Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
hallod maki, keresd már meg a barátodat aztán nála házalj a hülyeségeiddel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
ja, nem õ fogja lõni hanem majd tevez és megnyeritek a blt... azután meg kikapcsolod az xboxot és lefekszel aludni 😄
9csöves9
nem sokat láttam a tegnapiból, de az tisztán látszott, hogy rendesen ki vannak fingatva a srácok. legalább gyakorolták a 11-eseket, Matrinak nem kell lõni majd a BL döntõben😄

9csöves9
Ogbonna, Vucinic, Tevez, De Ceglie, Peluso, Llorente, Motta, Rossi, Padoin, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner, Quagliarella, Storari, Matri, Isla, Rubinho, Buchel, Untersee, Magnusson, Garcia, Tena, Penna, Citti

ezzel a kerettel vágunk neki a tornának, várhatóan 3-5-2-ben kezdünk a Milan ellen valahogy így: Storari-Peluso,Ogbonna,Lichtsteiner-De Ceglie,Asamoah,Vidal,Padoin,Isla-Tevez,Llorente

limperatore
Foleg h az Inter lemondta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
a szerelmed még nyaral, úgy hogy õ maximum a banánkészletét teszi helyre kedden

szucsy89
na majd Balo helyretesz titeket egy 3-assal 😉)
9csöves9
szegény Intert már meg sem hívták, nehogy lehúzzák a nívót 😞

forzajuve5
kedd este 20:55 Tim kupa, a digisport közvetíti élõben. végre nézhetünk meccseket, még ha nem is látunk majd vélhetõen túl nagy játékot a srácoktól

9csöves9
bedobták Biabiany-t esetleges érkezõnek...az agyam eldobom, ha tényleg leigazoljuk, miért kell mindig elrontani egy jó mercatot egy középszerû hulladékkal? emlékszem szabályosan sajnáltam az Intert amikor ez a krumplifejû beállt 1-1 meccsen, annyira szerencsétlen volt. Conténak gondolom kell egy új Giaccherini.

9csöves9
jah és több mint 7 millás fizetést kapott. ennyiért azért duzzogva megszokja a csúnya nõket meg a szar idõjárást😊)

9csöves9
na Jovetics aláírt a Cityhez, mi ennyit az életben nem adtunk volna érte. remélem ezzel nem azt intézték el, hogy Dzeko Észak-Afrikába igazol.

Breki33
forzajuve5
elejébe kicsit belenéztem. kicsit meglepõ, hogy Llorente nem szerzett gólt, mert végig veszélyes volt a kapu elõtt.
az nagyon látszott, hogy senki nem akart komolyan odalépni a labdáért, vigyáztak magukra.
Vidal ment mint a tatár szokás szerint 😊

Motta pedig mehet oda ahova gondolom

Trunks
Ilyen performansz után csak elviszi vki. 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
7-0 lett a vége Motta!!!,Tevez,Matri,Vucinic,Vucinic,Mattiello,Matri

Motta gól+assziszt. ilyen van?

9csöves9
ne bántsátok Szücsit, biztos hiányzik neki a barátja😞

5-kor edzõmeccs, állítólag Motta is játszik...ennek mi a fasz az értelme? azt akarják mutatni az esetleges vevõknek, hogy számolnak vele? fel nem tudom fogni. Tevez-Llorente kezd párban amúgy és 3-5-2-es felállás lesz.

Melo hivatalosan is a Galatáé, kemény 4+1 milliót perkálnak. a kölcsönadási díjakkal ez így már majdnem 10 millió, de akkor is óriási bukta. az eladásokkal szépen lassan azért 0-ára hozzuk majd a mercatot, nem lepõdnék meg ha augusztusban halásznánk még valakit a zavarosból, nem nagyon volt mostanában olyan átigazolási szezon amikor nem -20-30 milliókkal hoztuk azt le,

Zsolti9014
Hiányozni fogsz. Nagyon.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
Juve topikbú ki! Többet nem jövök 😄
Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Grove4
Deszar, hogy a saját csapatodban nem találsz örömet! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
óó te strucc legközelebb jelezd már légyszíves, ha rommá oltasz minket, mert fel sem tûnt😄

szucsy89
most épp titeket oltottalak rommá, de hát ki hogy értelmezi 😄😄

Ogbonna 2011-es nyilatkozat: "Juventus? Soha, nem lennék áruló!"
9csöves9
7,5 milla, sok sikert neki

