44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
  • 9csöves9
    hát igen ez tipikusan az a meccs volt amikor ezt érdemeltük. az utolsó 20 percben húzza az időt a bajnoki címvédő egy feljutó ellen. szép munka. a védekezés katasztrófa volt ezeknél a beíveléseknél, na meg hogy a lassan járókeretes Toni hülyét csinált sokszor mindenkiből az vicc.

Osvaldo amúgy szerintem jól mozgott, kemény lett volna ha az első labdaérintéseiből összejön az a gól...

mindegy, gond nincs így hogy a Roma is ikszelt, de azért 0-2-ről illene behúzni a meccseket.
  • Trunks
    Legalább lett egy jó napjuk. Meg is érdemeltük, igazából az elején a gólokat is a semmiből lőttük, úgyhogy összességében nem rossz ez az x. Azért nevetséges, hogy már hány meccset tettünk szorossá sima vezetésről idén.
  • forzajuve5
    ez megint csodálatosan elintéztük magunknak. még jó, hogy a Roma se tudott nyerni
  • Trunks
    Érdekes, hogy Osvaldo rögtön az első alkalommal lehetőséget kap, míg Llorente hetekig nem játszott, mert szoknia kellett a taktikát. Pedig ugye előtte egész nyáron a kerettel készült. Persze Osvaldo játszott már Olaszországban, de nem hiszem, hogy sokszor szerepelt volna 3-5-2-ben.
  • Trunks
    Hihetetlen, hogy Barzagli nélkül nem tudunk lehozni egy meccset se kapott gól nélkül.
  • 9csöves9
    különösebb extra dolgok nélkül megyünk simán, megfogta őket a gyors gólunk. örülök, hogy Tevez rúgta mindkettőt, talán helyreáll fejben. a második mondjuk kissé lesgyanúsnak tűnt, de hát ez van.

most Llorente mozog úgy mint amikor idehoztuk, lehet bepróbálnám Oszit a helyére.
  • Trunks
    Ez már tényleg vicc. Szegényt el kellett volna már adni a nyáron, nem érdemli meg, amit Conte itt művel vele. Remélem rúg jövőre vagy 15 gólt valahol máshol és fityiszt mutat az egész klubnak.

Közben Immobile megint betalált az ebéd alatti meccsen, így a fele tulajdonban lévő csatárhármasunk már 30 gólnál jár az idényben (Berardi-Immobile-Gabbiadini). Elég komoly. Mondjuk közülük aki a legérettebbnek tűnik a visszahozatalra, az pont Immobile. De elég kis faszként viselkedett, amikor gólt lőtt ellenünk, úgyhogy én őt nem látnám szívesen. Mondjuk Conte faszkodását elnézve a csatárok tekintetében inkább ne jöjjön vissza jövőre egyikük se, amíg kihagyhatatlanok nem lesznek.
  • wright
    Nehéz meccs lesz a mai.Persze hogy nem is látom a digi miatt....Nem jönne jókor az x,de simán benne van.Osvaldo-ra kíváncsi leszek,ha játszik,nekem jó előérzetem van vele kapcsolatban.
  • Lacee86
    Hát most őszintén, francia bajnokságot ki néz, olasz bajnokikat is csak a néhány nagyobb csapatét, más említésre méltó meg mi van a Sport Klubon? Nem csoda, ha dögledeznek...
  • 9csöves9
    elég nagy vicc ami megy már ezekkel a csatornákkal. mindenesetre a digis brigádot Juhár Tomival szívesebben hallgatom. viszont kevesebb meccset adnak majd mint a sportklub, biztos sokszor ütközni fog valami buzi angol meccsel.

