Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
köszi szépen forzajuve5
Köszi szépen! 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kaptam egy ilyet barátnõmtõl szülinapomra! :$
Tavaly meg egy Juves korsót kaptam! 😊
Amici di nessuno...
én se ájultam el tõle, de a München ellen mindenképp kezdenie kell.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ketten mennek a labdáért. Egyik futva, másik Vucinic."<#banplz>#banplz>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2. a meccs végeztével is így gondolom. Azért hadd ne éltessem, mert sikerült belõnie a 11-est, a második gól meg egy szép megmozdulás volt, elismerem, de ez még nem teszi semmissé a flegma önzõ játékát, amit végig mutatott.
Amici di nessuno...
Az is lehet, ha nincs a második Vuci gól, akkor remizünk... Többiek nem rúgtak gólt, õ meg igen. Lehet nem ugyanazt a meccset néztük. Tény, hogy hibázott õ is, de tragikusnak semmiképpen sem nevezném a játékát.
Amúgy abban igazad van, hogy a jó teljesítmény és a gól nem ugyanaz, de Vucit úgyis mindig mindenki savazza. Ha nem rúg gólt azért, ha meg igen, akkor azért. Én se vagyok mindig elégedett vele, de nélküle nem nagyon van érdemi támadójátékunk. Még maximum Q tud váratlant húzni. De Matri úgy bánik a labdával mint Chiellini, Gio meg.... tudjuk...
Amici di nessuno...

Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy tök mindegy ki jut tovább, úgy is a real nyeri az idei kiírást.:/ (Nekem ez a megérzésem, nem kell vele egyetérteni.)
Lemerném fogadni, hogy az elõdöntõben a bvb/malagát kapják és bejutnak a döntõbe ott meg megfogják nyerni:S:
Murinnyó 3. csapatával is BL-t fog nyerni. Valahogy ezt érzem:S:S
és ezt nem a juve lenézésére gondolta, hanem arra, hogy tavalyi és az õszi juve nem találkozott európai él csapattal, vagyis az a bizonyos mérce még nem egészen volt meg.
a csoportja is csak nevek alapján volt olyan kemény.
a shaktar mondjuk tényleg nagyon jó volt de ez a chelsea nem éppen az a mérce,celtic szintén nem igazán az.
nem mintha mi lenéztük volna a juvét.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Rohadtul unom már az állandó fikázásodat. Nem tudom miért kell ez:/
#38224: "Még õk sem tehetik meg, a kölcsönös tisztelet az összes sport egyik alappillére."
Én tisztelettel beszéltem a Juvérõl, visszakereshetõ.
Meccs elõtt is 50-50%-ot mondtam hiába próbálja trunks gyerek ferdíteni az igazságot meg, hogy mi lenéztük a Juvét. Ezt is írta ugye. Senki nem nézte le, és igen azért én legalább is örültem, hogy nem a Barcát kaptuk vagy a Madridot ez minden..
De egyébként meg befejeztem.Szerdán úgy is minden kiderül.Ha továbbjuttok jövök gratulálni és kész.😊
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Juventus nem tehet arról, hogy ezidáig nem jött vele szemben egy ilyen erõs és jó formában lévõ (mert a forma is rengeteget számít) csapat. Veretlenül megnyertünk egy bajnokságot, elkezdett épülni egy csapat. Aztán látszott, hogy a kettõs terhelés még nem az igazi számunkra de ennek ellenére is ott vagyunk már most Európa legjobb nyolc csapat között az idei évben. Azt hiszem ennél többet nem is kívánhatnánk, ha továbbjutunk az már ajándék.
A Bayern jó volt, le lettünk iskolázva de azért nem Ti vagytok az új Barcelona, hogy bárkivel szemben is ilyen stílust vehessetek fel. Még õk sem tehetik meg, a kölcsönös tisztelet az összes sport egyik alappillére.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"És éppen ezt mondtam havernak is: az elõzõ szezonban látott Juve, vagy az õszi megnyerhette volna a meccset."
dehogy nyerhette volna meg
max a fifában
eddig kicsit félre voltatok tájékoztatva a tudásotokat illetõen
egy tingli tangli celticet jó, hogy agyon vertek....de ez már más kategória
örülhettek, hogy csak kettõ lett
és nem mondjuk 4
így még azért igaz nincs lefutva
Ezt írta.
Én most leírom még egyszer:
A Bayern JOBB volt. Sokkal. Mi gyengék voltunk. Eléggé. Hiányzott a gyorsaság. Meg a veszély. Tudunk ennél jobbat. Még nem mi vagyunk a legjobbak. A korai gól befolyásolta a meccs alakulását. A lesgól befolyásolhatja a továbbjutást. Ribéryt ki KELLETT volna állítani. Vidalt és Chiellinit IS ki LEHETETT volna állítani.
Én itt befejeztem.
Hajrá Magyarország!