Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alexék Jesoloban készülnek fel az új szezonra, elég jól elvan😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
majd a szuperkupa döntõre már jobban fel fognak pörögni
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
várható kezdõ: Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Tevez,Llorente
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én az inter-t is ide sorolom,nem igazolnak senkit így megmarad a csapategység,ez a nagy trükk...<#nevetes1>#nevetes1>
innentõl kezdve nálam a Milan az elsõ számú favorit a scudettoért, mi pedig a kiesés ellen fogunk küzdeni.
ma hajnali 4.30kor meccs, megint pont 5-ig kell lennem, szóval az elsõ félidõt bevállalom.talán most már villantunk valamit. a kezdõ várhatóan szinte ugyanaz, csak Pirloval.
tipikus elõszezoni formában voltunk, sok következtetést nem is akarok levonni. teljesen más lesz a játék ha majd a rendes kezdõvel futunk ki a pályára
http://www.webfirstrow.eu/watch/198361/1/watch-everton-fc-vs-juventus.html
várható kezdõ:Storari-Peluso,Ogbonna,Lichtsteiner-De Ceglie,Asamoah,Marrone,Vidal,Isla-Tevez,Llorente
azt nem tudom milyen kezdõvel megyünk ki. ha még nem játszanak a válogatott játékosok akkor az nem lenne az igazi.
Tevez és Llorente gondolom kezd, azt azért megnézném hogy mozognak 😊
Amici di nessuno...
Marotta nyilatkozott tegnap, nem lesz több érkezõ. Kicsit kétkedve fogadom, de ha így lesz akkor sincs tragédia. Zuniga a Napoli tegnapi meccsén már ugrált a chi non salta Juventinora, 1 héttel korábban is próbálták erre rávenni, akkor még nem akaródzott neki😊 gondolom így hogy marad nem akar haragban lenni a cigányhordával.
Amici di nessuno...

A Fio jó lehet, de egyrészt még sok munka vár rájuk, másrészt rövid a keretük, pláne ha komolyan veszik a bohóckodást az EL-ben. Róluk még el is tudnám képzelni, az olasz focinak is jót tenne.
Internél pedig nem látom, hogy formálódna vmi csapatféle, elnézve az érkezõket és távozókat. Nálunk legalább vmi koncepció kirajzolódott Conte érkeztével, még ha a bajnoki cím nyilván csak vad álmainkban szerepelt. Mazzari mondjuk érdekes lehet, nem egészen értem ezért az Interért miért hagyta ott a Napolit.
Amici di nessuno...
Én sem látom vészesen a dolgokat, de úgy érzem nehezebb dolgunk lesz, és nem arról fog szólni a történet, hogy márciusban már csak az a kérdés hány ponttal nyerünk.
A Napoliból bármi lehet, akár jól is elsülhet, hogy nem Cavanin múlik a sikerességük jó pár pontot elhullajtottak akkor amikor neki éppen nem jött ki a lépés. Benitezt sokan lenézik, de azért ne felejtsük el, hogy nyert már bajnoki címet egy Valenciával is a galaktikus Madriddal szemben. A támadó szekcióban erõsek lesznek, a középpálya közepe és a védelem kérdéses náluk, ha ezekre a posztokra komolyabb összegeket áldoznak még akkor kemény ellenfelek lehetnek.
A Fiorentinánál nagyon komolyan gondolják a dolgokat, kicsit azt látom Della Vallenál elszakadt a cérna a Milan BL helyre tolása miatt és nagyot akar robbantani. Van egy jó edzõjük és egész ütõs keret alakulgat, jó támadókkal. A Serie A általában jó terep a statikusabb centereknek, nem véletlenül királykodtak itt Toni,Trez,Vieri,Gilardino,Crespo,Inzaghi féle spílerek így Gomez jól elsülhet náluk, nem lennék meglepve ha 20-25 gólt berámolna elsõ idényében. Ráadásul ott van egy Giuseppe Rossi is ha elkerülik végre a sérülések. Róla egyébként áradoznak a firkászok az eddigi felkészülési meccsek alapján. Ha leküzdik a Pizzarro függõséget(hihetetlen, hogy az a búgócsiga mennyire meghatározó lett náluk) akkor velük is szenvedhetünk egy darabig, pláne, ha kijön nálunk egy nagyobb BL menetelés.
Azt se felejtsük el, hogy 2 éve minket is lenézett mindenki, rólunk sem gondolta senki a két 7. hely után, hogy bármi közünk lesz a bajnoki címhez, így pl. az Internél is elképzelhetõ, hogy Mazzarri jól bejáratott taktikájával egy sérülésektõl és európai kupától mentes szezonban valami jó fog kisülni.
Persze mind csak feltételezés, rengeteg a kérdõjel mindegyik ellenfélnél, ráadásul nekik nem csak az kell, hogy náluk minden klappoljon, hanem az is, hogy nálunk valami nagyon becsõdöljön.
Természetesen abszolút favoritnak tekintem magunkat, én is csalódott lennék, de azért nem túl általános, hogy egy csapat zsinórban 3 scudettot is behúz.
Összességében egy sokkal jobb szezonra számítok mint a tavalyi, és biztos vagyok benne, hogy ez a mi csapatunkat is inspirálni fogja.
Csak kezdõdne már 😊
#38678: én nem látom ilyen vészesen a dolgokat. Nem kellene, hogy nehezebb legyen idén megnyerni a scudettót, mint tavaly. A Napoli kb. ugyanolyan erõs lesz, de talán inkább gyengébb, mint tavaly; a Milan se lett jobb, mi viszont erõsödtünk. A Fióval nem számolok a bajnoki címért folytatott harcban, a Roma messze lemaradva, az Interrõl meg beszélni is kár. Csalódott lennék, ha ilyen konkurrencia mellett ne tudnánk ismételni.
Amici di nessuno...
Remélem idén egynél több meccsre is kitudok majd menni, na meg nem bánnám ha Udine megint az elsõ pár fordulóban lenne, hogy a tengert is meg lehessen látogatni.
A csapat elutazott az Egyesült Államokba, ahol részt fog venni a Champions Cup elnevezésû tornán. Elsõ meccsünket az Evertonnal játszuk szerdán(nálunk csütörtök hajnal). Nem szeretem az ilyen haknikat, szerintem az Alpokban jobban fel lehet készülni egy szezonra mint Miamiban. De hát a pénz beszél...
Csapategység szempontjából azért biztos hasznosak ezek az utazások is.
A Barcánál nincsenek vele megelégedve, szerintem megválnának tõle, de aztán lehet az új edzõ még is megpróbálja belõle kihozni ami benne van.
Amici di nessuno...