Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
nem is értem miért játsszák le a serie a-t adjuk oda a bajnoki címet és lehet koncentrálni a bl-re
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elég aggasztó, hogy eddig a szezonban játszottunk nyolc meccset, ezek közül egyedül a két Lazio elleni mérkõzésen játszottunk jól, ennek ellenére mondjuk hatot megnyertünk, úgyhogy elég vegyesek az érzéseim eddig ezzel a szezonnal kapcsolatban.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ezzel megúszunk egy zárt kanyart pedig kíváncsi lennék, hogy szólna a nótája az új stadioban 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
#38892: az a durva, hogy szerintem is ez lehet a nyitja, élvezi a perverz bolondja 😊
Hajrá Magyarország!
Itt is be kellene vezetni a pontozást. Következõ szücsyzmusért jár a pont! 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nagyon félhetnek ott Torinoban Mariotól 😉
bár már tavaly elõtt is eljátszottátok ezt Ibrával, na nem baj legalább már jó elõre kiderült számomra hogy ez az év is le van zsírozva nektek, grat a bajnoki címhez
A napoli az nagyon rendben van.Az inter amíg lelkesedés van addig tartják majd magukat,viszont nálam a roma és a fio nem esélyes.A milan ha egyszer felépül mindenki,akkor ott lehet a végén 3-4. helyen.
A baj az hogy úgy néz ki,megkaptuk a 20 gólos csatárt,de még inkább döcög a támadás mint az elmúlt 2 szezonban.Pirlo nálam kérdõjel,lehet pár hét pad egy kicsit összeszedné.Vagy bekövetkezett az amit sokan vártunk:megöregedett.
Dzsudzsák Balázs: Veszélyes kanyar
Guzmics Richárd: Passzolni jó
Lipták Zoltán: Életem fordulatai
kezd kirajzolódni amit a szezon elõtt írtam, a Napoli mellett az Inter, a Roma, és a Fiorentina is elég masszív csapat lett. nem lesz ez egy egyszerû menet.
Amici di nessuno...
Llorente kicsit laposabb, de amint ment egy jó beadás a fejére egybõl kihasználta
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nekem tetszik, bár lehet Q-val kezdenék és Llorente csereként jönne csak. mindesetre Conte azt nyilatkozta megkapja az esélyt a baszk.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
😄DDD
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"