Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Meg hát teljes erõvel tudtak a BL-re figyelni egész évben. Már spanyolnál is gyengébb a német bajnokság.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Én úgy látom, hogy a védelem rendben van, mondjuk ebben a játékrendszerben a szélsõvédekezés az javulhatna. Lichti ugyan ma nem játszhat, de általánosságban neki a tavalyi formájához kellene visszatérnie - persze nem könnyû az õ posztján azt a színvonalat tartani.

Emellett a szélsõk játéka támadásban sem a legkiemelkedõbb, ott van hiányosság. Ahogy Asamoah kezdett nálunk, az hiányzik. Meg Pepe, de nagyon, szerintem. Szóval szélsõre szükség lenne.
És egy igazi klasszis csatárra, aki két villanással meccseket dönt el.

A középpálya közepére mondanám, hogy rendben, de Marchisio, akit nagyon kedvelek, sajnos valamiért hatalmasakat tud betlizni, kulcsfontosságú helyzetben. Máskor meg ugyanilyen szituációban meccset dönt el.

Persze Conténak is rá kell éreznie még erre a fajta többfrontos terhelésre, ami a BL-lel jár - rotálás, cserék, stb.

És azt se felejtsük el, hogy sokan ezek közül a srácok közül nem rendelkeznek nagy BL-rutinnal.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Senki nem vitatja, hogy jobb a München. De õk már akkor is épültek, mikor minket a "B"-be csaltak.

Nincs itt gond. Az út jó...kész a mag...idén minõséget kell igazolni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Engem nem is az idegesít legjobban, hanem hogy elnézve a többi negyeddöntõt szerintem bárki ellen több esélyünk lett volna. Azért ma látszott, hogy a két csapat közötti különbség bár kétségkívül megvan, azért nem akkora, mint Münchenben látszott.

Remélem még rúg kettõt a Bayern és akkor megint mehet itt a vendégfieszta a topikban. Bár lehet annyi se kell hozzá.

Amici di nessuno...

Csacsi
Hát azon a meccsen, aki nem követi a Juvét, egy rossz csapatnak tarthatja. Pedig nem vagyunk rosszak, csak még épülünk.

A mag meg van, már csak klasszisokból kell több.

Zsolti9014
Igen, én is így érzem. Nem volt jó érzés azt a müncheni meccset nézni, pláne Bayern-drukkerekkel.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
azért Conte amilyen jól tette össze a kezdõt a meglévõ keretbõl annyira elcseszte a cseréket. vagyis inkább második félidõ elején szerkezetet kellett volna váltani. látszott, hogy csak úgy nem szerzünk gólt

Csacsi
Nem a kiesés fájó 3 év után BL újjoncként két hetekig hely után. Hanem az, hogy Münchenben nem távozhattunk emelt fõvel.

Zsolti9014
Ha Münchenben is így játszunk, mint ma, teljesen más lenne a dolog fekvése szerintem, DE

a két meccs alapján én személy szerint úgy érzem, valóban a jobb csapat jut tovább.

Ugyanakkor megsüvegelendõ teljesítmény volt idáig eljutni, bravó Juventus!

Hajrá Magyarország!

DasIsFuck
uraltuk csak a gólt nagyon nem akartunk rúgni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Csacsi
Jah és Vuci megint semmit nem csinált....csak most lemaradt az emberrõl..

Csacsi
Mostanában felreppent hírek alapján Vidalért komolyak az érdeklõdések.

Vihetik, ha jön helyette egy klasszis csatár, Verratti, és a többi pénzt meg szélsõkre költjük.

Zsolti9014
Szegény Gigi pedig most elképesztõt védett a gól elõtt.

Hajrá Magyarország!

Effe88
2.félidõt végig uraljuk
csak az volt a kérdés mikor szerzünk gólt
robbben kapufa ugye pl.
legalább is én így látom

Trunks
Most mi értelme Quagliarellát lehozni?

Amici di nessuno...

Trunks
Gól nélkül nem ment volna. Azért dühítõ, hogy megint ilyen szar gólt kapunk. Ma nem érdemelnénk vereséget.

Amici di nessuno...

forzajuve5
itt a vége sajnos 😞

forzajuve5
meg kellene lépni a 3 csatáros játékot. nincs mit veszíteni

Trunks
Lassan el kell kezdeni kockáztatni. Kéne egy gól.

Amici di nessuno...

Effe88
Jogos.

Trunks
Ha úgy játszana a Bayern mint az Arsenal ellen, akkor már most 0-3 lenne. Borzasztóan játszottak azon a meccsen (ez nem fikázás, csak leszögezem). Nem telibeszarja most a Bayern, hanem csak labdát próbálnak tartani. Jól csinálják eddig.

Vucsinics de furcsa szakáll nélkül. 😊

Amici di nessuno...

Csacsi
Azért nem csak errõl van szó. Felvállaljuk a párharcokat, ütközünk, csípünk, harapunk játszunk.

Münchenben meg tele nadrággal lébecoltunk 70 akárhány percig.

