44078
-
#39433 Vucinic úgy néz ki végül a maradás mellett döntött, nem megy az Arsenalba. Állítólag ez nem blokkolja az Osvaldo bizniszt. Mi a fasz lesz itt? Gyorsan elzavarjuk Q-t az utolsó napon? -
#39432 Az egész csatárkérdés érthetetlen számomra. Conte az elmúlt két szezonban teljesen bele volt buzulva Vucsinicsbe, és sokszor teljesen indokolatlanul erőltette a játékát (főleg tavaly). Erre idén alig kap lehetőséget.
A másik, ami felfoghatatlan számomra. Miért kell Conténak 4-5 csatár, amikor minden meccsen Llorente és Tévez kezd, kivéve a kupában, de onnan már kiestünk. Quagliarella néha bejön 5-10 percre a végén, illetve 10 meccsenként kap egy mérkőzést kezdőként. Ok, egy csere mindenképp kell. De ott van még Giovinco is, aki tényleg csak perceket kap. Akkor minek még egy 5. számú csatárt fizetni azért, hogy melegítse a padot? Bendtner és Anelka szerződtetésének se volt az égvilágon semmi értelme. Most tényleg még egy balhés köcsög kell ide a padra?
Viszont fiatalt ezért ide hozni tényleg csak többet árt, mint használ. Nyáron vissza kell hozni Berardit, Vucsinicset most elpasszolni, Sebát nyáron, aztán versenyt rendezni a 4 csatár között, hogy ki játsszon. -
preziosi #39431 szezon végéig én sem hoznék vissza egy fiatalt sem, teljesen felesleges, hogy padozzanak, nyáron viszont azonnal át kell telepíteni berardit, mert a tottenham pl. már 15 milliós ajánlatot készül tenni érte. osvaldo nem rossz játékos, az espanyolban és a romában is jól játszott, de nagyon nehezen kezelhető. azt viszont ne felejtsük el, hogy amikor jött mirko, akkor is azt mondták sokan, hogy bele fog törni a bicskánk, tevezre is, aztán contenak csak sikerült hatni mindegyikükre. szerintem egyáltalán nem veszett ügy, és azért minőségibb igazolás lenne, mint az eddigi téli borriello-bendtner-anelka vonal, ha sikerülne elfogadtatni vele, hogy azért nem feltétlen stabil kezdőnek érkezik, akkor szerintem mi is és ő is jól jöhetünk ki belőle. -
#39430 Egyre biztosabbnak tűnik ez az üzlet, meglátjuk majd hogy teljesít. -
#39429 Én nem hoznék vissza egy fiatalt sem 5. számúnak.
Ha pénzt kapunk Vuciért, és jön helyette valaki kevesebb fizuért, kölcsön, vagy olcsóbban, akkor gazdaságilag jobb ha ő ül a padon, mint Vuci. -
#39428 Marottáék áttelepültek Milánóba, várható még mozgás az utolsó napokban. Osvaldot írogatják most nagyon, na meg Vucinic is külön edz már a többiektől.
Osvaldoról mi a véleményetek? Én a játékát bírom, de egy köcsög fasz, most is valami balhé miatt akarják eltakarítani Angliából. Ráadásul nem látom, hogy esze ágában lenne Conténak megbontani a Tevez-Llorente párost, a padozást meg ez a Johnny Depp klón nem nagyon tűrné. Ha Mirko megy, akkor a legjobb döntés az lenne, ha valamelyik fiatalt hoznánk vissza, Gabbiadinit írják is több helyen. Maxi Lopez ment a Samphoz, nem kapna ott ennyi lehetőséget mint eddig. -
még két jó év szerintem benne van és az ő esetében biztos vagyok benne, hogy tudni fogja mikor kell abbahagyni -
#39426 Happy Birthday Buffon
-
#39425 Igen, ugyanúgy kapunk egy gólt, de maradunk 11-en. Na mind1, én se varrom rá egyértelműen, de volt benne része, az kétségtelen. -
#39424 Én pont nem így érzem. A szezon első heteiben volt nagyon bizonytalan, utána viszont kifogástalanul védett egészen eddig a meccsig. Ezt nem érzem rossz teljesítménynek összességében. Ráadásul a Lazio ellen mindenki a nyakába varrta a döntetlent, de én nem éreztem annyira vészesnek. Igen, a Klose elleni cselezgetés tényleg borzasztó volt, de a tizenegyes előtti esetnél nem látom mit csinálhatott volna másképp. Kijött jó ütemben, Klose pont jókor tolta meg a labdát, Buffon pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. Mit kellett volna tennie? Ne vetődjön ki? Ha kivár, akkor pedig meg se kellett volna tolnia Klosénak ahhoz, hogy gólt lőjön. -
#39423 nagy gond nincs, pár hete még 9 kapott gól nélküli meccsnél járt zsinórban -
#39422 talált süllyedt
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/allitolag-buffon-is-uj-no-utan-kacsingat-2310809
-
#39421 Nem tudom, mi van Buffival, mostanában nagyon sokat bakizik. :/ Remélem hamar összekapja magát. Talán vmi magánéleti gondjai vannak, és ez hathat ki, vagy nem tudom, mire gondoljak egy ilyen szintű kapusnál. -
#39420 Ja a spori pedig teljesen el volt tévedve megint. A második félidőben többször is ki kellett rúgni a labdát, mert fetrengtek a rómaiak, erre rárak két percet a végén. Utána pedig a támadásunk közepén lefújja pár másodperccel hamarabb a meccset. Ezt így hogy? Nem mintha annyira életbevágó lenne, csak egyszerűen érthetetlen, ezek hogy jönnek ki. -
#39419 Meg is érdemli. Én még mindig állítom, hogy - esetleg a topcsapatokat leszámítva - bármelyik olasz csapatban megállná a helyét kezdőként. Megbízható kapus. Hatalmas volt a vigyor a képén a kapufa után, amikor a visszapattanó labda a fejét találta el, majd felkapta azt. Nagy forma. Igazából miatta zavar a kiesés a kupából, mert különben nem nagyon tud érdekelni. Bár így, hogy a bajnokságot már csak mi veszíthetjük el, legalább az EL-t komolyan kéne venni, mert különben a szezon vége unalomba fulladhat. -
#39418 Alapból hülyeségnek tartom az ilyen eseteknél a piros lapot. Ha jól tudom tervezik is ennek a szabálynak a módosítását.
