Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
állítólag közel a megállapodás a Samsunggal. 120 millió eurót fizetnének a stadion névhasználati jogáért. a probléma csak ott van, hogy 12 évre szólna a megállapodás, ami szerintem hosszú távon nem a legjobb üzlet. arról nem is beszélve, hogy ha most rosszul költi el ezt a pénzt Marotta, amire elég nagy esély van, akkor megint bajban lehetünk az átigazolási piacon évekig.
vannak olyan pletykák is, hogy nem hosszabbítják meg Marotta idén nyáron lejáró szerzõdését, és Nedved veszi át a helyét 😊 érdekes lenne

9csöves9
Vidalt csak abban az esetben szabadna eladni, ha valami horror ajánlat érkezik érte, és az egészet a csapat megerõsítésére fordítanánk mint anno Zidane esetében. a mostani vezetõségrõl ezt viszont nem tudom elképzelni.

Asamoaht én is bevinném középre, nagyon nem fekszik neki ez a balszélsõ dolog. pedig milyen jól indult...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
nálam Vidal érinthetetlen. azt mondom ha meg akarjuk nyerni a BL-t a közeljövõben akkor meg kell tartanunk az olyanokat mint Vidal, és a hiányposztjainkra találni olyan kaliberû játékosokat mint Vidal.

Csacsi
En is ezt mondom.Plusz szerintem Asamoah is játszhatna az eredeti posztjan ahol sokkal jobb lehetne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Lehet hogy szentségtörés,de ha Vidal árából tudnánk venni egy remek támadót akkor elengedném-nézve Pogba fejlõdését!Úgy hogy Vidal nagy kedvenc,de Pogba-ban rengeteg a potenciál.
9csöves9
1.félidõ 100%
2.félidõ 0% 😄

az elsõ félidõ kibaszott jó volt,nem szeretem ha ennyire látványosan visszaállunk, de ez a Lazio nagyon gyenge volt most így belefért. továbbra sem értem miért nem tud Conte cserélni, ráadásul egy ilyen meccsen.persze Padoinnak azért tudott idõt szorítani...

Pogba játékán mindig ámulok, elképesztõ ez a kölyök, valahogy meg kell oldani, hogy folyamatosan kezdõ legyen. ha kell akkor Pirlo vagy Marchisio kárára...

Félgõz winnnn 😄
9csöves9
na erre kiváncsi leszek, ezt pedzegették Bayern elõtt is

9csöves9
én azért nem hibáztatom, lehet el se fogadta volna a Pescara a mi ajánlatunkat, ami vélhetõen nevetséges volt az arabokéhoz képest, még ha a miénk is állt volna közelebb a valósághoz. mi nálunk alig játszott volna, lehet ment is volna kölcsönbe. a pénzen kívül is jó döntésnek bizonyult számára a dolog. amúgy tényleg nem kell tõle még elájulni meglátjuk mi lesz belõle. szerintem Marrone simán van olyan jó játékos mint õ, csak hát játszatni kéne. méghozzá a kp-n...

tegnap leikszeltek a követõink, a következõ két meccsel le is zárhatnánk a scudetto kérdést. ma jó lenne végre ha Marchetti párszor a háta mögé nyúlna és nem szedné ki a szemünket ismét. azért egy Stankevicius,Ciani,Cana,Gonzales hátvédnégyessel felálló csapatnak illene párat verni, szerintem még edzésen sem játszottak ilyen védõsorral, nem hogy egy bajnokin.

Trunks
Nekem nem túl szimpatikus, hogy ilyen fiatalon ahelyett hogy maradt volna Olaszországban, inkább eladta magát kilóra az araboknak. Meg hát azért még le kéne vmit tenni az asztalra, mielõtt mindenki az új Pirlónak kiáltja ki.

Amici di nessuno...

szucsy89
Nembaj, nálunk épül a fiatal csapat, oda jöjjön! 😄

Amúgy nektek (is) nagyon kéne Pirlo helyett majd, 1-2 évben belül aktuális lesz. Ha Ancelottit kirúgják, akkor van rá esély hogy visszatér Olaszba...
9csöves9

szucsy89
Verratti: "If I were to leave PSG then I’d like a return to Italy to a big club like Juve, Milan or Inter. I supported Juve as a kid."

