44078
-
#39913 Isla meglepően jó volt - legalábbis ahhoz, amit tőle mostanában megszoktam. Vidal nagyon hajtott, de látszott rajta, hogy közel se 100%-os. Szerintem ha egészséges lett volna és formában van, akkor kicsapják a lagymatag brazilokat. Meg mondjuk ő tudott volna 11-est lőni, nem úgy mint a többiek. Legalább remélem Arturóért nem nőtt a kereslet.
Franciáknak drukkolok én is Pogba miatt (ő az utolsó juvés, aki még nem esett ki), de szegények elég jól beszopták a sorsolást. Pogbának volt már pár szép megmozdulása, remélem lő még pár szép gólt, aztán kicsenget érte valaki 60 milliót.
A mercato meg kiváncsian várom mit fog hozni. Gondolom távozik Vucsinics (végre) és Quagliarella (őt sajnálom, de megváltás lesz neki), Giovinco is mehetne, de azért megtartjuk időhúzó-, meg kupacserének. Tehát Contét ismerve jöhet 2-3 új csatár. Islától is meg kéne szabadulni és végre igazolni 2-3 rendes szélsőt, akik mondjuk legalább a jobb napjaikon tudnak beadni vagy 1 az 1-ben megverni valakit. Védelem rendben, ha Storari marad, akkor kapus se kell. Esetleg ha Pogba vagy ne adj' isten Vidal távozna, akkor középre is kellene valaki. Úgyhogy lesz itt dolgunk rendesen. Normális sorsolással azért a negyeddöntőt illene elérni a BL-ben. -
#39912 Én őt is szívesen látom :)
Marrone hosszabbított 2019-ig, ez azért csak jelent valamit, nagyon örülnék ha lenne jövője nálunk. -
wright #39911 Vagy Muriel-t írják még.Udinese,nincs is több kérdés :D -
#39910 szerintem egyikük sem volt a toppon. Isla jobb volt mint nálunk, de az nem nagyon volt szint. Vidalon meg nagyon meglátszott a sérülés meg a műtét. Nagyon akart, de nagyon kellett volna nekik egy egészséges Arturo.
Pogba viszont tegnap nagyon jó volt, alapvetően utálom a franciákat, de miatta szurkolok nekik, hogy messzebb jussanak. Remélem ma Forresték is kicsapják Argentínát.
Megvan az első hivatalos igazolásunk, Sturarot vettük a Genoából, de marad 1 évet náluk kölcsönben. Sokat nem tudok róla, 21 éves középpályás. Sosem baj, ha fiatal olaszokat veszünk.
Vucinic úgy néz ki tényleg lelép, az Al-Jazeera lehet a célállomás. 6 millió eurót fizetnének érte. Tökéletes választás lenne neki, 0 meló nélkül nagy lóvé teljesítmény kényszer nélkül.
Moggi papa meg elhintette, hogy egy kolumbiai válogatottat már leigazoltunk. A firkászok Balantára tippelnek, tehetséges hátvéd, az efemezők ismerhetik. -
IXEMGabeo #39909 Isla és Vidal jól teljesítettek a vb-n
mondjuk előbbi kihagyta a maga büntetőjét:( -
#39908 Hát nem 1-2 nap lesz, mire erről döntés születik, plusz lehet fellebbezni is nyilván. -
#39907 ??? Mi az, hogy nem fog vonatkozni a VB-re? Ha eltiltják, de játszhat, akkor mitől tiltják el? Hogy ne játszhasson Venezuela ellen a selejtezőkön? -
#39906 Suarezt el fogják tiltani, ebben biztos vagyok. Nem teheti meg a FIFA, h ne tiltsa el, mert óriási botrány lenne belőle. Viszont valószínűnek tartom, h az eltiltás a vb-re nem fog vonatkozni. -
#39905 Mert a VB "mindenkié", ezért hoznak bírókat a világ minden pontjáról, akik még csak a TV-ben láttak (európai) focit. Kíváncsi vagyok Suárezt eltiltják-e. -
#39904 Sajnos az egész vb-n olyan a játékvezetés, h még egy NB II-ben is sok lenne... -
#39903 Innentől nem is tud kb. érdekelni az egész. Argentína ágán Hollandián kívül egy normális csapat sincs. Vicc az egész. Ugyanott tartunk mint 10 éve: mindenki lát mindent, mert 27429199 kamera veszi a játékteret, csak a bírók nem látnak semmit. Szánalom, hogy Pirlónak egy ilyen meccsel van vége a válogatottkarrierjének. Persze, elbaszták az olaszok is Costa Rica ellen, de se a körülmények nem voltak a téthez valóak, se a bírók. -
#39902 az..., mi volt azon a piros..., egyértelmű, hogy nem direkt a lábát rúgta...
