Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak olyan pletykák is, hogy nem hosszabbítják meg Marotta idén nyáron lejáró szerzõdését, és Nedved veszi át a helyét 😊 érdekes lenne
Asamoaht én is bevinném középre, nagyon nem fekszik neki ez a balszélsõ dolog. pedig milyen jól indult...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2.félidõ 0% 😄
az elsõ félidõ kibaszott jó volt,nem szeretem ha ennyire látványosan visszaállunk, de ez a Lazio nagyon gyenge volt most így belefért. továbbra sem értem miért nem tud Conte cserélni, ráadásul egy ilyen meccsen.persze Padoinnak azért tudott idõt szorítani...
Pogba játékán mindig ámulok, elképesztõ ez a kölyök, valahogy meg kell oldani, hogy folyamatosan kezdõ legyen. ha kell akkor Pirlo vagy Marchisio kárára...

tegnap leikszeltek a követõink, a következõ két meccsel le is zárhatnánk a scudetto kérdést. ma jó lenne végre ha Marchetti párszor a háta mögé nyúlna és nem szedné ki a szemünket ismét. azért egy Stankevicius,Ciani,Cana,Gonzales hátvédnégyessel felálló csapatnak illene párat verni, szerintem még edzésen sem játszottak ilyen védõsorral, nem hogy egy bajnokin.
Amici di nessuno...
Amúgy nektek (is) nagyon kéne Pirlo helyett majd, 1-2 évben belül aktuális lesz. Ha Ancelottit kirúgják, akkor van rá esély hogy visszatér Olaszba...
😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
sokkal jobb csapat, lefociztak minket ez nem vitás. de ha egy Galata 0-4-es hátránynál tud menni elõre, akkor mi mi a faszért nem? 5 értelmes helyzetünk nem volt a két meccsen együttvéve. sok dolgot át kell értékelni a klubnál ezek után. persze csak akkor ha nem az a cél, hogy kizárólag az olasz posványban trónoljunk.
nem vártam bl gyõzelmet a csapattól, ez a legjobb 8 most így x év után teljesen jó, de ez a lélektelen fos nem elfogadható, bármennyire erõs is ez a Bayern.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lesz ebbõl valami, de nem hiszem, hogy akár jövõre...2-3-4 év, és újra az elitben lesztek. Fiatalítani kell, 1-2 sajátnevelést felhozni, õket tisztességgel beépíteni, bõvíteni a cserepadot minõségi játékosokkal (ezt már kötelezõen jövõre, olcsó pénzbõl is meg lehet oldani, lásd nálunk: Dante, Shaqiri, Pizza), mindezek közben jöhet évente 1-2 nagy név. Nálunk ez volt a recept, úgy tûnik, bevált. És sok más olasz csapattal ellentétben, nektek már az új stadionnal sem kell törõdnetek... 😊
Keep up the good work!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amici di nessuno...
Én viszont nem látom ilyen tragikusnak a Bayern teljesítményét, ez klasszisokkal jobb volt, mint az Arsenal elleni borzalom. Igen, az elsõ 20-25 perc egyértelmûen a miénk volt, kis zavar volt nálatok, de utána fõleg a második félidõben jól tartottátok meg a labdát és voltak komoly helyzeteitek is. Nem az az alibi ment, mint az Arsenal ellen, hogy bármilyen játékkal meglesz a sima továbbjutás, hanem tudatosan tartotta meg a labdát a Bayern. Lehet ehhez az angolok elleni fiaskó is kellett mondjuk, nem tudom.
A párharcból megérdemelten jutott tovább a Bayern, Münchenben nyerhettek volna több góllal, mindenesetre ebben a visszavágóban a Juve részérõl jóval több volt és a 0-2-t túlzó eredménynek tartom, mert az elsõ gól utáni periódus kivételével - amikor már nem igazán hajtottunk, mert nem volt miért - pariban voltunk. Most így sikerült, sokat tanultunk ebbõl, jövõre jobbak leszünk. És hadd tegyem hozzá remélem jövõre nem találkozunk ilyen korán a Bayernnel, mert úgy vélem jelenleg Európa legjobb csapata. Idén meg kell(ene) nyerniük a BL-t, mert a Dortmund jó, de azért túlzás lenne, ha idén rögtön elhódítanák a trófeát, a Barca ilyen védekezéssel ne legyen Európa legjobbja, a Realról meg jobb nem is beszélni (többek között) a tegnap látottakat elnézve.
Amici di nessuno...
Nem a mellem verni jöttem ide, hogy milyen királyak vagyunk de mind1 hagyjuk.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha nem tudod értelmezni amit írtam akkor tényleg felesleges belemenni....
Örüljetek,gratulálunk,tényleg jobbak voltatok.
értem...
meg egyébként is mire ez a nagy sértõdés egy 2-0 után mit vártatok?
meg mint mondtam ha azért írtam volna ide, amit te feltételezel akkor nem ilyen stílusba ment volna.
de ok itt befejezem mert még a végén én leszek a troll amiért be mertem írni a juve topikba....
meg persze nagyképü vagyok és lenézem a juvét...
ha azért jöttem volna akkor egészen máshogy írnék.
nem értem miért kell mindent támadásnak nézni, mert szinte mindne topikba ezt tapasztalom..
egy gyors góllal állítom kiesünk.
elsõ félidõbe lejátszottatok+a hozzálásba klasszis különbség volt a 2 csapat közt.
mi megint csak na lötyögjük le ezt a meccset stílusba ment.
Arsenalnál majdnem ráfáztunk itt csak azért nem ez lett, mert nem jött össze 1 gól a juvénak.
második félidõbe már azért jobban kontroláltuk a játékot.
Jövõre jövünk vissza több tapasztalattal, és remélhetõleg erõsebb kerettel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
összességében nem volt kérdés ki megy tovább, de jobb érzés lett volna ha mondjuk itt ma nyerünk akár egygólos különbséggel is
(na tessék már megint lenéztem a juvét<#banplz>#banplz>)
olaszba is inter,juve,milan dominancia volt amíg le nem csúsztak.
németeknél egy klubb se olyan gazdag mint a bayern és nem is költekezhetnek úgy mint angliába vagy tették azt olaszországba a csapatok.
Amici di nessuno...
2002 bvb,2004 ben a bérma lett a bajnok, 2007 ben stuttgart, 2008ban wolfsburg, 2010-11,11-12 bvb
többi évben Bayern
legalább hülyeséget ne beszélj nem ezen múlott
spanyolba ja
vagy a real vagy a barca
ez igaz
Amici di nessuno...
Hiányzik Alex! Hiányzik valaki, aki tudja azt, amit õ tudott: ha gáz van, nyakába veszi a csapatot, rúg kettõt a Reálnak, vagy akárkinek. Pirlo majdnem ilyen, de a posztja miatt nem várhatjuk tõle a gólokat. Meg hát, rá nagyon figyelnek, ilyenkor kellene Marchisiónak klasszist nyújtania.
Hajrá Magyarország!
fontos volt idáig eljutni a pénz miatt. abból amit idén megkerestünk BL-ben annak segítségével könnyebben tudunk a piacon mozogni a nyáron.
kell egy-két klasszist venni nyáron, fõleg elõre, és akkor jövõre nagyobbat álmodhatunk.