😞
9csöves9
megtapsolták a srácokat, nem volt fütty vagy ilyesmi

banok
Örülök, hogy a ZDF stream mûködött.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
Meccs vége elõtt, átkapcsoltam Barcara. Lefújás után milyen volt a közönség reakciója?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Én azt éreztem, hogy mind2 meccsen be voltak szarva. De nem is kicsit. Oké, hogy annyira nem akarták felvállalni a nyílt sisakos játékot, mert akkor még hamarabb kivégzi õket a Bayern. De félve, nem felvállalva a játékot lehetetlen továbbjutni. És igen, 5 értelmes helyzet nem volt.. Talán ha 3 valamire való próbálkozás volt a 180 perc alatt.

9csöves9
hát nekem ez a tegnapi meccs nagyobb csalódás volt mint az odavágó. nem láttam, hogy meghaltak volna a srácok a pályán és hogy elhitték volna hogy van egy szemernyi esélyünk is. az, hogy az elsõ félidõben egész jók voltunk az csak azért volt, mert a Bayern azalatt felmérte, hogy mi a helyzet.látták hogy itt nincs semmi félnivaló, nyugodtan átvehetik az irányítást.

sokkal jobb csapat, lefociztak minket ez nem vitás. de ha egy Galata 0-4-es hátránynál tud menni elõre, akkor mi mi a faszért nem? 5 értelmes helyzetünk nem volt a két meccsen együttvéve. sok dolgot át kell értékelni a klubnál ezek után. persze csak akkor ha nem az a cél, hogy kizárólag az olasz posványban trónoljunk.

nem vártam bl gyõzelmet a csapattól, ez a legjobb 8 most így x év után teljesen jó, de ez a lélektelen fos nem elfogadható, bármennyire erõs is ez a Bayern.

Zsolti9014
<#eljen> Gratulálok a továbbjutáshoz, megérdemelt volt.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez korrekt vélemény volt, semmi gond vele szerintem.

Hajrá Magyarország!

Rockynhooo
Így néz ki egy korrekt vélemény a vetélytárs topicjában <#eljen>

Mor3llo
És mindenek felett: le a kalappal Conte elõtt, aki mindvégig korrekt nyilatkozatokat tett, tudta, hogy hol tart a Juve jelenleg...nem akarom elkiabálni, de lehetséges, hogy egy korszakos edzõ lesz nálatok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Gratulálok a két meccshez!
Lesz ebbõl valami, de nem hiszem, hogy akár jövõre...2-3-4 év, és újra az elitben lesztek. Fiatalítani kell, 1-2 sajátnevelést felhozni, õket tisztességgel beépíteni, bõvíteni a cserepadot minõségi játékosokkal (ezt már kötelezõen jövõre, olcsó pénzbõl is meg lehet oldani, lásd nálunk: Dante, Shaqiri, Pizza), mindezek közben jöhet évente 1-2 nagy név. Nálunk ez volt a recept, úgy tûnik, bevált. És sok más olasz csapattal ellentétben, nektek már az új stadionnal sem kell törõdnetek... 😊
Keep up the good work!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
Ahogy számolgattam elég nagy pech kellene hozzá, hogy a 3. kalapból húzzanak minket megint jövõre, ez azért sokat számíthat. Az elsõ kalaphoz viszont még szükségünk lesz 2-3 jó évre.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez szerintem most korrekt vélemény volt, nem önfényezés (nem mint a többség megnyilvánulásai az odavágó után). Szerintem is egy elsõ félidei hazai góllal nagyon jó kis meccs lett volna belõle, sajnos a második félidõben már nemigen volt esélyünk a gólszerzésre Q kapufája után.