rájöttem miért szar a vb sokszor, mert olyan bírók is fújhatnak, akiknek közük nincs hozzá...
-
#39901 Kibaszott undorító. Mintha gólt se akart volna rúgni Uruguay, csak várt volna a bíró segítségére. A harapós kismókus meg örülhet. -
#39900 Tévez kimaradását még meg tudom érteni. Higuainnal körülbelül egy szinten van, Lavezzinél valószínüleg jobb, a többiek viszont jobbak nála. Játszani úgyse nagyon játszana, Carlitos meg nem az a fajta játékos, akit szívesen ültet folyamatosan a padra az ember. Csak a képességek alapján lett volna helye a keretben, a nevetséges inkább az volt, hogy a bő keretbe inkább berakta a totál ismeretlen, nem is túl nagy gólvágónak kinéző werderes gyereket.
Llorente kimaradása ellentétben egy nagy vicc. Nemcsak azért, mert gyakorlatilag az összes csatárnál indokoltabb lett volna a beválogatása (Torres...), hanem azért is, mert megint ugyanabba a hibába estek a tiki-takások: ha nem megy a játék, nem tudnak taktikát váltani. Behoznak ugyanarra a posztra 1-2 másik embert és nézik tétlenül, hogy kikapnak. Llorentével legalább valami mást meg lehetett volna próbálni.
Costa Rica ellen pedig nagyon érződött Verratti hiánya, illetve nagyon gáz, hogy először a dzsungelben kellett 27°-ban és 90%-os páratartalomban, majd 29°-ban 13 órakor játszani. Balotellinek meg sajnos a játékhoz sincs esze. Helyette kellett volna már sokkal hamarabb beküldeni Immobilét, a többi csere rendben volt. Az uruk ellen azért egy ikszet hozni kell, ha ez nem megy, akkor megérdemelten mehetnek haza. Nem egy nagy cucc azért az uruguayi csapat, Suarezt meg kell fogni nagyjából, Cavani nincs formában, a védelem meg folyamatosan elég tragikusan muzsikál. Utána jöhetne Kolumbia, a fele csapat Serie A-s, jól ismerik őket. A stílusuk meg szerintem eléggé fekszik az olaszoknak, ők se a védekezésükről híresek.
Hogy a PSG-nek meg minek kellene Candreva, azt nem látom. Cabaye, Verratti, Pastore, Lucas Moura, Matuidi, Thiago Motta. De ők tudják. -
#39899 Patot akarjátok. -
#39898 Úgy néz ki kötöttünk egy újabb Pogba féle bizniszt, leigazoltuk Kingsley Coman-t ingyen a PSG-től. 1 hete töltötte be a 18-at, de már 2 éve bemutatkozott a francia első osztályban. Támadó szélső, gyors, jól cselez, technikás szóval elfér. Azt rebesgetik, hogy marad az első csapatnál és megkapja a lehetőséget, emiatt választotta a Juventust az Arsenal, MU, Chelsea hármas helyett. -
#39897 Na igen, benne volt a pakliban, mondjuk azért számítottam egy talált olasz gólra. Jól megszopatták magukat, egy kurva nehéz meccs Uruguay ellen, aztán ha megvan legalább az X, akkor meg Kolumbia. Két "hazai" csapat, fasza. Úgy mozogtak mintha 5-0 lenne, óriási a kontraszt az első meccshez képest.
