Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a mai meccsen biztosra akar menni.Kérdés,hogy mennyire regenerálódott az említett 2 úriember.Ogbonnának én is nagyobb szerepet szánnák...Kemény meccs lesz a mai,jó sok indulattal,viszont ezért ez a Derby.
Trunks
Tényleg vicc. Ogbonna így mikor fog játszani? Ha vki hónapokra megsérül és nem sikerül összedrótozni? Meg Conténak is minek ide 5 csatár, ha mindenképpen kettõt erõltet?

Amici di nessuno...

9csöves9
adom. ezért jött Ogbonna és ezért van 5 csatárunk.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Nem örülök Vuci, de fõleg Barza erõltetésének. Szerintem korai így visszadobni õket, sérülés után.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
na Mirkó és Barza is felépült, sanszos, hogy mindketten kezdenek. én azért megnéztem volna ezt a Tevez-Q párost. az ég világon semmi elõérzetem nincs a meccsel kapcsolatban, benne lehet bármi. a jövõre nézve se lehet leszûrni belõle semmit, tavaly amikor kikaptunk azt hittem velük fogunk versenyezni a scudettoért, erre majdnem vertünk rájuk 40 pontot.

Pepe amúgy megint megsérült, belõle már nem lesz semmi sajnos...

9csöves9
na végre lementek a válogatott meccsek, Vucinic és Caceres sérült meg, utóbbi komolyabban, 40 napot kell kihagynia. Vucinic az Inter ellen nem lesz még teljesen egészséges, talán a padon ott lehet. helyére Q-t vizionálják a kezdõbe Tevez mellé. Lichtsteiner duplázott, valamint Asamoah,Vidal, Chiellini és Pogba talált be. Pogbának ez volt az elsõ felnõtt válogatott gólja.

Trunks
Az olaszok nagy nehezen legyûrték otthon Bulgáriát. Az összefoglaló alapján gyakorlatilag csak Buffonon múlt, hogy nem lett sokkal csúnyább a vége. A Lazio elleni bizonytalankodása után azért megnyugtató volt látni, hogy tud még az öreg. 😊

Amici di nessuno...

Breki33
szerintem überbrutál megafrankó, de elhiszem, hogy egy Milánóinak félelmetes :-)
Lacee86
Baromi ronda ez a kép...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

limperatore
de nálunk van jason statham 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jah.Vele ijesztegetik majd Milanóban a gyerekeket 😉
limperatore
mint vmi szörny egy horror filmben

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Isla felõlem nyugodtan mehetett volna. A Lazio ellen bejött csereként és ugyanazt a pocsék teljesítményt nyújtotta, mint tavaly. Messze menõ következtetéseket nem vonnék le egy meccsbõl, de sok jóval nem kecsegtet, az tuti. Q-nak örülök, de egy szélsõ legalább kölcsönbe jó lett volna.

Real közben pedig leigazolta Bale-t. Durva támadószekciójuk lesz ellenünk, az tuti. Azért csak idõbe telik, mire összehangolják az egókat.

Amici di nessuno...

9csöves9
na nem történt végül semmi, nem is bánom annyira. legalábbis ezt a Q-Gilardino "cserét" biztos nem. Q és Isla is távozott volna, de Conte mindkét átigazolást leállította. jó lenne, ha teljesen összhangban dolgoznának Marottáékkal, nem fog ez így sokáig menni.

Breki33
Trunks
Kinek jutott ez eszébe? Amúgy meg ha olyan szerepet szán neki, mint tavaly Bendõnek, akkor majdnem mindegy ki áll be a Verona és a Bologna ellen 3-3, illetve a Köbenhavn ellen 6 percre.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Conte nem lesz ideges ha eladjuk Q-t és hozzuk a helyére a szerencsétlen Gilardinot?

Trunks
Sajnos egyre többet olvasok Nainggolanról is. Állítólag Conténak Marrone távozása után szüksége lenne még egy belsõ kp-ra, hogy tudja pótolni, ha vki kiesik a Marchisio-Vidal-Pirlo-Pogba négyesbõl. Az úgy látszik nem zavarja Contét, hogy a két szél közül egyikre sincs rendes csereemberünk. Ezért hatalmas luxusnak érezném idehozni azt a kopasz köcsögöt. Pláne, hogy Marrone tavaly max. a kupában játszott a középpályán vagy esetleg az utolsó néhány fordulóban, amikor a cserecsapat játszott. De tényleg pótolni kell! <#eljen>

Amici di nessuno...

