Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
igen, mert a nápolyi cigányokat akarják 2. helyre idén (eredetileg bajnokot akartak belõlük csinálni, de az nem fog összejönni 😊 )

Breki33
A Bayern elleni keret:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
Grove4
Igen, az más kérdés, hogy a 3 meccs alapból vicc!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Most komolyan azért tiltják el 3 meccsre, mert beszólt egyet az egyik partjelzõnek? Vicc az egész olasz szövetség.

Amici di nessuno...

Grove4
Fellebbezett a Milan, van egy olyan érzésem, hogy ellenünk játszhat majd, bár 3 meccsrõl 1 meccsre csökkenteni, meredek lenne. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
na úgy néz ki megúszunk egy zárt kaput, Butatelli nem játszhat ellenünk 😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Ez bukik, ha nem fecskét fesz fel. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Grove4
Nem tudom, azt mondta, hogy egy magyar "fansiteról" rendelte, majd megkérdezem, hogy pontosan honnan.

köszi szépen forzajuve5

Fabio Capello
Uhh, de jól néz ki, hivatalos shopban rendelhetõ vajon?

forzajuve5
Boldog Születésnapot! 😊

Grove4
Köszi skacok! 😊

szucsy89
BSZ! 😄
Effe88
Boldog szülinapot!<#pias>

Grove4
Ott még nem tartunk! 😄 Egyébként egy Deák Ferencet hiányoltam is belõle, szóvá is tettem neki! 😄DDDD

Köszi szépen! 😊

Csacsi
jah és Boldog Szülinapot.. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Vedd el.... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4

Kaptam egy ilyet barátnõmtõl szülinapomra! :$
Tavaly meg egy Juves korsót kaptam! 😊

Egyetértek! Öröm nézni õket!

Trunks
Szerintem is kezdjen szerdán. Amit nem értek, hogy Conte most mégis kit akar kezdetni a Bayern ellen? Valszeg Vucsinicset, de akkor miért játszott annyit a Pescara ellen? Jó lenne, ha vmi váratlannal rukkolna elõ, teszem azt 4-4-2 vagy akár 4-3-3.

Amici di nessuno...

9csöves9
legszebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennyire szánalmasan nevetséges intert látok idén. annyit nevetek, ne hagyjátok abba légyszi😄

Count Adyn
:ASDDSD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a meccs után Conte is azt mondta, hogy szar volt, gondoljon bele mi lenne ha rendesen odatenné magát.

én se ájultam el tõle, de a München ellen mindenképp kezdenie kell.

LasCar16

#acm

Trunks
Miért is nem?

Amici di nessuno...

Lacee86
Rosszul hitte...

Count Adyn
Szerintem azt hitte nem kap sárgát ha nem a felsõt veszi le😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee86
Ezt mondjuk nem értem, miért kell a gatyáját levenni. Kicsit beteges...

Lacee86
Aki lõ 2 gólt, az nem játszhat tragikusan...

Count Adyn
NST rõl komment😄
"Ketten mennek a labdáért. Egyik futva, másik Vucinic."<#banplz>

Azt mondjuk láttam, hogy akkor írtad, csak gondoltam reagálok rá, hogy végül cak rúgott két gólt. Mondjuk szerintem elõtte sem játszott rosszul, de gondolom nem jutunk sosem teljes egyetértésre, mert én kedvelem Vucinicet. Van egy olyan érzésem, hogy te nem😄D
Trunks
1. még 0-0-nál írtam
2. a meccs végeztével is így gondolom. Azért hadd ne éltessem, mert sikerült belõnie a 11-est, a második gól meg egy szép megmozdulás volt, elismerem, de ez még nem teszi semmissé a flegma önzõ játékát, amit végig mutatott.

Amici di nessuno...