Candreva szerintem is elférne, de a nem túl drága kitétel nem fog összejönni, Lotito őrült összegeket kér érte, állítólag 30 millió euro alatt nem adja el. Azt pletykálják a PSG ki is fizetné... -
#39896 Úgy tűnik, hogy joggal tartottál a mai meccstől.
Egyébként Candrevát én el tudnám képzelni megint nálunk, ha nem túl drágán meg lehetne szerezni. A hozzáállásával nem volt gond akkor sem, amikor kölcsönben volt itt, a játéka sem volt rossz, és azóta fejlődött is. Egyébként még a vébé előtt olvastam, hogy szóba is hozták velünk. 27 éves, egy olyan 3 jó év még lehet benne. -
#39895 Simán befért volna, ahogy Tevez is az argentínokhoz. Llorrentének Costán kivűl mindegyik spanyol csatárnál jobb statisztikái voltak idén.
Eddig tetszik a vb, Vidaléknak nagyon örülök, bár rajta nagyon látszik, hogy nem egészséges, remélem nem megy tönkre teljesen őszre. Ennek ellenére felszántja a pályát. Isla is vállalható, nem lenne rossz ha valakinek megtetszene.
Az olaszok is jó meccset nyomtak, nem is tudom mikor várta ilyen kedvező helyzetben a továbbjutást a csapat. Pirlora a zseni jelző már nem elég, Hartot megint megszívatta, igazán bemehetett volna az a szabadrúgás. Nem is értem miért Balotelli lett a meccs embere.(Mondjuk most rá sem lehetett panasz.) Marchisio is végre villantott abból amit elvárok tőle, és emellett kurva sokat dolgozott. Marchisio mezben nézem a meccseket, szóval tegye is oda magát :D
Verratti, De Rossi, Darmian, Candreva is nagyot játszott.
A mai meccstől kicsit tartok, nem lenne túl olaszos két meccs után 6 ponttal állni. Remélem Prandelli kicsit keveri a kártyákat, Pallettát ki kell tenni a francba, helyére meg Bonu, hazabeszélés nélkül.
Kis mercato sem árt:
-Immobiléért 8 milliót kaptunk végül. A Toro korábban még fizetett érte nekünk 4 milliót, szóval elfogadható a végösszeg.
-Úgy néz ki Berardi lesz akit visszahozunk, ő benne lenne, már csak a Sassuoloval kell leboltolni a felét. Zaza mehet érte egészben meg némi pénz. Gabbiadini marad még 1 évet a Doriában, utána döntenek róla.
-Sanchezért küldjük az ajánlatokat, persze elég karcsú összegeket. Nem látok rá sok esélyt, pláne, hogy jó VB-t fut eddig valamelyik pénzes csapat elviszi előlünk, ahogy mostanában megszoktuk.
-Vidalt állandóan a jövőjéről faggatják, diplomatikusan mindig csak annyit mondd, hogy kizárólag a válogatottra koncentrál jelenleg. Kicsit tartok tőle, hogy ő lesz a vezéráldozat.
-Mivel Darmiannak volt egy jó meccse, rögtön szóbahozták velünk, bár a Torosok nem nagyon akarnak hallani a bizniszről. Volt is egy kis odamondogatás a sajtón keresztül, Chiellini megjegyezte, hogy nagyobb csapatban kéne játszania, erre Cairo pedig azt válaszolta, hogy Chiellini a bizonyíték rá, hogy a diploma nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki okos is.
-
#39894 Miért estek ki a Spanyolok?