ma a veronai kirándulás nem lesz egyszerű simán benne van az x a meccsben. Barzagli kisebb sérülése miatt Cácerest írják a kezdőbe, jó lenne ha végre játszhatna. amúgy a többi meg a szokásos.
  • forzajuve5
    nagyon úgy néz ki. állítólag elfogyott a pénz a sportklubnál.
    még jó hogy januárban visszatette a kábelszolgáltatónk a digi csatornákat.
  • Csacsi
    Most a meccseink visszakerültek a digisportra? Mert a sportklub nem adja holnap, de a digi2 felvételről igen.
  • 9csöves9
    ezek hülyék :D

https://www.youtube.com/watch?v=5jFuVLFln0A
  • Lacee86
    Van esetleg vkinek infója arról, h a Pirlo könyv mikor jelenik meg magyarul?
  • Breki33
  • 9csöves9
    persze ez nem kérdés, hihetetlen mit melózik össze a mezőnyben. lehet pont emiatt a góllövésre már nem mindig jut kraft. amúgy tényleg pont azóta ilyen amióta az asszonnyal volt valami, soha sem tudta kizárni ha valami zavarta. amíg a középpálya ilyen ütős, addig nincs gond, jönni fognak a gólok mástól, de látszik, hogy nagyon frusztrált a góltalanság miatt.
  • Lacee86
    Tevez most is jó és fontos játékos, annak ellenére, h nem igen tud gólt szerezni mostanában. De szurkolok, h végre összejöjjön neki újra. :)
  • forzajuve5
    ennek a mostani derbynek sajnos egyáltalán nem volt derby hangulata.
    ráadásul szinte izgalommentesen lehoztuk a meccset, könnyebben mint a kiscsapatok elleni meccseinket.

#39494: én is épp most olvastam a cikket. eléggé meglepő, de biztos megvan az oka a döntésnek...

kétlem, hogy Osvaldot mostanában pályán fogjuk látni. be kell hoznia a lemaradását kondiban, meg kell tanulnia a játékrendszert. amég ezek nincsenek meg addig nem fog labdára rúgni Conte alatt.

Tevez esetében azt gyanítom, hogy amikor a téli szünet alatt volt valami gond az asszony terhességénél (jól emlékszem valami ilyesni volt) akkor kicsit széteshetett fejben. valaki összehozhatna egy 11est és akkor vele kell lövetni. hátha nem lenne ennyire görcsös egy gól után
  • 9csöves9
    Úgy néz ki Q lett az áldozat, nem nevezték az EL-re. Lotito szerint megegyeztek szóban, nyáron megy a Lazioba. :(
  • 9csöves9
    Borzasztó gyengék, kicsit árnyalja is a győzelmünket, nem tudtam felhőtlenül örülni neki mint pár éve. Amikor mi is 2 évig ilyen kilátástalanul szarok voltunk, akkor legalább ellenük összekaptuk magunkat.

A csapatra azért az utolsó 20-30 percért mérges vagyok, de hát ehhez már hozzá kéne szoknom. Amúgy sok kiemelkedően jó teljesítmény volt, főleg a középső ötös egyszerre volt kurva jó. Pogbán azért még nagyon látszik a kora, amellett, hogy elképesztően szopatta őket, sokszor hanyag volt.

A góljuk után bennem is a Fiorentina elleni meccs villant be, de ez szerintem még az elkövetkezendő 30 évben is így lesz, akkora trauma ért.

Teveznek nagyon kéne a gól, iszonyatosan görcsösen játszik mostanában. A padra nem tenném azért le, ő olyan típus, hogy az pont nem tenne neki jót.
  • Lacee86
    Ez az Inter tényleg harmatgyenge. Nem is hittem volna, h ennyire, csak mikor a tegnapi meccset láttam. Olyan nagyon meg se erőltettük magunkat (sőt, a vége felé kicsit ki is engedtünk...), és így is simán nyertünk.
  • Trunks
    Csak nekem furcsa (khmm), hogy a calciopoli óta legjobban utált riválishoz gond nélkül elmenne, de minden más ajánlatot félresöpör, és inkább ül a padon? Elég amauris a dolog. Lehet a Roma elleni ünneplésénél telt be a pohár. Mindegy, több szót nem fecsérlek rá.

