44078
-
#39953 BCMP :P -
IXEMGabeo #39952 -
#39951 Itt legalább a lehetőség adott ;) -
#39950 Egyetértek. Szerintem amúgy mind a négyen meglesznek, Iturbéval kapcsolatban már állítólag holnap megszületik az egyezség. 25 millióról beszélnek, kicsit félek a biznisztől, még felrémlik a Diego és Felipe Melo féle 25 millás bukta. Na meg ismét egy egyszezonos középcsapatos sztárocskáért adunk ennyit, van benne rizikó rendesen. Mondjuk ő már a Portoban is jó volt, van lehetőség a srácban.
Evra is simán jó lesz 1-2 szezonra, azért a Serie A-ban nem sűrűn fog találkozni sprinter szélsőkkel és az érkezése előrevetíti a 4-3-3-t.
Elől meg ha összeáll egy Iturbe-Tevez-Morata hármas (vagy Lórival középen) az elég jól karcolna. Talán így Giovincoból is ki lehetne végre valamit hozni és Coman is berobbanhat. -
#39949 haha torinoban se nagyon :D -
#39948 Hát szegény, sok vizet nem zavar az előző idényben... Alig játszott. -
#39947 Q távozása egyre biztosabb. Torino vagy afrika. inkább a városi rivális tűnik befutónak -
wright #39946 Mondjuk a milan-nak szerencséje is lehet a mercato-n.Biztos lesz akciós 'lelkitoprongybrazilsztárakivébénszerepelt' -
wright #39945 Persze,csak mindig az az indok:Pirlo nálunk nyert bl-t....mi jose-val tönkre vertük európát....
Vazz....ezek a megmaradt emlékeik.A mában meg az 1iknek van 1 gazdagszegényferdeszemű tulaja,a másiknál meg a picsa nem ér rá foglalkozni a csapatával,meg pénze sem marad,mert minden elmegy pedofil apuka meglátogatására a börtönben.... :D :D :D -
#39944 Hát a Milánóban nem kell a BL miatt izgulniuk. :D -
wright #39943 Iturbe,Morata,Coman,Evra.Tényleg valami kis vérfrissítés látszik a csapat háza táján.Persze 2 még nem 100 hogy jön.Nekem tetszik az irány,kérdés-ők is beválnak-e mint az utóbbi időben érkezők.Kb 50 milla,ami azért nem kevés lóvé.Viszont fiatalok (Evra nem :D ) legalább.Ha nem megy el senki,akkor nekem abszolút pozitív a mercato.Alexis viszont nekem is fáj,de őt csak vezéráldozattal lehetett volna hozni,annyit nem ér.
A kérdés az hogy ez elég-e a bl-ben 1 tisztes (kb elődöntő) helytálláshoz?Sztem nem.De amíg halomra nyerjük a Scudetto-kat addig annyira nem is fogok sírni a bl-miatt.Sírjanak milánoban,meg roma-ban.Afrikában mag amúgy is éhínség pusztít :D :D -
#39942 Ha ennyit kifizetünk érte, akkor tényleg nevetségesnek hat ez a visszavásárlási opció. Én személy szerint örülök neki. Nem kevés pénz, de annyira nem is durván sok, 2-3 középszar perememberre el szoktunk ennyit szórni. Plusz ugye az ilyen Vucsinics-szintű teljesen felesleges játékosok eladása+fizetésük felszabadulásávál is komoly pénzek spórolhatók meg. Bele-belenéztem a Madrid előző szezonbeli meccseibe és amikor beszállt Morata, mindig nagyon lendületesnek tűnt, és a hozzáértő angol kommentátorok is nagyon dícsérték - viszont leszögezték azt is, hogy váltania kell, mert Madridban nem fogja megkapni a szükséges játékidőt.
Alexist viszont nagyon sajnálom. Szerintem tökéletesen illett volna a csapatba minden szempontból. Taktikailag, játékstílusát tekintve, ismeri a nyelvet és a közeget, ex-csapattársak nálunk. A helyében el se fogadnám az Arsenal ajánlatát, ott nem fog semmit nyerni.
Arra leszek kíváncsi Conte hogy képzeli el elöl a dolgokat. Nagypn-nagyon remélem, hogy Berardi most nyáron nem jön vissza. Neki egy kis-középcsapatban kell játszania 30+ meccset és rúgnia 10+ gólt. Mindenkinek ez az érdeke, nem az hogy ő legyen az időhúzó csere a hosszabbításban - arra tökéletes Giovinco is. -
preziosi #39941 egyetlen dolog, ami nekem személy szerint szúrja a szemem, az a visszavásárlási opció. oké, beválik, kerestünk rajta mondjuk 10-11 milliót, meg akkorra már remélhetőleg van egy berardink is, de nehogy már mi neveljünk ki a real madridnak játékosokat. -
#39940 Szerintem alapvetően középre jön, csak volt egy olyan szempont is, hogy adott esetben tudjon a szélen játszani.
