44078
-
#39753 Most látom, hogy megint Vucsinics kezd. Essünk is ki a picsába, ez elképesztő. -
#39752 Tényleg hihetetlen. Nekem is csak a 4. percre sikerült jó streamet találni, először amiatt bosszankodtam, aztán az eredmény miatt. -
#39751 Bazzeg, most akarom felkapcsolni a tv-t, erre látom, h már gólt kaptunk. Na ne... -
#39750 Még mindig jobb, mint ha Osvaldo lenne ott... -
#39749 igen. térdével van valami már egy ideje. pihentetnie kell, de a következő meccsen talán már játszhat -
#39748 Vidal sérült? -
#39747 starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Vucinic
tényleg ez a semmitérő melák kezd a csatársorban....
Barza sincs ott, de az még a kisebb baj -
#39746 Tevez 6 év szigorított -
#39745 Vucinic...
-
#39744 Angliában kiadták Pirlo könyvét, az origo írt róla egy cikket. Remélem hamarosan magyarul is olvashatjuk.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20140416-megjelent-angolul-andrea-pirlo-oneletrajzi-konyve.html
Ennek apropóján nézegettem ma róla videókat, van egy 14 perces, ilyen mennyiségben egészen brutális:
-
#39743 :)
-
#39742 mert akkor kikapnánk :D -
#39741 Már hiányzott Padoin, rég nem láttuk. Kezdtem félni, hogy valami baja van. Mondjuk azt nem értem egy ilyen meccset miért nem játszhat végig mondjuk Asamoah helyett. -
#39740 Tévez európai formáját elnézve inkább a bajnokságban kéne játszatni. -
#39739 digi 2 adja. akinek esetleg nincs az regisztráljon a http://broadsport.eu/ oldalán. múltkor néztem ezen a meccsünket, végig akadásmentes volt -
#39738 A Bologna elleni kezdő: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Llorente, Giovinco. -
#39737 az utóbbi hetekben/hónapokban ez nagyon hiányzott, sokszor csak nézett ki a fejéből. szerintem ő is érezte, hogy most kell valami plusz így a hajrára, látszott is a srácokon :) -
#39736 ez hatalmas :). szerintem sokszor szeretne Ő maga is a pályán lenni, annyira beleéli magát :) -
#39735 Conte
http://www.vecchiasignora.com/topic/266962-telecamera-dedicata-su-antonio-conte-juventinita-allo-stato-puro/ -
#39734 Barzagli-t kifelejtetted...bár ő is kiöregszik :( -
#39733 Hát jah, sajnos... -
#39732 Az a baj megnézed a VB keretet és hát ott se jobb:D -
#39731 Lassan átköltözhet a Juve Dél-Amerikába… :D Na, viccet félretéve, azért örülnék, ha friss olasz játékosok is jönnének, mint kulcsemberek. Gyakorlatilag a 3 legnagyobb olaszunk (Buffon, Chiellini, Pirlo) közül 2 lassan kiöregszik; és nem igen van helyette más. A többi kulcsemberünk pedig hát Asamoah, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Llorente, Tévez… na jó van még egy Marchisio meg Bonucci, de na… Szóval semmi bajom a légiósokkal, sőt, bírom őket, csak örülnék azért egy kis olasz vérfrissítésnek is. :) -
#39730 A meccs után Di Marzio azt nyilatkozta, hogy Alexis Sanchez után nagyon komolyan érdeklődünk, ő kell Conténak a 4-3-3-hoz. -
#39729 Nagyon kellett most egy ilyen meccs. Jól játszottunk, főleg a kisgyerek góljának és jó játékának örülök. Lichtsteiner sem játszhat majd hétvégén, úgy néz ki páran rá akartak pihenni a Benficára.
Viszont dühös vagyok magamra, hogy nem mentem ki, úgy voltam vele, hogy ebben a hónapban nincs keret ilyesmire, erre simán elkúrtam már ennyit hülyeségekre. Kár kihagyni az ilyen közeli helyszíneket.
