Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Happy B Day PAVEL

szucsy89
most rajtunk röhög az egész Juve vezetõség /szurkolótábor...
forzajuve5
Matri a Milan játékosa. ma megy az orvosira. 11+1 millió euró.
valahol azért sajnálom, mert szimpatikus srác, de lássuk be Õ már túl kevés volt ide. egyszerûen nem fér bele egy olyan játékos a taktikába aki a tizenhatoson kívül használhatatlan. Sok sikert neki! reméljük ellenünk nem szerez gólt 😊.
gondolom ezzel meg is nyílt az út Nani leigazolása elõtt.

elõ lehet rendelni Alex könyvét LINK. én már rendelem is 😊

limperatore
😄DD

nem aggódok, realt mindig oda vissza veritek mert nem ismerik az olasz mentalitást 😄

bár ancelottinál.. erre nem is gondoltam

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
errõl értesíteni kéne a srácokat, hogy még te is nekünk szorítasz majd😄D

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
kobenhavn elotte meg inter juve elõtte meg juve lazio 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
Szeptember 17: FC København - Juventus
Október 2. Juventus - Galatasaray
Október 23. Real Madrid - Juventus
November 5. Juventus - Real Madrid
November 27. Juventus - FC København
December 10. Galatasaray - Juventus

limperatore
mindig megveritek õket, mikor del piero hierrot szétszopatta madridban kemény volt 😄
ez az 1 meccs mikor nektek drukkolok szívbõl..a real ellen 😄 na jó most már a chelsea is

9csöves9
a nagyobb gond szerintem azzal lesz, hogy a Real könnyebben veri meg a kisebb csapatokat. nekünk idegenben a Koppenhága is necces lesz, õk meg ott rúgnak 5-t. abban viszont biztos vagyok, hogy a Madridtól nem kapunk ki. sokkal jobb a keretük, tele vannak klasszisokkal, de hírbõl sem ismerik azt a spirito-t ami nálunk van az ilyen meccseken. ha még Mourinho lenne náluk, de a disznóképûtõl egyáltalán nem tartok.

limperatore
oda vissza rakom juvét real ellen 15e ft-tal

Neked legyen igazad,de én másképp számoltam.Real idegenben bukta,galata idegenben max egál.Bár még így is továbbmegyünk de izgalom lesz bõven.
9csöves9
egész kellemes csoport nincs okunk panaszra. a Real ellen felszívjuk magunkat, nekünk mindig is többet jelentett ez a meccs mint nekik, oda fogunk baszni abban biztos vagyok. Ancelottival nem lesznek még készen az õsszel, akárhány csilliárdot költenek még el a nyáron. a másik két idegenbelitõl tartok, mindkettõben benne van az x erõsen. szerintem hasonló lesz a tavalyihoz, neccesen behúzzuk elsõ helyen.

Csacsi
Szegény Real. Megint oda-vissza verjük õket 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
B csoport
Real Madrid
Juventus
Galatasaray
FC Köbenhavn
Breki33
A Juventus a B csoportban a Real Madriddal!
forzajuve5
hasonlót várok mint a tavalyi. egy nagy név, egy hasonló kaliber mint a Celtic volt, és egy könnyen verhetõ egyértelmûen csoport utolsó kishal

Breki33
A KALAPBEOSZTÁS :

1. kalap: Bayern München, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Porto, Benfica
2. kalap: Atlético Madrid, Sahtar Doneck, AC Milan, Schalke, Olympique Marseille, CSZKA Moszkva, Paris SG, Juventus
3. kalap: Zenit, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakosz Pireusz, Galatasaray, Bayer Leverkusen
4. kalap: FC Köbenhavn, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucuresti, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Wien
9csöves9
gondolom bennük van még az is amikor a Muntari gólos meccsen, Matri egyenlített és a Sudnak mutatta fel a Juventus mezt😄

#38753: csak akkor még nem volt BL indulás, na meg azt se tudhatod hogy Tevez titeket választott volna ha mi is képben vagyunk.

szerintem Allegri külön kérése, megálmodott elõl egy Sári-Matri-Balotelli tridentét és nem is hangzik rosszul. nem lennék meglepve ha kb ugyanannyi gólt lõne mint Tevez. persze a mezõnymunka az megint más, dehát arra ott vannak Sáriék.

