44078

ibogldrc.jpg

• Lacee86
    Drogbáát akarják idehozni?? Ne már... -.-
  • Breki33
    elírtam, természetesen Drogba-t akartam írni :P
  • 9csöves9
    Egyetértek. Fel nem tudom fogni minek kell bármelyiket is idehozni. Sajnos Drogba nagyon közel van már. Sanchezt elhoznám, szerintem jó esélyeink is vannak rá, 20 millió körül odaadják.
  • Breki33
    El, de ilyen Progba Eto-ban nem értem miért gondolkodunk mikor Del Piero-t elküldik, és fiatalítani kéne inkább a keret átlagéletkorát nézve.
  • IXEMGabeo
    Alexis Sanchez bőven elférne itt;)
  • Breki33
  • Count Adyn
    xD
  • Lacee86
    Várható megjelenés, holnap? :O
  • forzajuve5
    Pirlo könyve megjelenik magyarul. már előrendelhető:

http://www.libri.hu/konyv/alessandro_alciato.andrea-pirlo.html
  • Breki33
  • forzajuve5
    sokban fog függeni ez attól, hogy mit villantunk az idei mercaton, és milyen nemzetközi szereplést produkálunk a következő szezonban. ha bemegy a csapat a bl-ben a legjobb nyolc közé akkor erősen benne van a hosszabbítás lehetősége
  • 9csöves9

kurvára féltem tőle, hogy elmegy, egész meccsen a gesztusait figyeltem tegnap. aztán amikor a feleségénél eltörött a mécses, akkor szinte biztos voltam benne, hogy megy. persze hosszabbításról szó sincs egyelőre, egyre többen pletykálják, hogy kitölti a szerződését 2015-ig és úgy intenek búcsut egymásnak.
  • forzajuve5
    "2014/15-ös szezon, edző: Antonio Conte" - szól a szűkszavú Twitter bejegyzés.

• Lacee86
    Kicentizted. :)
  • Count Adyn
    Szerencsére rugtunk hármat:) Szezon előtt fogadtam egy milanos haverommal hogy nem lesz több pontjuk mint nekunk a golkulonbsegunk:DD
  • forzajuve5
    a végére sikerült 17 pontot ráverni a Romara. pár hete senki se gondolta volna, hogy ekkora lesz köztünk a pontkülönbség.

most pedig kezdhetjük rágni a körmünket Conte szerződése miatt
  • Trunks
    Legalább az utolsó, teljesen tét nélküli meccsén a kezdőbe jelölhette volna Conte Quagliarellát.
  • Trunks
    Ráadásul közülük szinte mindenki biztos kerettagnak tűnik, egyedül Llorente fog kimaradni szerintem.
  • 9csöves9
    Nevetséges, mindig vannak ilyen barmok és általában szépen meg is buknak. Amúgy 13 játékosunk szerepel a bő keretekben, ez holtversenyben a 3. legtöbb, a Bayern az első 15-tel. Buffon,Chiellini,Bonucci,Barzagli,Pirlo,Marchisio,Vidal,Isla,Pogba,Lichtsteiner,Asamoah,Llorente,Cáceres.
  • Trunks
    Ez a Sabella is egy vicc. Bő keretében csatárok között ott van Palacio, Higuain, Lavezzi, egyikük se egyértelműen jobb Téveznél. És akkor még nem is említettem Franco Di Santót, aki a majdnem kieső Werder Bremenben produkált veretes 4 gól/23 meccses mutatót. Aha...
  • Lacee86
    Guttmann-Benfica: 8-0 xDD
    Legközelebb meglesz nekik, ha követik a holland-magyar példát. :D
  • Breki33
  • 9csöves9
    szerencsére nem. ezek tényleg el vannak átkozva
  • Trunks
    Benfica 3,5 óra alatt se tudott gólt lőni a Juventus Stadiumban, mégis lehet ők nyernek.
  • Trunks
    Hú, mekkora szar ez a bő keret. Összevetve a 90-es évek végével mondjuk vagy akár a 2000-es évekével... amikor Ferrara vagy Montella-szintű játékosok vagy alapemberek nem voltak vagy be se nagyon fértek a keretbe. Most meg igazán fel se merül, hogy Abate, Ranocchia vagy Aquilani ne legyen kerettag, mert alig van konkurencia. Szomorú. A kezdő viszont egész jó lehet, köszönhetően a Juve-tengelynek hátul, illetve a csatársor is tetszetős.

Szomorú látni azt is, hogy hány üres szék van az EL-döntőn. Nem is értem. Jelentkezni kellett a jegyekért és kisorsolták őket, mégis rengeteg az üres szék az alsóbb sorokban (a közvetítésben ezek látszanak csak, felül nem tudom mi a helyzet.
  • 9csöves9
  • Breki33
  • 9csöves9
    A probléma azzal van, hogy ha elengedik Contét, azzal azt jelzik, nem akarnak annyit invesztálni a csapatba, hogy tényezők legyünk Európában. Maradna a keret nagy része, jönne pár Serie A-ban jó szezont futó spíler és mellé megkapná ezt egy Spalletti,Prandelli,Montella,Mancini vagy akármelyik olasz edző aki szintén nem tudott semmit felmutatni Európában, és ugyanúgy nem használna olyan játékrendszert amivel manapság Európában aratni lehet. Csak mellé még azt is megkapnánk, hogy bőven benne van a bukta lehetősége a bajnokságban is azzal, ha egy új edző elkezdi majd keresni a csapatát.