Nem mondom, hogy nagyon jól játszott, de a tragikus jelzõt kissé erõsnek érzem. Jól osztogatott szerintem, Vidalnak is adott egy "gól"passzt, ami csak a chilei miatt nem lett ténylegesen gólpassz. Ennyi erõvel Giacc is tragikus volt, mert kihagyott ötszáz helyzetet...
Az is lehet, ha nincs a második Vuci gól, akkor remizünk... Többiek nem rúgtak gólt, õ meg igen. Lehet nem ugyanazt a meccset néztük. Tény, hogy hibázott õ is, de tragikusnak semmiképpen sem nevezném a játékát.

Amúgy abban igazad van, hogy a jó teljesítmény és a gól nem ugyanaz, de Vucit úgyis mindig mindenki savazza. Ha nem rúg gólt azért, ha meg igen, akkor azért. Én se vagyok mindig elégedett vele, de nélküle nem nagyon van érdemi támadójátékunk. Még maximum Q tud váratlant húzni. De Matri úgy bánik a labdával mint Chiellini, Gio meg.... tudjuk...
Trunks
Mi volt ez a gólöröm már? Legalább megtudtuk, hogy nem csak mezlevételért jár a sárga. 😄

Amici di nessuno...

Count Adyn
Kiakasztó ez az ember, már éppen kezdtem emlegetni a felmenõit hogy cseréljék már le a vérbe ezt a flegma köcsögöt, aztán csak miatta nyerünk😄

Trunks
Igen, attól még tragikusan játszott. Az 57. percben rálõtte éles szögbõl, amikor benn három ember várt arra, hogy az üres kapuba bepasszolhassa. Ez jól példázta a mutatott teljesítményét. Mezõnyben is gyenge volt. Persze a 11-est szépen belõtte, utána pedig villant egyet. Ettõl még nem játszott jól. Úgy látom a legtöbb ember még mindig nem tudja különválasztani a jó teljesítményt és a szerzett gólok számát.

Amici di nessuno...

Csak lõtt két gólt..
Trunks
Vucsinics ma is tragédia.

Amici di nessuno...

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Trunks
Nagyon jó, mondd el még tizennégyszer. Puhl Sanyira meg hallgass továbbra is, nagyon jókat mond!

Amici di nessuno...

Effe88
Szerintem a visszavágón az lesz a kulcs, hogy ki szerzi az elsõ gólt. Ha megint kapunk egy gyors gólt mint az Arsenal ellen, akkor szerintem kiesünk.Ebben egyetérthetünk vagy itt is fikázódni kell?😊

Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy tök mindegy ki jut tovább, úgy is a real nyeri az idei kiírást.:/ (Nekem ez a megérzésem, nem kell vele egyetérteni.)
Lemerném fogadni, hogy az elõdöntõben a bvb/malagát kapják és bejutnak a döntõbe ott meg megfogják nyerni:S:
Murinnyó 3. csapatával is BL-t fog nyerni. Valahogy ezt érzem:S:S

9csöves9
még abban légyszi segítsetek, hogy a fifaban milyen fokozaton próbáljuk meg, hogy legyen azért egy minimális esélyünk?

DasIsFuck
lehet kicsit nyers volt effe, de itt igaza volt.
és ezt nem a juve lenézésére gondolta, hanem arra, hogy tavalyi és az õszi juve nem találkozott európai él csapattal, vagyis az a bizonyos mérce még nem egészen volt meg.
a csoportja is csak nevek alapján volt olyan kemény.
a shaktar mondjuk tényleg nagyon jó volt de ez a chelsea nem éppen az a mérce,celtic szintén nem igazán az.

nem mintha mi lenéztük volna a juvét.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
Nem vagytok nagyképûek ,egyedül csak te.Nem kell a többesszám.Többiekkel semmi problémám, szóval leállhatsz. Egyébként hiába hajtogatnod, riberyt is és chiellinit is ki kellett volna állítani. (Puhl is ezt mondta, elõbbit a belépõért, utóbbit az ütésért)
Rohadtul unom már az állandó fikázásodat. Nem tudom miért kell ez:/

#38224: "Még õk sem tehetik meg, a kölcsönös tisztelet az összes sport egyik alappillére."
Én tisztelettel beszéltem a Juvérõl, visszakereshetõ.
Meccs elõtt is 50-50%-ot mondtam hiába próbálja trunks gyerek ferdíteni az igazságot meg, hogy mi lenéztük a Juvét. Ezt is írta ugye. Senki nem nézte le, és igen azért én legalább is örültem, hogy nem a Barcát kaptuk vagy a Madridot ez minden..

