44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Biztonsági okok miatt előre hozták délutánra, és így ütközik legkevésbé az angol és spanyol végjátékkal. Érdekes lesz.

#39831: A chileiek nagyon komoly vb reklámot dobtak össze :D

• Trunks
    17:45-től játszunk. WTF? Már volt 18:30 meg 19:00, de ilyen még sose.
  • Breki33
  • forzajuve5
    annyira nem irreális Sanchez leigazolás. túl sokba nem kerül, reális fizetést ki lehetne alkudni vele, és sokkal több játéklehetősége lenne mint Barcelonaban. majd meglátjuk, sok függ az eladásokon is. ha túl tudunk tenni egy-két feleslegessé vált játékoson akkor szinte biztosan megvesszük Sanchezt
  • Trunks
    Nem bánom, nálunk úgyse kapná meg a lehetőséget. Közben Berardi, aki szintén a mi tulajdonunk is elég komolyan nyomja, szezonbeli harmadik tripláját lőtte a Fiorentina ellen. Nem bánnám, ha jövőre 4 csatár közül ő lenne az egyik, de Contét és a "kurvasokcsatárlegyen" fetisizmusát ismerve inkább maradjon valami Sassuolo szintű csapatban 1-2 évig.

Cercit is szívesen látnám a csapatban bal oldali támadóként egy 4-3-3-ban. Alexis Sanchez is távozhat Barcelonából, Vidal meggyőzhetné, ráadásul tele a keret ex-udineiekkel is. De ez inkább csak kívánságműsor mint realitás.
  • 9csöves9
    A Dortmund emberei tegnap Torinóban jártak, Immobileval kapcsolatban tárgyalni, az elnökük ezt ma több helyen is elismerte. Immobile benne lenne a dologban, náluk akar játszani. A kettős tulajdon miatt nem lesz egyszerű megegyezni, de egyelőre úgy néz ki, hogy mi kb 15 milliót láthatunk a bizniszből, a Torino valamivel kevesebbet.

Kicsit sajnálom, hogy nem nálunk fog kiteljesedni, de neki biztosan jobb lesz, Klopp kurvajó játékost fog belőle csinálni. Az sem mindegy, hogy annak megint nem lett volna sok értelme, ha ugyanazt eljátsszuk mint Giovincoval. Kifizetünk a saját nevelésű játékosunkért 10+ milliót, aztán meg alig játszik. Valószínűleg a válogatott is profitálni fog ebből a váltásból.

Közben megy a box továbbra is Conte és Agnelliék között, ma újra találkoznak, hogy megvitassák Conte feltételeit. Nagy átalakításokat akar a keretben, ehhez pedig sok pénzre lesz szüksége, viszont hallani sem akar arról, hogy Pogbát pénzzé tesszük. Érdekes lesz...
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Holnap megműtik Vidal térdét Barcelonában, a VB-re rendben lesz állítólag.
  • Breki33
    Serie A: a Milan után a Fiorentinát is sokkolta a Juve-támadó
  • 9csöves9
    Berardi egy triplával és egy gólpasszal lehet, hogy megmenti a Sassuolot. Nagyon oda kell figyelni a srácra.
  • 9csöves9
    Vegyen magának újakat! :D Szerintem Nani már nem marad, tényleg évek óta szenved, vagy sérült vagy nem játszatják vagy nem megy neki a játék. Környezetváltozásra van szüksége ez elég nyilvánvaló.

Közben úgy néz ki mégiscsak lesz valami ebből az FFP-ből, a City és a PSG komoly büntetést fog kapni. 60 milliót költhetnek, faragni kell a bérkeretből stb. Gondolom még lesz pár kör ebben az ügyben, de talán az esztelen pénzköltést kicsit megfogja.

Pogba így kétlem hogy menni fog a PSG-nek, ráadásul elég pozitív hírek jönnek vele kapcsolatban. Marotta kijelentette, hogy nem eladó, Nedved pedig figyelmeztette Raiolát, hogy a srác érdekeit nézze és ne a pénz lebegjen a szeme előtt. Raiola pedig így reagált rá:

"Pavel tudja, hogy mindent megteszek Paulért. Ugyanakkor Pavel mindent megtesz a klubért. Neki is komoly szerepe van abban, hogy Pogba itt játszik. Mindig bíztam Nedvedben, tudtam, hogy Pault egy egyenes, top klubba hozom. A klub nevében Pavel kijelentette, hogy Pogba nem eladó. Örülök ennek, és kíváncsian várom, hogy alakulnak a következő találkozók. Nem akarom én őt minden áron elvinni, Pogba jól érzi magát Torinóban. Paul csak közös szándék és mindenkinek megfelelő ajánlat esetén távozik innen."
  • Trunks
    Na most olvasom, hogy van Gaal igényt tartana Nanira, mert szereti a szélsőket. Büdösúristenit.
  • Trunks
    Ez így elég gáz. Még kettő hiányzik az Internek és a Milannak is, az Internek ez olyan 30-50 év, attól függ mennyire jön ki nekik a lépés. A Milannál meg nagy fordulatnak kellene bekövetkezni, hogy ez pár éven belül meglegyen. Az meg viccesen fog kinézni ha mondjuk felvarrjuk a 3. csillagot 36-nál. Aztán 40-nél újra ez a hiszti? :D

