44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    várom a jelenetet amikor Osvaldo és Vucinic összeakaszkodnak edzésen és Giovinco megy oda szétválasztani őket :D
  • Zsolti9014
    Ez az Osvaldo-dolog tényleg érdekes. Képességei alapján nem egy rossz játékos, de kezelhetetlennek mondjuk kezelhetetlen. Bár Conte van annyira erős egyéniség, hogy helyretegye. Ingyenkölcsönben tényleg nem rossz, fél év alatt nagyon bomlasztani sincs ideje :)
    Ha beválik, akkor három év alatt ki lehet köhögni azt az összeget. Ha meg nem, akkor legalább nem kell azon görcsölni, hogy el tudjuk-e adni.
    A variációs lehetőségeket bővítheti mondjuk.
  • 9csöves9
    Marottáék a hírek szerint ott is hagyták Milánót, gondolom már nem fog történni semmi a hátralévő pár órában.

Kicsit az az érzésem, hogy nagyon úgy voltak vele, menni fog tutira egy csatár, nem számoltak azzal, hogy Q meg Vucinic sem akar menni sehova.

Én tutira változtatnék, jöhetne a 4-3-3.

1. Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli,Lichtsteiner-Vidal,Pirlo,Pogba-Tevez,Llorente,Osvaldo

2. Storari-Ogbonna,Bonucci,Barzagli,Caceres-Asamoah,Vidal,Marchisio-Giovinco,Quagliarella,Vucinic
  • Trunks
    Szimpatikus. Minden jót kívánok neki, bár érdekes lesz, hogy ki mennyi lehetőséget fog kapni. Most aztán rendesen tele vagyunk csatárral.
  • 9csöves9
    na most már hivatalos. most teljesen ingyen jön, ha meg beválik akkor 19 millió amit 3 részletben kell kifizetni. itt az első interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8
  • 9csöves9
    ez elég finom, pár ilyen és mindenki megbarátkozik vele :D

• preziosi
    az igaz, hogy a 18 millió sok érte, de szerintem azért nem kell őt degradálni arra a szinte, hogy csak egy "pl-ben a kiesés ellen harcoló csapat játékosa", mivel tavaly pl. 3. lett a serie a góllövőlistáján. nekünk sajnos utoljára a 2007/08-as szezonban sikerült játékost a lista azon szintjére delegálnunk. ha nem jön be, akkor menni fog, de azért tényleg nem egy borriello, bendtner, anelka szint.
  • Lacee86
    Del Piero nem jön? :D
  • Trunks
    Nem bánod, ha véglegesítjük 18 millióért? Az még talán a pár évvel ezelőtti Vucsinics-transzfert is ütné. Mármint negatív értelemben. Ennyiért egy vicc lenne. Nem kell senkinek, azért jön ide. A feléért _esetleg_ hozható, ha be tud illeszkedni. De alapvetően nem ilyen PL-ben a kiesés ellen harcoló csapat játékosaiban kellene gondolkoznunk.

#39464: Ez is érthetetlen. De hát csatárok esetében Conténél már semmin nem szabad meglepődni.
  • 9csöves9
    Giovincoért bejelentkezett a Genoa kölcsönbe, elutasítottuk. Vucinic meg Q viszont nem akar sehova se menni :D
  • preziosi
    én tartom, hogy osvaldo jól is elsülhet, nagyobb fantáziát látok valamiért benne, mint a tevez-llorente kettősön kívül az összes csatárunkban. vuc és q itt már sok sót nem fognak szerintem megenni, gio-t véleményem szerint vissza sem kellett volna venni, tehát egy jó tavasz és normális viselkedés után én azt sem bánom, ha netán véglegesítjük. 4-3-3-ban szélen sem fogalmatlan, én pl. megnézném, hogy mit alkotna, ha tevezzel és llorentével egyszerre a pályán lenne, bár szerintem rá az el-ben nagyobb szerep fog hárulni. jó lenne, ha befutna még guarin így a végére.
  • Trunks
    Igen, talán nem kifejezetten sztár, de inkább a megítélése rosszabb csak, játéktudásban ott van a topon. Szerintem jobb is, mint Lewandowski. Lehet még a fizetése nem olyan magas, de kétlem, hogy 20 millió alatt elengednék, illetve hogy ennyit megérne a jelenlegi vezetésnek. Ne legyen igazam mondjuk.
  • 9csöves9
    Persze jogos, de töltelék embereknek egyszerűen nem lehet igazolni ezeknél a pénznyelőknél jobbat. Az utóbbi 3 szezonban azért rendesen elkerülnek minket a sérülések, ezért nincs senki sem játékban a kezdőkön kívül.