9csöves9
Ezzel akkor Zaza,Gabbiadini,Berardi és Boakye fele is a miénk,remélem legalább kettõbõl lesz valami. Zaza,Gabi és Boakye egyébként betalált a mostani fordulóban, utóbbi a 94. percben mentett pontot a csapatának.

Trunks
Persze, ráadásul hányadik lenne a sorban? Még Olaszországon belül is tudnék néhány jobb játékost mondani a posztján hasonló árcédulával.

Közben Marrone eladása mellett megszereztük Berardi játékjogának a felét a Sassuolótól. Az egyik legnagyobb olasz tehetségnek tartják, tavaly 11/37-es mutatót produkált a B-ben. Még egy évig marad az újoncnál, jó döntés, nálunk úgyse játszana.

Amici di nessuno...

Lacee86
Ok, köszi.

9csöves9
Nainggolan is minek? õ vérbeli középsõ kp, ott teljesen rendben vagyunk. Preziosival nem fogunk jó üzletet kötni, ráadásul a srác egy igazi köcsög, a sajtóban meg a közösségi portálokon is nem egyszer savazta a Juventust. Ez kell ide...

9csöves9
pontos dátum még nincs, egyelõre az elõrendelés zajlik. szeptember közepe tájékán jön elvileg.

Lacee86
Üdv! Valaki tudja esetleg, h Del Piero könyve mikor jelenik meg itthon pontosan?

Trunks
Inkább egy szélsõt kellene gyorsan leakasztani. Szó volt nemrég Zunigáról, de mostanában róla nem hallani, vmint szóba került Nainggolan neve is, de egyrészt a Cagliari nem akar engedni a 20 millás vételárból, másrészt pedig õ se igazi szélsõ.

Amici di nessuno...

Trunks
Már ott tartok, hogy adjuk is el inkább Quagliarellát. Kapja meg végre valahol a bizalmat és rúgjon 15 gólt egy szezonban! Gilardino szerzõdtetésére 2005-ben nagyban bólogattam volna, 2008-ban azt mondtam volna, hogy kedvezõ feltételekkel jöjjön, most viszont 31 évesen, pláne cserecsatárnak felesleges. Igazából ha ilyen Bendtner/Anelka-szerepre kell vki, arra én is jó lennék. Igaz, nem vagyok annyira magas, de jóval kevesebbért üldögélnék hétrõl hétre a padon vagy a lelátón!

Amici di nessuno...

9csöves9
legújabb forgatókönyv: Q el, és Gilardino!!!! érkezik... ki a faszomnak jut eszébe ilyen most komolyan? õ lesz Llorente cseréje a padon vagy mi? ráhagynám, hogy csak pletyka, de a Bendtner-Anelka sztori után szinte biztos vagyok benne, hogy megcsinálják. miért kell ezt minden évben eljátszani?

Trunks
Az mindenképp jó, hogy vhol állandó játéklehetõséget kaphat, de sokkal jobb lett volna kölcsönbe adni, mint anno Chiellinit Firenzébe vagy Marcit Empoliba.

Amici di nessuno...

9csöves9
Még holnap estig nyitva van a piac, szerintem beesik valaki. Marrone megy, Conte nyilatkozta a meccs után, hogy elbúcsúzott tõle. Hozzátette azt is, hogy fogalma sincs hova megy...
Állítólag Sassuolo lesz a célállomás, és nem kölcsönbe hanem közös tulajdonba kerül, 4 millió körül fizetnek. Játéklehetõség szempontjából jó, bár egy középcsapatban is simán kezdõ lehetne, de tartok tõle, hogy ez megint egy Giovinco féle biznisz lesz. Fizethetünk majd 10 milliót egy saját nevelésért.

Trunks
Igen, én is vhogy így látom. Mintha Llorente nem illene Conte elképzelésébe, pedig nem ártana ha vmi váratlant is tudnánk húzni az õ bevetésével. Láthattuk pl. az elmúlt években, hogy a Barca nem tudott semmit reagálni, ha a szokásos játékukat levették a pályáról. Valamint azt hiszem mindannyiunk emlékezetében élénken él mennyire hatékony volt a DP-Trez csatárpáros. Én vmi hasonlóra számítottam, amikor bejelentették Tévez átigazolását, de úgy tûnik Conte máshogy gondolja.

Most, hogy eladtuk Matrit egész jó áron, reménykedtem egy szélsõ érkezésében, de úgy néz ki csalódnom kell.