Én viszont nem látom ilyen tragikusnak a Bayern teljesítményét, ez klasszisokkal jobb volt, mint az Arsenal elleni borzalom. Igen, az elsõ 20-25 perc egyértelmûen a miénk volt, kis zavar volt nálatok, de utána fõleg a második félidõben jól tartottátok meg a labdát és voltak komoly helyzeteitek is. Nem az az alibi ment, mint az Arsenal ellen, hogy bármilyen játékkal meglesz a sima továbbjutás, hanem tudatosan tartotta meg a labdát a Bayern. Lehet ehhez az angolok elleni fiaskó is kellett mondjuk, nem tudom.

A párharcból megérdemelten jutott tovább a Bayern, Münchenben nyerhettek volna több góllal, mindenesetre ebben a visszavágóban a Juve részérõl jóval több volt és a 0-2-t túlzó eredménynek tartom, mert az elsõ gól utáni periódus kivételével - amikor már nem igazán hajtottunk, mert nem volt miért - pariban voltunk. Most így sikerült, sokat tanultunk ebbõl, jövõre jobbak leszünk. És hadd tegyem hozzá remélem jövõre nem találkozunk ilyen korán a Bayernnel, mert úgy vélem jelenleg Európa legjobb csapata. Idén meg kell(ene) nyerniük a BL-t, mert a Dortmund jó, de azért túlzás lenne, ha idén rögtön elhódítanák a trófeát, a Barca ilyen védekezéssel ne legyen Európa legjobbja, a Realról meg jobb nem is beszélni (többek között) a tegnap látottakat elnézve.

Amici di nessuno...

DasIsFuck
értem én hidd el.
Nem a mellem verni jöttem ide, hogy milyen királyak vagyunk de mind1 hagyjuk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kárörvend.
Ha nem tudod értelmezni amit írtam akkor tényleg felesleges belemenni....
Örüljetek,gratulálunk,tényleg jobbak voltatok.
DasIsFuck
aha, tehát ha Bayernek szurkolok akkor már csak azért jöhetek ide, hogy kárölvendjek?
értem...
meg egyébként is mire ez a nagy sértõdés egy 2-0 után mit vártatok?
meg mint mondtam ha azért írtam volna ide, amit te feltételezel akkor nem ilyen stílusba ment volna.
de ok itt befejezem mert még a végén én leszek a troll amiért be mertem írni a juve topikba....

Ha a csajodat lekúrja a haverod-utána megbeszélnéd vele hogy milyen jól szopik? <#falbav>
DasIsFuck
most akkor az a baj, ha idejövök leírni a véleményem a meccsrõl?
meg persze nagyképü vagyok és lenézem a juvét...
ha azért jöttem volna akkor egészen máshogy írnék.

nem értem miért kell mindent támadásnak nézni, mert szinte mindne topikba ezt tapasztalom..

Nem tudom,de nekem az az érzésem hogy nektek még mindig kell önigazolás....Senki nem fogja itt repesve azt írni hogy 'dekurvajókvagytokvazze'.Huzzál vissza a bõrgatyás haverjaidhoz aztán örömködjetek.Mi is ezt tennénk ha lenne min.Persze sztem senki nem keseredett el.
DasIsFuck
ez most mindenfajta hazabeszélés nélkül mondom, rossz volt nézni, hogy nem is jutott eszünkbe támadni, csak néha-néha..utálom ezt a hozzáálást..

egy gyors góllal állítom kiesünk.
elsõ félidõbe lejátszottatok+a hozzálásba klasszis különbség volt a 2 csapat közt.
mi megint csak na lötyögjük le ezt a meccset stílusba ment.
Arsenalnál majdnem ráfáztunk itt csak azért nem ez lett, mert nem jött össze 1 gól a juvénak.
második félidõbe már azért jobban kontroláltuk a játékot.

Gratulálok a fiúknak és a Bayern-nek is.Azt láthattuk hova kell eljutni a fejlõdésben,és belenyúlni a pénztárcába.
Csacsi
Jobb volt a Bayern.