Azt mondom jó ez az X így, mentek előre a srácok mint az állat, benne volt, hogy lesznek a Lazionak helyzetei. A végén tetszett, hogy amikor lefújta a spori a meccset az akciónk közben többen térdre rogytak, látszott, hogy nagyon be akarták húzni így is.
Örülök, hogy Vidal és Tevez nem kaptak sárgát, kimaradtak volna az Inter ellen. Vidal pedig nagyon rajta volt az ügyön. Storarira pedig mindig lehet számítani, nem lesz gond akkor sem ha két meccset pihen Gigi. Szerintem amúgy az EL-t is megkapja, így hogy már búcsúztunk a kupából. -
#39417 Hatalmas második félidő volt, rég láttam ilyen szórakoztató mérkőzést. Ironikusan kellett ehhez egy kiállítás, hogy kiegyenlített legyen. Storari hatalmas volt, megérdemelte már ezt. -
#39416 Mekkora baromság, kösz a megerősítést. -
#39415 de van, a dupla sárgalapos
az 1 meccs, az egyből piros 2 meccs -
#39414 Llorente is hatalmas igazolásnak bizonyul. Végre valaki befejeli a helyzeteket. Ez a mai gólja egészen brilliáns megmozdulás volt.
Innen akár nyerhető is ez a mai meccs. -
#39413 Néha azt hittem Pirlo az, tényleg jónak tűnik.
A streamen, ahol nézem a meccset, azt fejtegették az angol szakértők, hogy Buffon valószínűleg két meccses eltiltást fog kapni. Ez a szokásos egy "mezei" kiállításnál? Mert ennél "egyszerűbb", kevésbé durva piros nincs is. -
#39412 Ha már jó húzás, nekem Marchisio játszatása Pirlo szerepkörében is annak tűnik. Pogba szenvedett ott, így közelebb lehet a kapuhoz, Marchisionak meg pont, hogy nem kell annyit vállalnia támadásban, mint amit mi például elvárnánk tőle. -
#39411 Ritkán dícsérem Contét, de ez kivételesen zseniális húzásnak tűnik. Mintha a Lazio lenne emberhátrányban, szerintem így se kapunk ki. -
#39410 szerintem jó döntés, lett belőle egy 4-3-2. viszont így már inkább Q kéne Llorente helyett szerintem. amúgy sem ártana távolról tüzelni, mert iszonyatosan betömörülnek és hát a kapusuk is gondolom rutintalan még. a köcsögsomos hiába visítozott itt a végén, ez nem volt szándékos kezezés. ugrani még mindig nem testhez szorított kézzel szoktak.
szerintem egyenlítünk -
#39409 Jól látom, hogy Conte nem Llorentét hozta le, hanem Asamoaht, és két csatárral folytatjuk? :O -
#39408 nem rossz, pláne úgy, hogy előttünk azért még van pár pumpált csapat is. azért még van hova fejlődni.
állítólag Conte a szezon végéig nem fog sajtótájékoztatót adni,elege van a firkászokból. szerintem pár év és az egész olasz fociból is elege lesz. -
#39407 $$$ -
#39406 az biztos, fociból még nem sokan vettek ki pénzt -
#39405 csak a focihoz fingja sincs.pláne nem a calciohoz. szerintem pár éven belül könyörögni fog, hogy valaki vegye meg a részét :D -
#39404 amíg nincs aláírás a papíron addig nincs miről beszélni
biztos nem hülye üzletember ha milliárdjai vannak :D -
#39403 Rég nem láttam ilyen szappanoperát mint amilyen ez a Vucinic-Guarin csere volt. Egyértelműen mi jártunk volna jobban, egy jól működő,eredményes csapatban Guarin nagyon jól tudna teljesíteni. Szerintem mondjuk ez az igazolás egy lehetséges nagy nyári távozónak, szólt volna és nagyon okosan csinálták volna Marottáék.