Jön két kiesőjelölt ami ilyenkor mindig nehéz, de azért nem szabad, hogy gondot okozzanak. A 100%-os hazai mérlegünkbe nem a Bologna fog belerondítani, a Sassuolo legjobb játékosai meg a mieink, csak nem szopatnak meg minket :)
-
IXEMGabeo #39728 Giovinco gólja szép volt:) -
#39727 Meglepően jó játékkal rukkoltunk elő, mondjuk ehhez kellett, hogy az elején értékesítsük a helyzeteinket. A kisgyerek milyen szép gólt lőtt! Persze Vucsinics megint bejött csereként, Llorente pedig megint szinte végig játszott. 5 forduló, 8 pont előny. Eddig 33 forduló alatt vesztettünk 12 pontot. Igen veretes teljesítmény lenne innen elbukni. -
#39726 ezt a mai kiruccanást úgy néz ki tartalékolva is simán behúzzuk. jókor jön ez minden szempontból. lehet pihenni + a Romanak is be kell látni lassan, hogy ezt bizony elbukták, hiába próbálkoznak ennyire szorgalmasan -
#39725 Igen, nem sok maradt már a tankban. Ezért rossz, hogy egyrészt nem elég mély a keret a rotáláshoz+sok a sérült+Conte nem pihentetett akkor, amikor lehetett volna. Illetve akit még lehetne, azokat nem kedveli.
Erősen meg lennék lepve, ha ma sikerülne nyernünk. -
#39724 Lichtsteinert kihagytam,ennyire azért nem vagyunk kemények -
#39723 Buffon-Chiellini,Ogbonna,Cáceres-Asamoah,Marchisio,Pirlo,Pogba-Giovinco,Llorente -
#39722 Az a baj, hogy itt már rég nem arról van szó, hogy az akarással lenne probléma, meg akarják nyerni az EL-t ez tiszta sor. Viszont egyszerűen kifingtak a szezon végére, ezt már 1-2 meccses pihentetéssel nem lehet helyrehozni. El se tudom képzelni mi lenne velük egy hosszabbításos párharcban. Az meg még egy jó kis ráadás, hogy Vidal aki amúgy is a legtöbb terhelést kapta, pont a csapat motorja, 1 hónapja sérült térddel játszik. A keretünk viszont jóval erősebb és a második meccset otthon nyomjuk szóval ez mellettünk kell hogy szóljon. Na meg hátha maradt egy kicsi valahol az EPO-ból.
Holnap Udinében sem lesz egyszerű, pláne, hogy a Roma azért továbbra is nyomás alatt tart minket. Azt csinálják kb mint mi 2012-ben. Simán annyi pontjuk lesz egyébként, amivel az utóbbi 6 szezon bármelyikében bajnokok lehettek volna. Ezért is nagy értéke lenne ennek a scudettonak, pedig hát az okosok úton útfélen hangoztatják, hogy a Juve könnyen nyer bajnokságot ellenfél nélkül... -
#39721 Elég húzós. Az eddig látott játék, ide nem lesz elég. Szóval be kell pörögniük a srácoknak, abban bízom, hogy mivel ez már a döntő kapuja, igazán ráfekszenek a dolgokra. -
#39720 Benfica. Idegenben kezdünk. -
#39719 Egyből vitték is a meccs után doppingvizsgálatra :D
A másik Isla volt, neki nem bánnám ha találnának valamit a szervezetében... -
#39718 Én is azt vártam, de őt valami különös megbecsülés lengi körbe egész Olaszországban.Érthetetlen.Bezzeg a saját nevelésű Giovincot, aki attól függetlenül, hogy kevés jó pillanata van őt ki kellett fütyülni. Seba amúgy ismét jól szállt be szerintem, legalább az EL-ben többet kéne játszatni. A második félidő már nem volt fosatós, elég hamar feladta a Lyon. Agnelliék öröme elég komoly volt :D
Valencia, Sevilla, Benfica hármas jött össze, holnap 12.15-kor sorsolás. talán a Valenciát kérném, de ahogy most fordítottak ők sem lesznek piskóta az utóbbi hetek/hónapok játékát figyelve. -
#39717 Jé marci a pályán van:) -
#39716 Csodálom, hogy nem fütyülik ki. Reméljük ez volt az utolsó alkalom... -
#39715 Isla is tragédia. Teljesen kiszámítható, meghúzza a szélen, aztán megpróbálja beadni. Ha véletlenül nem lépnek közbe, akkor meg embert nem talál. Nyáron rendesen lehetne itt tisztogatni. Ilyen játékkal kétlem, hogy mennénk még egy kört. -
#39714 inkább essünk ki csak ne lássam többet ezt a faszt a csapatban. hihetetlen. neki meg duplán szar, hogy Tevez van mellette, mert még jobban kijön mennyivel gyengébb nála. pedig aztán Teveznek sincs jó napja.
a meccs még húzós lesz, tipikus Juve európai kupameccs