Amici di nessuno...

9csöves9
Sajnálnám, ha a padon rohadna szegény.Pláne 4,5 millás fizetéssel.

Kicsit Conte fejével gondolkodva, szerintem ezt a taktikát csak két mozgékony, technikás, visszalépõ csatárral tudja elképzelni, ezért is erõltette tavaly a Vucinic-Giovinco párost, csak hát nullák voltak. Ezért lett volna jó, ha mondjuk Mirko helyett most Jovetics lenne Tevez párja.

Az lassan világos, hogy nem teljesen szólhat bele az igazolásokba, és ez neki egyáltalán nem tetszik. Valószínû, hogy Llorente is Marotta magánakciója volt, "ingyé' jóaz, max majd eladjuk" alapon. Contéból azt mondjuk simán kinézem, hogy aki nem az õ embere, az akármit csinálhat nem fog a kezdõ közelébe kerülni. Ezzel üzen felülre, aztán egyszer majd csak leesik nekik, ha nem játszó játékosokra mennek el a milliók.

Trunks
Tényleg az. Én bízok benne, hogy marad. Ha nem csak a dollárjegyeket látja maga elõtt, akkor hülye lenne eligazolni. Egyetlen reálisan szóba jöhetõ kivétel a Real, ha oda menne, azt megérteném. Ha az arabokhoz megy, azt nem.

Amici di nessuno...

Trunks
Alapból igazat adnék neked, de Conte sajnos nem az a típus, aki szeret változtatni. Tavaly se a forma számított a csatársor összeállításánál.

Amici di nessuno...

9csöves9
Korai ezt 3 meccs után kijelenteni. Megkapja majd a lehetõséget, egy idõ után tavaly is megunta Conte Vucinicet. Q és Seba meg nem lesz elõtte a sorban.

Trunks
Kíváncsi leszek Llorente mikor jön rá, hogy itt se fog több lehetõséget kapni, mint tavaly Bilbaóban. Kb. hasonló szerep várhat rá mint Matrira tavaly, azaz néhány perceket kap majd, néha pedig egy-egy kiscsapat ellen kezdhet.

Amici di nessuno...

9csöves9
Vidalt amúgy nem is lehet már hova fényezni, egészen elképesztõ. Ahhoz képest, hogy pár éve még csak egy vérbeli köcsög verõemberként volt számon tartva... A gólok, gólpasszok mellett a verõember funkció is ugyanúgy megy. Amikor leigazoltuk jól írták az nst-n, õ a "tökélyharcos".

Vennék is egy Vidalos mezt, de el nem tudom képzelni, hogy hosszútávon meg tudjuk tartani.

Trunks
Tévez hatalmas igazolás volt - végre van egy világklasszis csatárunk. Del Piero óta nem volt eddig olyan támadónk, aki megtartja a labdát és a 16-os környékén helyzetet tud kialakítani (és be is lövi).

A mai játékunk nyomokban se emlékeztetett a múlt hetire. Nagyon meggyõzõ volt. Remélem azért Conte elõbb-utóbb rájön, hogy ha már ugyanazt a kezdõt küldi pályára állandóan, akkor legalább cserélhetne a 80. perc elõtt is. Pirlo se fogja ezt így bírni, a szélsõk meg pláne.

Amici di nessuno...

9csöves9
elég ritka amikor nem jogos.ráadásul ilyen baromságokkal állítják ki magukat.

Elég laza sztori volt, Pirlo mehet is nyugdíjba, ha Pogba meg Bonu ilyen gólpasszokat szór😄 Vucinic most is kiakasztó volt, a gólja után lett csak kedve focizni, Tevez viszont egyre jobb, hajt mint az állat. Ha hozzászokik a közeghez akkor nagyot fogtunk vele.

Giginél viszont már nagyon aggasztó, hogy gyakran rossz helyre pattannak tõle a labdák, az utóbbi 1 évben nagyon észrevehetõ, a válogatottnál is.

Ez a mai játék azért már biztatóbb volt 😊 Pogba mekkora király!Tevez eddigi alázata meglep vagy csak kevés meccsét láttam.Tetszik ahogyan visszatámad.Vidal meg 😊
limperatore
juve meccsek azt kell megrakni h lesz piros, mindig bejön

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
következõ meccsre is megvette a jegyet a kezdõbe 😊

Trunks
Igazából Conte érkezése óta az egyik legkönnyebb dolgunk a Lazióval volt. Szinte mindegyik alkalommal le voltak focizva, de vmiért csak az utolsó két alkalommal nyertünk több góllal. Kicsit szomorú, hogy a 4-5. legjobb olasz csapatnak ennyire esélye sincs ellenünk.