Na igen Mandzukicnak én is örülnék. Szerintem ő azért reális opció. Nem mondanám sztárnak, szerintem a fizetése sincs még elszállva és tényleg menni fog nyáron Lewandowski és Guardiola miatt, szóval az ára sem fogja verdesni az egeket.

Nem lenne szar egy Tevez,Llorente,Mandzukic,Berardi négyes...
  • Trunks
    Nyilván olcsóbb, mintha vennénk valakit, de hogy is mondjam? Ár/érték arányban a nullát karcolja mindegyik felsorolt vétel. Ha valamennyit játszanának, akkor még ok, de Bendtner és Anelka mikor kapott lehetőséget? Két-háromszor becserélte őket Conte, amikor már minden mindegy volt valami kiscsapat ellen.

Osvaldo ennél nyilván értékesebb, de az általunk többre tartott Quagliarella is alig-alig játszik idén, a Mirko-Seba kettősről nem is beszélve. Ráadásul most már nincs is három front, csak nagyon jó indulattal kettő.

A bántó a dologban, hogy nem adunk egy játékosért 20 milliót vagy nem adunk neki 4 milliónál nagyobb fizetést, mert "drága", közben a keret most is tele van olyan emberekkel, akik nem is fognak már pályára lépni a szezonban és csak a pénzt viszik.

Nyáron elvileg elhozható lenne Mandzukic Münchenből (bár fel nem tudom fogni, hogy engedhetik el). Van rá reális esélyünk, hogy leigazoljuk? Nincs, mert nem vagyunk hajlandóak annyit fizetni érte+rendes fizetést se adni. Inkább 4-5 léhűtő kapja meg azt a pénzt, amivel többet kéne egy igazi sztárjátékosnak adni. Ez a bosszantó.
  • 9csöves9
    Moggi ott lesz a stadionban hétvégén.
  • 9csöves9
    Az opciótól nem hiszem, hogy kell tartanunk, teljesen kilógna az eddigi igazolásaink sorából, Marrotta ennél jobb szakember.

Évekre lebontva amúgy szerintem nem nagy összegek ezek, ha valamiért kell az 5. csatár Conténak akkor még ezek a kölcsönös megoldások a legolcsóbbak.

A vb-s kérdés valóban érdekes. Lehet nem kellett sehova, vagy úgy volt vele, hogy a Juvéból úgy is mindig kurva sokat válogatnak be, hátha beleesik ő is.

Szerintem jó lesz, életében nem nyert még semmit, most itt van rá a lehetőség.
  • Trunks
    Mondjuk belegondolva az is érdekes, hogy a világbajnokság évében Osvaldo miért nem olyan helyre igazol, ahol állandó kezdő lehet. A Juve padjáról azért nehéz lesz bekerülni a VB-keretbe.
  • Trunks
    Azért elgondolkodtató, hogy mennyivel hasznosabban el lehetett volna költeni azt a pénzt, amit az elmúlt három évben elszórtunk teljesen felesleges emberek padra ültetésére. Borriello (ő mondjuk még játszott, de inkább ne tette volna), Bendtner, Anelka, Osvaldo. Mennyibe fájhatott összesen? 5-6 millió?

Ezt az opciót meg inkább nem kommentálnám. 18 millió egy balhés csatárért, akit tavaly 15 millióért vettek, de inkább kölcsön adják, hogy ne legyen vele gond? Ez komoly? Jó, ha 10 milliót ér így, és ezt gondolom a többi klub is tudja. Az meg, hogy még bónuszt is fizetünk, ha megnyerjük a bajnokságot vagy az EL-t. Mintha lenne rá majd befolyása a padról...
  • 9csöves9
    köszi, nem hangzik rosszul. bár az ilyen opciókból általában nem lesz semmi...
  • 6unn3r
    Az egyik legígéretesebb védő Angliában.
  • 9csöves9
    jah és a biznisz részeként opciót kaptunk Luke Shaw-ra. fogalmam sincs ki az.
  • 9csöves9
    megérkezett Torinóba, veszélyes a szett. közben kezd körvonalazódni a pontos összeg. erre a fél évre 1,1 millió eurót kap, a Southampton pedig 400 ezret kap a kölcsönért, ami növekedhet ha megnyerjük a scudettot és/vagy az EL-t. 18 millióért lehet megvenni nyáron, ami nem kötelező mint néhány korábbi kölcsön+opciós igazolásunknál.