DasIsFuck
csak akkor nem 0-2..rõl kezdtetek😊

most már nem tehet mást a juve adni kell amit lehet.
+mi is csak arra megyünk hogy hozzuk le, arsenal 2.0 ez a meccs eddig csak nem kaptunk még gólt...

forzajuve5
egybõl más a gyerek fekvése. nem gondoltam volna h ekkora mezõnyfölényt tudunk kialakítani, és megöljük a bayern játékát.
csak meg hiányzik a helyzetek kialakítása és pontos befejezése.
teljesen olyan a játék képe mint mikor bajnokit játszunk.
kellene egy gólt hamar találni, attól talán még jobban elbizonytalanodnak.
amúgy egész jók a helyettesítõ emberek

Trunks
Az elsõ fél óra nagyon jó volt, meg is voltak a lehetõségek, még ha nem is ziccerek (Pogba tökéletes beadása, amire senki nem ért oda a kapu elé, Pogba lövõhelyzete tisztán 18-ról). Egy ilyet be kellett volna verni. A második félidõ elsõ negyedóráját nagyon meg kell nyomni, aztán hátha. Reménytelennek semmiképp se mondanám. Pogba-Padoin a jobb szélen nagyon tetszett az elsõ 20-25 percben, Asamoah pedig sokkal jobb mint Pelus.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ha rendes az Uefa, akkor csak egy szabályos gólt kell lõni az X-hez, a másik lehet les gól is.

Trunks
Szerintem abban elég nagy szerepet játszott a korai mákos gól.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Akinek még nincs streame, ez elég vállalható: LINK!

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Az a legszomorúbb, ha így játszunk Münchenben, akkor több mint valószínû ma nem kettõ kéne rúgni .

Trunks
Eddig bíztató. Nem vagyunk olyan tompák, mint Münchenben. Padoin eddig nagyon jól tolja! Egy gól nagyon kéne és akkor tényleg bármi lehet!

Amici di nessuno...

Csacsi
Kéne egy gól a félidõben..és akkor meg lehet.

Csacsi
Köszi
A Bayern, azt csinálja, amit nekünk kellett volna Münchenben. 11 emberrel védekezik..és próbál kontrázni....és megtartani a labdát.

Effe88
http://nutjob.eu/njtv1.html

én itt nézem
de szar a minõség
de semminél jobb

Csacsi
semmi nem indul el rendesen 😞

Breki33
QUESTI SONO GLI 11 LEONI CHE SI GIOCHERANNO LA QUALIFICAZIONE. COMUNQUE VADA, GRAZIE RAGAZZI PER QUESTO SOGNO!
Breki33
Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Breki33
forzajuve5
Banok féle linkek

köszönjük neki ezúton is! <#worship>

DasIsFuck
igen nyilván addig kell ütni a vasat amíg meleg😊

forzajuve5
amennyiben nyerni tudunk akkor már nem leszek az. a továbbjutás más kérdés, abban már én sem vagyok biztos

várom milyen koreo készül ma a stadionban. másban nem is, de abban biztos odaverünk benneteket 😊

Trunks
Na megint kiderült, hogy esélyünk sincs. Mindenki lenéz minket, ez jó elõjel. Ettõl függetlenül nem bízok a továbbjutásban, de úgy kell pályára lépni, hogy bármi lehet. Tegnap láttuk mindkét meccsen, hogy bármi megtörténhet (bár a bírói segítség sem árt).

Amici di nessuno...

DasIsFuck
hát azt nem szeretném, hogy lelki beteg legyél, de azt se, hogy a juve nyerjen😊

egyébként, ha megint úgy állunk ki mint az Arsenal ellen, hogy csak hozzuk le a tutit és lötyögjünk a pályán akkor van esélyetek vagy egy gyors gól összekavarja a fejeket, más esetbe nincs.

forzajuve5
már nem sok van vissza a meccsig 😊

múlt héten két napig lelki beteg voltam a vereség miatt. remélem ma nem járok ugyanúgy. nagyon nehéz meccs lesz az egyszer biztos.
csapat részérõl mindenki nagyon fel van pörögve 100%-ra, napok óta jönnek a magabiztos nyilatkozatok.
az eltiltások, sérülések, a Bayern formája miatt nem tudom hogyan fogunk legalább két gólt szerezni és egyet sem kapni. a széleinket érzem nagyon gyengének, és amint láttuk a németek pont ott vannak fölényben.
a többi meccset elnézve szerintem már most kijelenthetjük, hogy sikerült nagyon melléfogni, és a lehetõ legnehezebb ellenfelet kifogni.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS! 😊

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Breki33
Csacsi
Kíváncsi vagyok, hogy este marad-e a 3-5-2.

Bár sok lehetõség nincs úgy hogy kiesett Giovinco, és Pepe sincs sajnos 😞

forzajuve5
Caseres még biztos nem kap lehetõséget a kezdõben. Asamoah remélhetõleg igen, akkor az egyik oldalon a védekezésünk meg van oldva. Pelus oldala viszont megint átjáróház lesz sajnos.
Pepe, minek kellett ennyi idõre lesérülni?

Trunks
Nevetséges, hogy Lichtsteiner nem játszhat. Isten ments, hogy egy Padoin-Peluso párossal álljunk ki a két szélen, mert akkor ennyi erõvel egy fehér kendõt is lobogtathatunk.

Amici di nessuno...