szucsy89
hihetetlen, képesek vagyunk ezért a fosdarabért 12 milliót adni, Tevez meg 10 lett volna...
limperatore
tnapi meccsen
"Matri : No grazie !"
"Una difesa e un centrocampo da rinforzare: non c'è altro a cui dovreste pensare!"
ezek szerint szarnak bele 😄

9csöves9
úgy néz ki Matri megy a Milanba, 11 millió+bónusz. felemás érzéseim vannak, szerintem belõle folyamatos játékkal lehetett volna egy 20+ gólos csatár, de nem nagyon látom már helyét a csapatban. Milan nevelés és hát Allegrinál volt a legjobb a Cagliariban. kíváncsi leszek mennyi játéklehetõséghez jut a tarajosok mellett.

9csöves9
egyszerûen nem értem miért kell ide. 3-5-2-be? esélytelen. vagy hirtelen váltunk egyet csak mert hozunk egy teljesen formán kívüli embert? ráadásul elég húzós a fizetése...

Conte még 2 éve nyilatkozta, hogy olyan játékosok kellenek neki mint Tevez,Nani vagy Walcott...

forzajuve5
egyik ír fogadóiroda elkezdte kifizetni azokat akik arra fogadtak, hogy Nani nálunk folytatja. ugyanezt csinálták mielõtt Tevezt bejelentették. õk már tudnak valamit ezek szerint

limperatore
nézd meg az embereit, patkanyibra meg majomtelli

9csöves9
Raiola kijelentette, hogy ha Bale 100 milliót ér, akkor Pogba 200-t...ez a patkány nem nagyon segít abban hogy a földön maradjon a srác. jó lenne ha ügynököt váltana, mert vele 2 év múlva már tuti máshol kergeti a labdát.

9csöves9
hát húzós volt na. sok minden nem változott maradt ez a nyögvenyelõs szenvedõs foci amivel tavaly húztuk a meccseket. a gól az szép volt.

Conte érthetetlen miért nem cserélt megint, Vucinicet kb a 30. percben lehoztam volna.

Gabi tényleg ügyes volt, rossz volt nézni ahogy szopatja Chiellot.

forzajuve5
tavalyi átok megtörve, Samp megverve 😊. nem volt egyszerû meccs, fogunk még ennél simábban nyerni, de tudtuk nem lesz egyszerû a mai.
Gabbiadini jól nyomta, érdemes lesz rá odafigyelni

forzajuve5
Lüke Tóni pedig a Milant alázza 😄

9csöves9
Giak megszerezte az elsõ gólját a PL-ben, stílszerûen fejesbõl😄

Csacsi
Jah, csak ne ellenünk. De van a tavalyiért van bennem tüske rendesen, és gondolom Contéban is, és a fiúkban is 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
el nem tudom képzelni, hogy harmadszorra is megszopassanak😊

amúgy idén is a kiesés ellen fognak küzdeni szerintem, nem nagyon erõsödtek. remélem azért Gabbiadini nagy szezont fut.

9csöves9

szarom én már le a kálcsót, felõlem a Juventuson kívül az összes csapat éhenhalhat

Csacsi
Remélem szombaton bosszút állunk a Sampdorián, a tavaly történtekért 😊

Nem lehet mindenki Balotellibuzi...Ez már jobb felfogás?
szucsy89
szánalom felfogás
Breki33
9csöves9
A Lyon várható kiesésével felkerülünk a 2. kalapba, kérdés mennyire lesz ez elõny, hiszen szerintem a 3-as kalapban kicsit kellemetlenebb ellenfeleink vannak. A legjobb forgatókönyv az lenne, ha kiesne még a Milan és a Schalke is, így egyrészt jönne velünk a Zenit és a City is a 2. kalapba, másrészt a Milan miatt idén is mi kereshetjük a legtöbbet a BL szerepléssel.