9csöves9
úgy néz ki közelednek az álláspontok Zuniga ügyben, a játékossal elvileg már megvan az egyezség, most már a Napolin múlik. Mivel jövõre lejár a szerzõdése elég olcsón jöhet, ha meg gecizik De Laurentis akkor jön jövõre ingyen. Még a Napoli elõtt a Sienában nekem nagyon bejött a játéka, sajnáltam is amikor elvitték, na meg azt, hogy utána rendesen átvette ezt a frusztrált nápolyi cigánykodást. Sienában még jobbhátvéd volt, elképzelhetõnek tartom, hogy ez is egy szempont abban, hogy õ lett a választott így mindkét oldalon jelenthet alternatívát. Asamoahnak én amúgy is adnék még egy esélyt a balon, minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy megoldja azt a posztot, nem is értem mi történt vele a jó kezdés után.

Lassan sikerül megegyezni Inter-Isla vonalon is, 7 millió körül lesz a vételár. Van egy olyan érzésem, hogy jó lesz ott. A Melo szappanoperának is lassan vége, a Galata talán végre kinyög magából egy 4 milliós ajánlatot...

Giakk elvileg ma utazik Angliába, a héten az õ ügyére is pont kerül. Q -t meg most már nem csak a Norwich, hanem a WBA és a Southampton is hívja. Csupa top klub, más kérdés, hogy még õk is simán lepakolnak egy 10 milliós ajánlatot amirõl jópár olasz csapat csak álmodozik.

Joveticset viszi a City, megadják a 30 milliót a violáknak. Kicsit bánom, de azért ennyit nem ér még a srác.

Nézegettem a képeket a felkészülésrõl, jól meghatja õket Conte, néhányan már úgy néztek ki az ájulás határán vannak. Amit még felfedeztem, hogy a zseniális Marco Motta is velünk készül...nem igaz, hogy az ilyenek még mindig a vérünket szívják, még a reggelit is sajnálnám tõle az edzõtáborban.

Te tényleg élvezed azt hogy kajak hülyére vesznek?
9csöves9
Balotelli egy seggbuta majom. Na?

szucsy89
na ezután nem szeretném meghallani hogy Balotelli így meg úgy, mert nálatok játszik a világ legnagyobb bohóca 😄

Rockynhooo
Pepen szakadok 😄 mindenki õt akarja szobatársnak 😄DD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
Franciaország nyerte az U20-as vb-t, Pogba lett a torna legjobb játékosa. Belenéztem pár meccsbe, magasan kitûnt a korosztályából, egyértelmûen a felnõtt válogatottban a helye.

Quagliarella iránt a Norwich érdeklõdik, 7,5 milliót írnak, de kétlem, hogy oda elmenne. Pedig szerintem amúgy jó terep lenne neki a PL.

Trunks
Ennyiért mindenképp el kellett adni, szerintem nem ér ennyit. Már 28 éves, nemigen emlékszem, hogy lett volna két jó meccse egymás után, ebben a szezonban közelebb volt Isla teljesítményéhez mint Lichtsteineréhez (pedig õ se brillírozott). Persze, kiegészítõ embernek jó volt, de ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani a jelenlegi helyzetben. A csatárok közül kéne még legalább egyvalakit lepasszolni, és könyörgöm szélsõt!!!! Különben eddig majdhogynem tökéletes a mercato.

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9
nem nagyon komálja az újságírókat, az nagyon lejött😄 volt olyan kérdés amire nem is válaszolt, na meg a végén a kérdés végén simán fogta magát aztán elhúzott. gondolom a tavalyi lejárató kampány miatt nincs nagyon a szívében egyik sem.

Amúgy nagyon örül az eddigi mercatonak, elégedett minden érkezõvel, Ogbonna szerinte a világ legjobb védõi közé kerülhet pár év múlva. Beszélt arról is, hogy mennyire más gazdasági helyzetben vannak az európai élklubok, amíg mi 20 millióért hoztunk 3 játékost, addig a Bayern 37-ért Götzét, a Dortmund 30-ért az örmény gyereket, a PSG meg 63-ért Cavanit igazol. Megjegyezte, hogy nem bánta volna ha marad Cavani, ugyanis a Cavanival felálló Napolit is megelõztük. Joveticet nagyon nagyra tartja, de túl drága, és ezt az árat csak egy külföldi csapat fogja kifizetni.