#39820: alapvetően nem rossz játékos, sőt. Viszont az elmúlt két évben elvétve játszott csak a Manchesterben, ami ráadásul idén még harmatgyenge is volt. Képességei alapján klasszis is lehetne, csak az elmúlt két évben kicsit félrecsúszott a karrierje. Ennyiért mindenképpen megéri, a legjobb korban, lehet csak környezetváltozás kell neki. Amitől én a leginkább tartok az olasz játékstílus, alapvetően nem a támadóközéppályások/szélsők álma a Serie A, erről tudna mesélni Quaresma vagy Kraszics is. Mondjuk lehet a mércét se ütötték meg. Kíváncsian várom mi lesz ebből. Tegnap Pepe is beszállt a végére, de nem hiszem, hogy fog ő még nálunk kezdeni.
  • Lacee86
    Nem ismerem túlzottan, de úgy tudom, jó játékos. Nekem nincs vele bajom. :)
  • 9csöves9
    Amúgy ebbe a csillagos témába még a Nike is beleszólhat, ők mindenképpen csillagokkal akarják, mezeladás szempontjából nem mindegy. Egyébként is kiakadtak a klubra amiatt, hogy a bajnoki ünnepléses pólót nem ők csinálták hanem a klub magánakciója volt. Nem kéne az utolsó évben összebalhézni velük.
  • 9csöves9
    Elmondása szerint akkor, ha valamelyik milánói megszerzi a másodikat, hogy érzékeltessük a különbséget. Elbaszott egy dolog ez már, két éve kellett volna.

Padoin gólja adta tegnap :D el sem hittem, hogy ő lőtte. Ezzel megdöntöttük az egy szezonban szerzett legtöbb győzelem rekordját, hátra van még a 100%-os hazai mérleg és a 97 pont megdöntése. szerintem meglesz mindegyik. A Roma ellen gondolom a legerősebb kezdővel állunk majd ki, szóval csak nem kapunk ki így meglehet a 100 pont is.

Közben már szinte biztos Pirlo 2 éves hosszabbítása, Conte pedig újabb 3 évre ír alá várhatóan. A tutto szerint megvan Nani 5+2 millió euróért, 4 millás fizetéssel. A személyének nem feltétlenül örülnék, de legalább előre vetít egy taktikai átalakulást és hát ilyen áron nem drága.
  • Trunks
    Alapból azt mondanám ok, de így akkor mikor fogjuk felrakni?
  • Grove4
    Igen, de már két évvel ezelőtt is verte a mellét, hogy márpedig mi feltesszük, aztán akkor is szépen visszatáncolt. Akkor ezentúl egy csillagot sem fogunk felvarrni? Mert azt várhatjuk, hogy a mikánóiaknak a közeljövőben összejön a második csillag. Akárhogy is, Agnelli megint becsicskult.
  • 9csöves9
    Szerintem az utolsó fordulóban lesz ez, bár tuti infóm nincs.

Storari, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Padoin, Marchisio, Pogba, Peluso, Osvaldo, Giovinco
  • Lacee86
    Ma lesz hivatalos aranyérem átadás meccs után?
  • 9csöves9
    Az, hogy úgy gondolja, ha most tennénk fel azzal elismernénk a szövetség álláspontját miszerint most szereztük meg a 30. scudettonkat.

2 éve kellett volna tökösnek lenni, szarni mindenkire és felrakni a mezre.
  • Grove4
    Ennek mi értelme???
  • Count Adyn
    Agnelli azt nyilatkozta hogy addig nem varratja fel a 3 csillagot, amíg valaki fel nem rakja a 2 őt:DD
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    óriási :D

• 9csöves9
    Boldog május 5-t srácok!

Szücsi, te meg menj már a faszba, hadd ne kelljen már megvárnunk míg a szar csapatodból újra lesz valami :D Még Matyi is tud gratulálni, nem kell mindig játszanod a frankón odatrollkodós fejedet.

Zsinórban háromszor bajnoknak lenni bárhol nagy szó, nem kell itt kisebbíteni az érdemeinket azzal, hogy gyengébb lett a bajnokság. Ott volt mögöttünk egy olyan Roma amelyik ennyi ponttal szinte bármikor bajnok lehetett volna, meg egy 100 milliót költő Napoli, máshol sem mozog ennél több bajnokesélyes csapat egyszerre.

Én kurvára büszke vagyok a csapatra, Európa ide vagy oda. Azt viszont látni kell, hogy változások kellenek, friss, éhes játékosokkal és kicsit más szemlélettel. Kíváncsian várom.
  • eddie
    Te mindig lejáratod magad. Nem unod még, hogy mindig, mindenütt hülyének néznek?
  • limperatore
    grat
  • wright
    Emlékeim szerint volt erős milan-inter (deszarvoltleírni... ) sok-sok évig és majdnem mindig sírás lett a vége,meg csalózás
    Szar érzés lehet ez nektek és ügye így még édesebb nekünk!Tudod az inter-nél van valami koncepció amivel megpróbálnak visszajönni,de ti olyan mélyen vagytok hogy ez több évbe fog telni,és még koncepció sincs.
    Na én addig nagyon jól elröhögök a faszságaidon
  • Grove4
    Majd, ha lesz egy erős Milan, akkor lehet arcoskodni, addig takarodjál vissza az óladba! :D
  • szucsy89
    faszán, kár h csökkenti az érdemét hogy egy nem túl acélos bajnokságban vitézkedtek... majd ha lesz egy erős Milan-Inter és akkor is bajnokok lesztek akkor lehet nagy arc addig nem olyan nagy szám
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • IXEMGabeo
    szép volt!!!:)

erős szezon volt...

nagy kár, hogy az EL nem sikerült:( több van ebben a Juvéban pedig
  • wright
    Na megvan :D Akkor most lehetne gyúrni az európai porondra!!!!!
    De nem leszek telhetetlen (kibaszottul idegesít az idei BL-EL.... ) ,zsinórban 3 az azért faszán néz ki
  • forzajuve5
  • forzajuve5

• forzajuve5
    Roma kikapott! Bajnokok vagyunk!!! :) 32 :)