Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Én pozitívumként mindössze annyit tudok felhozni, hogy kivételesen esélyünk se volt gólt kapni. Ellenben az elsõ félidõt lehoztuk helyzet (!!!) nélkül. Persze Conte ennek ellenére sem cserélt a szünetben. A második egy fokkal jobb volt, ott volt pár helyzetünk, de azért távol van ez a meggyõzõtõl. Ráadásul nem kell ezt a tartalékolásra fogni, mert akkor hajtsunk legalább az elsõ gólig, utána pedig vissza lehet állni. De ez a lagymatag játék végig elég kiábrándító. Persze amíg hozzuk a meccseket, addig ok, de igazából az elmúlt két fordulóban ordas nagy mákunk volt (bírók khmm).

Amici di nessuno...

Azért annyira nem volt ez tragikus.Érezni lehetett hogy tartalékon megy a csapat.Lesgól nélkül is meglett volna.Régen írtam jót Gio-ról de azért ma valami életjelet mutatott.
<#vigyor>
szucsy89
gratulálok ismét az elcsalt kamu lesgólos gyõzelemhez

nem is értem miért játsszák le a serie a-t adjuk oda a bajnoki címet és lehet koncentrálni a bl-re
Lacee86
Sajnos ez támadófelület arra, h persze, csak bundával tud nyerni a Juve. :/ Az igazi, jó folytatáshoz több kell, mind a bajnokságban, mind a BL-ben.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Ekkora egy szar meccset, ekkora egy szar teljesítményt. De legalább 3 pont jár érte. Mondjuk simán les volt ez is.

Elég aggasztó, hogy eddig a szezonban játszottunk nyolc meccset, ezek közül egyedül a két Lazio elleni mérkõzésen játszottunk jól, ennek ellenére mondjuk hatot megnyertünk, úgyhogy elég vegyesek az érzéseim eddig ezzel a szezonnal kapcsolatban.

Amici di nessuno...

Trunks
Conte csodacseréje: Padoin.

Amici di nessuno...

Trunks
Hogy lehet egy ilyen derbit ebédidõben rendezni? Elég vicc amúgy, hogy Quagliarella megint nem tud két egymás utáni meccsen kezdeni, pedig mindkétszer fontos gólt szerzett.

Amici di nessuno...

Breki33
Köszönöm,bár lekéstem az ismétlés elsõ felét,de akkor kihagyom a maradékot is 😄
Trunks
Inkább ne. Még a gólok se voltak szépek, kivéve a Chievóét persze. 😊 1-1-nél Buffon elképesztõ bénázása után lõttek egy teljesen érvényes gólt, amit nem adott meg a bíró. A második gólunk pedig öngól volt. Ja, a vezetõ gól elõtt pedig borzasztóan találta el Gigi a labdát, így került hozzájuk a labda. Szóval jobb, ha nem nézed meg 😄

Amici di nessuno...

Neki merjek állni az ismétlésnek?Vagy tényleg olyan botrányos volt?
Trunks
Nem érdemeltük meg, de valahogy behúztuk. Vicces, hogy végül is a mi fordulónk lehet ez, a Milan és a Napoli pontokat vesztett, a Fiorentina meg az Inter pedig egymással játszik holnap.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem mintha lenne jobb alternatíva, de ilyen eredmények után mondjuk megértem. Bár azért marha nagy pechjük van a sérültekkel.

Amici di nessuno...

Kaplan
Szerintem Allegri megy a mai este után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Isla annyira tragikus volt megint, hogy még Conte is lecserélte! Azért ez sokat elmond.

Amici di nessuno...

Trunks
Mekkora kurva nagy vicc. Méterekkel a védõ mögül indult a csatár, mégis behúzzák lesnek. Ilyenkor látszik, hogy teljesen esélytelen, hogy jó hatásfokkal ítéljék meg ezeket a szituációkat.

Amici di nessuno...

Trunks
Komolyan sajnálom a csatárainkat, fõleg Llorentét. Szerintem ennél Bilbaóban is jobb kiszolgálást kapott. Ilyenkor látszik, hogy nem csak a csatárainkban van a hiba, hanem mondjuk részben mert 0 segítséget kapnak a szélekrõl. Középrõl meg nehéz kiszolgálni, amikor 8 ember áll a középpályás és a csatárok között.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen bazzeg, hogy gyakorlatilag minden meccsünkön egy gólos hátrányból játszhatunk egy 60-75 perces mérkõzést. Ráadásul ez a Peluso-Isla szélsõpáros valami tragédia egyszerûen. Ha így folytatódik, akkor Tévez és Vidal se pihenhet.

Amici di nessuno...

Lacee86
Te mirõl beszélsz ember? Magát szopatná a Milan azzal, h egy kulcsemberét kilöki, pont egy hét közbeni bajnoki elõtt? Balotelli ilyen: 2 bites agyú, de erõs, ügyes, az kétségtelen. Csak intelligenciája kb. vmi elõemberével vetekszik...

9csöves9
Én támogatom!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Én két napig nem tudtam aludni, hátha fellebbeznek a Milannál, de hálisten Moggi keze még a vezetõségükhöz is elér. Más különben miért nem próbálták meg? Jah, talán õk tudták milyen verset szavalt okoska a sporinak.