És Llorente neve nagyon nem ment neki, állandóan Lo Riente-nek nevezte😄

forzajuve5
és az is, hogy kurvára nem volt kedve ehhez a mai eseményhez 😊

9csöves9
hát igen. az viszont tisztán látszott rajta, hogy õ nem igazán örül Giak távozásának.

forzajuve5
nézem, de minden kérdésre a szokásos sablon válaszok jönnek 😊. nem hiszem, hogy sok újat megtudunk ma, fõleg nem az átigazolásokról. persze nem is vártam mást

9csöves9
aki esetleg szeretné a Mester bársonyos hangját hallani az itt követheti a sajtótájékoztatót:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I1ID9rTpyCo

9csöves9
Hát majd kiderül. Olaszországban nagyon jó a sajtója, mindig odáig voltak érte. Tavaly Prandelli a B-bõl vitte az Eb-re szóval olyan rossz nem lehet. A városi rivális csapatkapitányát hoztuk el, aki ráadásul egy fiatal olasz válogatott. Sajnos az ilyenek mindig kicsit többe fájnak a kelleténél.

szucsy89
Ennyire jó ez a gyerek hogy 15 millát fizettetek érte?
9csöves9
na hát itt van Ogbonna. arra azért kiváncsi leszek mennyire lesz népszerû az ultráknál egy toro csk-négerolasz😄

Rockynhooo
Kár érte, mert tényleg jó kiegészítõ arc. Bírom mikor az alapvonal mellett elhúz és vezeti be a kapu felé a labdát 😊

9csöves9
Eladásokat kell produkálni, ennyi az oka.ritkán adunk valakit úgy el,hogy nincs a nyakukba akasztva a 'felesleges vagyok, vigyetek el bármi áron' cetli. Állítólag Conte megvétózhatta volna, biztos megvan az oka hogy nem tette.Holnap 15.30kor Conte sajtótájékoztató, gondolom lesz róla is szó.

forzajuve5
én nagyon sajnálom. egy tökéletes kisegítõ embert vesztünk vele. Õ az akit bedobsz a 70. percben és felszántja a pályát, valamint a kapu elõtt se ügyetlen. sokat tanult már Prandellitõl is, akinél egyébként alapember.
várom a nyilatkozatokat amiben elmondják a távozás okait

9csöves9
Giaccherinihez mit szóltok? 10 milláért a Sunderlandbe igazol elvileg. igazából nem tartom Juve szintû játékosnak, de simán elfér a keretben, sokszor hozott lendületet a játékba és Conte meg Prandelli is bele van zúgva. mellékesen nevetséges, hogy érte kapunk 10 millát, a 25 millás Meloért meg nem tudunk 5-6 millát behúzni. ebbõl az összegbõl Diamantit hoznánk, rá viszont nem érzem, hogy szükségünk lenne.

Count Adyn
matyi majd nekünk szurkol idegenbe mer asziszi mi vagyunka brazilok😄ASDASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9

9csöves9
Pirloé is megjelenik, Gianni mondta még a sportklubon.

Közben megvan Ogbonna, ma már át is eshet az orvosin. 11+3 millió az ára, Immobilét meg majd külön megveszik valamilyen formában. Kissé húzós az ár, de 1-2 éve még 20 milliót rebesgettek vele kapcsolatban. A torot nagyjából csak ellenünk láttam, abból sok mindent nem lehet leszûrni. Mindenesetre a testfelépítése nagyon jó, gyors is, tud balhátvédet is játszani mint Chiellini, csak Ogbonna nem olyan suta a labdával.

Jó lenne most már, ha jönnének az érdeklõdõk a várható távozókért. Kár, hogy õk sem hülyék, tudják ha kivárnak augusztusig akkor még nyomottabb áron vihetik el a felesleges embereinket.

Rockynhooo
Na ez egy nagyon jó hír!

OFF
Ha már könyvek. Azért is örülök ennek, mert úgy döntöttem, mostantól megveszem az ilyen önéletrajzi könyveket. Feltéve ha nem szívem meg úgy mint azzal ami Mourinhorol jelent meg... Egy magyar csávó írta, de kb wiki összeollózás kronológiai sorrendben leírva a karriere. Viszont Zlatan könyvét, hogy megvettem örültem. Jó volt elolvasni. Mindenképp olyat kell, amit maga az ember "írt" akirõl szól. Most Rafa Nadal könyvét tervezem megvenni. De ha kijön ez az Alexes akkor az is tuti a polcra kerül. Aztán 10 év múlva hátha lesz egy szép kis gyûjtemény 😊 Kár, hogy Raúl Gonzalez könyve nem jelent meg magyarul, remélem Pirloé megfog.

szucsy89
Pirloéról lehet tudni valamit?