A meccsről: jó volt ez, viszont elég aggasztó, hogy Barzagli kiválásával milyen bizonytalan lett a védelem, rögtön hibáztak 2-3-szor, köztük a gólnál. A másik, ami kicsit zavar, hogy Tévez már hány meccse gólképtelen (ősszel meg ugye a BL-ben tolt egy 0/6-os mutatót, de legalább a bajnokságban szórta a gólokat). Még nem írnám le, de azért furcsa, hogy mostanában hány gólt szereztünk, és kis túlzással csak ő nem talált be.
  • wright
    Én sem haragszom Mirko-ra.Egyszerűen nem bírja elviselni,hogy nem első számú csatár,ennyi.Megpróbálta,nem jött össze,más ország kizárva-akkor marad és talán összeszedi magát.
    A meccs nekem a 60.perctől nem tetszett.Olyan fio utánérzésem volt...de ez az inter szerencsétlen.
  • Grove4
    Azt tudom, de állítólag a családját nem akarta költöztetni. Én nem haragszom rá, addig nem kellett volna csatárt igazolni, amíg el nem adjuk az egyiket.

Lényeg, nyertünk 3-1-re! :))
  • Trunks
    Igen, de a másik kb. 3 csapatba ő nem ment. Még nyilatkozta is Marotta, hogy "nem küldjük el, ha ő nem akar menni". A klub elfogadott több ajánlatot, a drága Mirko pedig szépen visszautasította őket.
  • Grove4
    Nem rajta múlott, hogy nem igazolt az interbe.
  • Count Adyn
    Vucininc lol...:D
  • Trunks
    Hogy képes bárki elé kerülni a sorban, miután nem bírt elkotródni? Megérdemelte volna, hogy ebben a szar Interben szenvedje végig füttyszó mellett ezt a meccset. Még majdnem elrontja ezt a szép estét is, hogy ezt a köcsögöt még Juve mezben kell nézni.
  • Trunks
    Április elseje van vagy mi? Komolyan ezek után még be bírja cserélni Conte?
  • Csacsi
    Nem csodálkozom, hogy Guarin csalódott, hogy nem jöhetett el az Intertől :D
  • forzajuve5
    máris látszik a nápolyi erősítés. ha ma nyerünk akkor 15 pont lesz az előnyünk előttük :)

Roma meccs elhalasztva rossz idő miatt, így most velük szemben is növelhetjük az előnyt virtuálisan 9 ponttal
  • 9csöves9
    Pogba nem komplett :D

http://www.youtube.com/watch?v=FPqfz2niRiA
  • Trunks
    Ja, ő se sokkal fiatalabb. Bár szerintem Quagliarella 31 évesen pár évig még mindig jó lehetne cserecsatárnak. Inkább mint a kisember. Amúgy szerintem egész jó pénzt ki lehetne hozni Giovincóból. Kölcsön adni valahova opcióval, aztán egy kis-középcsapatba szerintem megrugdosna 10 gól körül és 5-8 millióért eladható lenne. Az a pénz jobban jönne, mint hogy itt üldögél.
  • 9csöves9
    Szerintem Sebával számolnak a jövőben is(4-5.számú csatár), a másik kettővel meg nem, tehát nincs értelme erőltetni őket, 30 fölöttiek és 1 év van a szerződésükből.Azt meg egyszerűen nem akarják elfogadni, hogy a kisgyerekből ennyit sikerült kihozni és várják a csodát. 27 éves már basszus...
  • Trunks
    Seba hogy került előrébb? :D Q és Vucsinics nem akartak távozni?
  • 9csöves9
    Szerintem sem kell aggódni a riválisok erősítése miatt. Pláne, hogy csak 1 van. Ha ezt innen elkúrjuk az nem az igazolásokon fog múlni.