Elég szar helyzetet teremtett ez mindkét játékosnál így, érdekes lesz a vége.
A kupameccsről: Szerintem nem akarta Conte leadni, egyszerűen a Romának valamivel fontosabb volt a hazai pálya és az elúszott bajnokság miatt. Ha nem vonják vissza Peluso gólját és nyerünk 1-0-ra akkor nem hiszem, hogy beszélt volna bárki is arról, hogy pár ember pihent, vagy hogy nem mindenki hajtotta magát szét. Azért az EL-re most már csak rá kéne menni...e -
wright #39402 Komoly üzletember ez a Thohir.Majd moratti meg eltünteti az sms-t...1X-2X már bejött...szarrágó banda. -
#39401 most volt sajtótájékoztató a Vuci-Guarin ügyről.
"Marotta azt mondja, az inter közleménye humbug, már decemberben elkezdtek tárgyalni az znterrel, de nem kívántak fizetni, ezért a Juve jött a csereüztlet ötletével. Volt szóbeli megegyezés, Thohir sms-t írt Agnellinek, hogy oké minden, Vucsi kiürítette a szekrényét, ennek ellenére lefújták a körülményekre hivatkozva. Marotta nem látja lehetőségét újabb tárgyalásnak, de azt mondja, ha az inter akar valami, Thohirnak először bocsánatot kell kérnie Agnellitől, és megmagyaráznia, mi történt, mert infantilisan kezelték a helyzetet. Vucinic Juventus-játékos, szeretik meg minden, de ma és holnap szabit kap" -
#39400 Nekem nem volt szimpi, h ilyen látványosan ejtettük ki magunkat. De most már akkor meg kell nyerni az el-t. A scudetto alap. -
#39399 fassone lebeszelte veletek, thohir meg megakadalyozta
ide kuldtetek a trojait :)
nem emiatt rohog rajtunk mindenki, hanem a 3 ev politikaja miatt -
wright #39398 Nem a miért,hanem a hogyan!Meg ügye mi az hogy irracionális?Nektek(Mazzari) kell egy csatár,lehetőleg ingyen-fedezetnek meg oda adtátok volna Guarin-t.Első blikkre persze hogy lehúzás,de nektek KELL a csatár,mi meg megleszünk Guarin nélkül is.Max nem 20 ponttal nyerünk bajnokságot...nagy ügy
Így buktátok Guarin-t,röhög rajtatok mindenki,meg kiderült hogy a félisten tulajotok egy beszari,zsugori,pénztelen senki.... -
#39397 azert mert nem mennek bele egy irracionalis cserebe??? :D
-
preziosi #39396 ha szerinted az utolsó mondat igaz, akkor az szar, én speciel valahogy ilyen teljesítményt idén még nem láttam. azt pedig konkrétan egy szóval sem írtam, hogy leadtuk a meccset, de az biztos, hogyha a kupa többet számított volna, akkor conte igenis az "igazi" csapattal állt volna fel, ahogy mindig, aztán maximum pihennek a lazio ellen. az alapból szinte 0 rotációja általi meccshiányból fakadó teljesítmények csak úgy üvöltöttek egyes játékosoknál, és ezt már az elején tudni lehetett, ő mégis így állt ki, plusz cserélni sem nagyon akart. én értem, hogy nem lehet mindig llorentével, tévezzel, pogbával, kiállni, ezért lenne szükség a keret minőségbeli mélyítésére, meg valamivel tudatosabb és gyakoribb rotációra, mert így véleményem szerint az el-ből sem lesz semmi, ha egyáltalán a céljaink között van. -
#39395 Mi lett itt leadva? Azért nehogy már fel legyünk háborodva, hogy Conte nem mind az 50 meccset a szezonban a Tévez-Llorente csatársorral játssza le. Quagliarella így is nevetségesen kevés játéklehetőséget kap, még a kupában se neki kellene kezdenie? A Peluso-Isla kettős pedig már többször bizonyította, mennyire megbízható. Conte szerint az, senki más szerint pedig nem, úgyhogy ő tényleg hisz bennük valamilyen rejtélyes oknál fogva. Hátul a megszokott hármas játszott, a kp. közepe se volt felforgatva. Ezek után mi az, hogy leadtuk a meccset? A szezonban sokszor ennél jobb csapatok ellen sem nyújtott ennél jobb teljesítményt az "igazi" kezdőcsapat se. -
#39394 Jah és mindenki tudja, hogy milyen az amikor a Juventus nyerni akar. Ma nem akart. Még a fiorentina ellen is több akarást láttam, mint ma este.
Egyértelmű volt, hogy ma itt maximum 11-esekkel jutunk tovább. Engem sosem érdekelt az olasz kupa. Nekem nem fáj.