Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Nyilván nem fogy majd annyi. Büdös nagy parasztsággal többet lehet eladni. De egyébként itt is szeretnél pontokat gyûjteni? 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
figyelj, abban az országban ahol az a csúcstartó könyv, hogy egy úszónõt mindenki megbasz, nem is akarom hogy sikeres legyen. ha én lennék az egyedüli aki elolvassa az sem érdekelne. szerencsére nincs így, másnak is jelent valamit, ha valaki egy 20 éves pályafutás alatt annyit ad az embereknek mint Õ. te meg csak ujjjazd meg magad a butatellire meg a zingarora.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Nem az a klasszikus értelemben vett életrajzi könyv, nem olyan mint az Ibráé (bár az sem rossz), itt a foci csak másodlagos, inkább az embert mutatja be.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Ibra, pfff...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Nagyon meglepõdnék, ha Llorente kezdõként kapna lehetõséget. Vucsinics úgyis definíció szerint kezdõ, ha nincs a halálán. Az mondjuk papírforma, hogy Quagliarella nem fog kezdeni, végülis az egyik legjobb volt kedden. Szerintem Chiellini is játszani fog, mert már hetek óta formán kívül van. A Gazzetta a szokásos 3-5-2-t vízionálja, a megszokott kezdõvel. Conte "váratlan" húzásait ismerve reálisabban hangzik.

Amici di nessuno...

Te tök... <#wave>
<#eljen>
szucsy89
Ez életrajzi könyv? Akkora sikere biztos nem lesz mo-n mint Ibra könyvének. 😛
9csöves9
Marchisio a Hellas ellen már a padon lesz, remélem nem sietik el a dolgot.

Állítólag Conte az edzéseken valami 3 csatáros felállást próbálgat, reméljük lesz is belõle valami. Egy ilyen felállást talán tetszene is most hétvégére : Gigi-Ogbonna-Bonucci-Barzagli-Asamoah,Vidal,Pogba,Lichtsteiner-Giovinco, Llorente, Tevez

Zsolti9014
Igen, tegnap este kaptam kézhez én is! 😊

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Nekem pedig épp ma jött meg a Del Pierós könyvem. Kis idõzítés... 😊)) GRANDE CAPITANO!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zsolti9014
Ma 20 éve, hogy Alex elõször betalált a Juventus színeiben. A Reggina elleni, hazai pályán 4-0-ra megnyert meccsen a 80. percben, Ravanelli helyére cserélte be õt Trapattoni, Del Piero pedig másodpercekkel késõbb gólt is lõtt!

GRANDE ALEX!!! 😊

Hajrá Magyarország!

Lacee86
1-2 elment Tippmixen kívül nincs itt más komolyabb probléma. Benne van ez a fociban. Elsõ meccsen X, na és? A játék képe alapján jó a csapat, és kész. Van keresnivalója a Juvénak az európai elitben, az a lényeg. 😊

9csöves9
na hát errõl beszéltem a sorsolásnál. mi megszenvedünk még a dánoknál is, a Real meg kipicsázza mind a kettõt. teljesen tipikus meccs volt, törvényszerû volt, hogy nem nyerjük ezt már meg, ugyanaz mint tavaly. reméljük a vége is ugyanaz lesz a csoportkörnek...

Trunks
Agyon voltak verve a második félidõben. Még azt se mondhatom, hogy nem játszottunk jól. A helyzetek megvoltak, hármat könnyedén lõhettünk volna. Innen szar helyzetben vagyunk, de azért a második helyet nem féltem.

Q kapu elõtti játéka nagyon tetszett. Több játéklehetõséget érdemelne, helyzetkihasználásban sokkal jobb Vucsinicsnál vagy Giovincónál.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem értem Contét. Ha egy csatár egész meccsen szar, akkor nem bír cserélni. Quagliarella lõtt egy gólt és egy kapufát, rohadt veszélyesen játszik, erre lehozza. Próbálok logikát keresni ebben.

Amici di nessuno...

Trunks

Amici di nessuno...