De egyébként meg befejeztem.Szerdán úgy is minden kiderül.Ha továbbjuttok jövök gratulálni és kész.😊

Trunks
Teljesen felesleges reagálni is. Csak ugyanazt hajtogatják. "Ribery igen-igen, nem volt szép, na de Chiellini.........!444!! Meg Vidal!!!!!!!!!!!!!". Különben is mit kell meglepõdni, hogy a bírót okoljuk, nagyképûek vagyunk, mindenki tudja. <#idiota>

Amici di nessuno...

Kaplan
Igen, tudom, félrekattintottam. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Szerintem ezt nem nekem szántad, egy oldalon vagyunk. 😊

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Hála istennek, teljesen felesleges a másik csapat topikjába járni kötözködni. A kákán is keresitek a csomót és azzal, hogy minden mondatunkat megmagyarázzátok, még a véleményünk tiszteletben nem tartása is megtörtént.

A Juventus nem tehet arról, hogy ezidáig nem jött vele szemben egy ilyen erõs és jó formában lévõ (mert a forma is rengeteget számít) csapat. Veretlenül megnyertünk egy bajnokságot, elkezdett épülni egy csapat. Aztán látszott, hogy a kettõs terhelés még nem az igazi számunkra de ennek ellenére is ott vagyunk már most Európa legjobb nyolc csapat között az idei évben. Azt hiszem ennél többet nem is kívánhatnánk, ha továbbjutunk az már ajándék.

A Bayern jó volt, le lettünk iskolázva de azért nem Ti vagytok az új Barcelona, hogy bárkivel szemben is ilyen stílust vehessetek fel. Még õk sem tehetik meg, a kölcsönös tisztelet az összes sport egyik alappillére.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
Nem, Effének az volt a baja, hogy elvakultan fröcsögött úgy, hogy félre-, vagy nem értelmezte azt, amit leírtam:

"És éppen ezt mondtam havernak is: az elõzõ szezonban látott Juve, vagy az õszi megnyerhette volna a meccset."

dehogy nyerhette volna meg
max a fifában

eddig kicsit félre voltatok tájékoztatva a tudásotokat illetõen
egy tingli tangli celticet jó, hogy agyon vertek....de ez már más kategória

örülhettek, hogy csak kettõ lett
és nem mondjuk 4
így még azért igaz nincs lefutva

Ezt írta.

Én most leírom még egyszer:

A Bayern JOBB volt. Sokkal. Mi gyengék voltunk. Eléggé. Hiányzott a gyorsaság. Meg a veszély. Tudunk ennél jobbat. Még nem mi vagyunk a legjobbak. A korai gól befolyásolta a meccs alakulását. A lesgól befolyásolhatja a továbbjutást. Ribéryt ki KELLETT volna állítani. Vidalt és Chiellinit IS ki LEHETETT volna állítani.

Én itt befejeztem.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Caceres már edzett, játszott is egy edzõmeccsen "védõsisakban". Szerintem szerdára már bevethetõ lesz. érdekes lesz majd Conte hogy áll a Pescara meccshez, pihentetés helyett próbálgatni kéne a jövõ heti kezdõt, és megdobni egy kicsit a támadók önbizalmát pár góllal, jobban elsülhet mint az hogy ezzel a szar teljesítménnyel a lábukban kell újra a németekkel szembenézni.

9csöves9
ti tényleg nem olvassátok el amit írunk? sokan a bíróra hárították? egytõl egyig mindenki hozzátette a bírós témához, hogy nem ezen múlt a dolog. balfaszok voltak a rigók mint manapság mindenhol, de mindenki elismerte itt, hogy lényegtelen, mert ennyi különbség minimum volt a két csapat között