• 9csöves9
    Conténak ez is valami fétise, kellett neki Bendtner,Anelka meg Borriello is. én titkon valami új taktikában bízok, mondjuk egy 4-3-3, ugyanis Osvaldo jól mozog egy 3 csatáros felállás szélén is. megnéznék egy Tevez-Llorente-Osvaldo hármast elől. talán emiatt kerülgettük Nanit meg Menezt is.
  • Trunks
    Ez így rendben is lenne, de minek 5 csatár a félig megnyert bajnokságra és az EL-re?
  • 9csöves9
    Osvaldo lesz ebből: ingyen kölcsön, 20 millióért megvehetjük nyáron. el nem tudom képzelni, hogy nyáron ennyit kifizessünk érte, szóval ez így egy jó biznisz, ha megy Vucinic. remélem meghúzza magát, a motiváltsággal nem lehet különösebb gond. fél évig alig játszott, és gondolom a vb-re azért menne.
  • Trunks
    Te meg látom nem tudod, hogy kiről is van szó.
  • limperatore
    látom h nem tudod :D
  • Trunks
    Vucsinicsre gondoltam, mit tudom én mit csinál Guarín Milánóban.
  • limperatore
    külön edz? nem is edz, mivel nem adtuk a juvéba...és most se akarjuk max galataba de ha nem jön össze lehet h év végéig megy a lelátóra
  • 9csöves9
    Én nem fogok rá haragudni, ha így lesz. Akármilyen is volt a hozzáállása, fontos szerepe volt abban, hogy visszaüljünk Olaszország trónjára. Mindenkivel így vagyok akinek része volt abban a 2012-es bajnoki címben.
  • forzajuve5
    Hernanes aláírt az interhez, így akkor már tuti nem kell nekik Guarin. ebből ma még bármi lehet
  • 9csöves9
    na igen, ráadásul úgy, hogy most télen igazából nem is kéne senki

szerintem ezek az átigazolásokkal foglalkozó vezetők kurvára élvezik ezt a bulit, mindenki ott van egy hotelben, egész nap megy a pörgés, csere-bere stb. ilyenkor érzik jól magukat, mert szezon közben meg nincs sok dolguk :D
  • Trunks
    Ez a Vucsinics is egy hálátlan köcsög. Úgy ünnepli a Roma elleni gólját, mintha VB-győzelmet ért volna, Torinóból pedig továbbállna az Interbe. Aztán ha egyszer véletlenül nekünk is gólt lő, majd ott is kifut a világból.
  • forzajuve5
    ilyen átigazolási időszakunk se nagyon volt még :D vicc ami már itt megy :)
  • 9csöves9
    Igen én is ezért, illetve Osvaldo miatt gondolom. Guarin nincs is a hétvégi Inter keretben, meg le is nyilatkozta, hogy ő bizony aláírt egy szerződést a Juventushoz, Inter vezetők jelenlétében.

Ez megmagyarázná azt is Vucinic miért utasította el a többi ajánlatot, Olaszországban akar ő maradni.
  • Trunks
    Elég vicc lenne, hogy külön edz a héten, aztán a végén mégis marad.
  • preziosi
    nem kizárt, mivel úgy fest, hogy hernanes milánóba költözik.
  • 9csöves9
    Én már nem értek semmit :D

Sebáról semmi hír. Nekem van egy olyan gyanúm, hogy végül az utolsó napon csak létrejön ez a Vucinic-Guarin csere.
  • Trunks
    Ennek így kurvára semmi értelme megint. Miért nem küldik el? Sebát nem tudjuk valahova kölcsön adni?
  • 9csöves9
    Gianluca Di Marzio szerint nem csak az Arsenaltól, hanem a Zenittől és a Valenciától is hivatalos ajánlat érkezett Vucinicért, mindegyiket elutasította, mert megakar harcolni a helyéért...becsülöm az elszántságot, de nekem inkább tűnik úgy, hogy a kényelmet választotta. 1000 éve Olaszországban él, a fizetése jó, megszerezheti 3. bajnoki címét és nem kell megszakadnia.

Marotta is kijelentette tegnap, csak akkor lesz valami a távozásából, ha Mirko is menni akar, nem akarják elküldeni.