Trunks
Kis érdekesség:

Barzagli szerepe a csapatban. Sorrendben meccsek száma, vereségek száma, átlagosan kapott gólok, átlagosan szerzett pontok. Mondjuk kicsit torzít, mert benne vannak a tét nélküli kupa- és bajnoki meccsek, amikor a cserecsapat játszott, de azok nélkül is nagyon durva a különbség. Fele annyi gólt kapunk, ha játszik Barzagli!

Amici di nessuno...

Trunks
A tavalyi dániai meccset nem láttam, úgyhogy összehasonlítási alapon nincs, de a játék képe alapján a reális a 2-0 lenne ide. Nem nagyon volt benne eddig a dán vezetés.

Amici di nessuno...

Trunks
Ja ami még látszik most (is), hogy mekkora hiba volt nem venni szélsõt. Peluso súlytalan, ráadásul nem is a posztján játszik ugyebár.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem sokat láttam eddig belõle, de ez ugyanaz mint tavaly. hogy nem tudtam még ebbõl meggazdagodni, amióta az eszemet tudom, Európában az ilyen kötelezõ meccseket a legritkább esetben tudjuk lehozni simán. talán egy 1-2 összejön.

Trunks
Vicc bazzeg. Meglepõen jók a dánok, életük meccsét játsszák és nem is ügyetlenek. Ettõl függetlenül megunknak tettük nehézzé a meccset azzal, hogy az elején egy ilyen buta gólt kaptunk és utána sorra hagytuk ki a hatalmas helyzeteket. Ha itt nem hozzuk a 3 pontot, akkor búcsút is inthetünk az elsõ helynek, hacsak nem hozunk 4 pontot a Real ellen.

Amici di nessuno...

forzajuve5
egyetlen reményem, hogy a második félidõben jobban bírjuk erõvel és lenyomjuk õket. ezzel a szerencsétlenkedéssel amit lemûveltünk eddig azzal nem fogunk semmire jutni

Trunks
Azért ebbe a Pogba gyerekbe is kellene egy kis észt verni. Teljesen ártalmatlan helyzetben (a dán háttal a kapunak 40 méterre) összehoz egy felesleges szabadot, amikor lehet tudni, hogy a legnagyobb erõsségük a pontrúgások. Persze be is szoptuk rögtön.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Peluso on , Asamoah off ezaz official

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Buffon - Ogbonna, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Quagliarella.

Én kifizettem online átutalással, kóddal együtt volt 2100 forint (kb), s a szállításért nem kell fizetni, azt írták.
forzajuve5
én nem is figyeltem, hogy van ilyen kód 😊.

#38842: nem tudok addig várni. nekem most kell 😊

bõ egy óra múlva megkezdjük az idei BL menetelést. tv nem adja a meccset. a mindig megbízható Banok streamek

Trunks
Miért, mennyit vársz? Engedjenek 40%-ot a kuponnal?

Amici di nessuno...

Lacee86
Nem lehet, h könyvesboltban majd olcsóbb lesz, mint rendelni és 1000 Ft-ot szállításra fizetni? 😄

Grove4
😄DDD

csak mondom, hogy lehet, hogy õ elfelejtette beírni a kódot

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
aztakurva mekkora kedvezmény 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Van kupon az elõrendelõknek, amivel 2100 ft-ra le lehet csökkenteni az árat.

forzajuve5
http://akkrt.hu/1538/tudomany/muvelodestortenet/jatsszunk_meg

2300 + a kiszállítás amennyiben szükséges. én a postát választottam, az kicsit drágább, de nem mindig vagyok itthon így a futár néha problémás, a helyi postás viszont megoldja hogy megkapjan

Rockynhooo
Ott lesz a polcon az biztos, de nem Zlatan mellé rakom 😄 mennyi magyar forintba fáj?

forzajuve5
Akadémia kiadónál meg tudtam rendelni Del Piero könyvet ma 😊 Ti se habozzatok 😊

