Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Állítólag Conte az edzéseken valami 3 csatáros felállást próbálgat, reméljük lesz is belõle valami. Egy ilyen felállást talán tetszene is most hétvégére : Gigi-Ogbonna-Bonucci-Barzagli-Asamoah,Vidal,Pogba,Lichtsteiner-Giovinco, Llorente, Tevez
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
GRANDE ALEX!!! 😊
Hajrá Magyarország!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Q kapu elõtti játéka nagyon tetszett. Több játéklehetõséget érdemelne, helyzetkihasználásban sokkal jobb Vucsinicsnál vagy Giovincónál.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Barzagli szerepe a csapatban. Sorrendben meccsek száma, vereségek száma, átlagosan kapott gólok, átlagosan szerzett pontok. Mondjuk kicsit torzít, mert benne vannak a tét nélküli kupa- és bajnoki meccsek, amikor a cserecsapat játszott, de azok nélkül is nagyon durva a különbség. Fele annyi gólt kapunk, ha játszik Barzagli!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#38842: nem tudok addig várni. nekem most kell 😊
bõ egy óra múlva megkezdjük az idei BL menetelést. tv nem adja a meccset. a mindig megbízható Banok streamek
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
csak mondom, hogy lehet, hogy õ elfelejtette beírni a kódot
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2300 + a kiszállítás amennyiben szükséges. én a postát választottam, az kicsit drágább, de nem mindig vagyok itthon így a futár néha problémás, a helyi postás viszont megoldja hogy megkapjan
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"