Mert otthon hagytak egy Juve játékost, miközben a Chileiek kivittek kettőt is :P
-
#39893 -
#39892 Pirlo megint zseniális volt. 35 évesen jobban bírta fizikailag a nagy meleget és páratartalmat mint néhány fiatal angol. Még egy évig szerintem minimum világklasszis szintet képes hozni, max. kicsit több pihenőt kell neki adni a kevésbé fontos meccseken. Illetve az is látszott, hogy mivel Verrattinál is nyugodtan lehetett a labda (vagy akár De Rossinál), ő is tudott irányítani, így nem volt elég Pirlót lefogni. Nálunk is ez lehet a követendő példa. Ezt a Verratti gyereket meg szívesen látnám nálunk. A gond az, hogy a PSG-ből tuti nem lehet két fillérért elhozni. -
#39891 -
#39890 -
#39889 -
#39888 -
#39887 Csak egy kis morzsa:
Pietro Vierchowod lett a Kispest edzője. -
#39886 -
#39885 Akkor az egeszet inkabb:) -
#39884 jaj:D
-
#39883 Jó, de azért az igényesebb kivételezésű, még akkor is, ha nincsenek benne színes fotók, mint ebben. -
#39882 Nekem a Del Piero-könyv is csalódás volt méretét tekintve. Vagy 150 oldal az egész. De legalább érzetre rendben van a könyv (keményfedeles). -
#39881 Pirlo signs on at Juventus for two more years
-
#39880 Tecsóban láttam tegnap a Pirlo könyvet. Elég WC papír feeling, de legalább vannak benne színes fotók. Amúgy ez a normál könyv lehet, vagy vmi Tesco Edition? :D -
#39879 Elég kis pöcsként viselkedett, amikor gólt lőtt nekünk, emiatt nem bánom, ha soha nem húzza magára a Juve mezét. Másrészről tényleg furcsa, hogy Osvaldót vesszük fél évre kölcsönbe, közben meg a góllövőlista elejének kis túlzással a fele mi birtokunkban van valamilyen módon. Sánchezt meg majd Vidal megdumálja a VB alatt.
Mellesleg Osvaldo szóba se került a VB-keret hirdetésénél. Mondtam még a télen, amikor érkezett, hogy furcsa egy húzás ez így, mert a kispadról nemigen vezet út a VB-re. Így is lett. -
#39878 Immobile menni akart, a vezetőség meg inkább úgy volt, hogy kapjunk mi 10 milliót, mint hogy a Toronak kifizessünk ennyit a másik feléért (sőt még többet kellett volna). Én nem sajnálom annyira, persze jó lenne ha végre már valamelyik saját nevelésünk villantana már valami extrát nálunk. -
#39877 elég érdekes és idegesítő húzásnak tartom elpasszolni az olasz gólkirályt, pláne így hogy csak a fele a mienk. gondolom ezután már komolyabb ajánlattal kopogtatunk Sanchezért Barcelonában -
#39876 kb. 9-10 milliót látunk mi a bizniszből
-
#39875 Persze, mert Conténak megint kell a 6 csatár majd, hogy tudják melegíteni a padot. Visszanézve tényleg nevetséges Del Piero elküldése. Konkrétan a két legtöbbet játszó csatár után a többiek percmennyiségét ő is vígan elbírta volna, a színvonal pedig biztosan nem lett volna rosszabb. Szégyen, hogy az ő helyére ilyen Bendtner-féle nyomorékok és kiöregedett ex-sztárok jönnek. Drogba ráadásul még olcsó se lehet. Mennyit kér, 3 milliónál kevesebbet tuti nem.
Vidal távozása meglepne. Az utolsó pár hónapban nem hozta a korábbi színvonalat, aztán meg is sérült, így nem hiszem, hogy annyira célkeresztben lenne. Viszont Pogbánál sokkal hasznosabb, inkább őt adjuk el.
Sanchez nagyon illene a keretbe. Egy jó cikk a következő szezonunkról: http://bleacherreport.com/articles/2072691-juventus-projecting-a-potential-depth-chart-for-a-4-3-3-in-2014-15 -
#39874 Nyáron a csatáraink nagy része távozik, mindenképp megpróbálnak egyet ingyen szerezni, hogy meglegyen a keret. Ez valamennyire védhető. Ami viszont egyáltalán nem lenne az, ha Vidalt elengednénk. Egyre több hír jön róla, hogy ő lenne a vezéráldozat, hatalmas hiba lenne.
Sanchez mellett az Udinese-s Pereyra áll közel a leigazoláshoz. Ügyes fiatal középpályás, jól járnánk vele és ismerve Marottát nem lesz gond az Udinesevel való megegyezéssel. Attól azért tartok, nehogy lehúzzanak minket, jó lenne valahogy Isla 50%-ával leboltolni az üzletet.