Van abban valami amit írtok.De én azt láttam hogy:az inter megy elõre amennyire hagyjuk õket,mi meg szépen várunk,a lényeg hogy hiba ne legyen(gólt ne kapjunk)aztán majd lesz valahogy.Ez valakinek vagy tetszik vagy nem,és a harmadik(én)aki leszarja ha a végén mi nyerünk.Persze hogy jobb lenne 2-3 gólnak örülni amikor megvan a lehetõség,de hosszú az idény,2-3 naponta meccsek,igenis számít az a 10-20 perc amit intenzíven kell megnyomni 1 meccs végén.A rotáció meg mint olyan nincs Conte-nál és egyenlõre õt igazolják az eredmények.Majd év végén meglátjuk kell e ebben fejlõdnie,vagy sem.Gyanítom kell,de csak akkor lehet számon kérni rajta,ha a kispadon olyan kvalitású emberek ücsörögnek....Amíg eredménykényszer van rajta addig ez lesz.
Trunks
Ezt elég nevetséges indoknak érzem. Ha egy ilyen rangadó elõtt a tartalékolás lebegne a szemek elõtt, akkor talán nem kellene minden egyes fordulóban ugyanazt a kezdõ tizenegyet pályára küldeni.

Amici di nessuno...

9csöves9
ez oké, de tisztán látszott, hogy ha egy kicsit megrázzák magukat meg lehetett volna nyerni a meccset. érdekes módon a kapott gól után egybõl lettek veszélyes akciók. 15 perc hajtás a végén tényleg ennyire megterhelõ lett volna a szezon elején? 90. perc, üres az egész középpálya mindenki behátrál, Bonuék hozzák fel a labdát, erre inkább visszafordulnak és passzolgatnak meg hazaadják a labdát. mi a faszért nem lehetett egy utolsó rohamot indítani? a labdát így is sikerült elveszteni aztán mehetett a rohanás, hogy ne kapjunk gólt. nem értem az ilyet, Contéból tényleg egy Capello lett.

Mivel erõbõl a 3 frontot nem tudjuk végigvinni,ezért kellenek ezek a tartalékolós meccsek.Ha nem lesz kiugró ellenfél a bajnokságban(napoli)akkor elég lesz ez a teljesítmény.Vagy feláldozzák a bl oltárán,amit viszont kötve hiszek.Én nem tartom tragédiának a látottakat,és ez az inter sem volt gyenge.A gól után egybõl felpörögtek,utána már nem volt kérdés az eredmény.Nem lesz ez rossz,bár a szélsõ játék nagyon gyengus.Llorrente meg igazán kaphatna lehetõséget,mert Vucinic katasztrófa.Gio-val csomagban adnám el télen....
9csöves9
a döntetlennel nincs semmi baj, de hogy kizárólag ezért jöttünk az szerintem gáz. nagyon gyengék voltunk, kb Tevez és Vidal akit ki lehet emelni, Arturo nélkül sehol nem lennénk. Chiellini meg hiába top védõ, hihetetlen hogy mennyire suta, a legjobb az lenne, ha mindig odamenne valaki a labdáért, hogy elvegye tõle, ne kelljen neki passzolni.simán padra raknám. Vucinic megint kiakasztott, tényleg sok értelme volt játszatni. nagy csalódás volt ez a meccs, megérdemeltük volna, hogy kiszopjunk.

Grove4
Igen, jó ez az Inter, összeszedte õket Mazzarri!

Kövezzetek meg,de ez nem egy leköpni való inter volt.Igazságos x még ha sokat bent is hagytunk a meccsben.Válogatott meccsek után amúgy is szarok szoktunk lenni tradicionálisan.Vidal-ra meg nincsenek szavak <#worship>
Trunks
Mondtam, hogy Vidal lesz a gólkirály. 😊 Jó ez az x egy ilyen szar meccsen. Isla megint remek csere volt, kihagyta a meccslabdánkat. Vagy csak azért jött be, hogy megmutathassa magát Morattiéknak?

Amici di nessuno...

Count Adyn
Mondja ezt valaki "Balotelli for prez!" aláírással, fotel fail! 😄ASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jajjj <#taps>
Grove4
nyugi nem tör a címedre!

szucsy89
Ez a Pogba úgy néz ki mint valami udvari bolond. 😛

Persze,a milan a sikeresebb klub.De én úgy érzem hogy egy mai milan elleni meccs könnyebb lenne.Az internek ez a MECCS az idényben <#vigyor>
Trunks
Az igazi derbi a Milan elleni, ha a fontosságot és a csapatok mindenkori erõsségét nézzük. Indulatok tekintetében viszont tényleg ez a durvább, fõleg a calciopoli miatt.

Amici di nessuno...