9csöves9
szar ügy, de itt a lehetõség Pogba elõtt. élni is fog vele az tuti.

forzajuve5
Marci 1 hónapra kidõlt részleges térdszalag szakadás miatt

9csöves9
na hát ezért mondta Conte, hogy majd ha Agnelli azt kéri tõle, hogy nyerje meg ezt az amerikai Guiness kupát akkor majd úgy fogunk felkészülni, õ a tétmeccseket akarja megnyerni.

sajnos csak egy hosszú összefoglalót láttam, bánom is, hogy lemaradtam róla😞

forzajuve5
nem semmi amit tegnap nyújtottunk. néztem pár elõszezoni meccset, azokhoz képest fényévekkel jobban teljesítettünk.
látszott, hogy most mindenki nagyon oda akarja tenni magát és nyerni akar. meg is lett az eredménye. nem sok levegõt hagytunk a Lazionak.
egyetlen kritikám az lenne, hogy szerintem jobban kellene erõltetni a csatárok felé a labdát. fõleg a lapos passzokat Teveznek és Vucsinak. tegnap nagyon kevés ilyet láttunk.
ezek után már tényleg nem tudom hogyan lehetne Pogbat kihagyni a kezdõbõl. hatalmas a srác.

jöjjön a bajnokág és a BL 😊

Csacsi
Köszönöm. valahogy a könyvjelzõimet mindig elfelejtem exportálni 😊

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csacsi
Estére ha lesz link megköszönném, mert sajnos nincs digim :S

forzajuve5
várható kezdõ:

Buffon
Ogbonna Bonucci Chiellini
Lichsteiner Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Tevez Vucinic

9csöves9
Ezzel a kerettel megyünk neki a Lazionak. Vicces, de Pepét valahogy úgy várom mint a messiást, annyira semmilyen a széljátékunk. Barzanak sincs nagy baja, de szerintem rápihen a bajnokira, annyit nem ér ez a szuperkupa, hogy rásérüljön. Vasárnap 20.45, digi 1.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Vucinic
10 Tevez
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
16 Motta
17 Marrone
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho

Trunks
Csak nekem furcsa, hogy élõ személy után neveznek el utcát? Ettõl függetlenül szép gesztus.

#38723: Ezt mondom én is. Az átigazolási szezon kezdete óta mondom, hogy szélsõkre legalább annyira szükségünk van, mint csatárokra.

Az eddigi eredményekbõl pedig nem vonnék le semmiféle következtetést. Nem most kell jól játszani.

Amici di nessuno...

9csöves9
közben a minap utcát neveztek el róla Jesolóban. Torinóban is elférne egy...

9csöves9
Barzagli megsérült, nem lesz ott a szuperkupán. Ogbonna szerintem gond nélkül helyettesíti, Bonu kimegy jobbra, õ meg középre.

Tevez-Vucinic kezdõt jósolnak, reméljük éppen egyik sem bal lábbal fog felkelni, ha mindketten élvezik a játékot akkor jó kis páros lehet.

Úgy néz ki Matri lesz az egyik távozó csatárfronton, ügynöke szerint több komoly ajánlatuk is van, per pillanat Nápolyt rebesgetik a legjobban. A helyébe nem oda mennék, ott sem lenne állandó kezdõ. Kezdõként egy középcsapatban simán benne van 15+ gól. Más kérdés, hogy most talán az afrikaiaktól tudjuk a legtöbb pénzt behúzni érte.

Tegnap elõtt volt egy találkozó a Juve B-vel, õket végre sikerült megverni 4-1-re. Érdekesség, hogy Pogba jobbszélsõt játszott a 3-5-2-ben és az elmondások szerint jobb volt mint bármelyik jobbszélsõnk eddig a felkészülés során. Én amúgy vártam már valami hasonlót, csak Marchisioval, hogy Pogba kezdõ lehessen középen.

Kíváncsi leszek mi lesz ennek a szélsõ kérdésnek a vége, remélem az, hogy igazolunk, a felesleget(Isla,Padoin) meg eladjuk. A baj az, hogy kurva kevés idõ van vissza ráadásul lassan itt a ferragosto, 1-2 hétre behal minden Olaszországban és nem lehet majd semmi ügyet elintézni. Aztán majd mennek az utolsó pillanatos faxolgatások az átigazolási szezon végén...

9csöves9