Jövõre jövünk vissza több tapasztalattal, és remélhetõleg erõsebb kerettel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
lásd milyen fából faragtak itt minket, megragadom a lehetõséget és sportszerûen gratulálok a továbbjutáshoz!
összességében nem volt kérdés ki megy tovább, de jobb érzés lett volna ha mondjuk itt ma nyerünk akár egygólos különbséggel is

DasIsFuck
nos ha nem csak arra játszunk, hogy mennyen az idõ több is lehetett volna.
(na tessék már megint lenéztem a juvét<#banplz>)

DasIsFuck
persze, ki szólhat a pl-be bele a csillag csapatokon kívül?
olaszba is inter,juve,milan dominancia volt amíg le nem csúsztak.

németeknél egy klubb se olyan gazdag mint a bayern és nem is költekezhetnek úgy mint angliába vagy tették azt olaszországba a csapatok.

Trunks
Jelenleg Olaszországban egyértelmûen mi vagyunk a legjobbak. Maximum Anglia kivétel, de ott is elég gyengék a topcsapatok.

Amici di nessuno...

forzajuve5
eddig sem volt kétséges, de innentõl biztosan simán behúzzuk a bajnokságot

Effe88
Ja kurvára.
2002 bvb,2004 ben a bérma lett a bajnok, 2007 ben stuttgart, 2008ban wolfsburg, 2010-11,11-12 bvb
többi évben Bayern
legalább hülyeséget ne beszélj nem ezen múlott

spanyolba ja
vagy a real vagy a barca
ez igaz

Csacsi
És akárki akármit mond a Münchenig úgy meneteltünk, hogy nem kaptunk ki 8 meccsen keresztül újoncként, amibõl 6-ot edzõ nélkül játszottunk le. És az egyik ellenfelünk a tavalyi címvédõ volt.

Trunks
Ó, ment az már a múltkor magától is, nem kellek én hozzá.

Amici di nessuno...

Csacsi
Jó de se olaszba, se Angliába nem mondod meg elõre ki lesz a bajnok. Spanyolba, németbe egyszerû a papírforma. Senki sincs aki beleszólhatna.

DasIsFuck
jajj, csak szólj be hozzánk, jövnk mi ha annyira kell, hogy megint mondhatsd mennyire lenézzük a juvét...

Trunks
Mindegyik bajnokság botrányszar mostanában. 5-10 éve mindegyik sokkal erõsebb volt. Válságban az egész foci.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Igen, sajnos azon a meccsen a korai gól meg a teli gatya megpecsételte a csapat sorsát.

Hiányzik Alex! Hiányzik valaki, aki tudja azt, amit õ tudott: ha gáz van, nyakába veszi a csapatot, rúg kettõt a Reálnak, vagy akárkinek. Pirlo majdnem ilyen, de a posztja miatt nem várhatjuk tõle a gólokat. Meg hát, rá nagyon figyelnek, ilyenkor kellene Marchisiónak klasszist nyújtania.

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Sõt, ha megy valaki a középpályáról Asamoaht vissza kell rakni az eredeti pozstjára, mert õ nem szélsõ.

Csacsi
Marchisionak 2 hónapja valami gond van a mandulájával, de nem mûtteti meg, mert akkor kiesik egy hónapra, csak majd nyáron.

forzajuve5
idei cél sikerült elérnünk. megmutattuk, hogy újra megérkeztünk európába. a vége nem lett a legszebb, de egy Bayern ellen nem szégyen kiesni, fõleg az idei ellen nem. azt se felejtsük el, hogy a keret nagy részének nem volt bl tapasztalata.
fontos volt idáig eljutni a pénz miatt. abból amit idén megkerestünk BL-ben annak segítségével könnyebben tudunk a piacon mozogni a nyáron.
kell egy-két klasszist venni nyáron, fõleg elõre, és akkor jövõre nagyobbat álmodhatunk.

Trunks
Így van. A védelem jó így, a kp. belsejével sincs gond, a szélekre kellenek emberek. Padoin jó volt ma, de azért nem ugyanaz a minõség mint Lichti. Meg csatár. Nagyon.

Amici di nessuno...