Ezzel megúszunk egy zárt kanyart pedig kíváncsi lennék, hogy szólna a nótája az új stadioban 😊

Trunks
Nem tudom mit vagyok meglepve. Igaza van a srácnak: ez egy kurva nagy összeesküvés, a háttérbõl Moggi (!) mozgatja a szálakat. Két szezonnal ezelõtt az általunk mélységesen tisztelt Ibrahimovicsot is sikerült eltilttatni, mert az egész vezetõség összeszarta magát Zlatan tizenakárhány Juve elleni meccsen szerzett kemény egy góljától. És akkor még nektek áll feljebb!

Amici di nessuno...

Breki33
Holnap este Tevez lehet pihen a csatár pár lesz Quagliarella-Llorente!
Breki33
9csöves9
Nincsenek már szavak erre a gyerekre😄

forzajuve5
kurvára félünk tõle 😊

Neeee 😄
Zsolti9014
+15 tökorrú pont. Ülj le fiam, egyes!

#38892: az a durva, hogy szerintem is ez lehet a nyitja, élvezi a perverz bolondja 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
Kész ez az inas, szerintem élvezi, ha osztják! 😄DD

Itt is be kellene vezetni a pontozást. Következõ szücsyzmusért jár a pont! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Pont ott voltam, mikor Agnelli hívta Balót, hogy ugasson már a bírónak meccs után, hogy tiltsák el.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
teljesen véletlen, hogy PONT ellenetek nem játszhat 😊)

nagyon félhetnek ott Torinoban Mariotól 😉

bár már tavaly elõtt is eljátszottátok ezt Ibrával, na nem baj legalább már jó elõre kiderült számomra hogy ez az év is le van zsírozva nektek, grat a bajnoki címhez
9csöves9
Balógyuri megint elintézte, hogy ne kelljen Torinóban pályára lépnie 😞

forzajuve5
sikerült fordítva feltartani a JCH zászlót 😊

Breki33

Breki33

Sokat nem vesztettél....
A napoli az nagyon rendben van.Az inter amíg lelkesedés van addig tartják majd magukat,viszont nálam a roma és a fio nem esélyes.A milan ha egyszer felépül mindenki,akkor ott lehet a végén 3-4. helyen.
A baj az hogy úgy néz ki,megkaptuk a 20 gólos csatárt,de még inkább döcög a támadás mint az elmúlt 2 szezonban.Pirlo nálam kérdõjel,lehet pár hét pad egy kicsit összeszedné.Vagy bekövetkezett az amit sokan vártunk:megöregedett.
Lacee86
Úgy tudom ezek is hamarosan megjelennek:
Dzsudzsák Balázs: Veszélyes kanyar
Guzmics Richárd: Passzolni jó
Lipták Zoltán: Életem fordulatai

9csöves9
a meccset nem láttam, de katasztrófa, hogy megint egy helyzetbõl gólt kapunk, ellenben nekünk 40 kapuralövés kell a gyõzelemhez. örülök Fernando góljának, na meg annak, hogy egyelõre Tevez óriási igazolás.

kezd kirajzolódni amit a szezon elõtt írtam, a Napoli mellett az Inter, a Roma, és a Fiorentina is elég masszív csapat lett. nem lesz ez egy egyszerû menet.

Trunks
Egész más kategória nézni ezt a két embert, mint látni Vucsinics és Giovinco kapu elõtti szenvedését. Féltem amúgy, hogy Mirko kihagy egy bajnokit, de hál' isten nem. Mi ennek amúgy az értelme? Ha õ lenne Conténál a csereember, akkor ok, hogy bejön 20 percre, de így? Még csak nem is 100%-os, van nála jobb formában lévõ játékos (Q), van nála akinek nagyobb szüksége lenne a játéklehetõségre (Seba). Ismét semmi logika az egészben. Gondolom Llorente is hiába szerzett gólt, most hetekig padozhat megint mint Quagliarella.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Tevez ma is nagyot játszik. küzd, hajt, veszélyeztet végig. volt már több nagy lehetõsége a kapu elõtt
Llorente kicsit laposabb, de amint ment egy jó beadás a fejére egybõl kihasználta

Zsolti9014
Azért Tevez igen jó igazolásnak tûnik eddig. És Llorente is szépen mutatkozott be. Bár csak szövegesen tudom követni.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
errõl van szó

forzajuve5
megint csodálatosat nyújtunk. végig egykapuzunk, már kellett volna több gólt szerezni, erre kapunk egy gólt hülye helyezkedési hibából. jó lenne már felébredni

banok
15.00 Juventus-Verona
tv: -
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
várható kezdõ: Storari-Ogbonna,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Pogba,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Tevez,Llorente

nekem tetszik, bár lehet Q-val kezdenék és Llorente csereként jönne csak. mindesetre Conte azt nyilatkozta megkapja az esélyt a baszk.

limperatore
😄DDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Én, a fotelmániás!

😄DDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
és ha szücsy fotelkarrierjérõl jelenne meg egy könyv azt is elolvasnád? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
Szerintem senkit nem érdekel mekkora sikere lesz. Aki szereti Ale-t és érdekli a könyv elolvassa és kész, nem azon fog morfondírozni vajon hány másik ember olvasta még el meg hány példányt adtak el. Egyébként elolvastam azt is meg ezt is elfogom. De ha megjelenne egy minõségi jó könyv egy olyan sportolóról akit még nem is szeretek, azt is elolvasnám.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"