Ahogy írtad is, Conte az első szezonban megmutatta, hogy tud mást is. Tud látványos változatos focit játszatni, volt, hogy egy meccsen 3 különböző formációban is játszottunk. És az is nagyon igaz, hogy beleszürkült a dologba. Pont ezért akar egy új projektet. Az eddigi arról szólt, hogy legyünk a bajnokságban királyok bármi áron, az újnak arról kell szólnia, hogy legyünk királyok Európában és Conte ezt akarja. Ehhez pedig át kell alakítani a keretet, és igen, költeni kell rá.
    Nem véletlenül mondta azt tegnap is hogy ő játékosként már nyert BL-t, szeretne edzőként is. Azonban a jelenlegi Juventust nem tartja elégnek ehhez. Nem arról van szó, hogy a keret gyengeségére fogná a csoportból való kiesést, mert azt is megmondta, hogy a top 8 csapatban benne vagyunk.

Ha a célok nem egyeznek akkor nincs értelme maradnia. Megértem persze Agnelliékat is, egyrészt ne dirigáljon nekik az edző, másrészt ők nyereségesen szeretnék működtetni a klubot, ami 100 milliós mercatoval és európai top fizetésekkel nem mehet. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a célkitűzés az volt Conte kinevezésekor, hogy 5 év alatt kell olyan szintre elérni, hogy a bajnokságban mi legyünk a legmeghatározóbb csapat és ott legyünk a BL élmezőnyében. Na az első fele messze túl lett szárnyalva és ez nagyrészt Conténak köszönhető.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    A la Gazzetta dello Sport szerint Conte távozása esetén Agnelli Kloppot keresné meg, viszont a lap azt állítja hogy Montella is kész elhagyni Firenzét ha megkeresik.
  • Grove4
    Conténak tényleg vannak hibái, de nála jobb edzőt most nemigen tudnánk leültetni a padra és a váltás számunkra és a játékosok szempontjából hatalmas kockázat lenne. Az építkezés közepén vagyunk, egy edzőváltás sok mindent tönkre tehet.
  • Trunks
    Nagyon hálás vagyok neki, nem felejtettem el, hogy milyen mélyről hozta fel a csapatot, főleg az első év volt káprázatos. A tavalyi évben sem volt kivetnivaló, idén viszont úgy érzem ő is beleszürkült a közegbe. Ugyan a Serie A-ban rekordot rekordra halmoztunk, mégis egyértelmű csalódás az idény. Rengeteg ilyen meccs volt mint a mai, senki se tudja hogy, de behúztuk. Európában meg fontos szoros meccset szinte nem is tudtunk nyerni.

Azt viszont nem értem mit ért a "minden rekordot megdöntöttek és úgy gondolja nagyon nehéz lesz ennél többet kihozni ebből" alatt. Ami igazán számítana, az a jó BL-szereplés, abból meg csak többet lehet ennél kihozni.

Az elején nagyon örültem, mert fiatalos lendülettel, teljesen más hozzáállással látott munkához, de az elmúlt két évben ugyanazt a taktikát erőltette, sokszor az egyértelműen gyengébb képességű kedvenceit favorizálta, és a játékunk egyre egysíkúbb és unalmasabb lett. Hálás vagyok azért, hogy ide felhozta a klubot, de igazából azt se bánnám, ha távozna. Egyedül azt nem látom ki lenne az utódja. Prandellit mondjuk el tudnám képzelni a padon, a klubhoz is megvan a kötődése, tapasztalattal is rendelkezik és mindig szimpatikus volt. Ráadásul a VB után távozik a válogatott kispadjáról. Rajta kívül így hirtelen fogalmam sincs ki jöhetne szóba. Mondjuk hozzáteszem Contét se tudom máshol elképzelni.
  • 9csöves9
    Conte meccs utáni nyilatkozatának nagyon búcsú szaga volt...elmondta, hogy milyen fantasztikus 3 évet csináltak meg együtt a csapattal, minden rekordot megdöntöttek és úgy gondolja nagyon nehéz lesz ennél többet kihozni ebből. Csak a klub projektjétől függ minden, ezt a következő napokban átbeszélik és eszerint dől el a sorsa. Már arról is beszélt, hogy ha távozik és nem kap olyan ajánlatot ami komolyan érdekelné akkor inkább pihenni fog, amivel 2-3 hónap utána őrületbe kergeti majd a családját.

Attól tartok Agnelli még nem olyan jó vezető ahhoz, hogy ebben a helyzetben helyesen döntsön, simán el tudom képzelni, hogy nem enged Conténak és szétválnak az útjaik...óriási hiba lenne.

• 9csöves9
    Remélem azért Oszi ezzel nem vásároltatta meg magát :D

Igazából nem láttam azt a nagy nyerni akarást, de hát ezek vagyunk mi, behúzzuk az ilyen meccseket is. Pár piros lapot kiszórtam volna azért, hihetetlen mennyire türhő csapat ez a Roma. Persze Chiellini is az volt, de nem is csodálom az egész csapatuk meg a szurkolók is rá voltak kihegyezve. Köszönhetően annak, hogy a drága Francesca miután felrúgja még le sem pacsizik vele. Sosem tudtak veszíteni, pedig aztán gyakorlatuk az van benne.
  • Csacsi
    Megvan a pontrekord :D
  • forzajuve5
    happy end :D
  • 9csöves9
    Marchisio tegnap megsérült az edzésen, így az isteni Padoin kezdő ismét a középpályán. Most mondjuk más alternatíva nincs nagyon. Mondjuk Gigit nem értem miért kell megint jegelni, persze Storari megérdemel néhány meccset, de nyugodtan mehetett volna inkább ő a Cagliari ellen.

Storari-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Padoin,Lichtsteiner-Tevez,Llorente
  • Lacee86
    És még a név is stimmel, Andrea. xDDD
  • Lacee86
    Jövőre Pirlót az Eurovízióra! :D