Én kezdem azt hinni, hogy azért volt fontos most Osvaldo, mert alapvetően számolnának vele a jövőben is, most pedig volt lehetőség ingyen megnézni fél évig, hogy mennyire agybajos. Ha nem lesz teljesen homály meg nem töri be senki orrát, akkor Marotta kis alkudozással elhozza nyáron 15 millióért. Visszahozza valamelyik fiatalt és már nem is kell foglalkozni a csatárkérdéssel, lehet a többi posztban gondolkozni.

Már tényként kezelik, hogy Osvaldo lesz a 3. számú csere, Vucinic meg Q pedig az 5-6., tehát még Seba is előttük van a sorban. Szerintem lett két Iaquintánk hirtelen...

• Trunks
    Nagyjából egyetértek. Már nyáron is a csatársor, illetve némileg a védelem volt a középpontban, ami valamennyire érthető is, de bár a szélsőjátékunk kb. nem is volt tavaly, mégse repkedtek a nevek a nyári mercato alatt. A csatársort jól megerősítettük, Tévez és Llorente is remekül bevált.

Ezek után jön a tél, igazából nincs szükségünk senkire, de azért a szélekre jó lenne valakit igazolni. Erre megint mi a legfontosabb? Csatárt venni. Közben Vucsinicsnek nem tudjuk azt mondani, hogy húzzon el a fenébe, mert nincs rá szükség, inkább fél évig fizetjük még őt is. Quagliarellát se engedjük el, pedig Conte nagyon nem szereti. Seba meg gyakorlatilag nem is játszott fél éve, mégis visszautasítjuk a Genoa külcsönvételi ajánlatát. Szélsőkről pedig továbbra sincs hír. Úgy látom Conte nem is akar senkit oda igazolni, neki megfelel, hogy támadásban kb. használhatatlanok a "szélsőink" (az egyikük egy szélsőhátvéd, a másik meg egy belső kp.). A lényeg, hogy a csatárok száma >= 5 legyen.

Azon viszont nem aggódnék, hogy a riválisok erősödtek. A Napoli esélytelen, hogy befogjon minket, az Interről kár beszélni. A Roma tényleg jobb lehet Nainggolan és Bastos megszerzésével, de azért csodákat tőlük se várjunk. Ha Messit vették volna meg, akkor is simán kéne innen hoznunk a bajnokságot. Pláne BL nélkül.

Amúgy most olvastam, hogy a drága jó Mirko barátunk állítólag azért kosarazta ki az Arsenalt, mert ő rendes szerződést akart volna, nem csak kölcsönben odamenni fél évre, mert nem akarta megzavarni a családot, olyan jól berendezkedtek Torinóban. Aha, szép megfogalmazása a "itt csak edzenem és a lelátón ülnöm kell a pénzért".
  • preziosi
    ezzel az egész mercatoval az megint a legfőbb probléma, hogy ameddig mi totálisan benéztük (ismét) az egészet, addig a közvetlen riválisaink szépen erősödtek. (nápoly-jorquinho, roma-bastos, nainggolan, de az inter is megszerezte hernanest, stb.) mi hoztuk a formánk a szokásos szöveggel, hogy nem várható változás, aztán feltettünk mindent egy lapra ezzel a guarin-os cserével, mondván így egy csatárunktól meg lehet szabadulni, ergo van hely osvaldonak, ha netán tényleg conte kérése volt, plusz erősödik a középpálya is. ebből ugye nem lett semmi. maradt tehát az, hogy van 6 csatárunk, amikor conte nem nagyon ismeri a rotáció fogalmát, akik ráadásul sorra utasítottak vissza a lapok szerint fejenként vagy 5 csapatot, mert jobb itt a padot melegíteni. szélsőnk továbbra sincs, igazából nanin kívül hír sem volt arról, hogy akarnánk bárkit arra a posztra, de a végére már őt is az interrel hozták komolyabban összefüggésbe. én tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy conte így meg meri-e lépni osvaldoval a 4-3-3-t, mert akkor talán valami értelme az érkezésének, de sajnos nem sok esélyt látok rá.
  • Trunks
    Mirkóval jól megbeszélhetik, ki hogy ünnepelné a Roma ellen szerzett gólját...