Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahol azért sajnálom, mert szimpatikus srác, de lássuk be Õ már túl kevés volt ide. egyszerûen nem fér bele egy olyan játékos a taktikába aki a tizenhatoson kívül használhatatlan. Sok sikert neki! reméljük ellenünk nem szerez gólt 😊.
gondolom ezzel meg is nyílt az út Nani leigazolása elõtt.
elõ lehet rendelni Alex könyvét LINK. én már rendelem is 😊
nem aggódok, realt mindig oda vissza veritek mert nem ismerik az olasz mentalitást 😄
bár ancelottinál.. erre nem is gondoltam
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Október 2. Juventus - Galatasaray
Október 23. Real Madrid - Juventus
November 5. Juventus - Real Madrid
November 27. Juventus - FC København
December 10. Galatasaray - Juventus
ez az 1 meccs mikor nektek drukkolok szívbõl..a real ellen 😄 na jó most már a chelsea is
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1. kalap: Bayern München, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Porto, Benfica
2. kalap: Atlético Madrid, Sahtar Doneck, AC Milan, Schalke, Olympique Marseille, CSZKA Moszkva, Paris SG, Juventus
3. kalap: Zenit, Manchester City, Ajax, Borussia Dortmund, Basel, Olympiakosz Pireusz, Galatasaray, Bayer Leverkusen
4. kalap: FC Köbenhavn, Napoli, Anderlecht, Celtic, Steaua Bucuresti, Viktoria Plzen, Real Sociedad, Austria Wien
#38753: csak akkor még nem volt BL indulás, na meg azt se tudhatod hogy Tevez titeket választott volna ha mi is képben vagyunk.
szerintem Allegri külön kérése, megálmodott elõl egy Sári-Matri-Balotelli tridentét és nem is hangzik rosszul. nem lennék meglepve ha kb ugyanannyi gólt lõne mint Tevez. persze a mezõnymunka az megint más, dehát arra ott vannak Sáriék.
"Matri : No grazie !"
"Una difesa e un centrocampo da rinforzare: non c'è altro a cui dovreste pensare!"
ezek szerint szarnak bele 😄
Conte még 2 éve nyilatkozta, hogy olyan játékosok kellenek neki mint Tevez,Nani vagy Walcott...
Conte érthetetlen miért nem cserélt megint, Vucinicet kb a 30. percben lehoztam volna.
Gabi tényleg ügyes volt, rossz volt nézni ahogy szopatja Chiellot.
Gabbiadini jól nyomta, érdemes lesz rá odafigyelni
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy idén is a kiesés ellen fognak küzdeni szerintem, nem nagyon erõsödtek. remélem azért Gabbiadini nagy szezont fut.
szarom én már le a kálcsót, felõlem a Juventuson kívül az összes csapat éhenhalhat
sajnos csak egy hosszú összefoglalót láttam, bánom is, hogy lemaradtam róla😞
látszott, hogy most mindenki nagyon oda akarja tenni magát és nyerni akar. meg is lett az eredménye. nem sok levegõt hagytunk a Lazionak.
egyetlen kritikám az lenne, hogy szerintem jobban kellene erõltetni a csatárok felé a labdát. fõleg a lapos passzokat Teveznek és Vucsinak. tegnap nagyon kevés ilyet láttunk.
ezek után már tényleg nem tudom hogyan lehetne Pogbat kihagyni a kezdõbõl. hatalmas a srác.
jöjjön a bajnokág és a BL 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Buffon
Ogbonna Bonucci Chiellini
Lichsteiner Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Tevez Vucinic
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
7 Pepe
8 Marchisio
9 Vucinic
10 Tevez
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
16 Motta
17 Marrone
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
#38723: Ezt mondom én is. Az átigazolási szezon kezdete óta mondom, hogy szélsõkre legalább annyira szükségünk van, mint csatárokra.
Az eddigi eredményekbõl pedig nem vonnék le semmiféle következtetést. Nem most kell jól játszani.
Amici di nessuno...

Tevez-Vucinic kezdõt jósolnak, reméljük éppen egyik sem bal lábbal fog felkelni, ha mindketten élvezik a játékot akkor jó kis páros lehet.
Úgy néz ki Matri lesz az egyik távozó csatárfronton, ügynöke szerint több komoly ajánlatuk is van, per pillanat Nápolyt rebesgetik a legjobban. A helyébe nem oda mennék, ott sem lenne állandó kezdõ. Kezdõként egy középcsapatban simán benne van 15+ gól. Más kérdés, hogy most talán az afrikaiaktól tudjuk a legtöbb pénzt behúzni érte.
Tegnap elõtt volt egy találkozó a Juve B-vel, õket végre sikerült megverni 4-1-re. Érdekesség, hogy Pogba jobbszélsõt játszott a 3-5-2-ben és az elmondások szerint jobb volt mint bármelyik jobbszélsõnk eddig a felkészülés során. Én amúgy vártam már valami hasonlót, csak Marchisioval, hogy Pogba kezdõ lehessen középen.
Kíváncsi leszek mi lesz ennek a szélsõ kérdésnek a vége, remélem az, hogy igazolunk, a felesleget(Isla,Padoin) meg eladjuk. A baj az, hogy kurva kevés idõ van vissza ráadásul lassan itt a ferragosto, 1-2 hétre behal minden Olaszországban és nem lehet majd semmi ügyet elintézni. Aztán majd mennek az utolsó pillanatos faxolgatások az átigazolási szezon végén...