly nyáron 109 milliót költöttek,azelőtt 73-at,2011 nyarán meg 104 milliót.
  • Rockynhooo
    Jó de azért ott figyelembe kell venni a végtelen! pénz hatalmát is.
  • wright
    1 ütős elég lenne lásd real-barca :D
  • Lacee86
    Jó lenne, h ha a Seria A húzóereje lennénk, és nem laposodnánk el a többiekhez. Sajnos, vagy nem sajnos, de úgy tűnik, nincs olyan ütős, igazi ellenfelünk a bajnokságban. (Még a Roma meg a Napoli sem igazán az.) Ez pedig nem feltétlen jó, a nemzetközi porondon való szereplésre nézve sem.
  • 9csöves9
    nem szeretek ilyet elkiabálni de ennek már meg kell lennie :) kibaszott nagyok vagyunk és nagyon találó volt a gazzetta címlapja másnap: "TROPPO FORTI"

az utolsó 10-15 percért kicsit haragudtam, nagyon meg kellett volna hajtani a végét, és üzenni mindenkinek egy 4-5 gólos győzelemmel. persze megszoktam már, hogy ilyenkor nálunk már vége a meccsnek és így is elég nagy különbségű ez a győzelem, de hát pihentek eleget most, nem múlott volna semmi 15 perc hajtáson.

amúgy semmi extrát nem csináltunk, van egy jó masszív alap taktikánk egy erre igazolt kerettel, megfűszerezve néhány klassszissal. ez úgy néz ki bőven elég arra, hogy uraljuk a serie a-t.

el kell kezdeni Európára építkezni...
  • Lacee86
    Két római beszélget:
    -Képzeld, nekem van egy Versace öltönyöm!
    -Az semmi! Én meg most kaptam egy torinói zakót! :D
  • forzajuve5
    Francesco Totti mondjon le!
  • 9csöves9
    A Király visszatért :) Remélem lesz valami kis felkonf. neki legalább a meccs előtt a stadionban. Még fél évig köti szerződés a Riverhez, aztán csatlakozni fog a klubhoz valamilyen formában. Egyelőre úgy néz ki, hogy egyfajta dél-amerikai kapcsolattartó lesz, a klub jobban rá akar állni arra a területre.