Közben 2-0. Megint Vidal lesz a házi gólkirály. 😄

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezeket ma is agyonverjük ha így folytatódik

Trunks
Persze megint kezd Vucsinics. Igazán kiérdemelte!

Amici di nessuno...

Trunks
A sorsolásunk viszont nem rossz. Elsõ kalapból kaphattunk volna gyengébbet is (portugálok, Arsenal), viszont erõsebbet is. A spanyol stílus amúgy is ízlik nekünk. A harmadik kalapból ugyanakkor kedvezõ ellenfelet kaptunk, két vagy esetleg három ennél gyengébb lehetett volna csak, ellenben lehetett volna pár nagyon kellemetlen. Az utolsó kalapból is az egyik leggyengébbet kaptuk, nem hiszem, hogy egymást követõ két évben vesztenénk pontot a dán bajnok ellen. Lehetett volna ennél sokkal rosszabb is. Az elsõ helyet kell megszerezni, mert különben marha nagy lutri a nyolcaddöntõ. Ráadásul a fordulók beosztása is nekünk kedvez: elsõ kettõt behúzzuk, Madridban kell egy x és ha minden jól megy, akkor már tét nélkül fog ellenünk játszani a Galata. Pluszban még a Real rögtön Isztambulban kezd, az is érdekes lesz.

Amici di nessuno...

Trunks
Csak most volt sajnos alkalmam megnézni a Samp elleni meccset. Szomorúan azt kell mondom, hogy tavaly óta semmi se változott. Ugyanaz a szar mezõnyjáték, lebírkózzuk szélre a labdát, általában Lichtsteinerhez, aki leviszi és megpróbálja beadni. Vucsinics még mindig az elsõ számú isten, pedig megint ritka szar volt, mégis mikor cserél Conte? Az utolsó öt percben behozza a két csatárt. Megint sok értelme volt. A gól gyönyörû volt, de ez csakis Vidal és Pogba zsenialitásának köszönhetõ, különben alig-alig volt benne a gól a játékunkban. Senki nem lepõdött volna meg, ha x lesz a vége, vagy akár kikapunk. Tévez viszont bíztatóan kezdett, jó hogy átszakadt a gát rögtön az elején.

Viszont reagálnék erre a "Conténak 5 csatár kell" témára. Nagyon úgy tûnik megint azért kell neki 5 csatár, hogy tudja váltogatni, hogy kit cseréljen be a hosszabbításban. Emlékezhetünk tavaly mennyi lehetõséget kapott az a bizonyos 5. számú csatár (Bendõ, majd Anelka). Matri eladását meg tudom érteni, mezõnyben tényleg kb. használhatatlan, de hatékonyságban ha a Vucsinics-Giovinco-Matri-Q négyest nézzük, akkor Quagliarella, Matri a sorrend; márpedig egy csatárnál azért igen lényeges szempont a góllövés (persze ennek ellenére a játékidõ ezzel fordítottan arányos volt - ilyen is csak nálunk lehet). Ráadásul tavaly kiderült, hogy a Giovinco-Vucsinics csatársor egyenlõ a nullával, míg amikor Quagliarella és Matri volt fenn elöl, szinte mindig vmelyikük gólt lõtt. Az eladása mellett szólt mondjuk, hogy van már egy statikus center a keretben Llorrente személyében. Viszont amennyire bírom Giovincót, annyira csalódás az eddigi szereplése. Inkább õt adtam volna el a vezetõk helyében. Ha viszont Mirko és Seba érinthetetlen, akkor ésszerû döntés volt Matrit eladni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Conte amúgy nagyon nem örül, szerinte csak gazdasági okok miatt távozott Giak és Matri, neki 5 csatár kell, szóval reméli, hogy más nem távozik. remélem Q akkor tényleg elég lehetõséget kap.

<#eljen>
9csöves9
ezzel kb 0-ra lett hozva a mercato, biztos vagyok benne, hogy lesz még érkezõ. pláne ha Q is megy, akkor jön egy szélsõ meg egy fiatalabb csatár. én amúgy az utóbbira megtartottam volna Boakyet, de azért a La Liga-s kölcsönadás sem volt rossz húzás, jó terep neki a fejlõdéshez.

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#rinya><#rinya><#worship><#worship><#worship>