Most nézegetek róla videókat stb., jó lesz ez. Gondolom az újjáépülő spanyol válogatottban is helyet kap, elég biztatóak az utánpótlás statisztikái: U18-tól U21-ig 27 meccs/27 góllal áll. -
preziosi #39939 én is bizakodó vagyok morata-val kapcsolatban, és meglep, mekkora a negatív visszhang a transzfer kapcsán. morata a spanyol futball talán legnagyobb tehetsége, aki ráadásul sorozatosan utasított el klubokat miattunk (feltételezem, a monaco nem 2.2 milliós fizetéssel csábította). persze, ez nem jelent önmagában semmit, meg bele lehet menni, hogy akkor miért nem berardi vagy immobile, de immobile minden nyilatkozata magában foglalta, mennyire nem akarna itt játszani, berardi pedig még visszajöhet jövőre. llorente megmutatta, hogy hülyeség ez a "spanyol csatárnak nem való a serie a"-történet, tényleg az a kérdés, hogy hol akarjuk szerepeltetni; lehetőség, hogy szélsőt csinálunk belőle, bár nem az az elsődleges posztja, vagy valaki padozni fog, ez viszont megint felvet kérdéseket. -
#39938 Morata úgy néz ki a zsebben. 18+4 millió euró 3 év alatt kifizetve, 2,2 milliós fizetés. a Realnak opciója van rá, hogy 30+3 millióért visszaveheti 2016-ban, persze ebbe van Moratának is beleszólása
Mit szóltok? Ügyes gyerek, van benne lehetőség, de nem nagyon illik az eddigi képbe, hogy egy tehetségért leteszünk ennyi lóvét, sokallom. Gondolom a fizetése miatt csillant fel mindenkinek a szeme, Itáliában most ez a legfontosabb. Kicsit többért vehettünk volna már bizonyított spílert, igaz azt 3x ekkora fizetéssel. Na mindegy, én bizakodó vagyok.
A következő emberek Evra és Iturbe lehetnek, Conte szeretné, ha a felkészülés kezdetére itt lennének. -
#39937 jajjj most esett le h értetted, hát szerintem bőven 100 fölött fogunk költeni, sőt szerintem a 200hoz leszünk közel. -
#39936 szerintem meg jobb lenne neki mint egy margitkába. bohóc csapatok helyett komolyabb ellenfelek ellen játszana.
am azért a 100m az túlzás lenne de egyértelműen top 3s középpályás jelenleg a világon úgyhogy fizetni kéne érte rendesen. -
#39935 Alexist holnap bejelentik az Arsenalnál, kb. 37 millió euró. Ezzel nem tudunk versenyezni. -
#39934 Igen, ilyenkor mindig kombinálnak ilyeneket, adja magát. Úgy értem, hogy nem nagyon szoktak ilyenek születni, nem tudom mi az oka. Elképzelhető, hogy valami gazdasági dolog, nehezebb az értékeket meghatározni, elszámolni stb. nem értek hozzá.
Vágom én, hogy sok a pénz, de azért nem végtelen. Ha Vidal mai áron megy el, akkor már bőven 100 millió font felett jártok és van még jó pár lyuk most a csapatban. Na meg Van Gaalnak is van pár kiskedvence gondolom.
Meglátjuk, én most nem választanám a MU-t a helyében és nem azért mert visszalépésnek tartanám. -
#39933 a két játékos azért merült fel elméletileg mert mind2 iránt érdeklődtök is, legalább is a sajtó szerint. am elméletileg talán ez az egyetlen szezon mikor nem számít a pénz, mivel új csapatott akar a klub építeni, erre jött a chevi sok pénze +bár kiesik a bl idén is majdnem dupla annyi pénzt kapott a klub premier ligáért mint tavaly az ottani új szponzor miatt is, és akkor arról nem is beszélve h jön majd az új mez márka (warrior vagy adidas) évi 60m-val jövőre. -
#39932 Én látok rá esélyt, hogy távozik, de wright-tal egyetértve szerintem nem hozzátok. Úgy gondolom neki a Madrid lesz a következő állomás, amit már pedzegetett is régebben. Alapból sincs jó alkupozícióban a MU, pláne, hogy kifizettetek már egy valag pénzt 2 fiatalért, akkor mennyi lenne Vidal, mint top játékos reális ára? Nyugodtan mondhatja a Juve vezetősége, hogy ha Herrera ennyit ért nektek, akkor a hasonló poszton játszó Vidal legyen a duplája. Az meg már nagyon komoly összeg.
A játékos cserés bizniszekben én nem hiszek, általában a sajtó koholmányai, nem nagyon szoktak ilyenek születni. Talán az Eto'o-Ibrahimovic csere rémlik egyedül a komolyabbak közül.
Aztán lehet előkerül Arturonál a gyerekkori manchesteres pizsoma aztán kihisztizi magának a váltást... -
wright #39931 Úgy gondolom,ha bekínáltok valami brutális ajánlatot,akkor lehet hogy megy.De pont fordítva,a mu cáfolta meg az ajánlattételt,bár az érdeklődést nem.Sztem ha megy-nem hozzátok fog. -
#39930 Vidal most hosszabbított szerződést... Szóval nem sokat, szerencsére. -
#39929 mennyi esélyt láttok arra h Vidalt eladjátok?
folyamat arról cikkeznek mind angliában mind az olasz lapokban h folyamatos tárgyalás folyik a két klub között az anyagiakon, de akár még játékosokat is vonnának az üzletbe bele. (Nani+Evra) -
#39928 Milannak egyikre sincs esélye, előbbiben nem is indul... A nyomi az te vagy, aki unalmában idejön trollkodni. -
#39927 BL > scudetto
na császtok nyomik -
#39926 -
#39925 Jah veletek 10 év alatt 2 scudetto, Juvéban 3/3, mennyé aludni degesz:D -
wright #39924 Saját csapatodat degradálod le....butus ;) -
#39923 és 5 oldalas a könyv, leírja h nyert egy fos scudettot ellenfél nélkül, nem is azt mikor a világ legjobb csapatával nyert BL-t meg verte degeszre az egész világot
aha -
#39922 Úgy kezdődik a könyv, h leírja, mikor szakított a Milannal, és aláírt a Juvéhoz. ;) :D -
#39921 meg kéne vennem, nagy része úgyis a Milanos évei :P -
#39920 Pirlo könyv megvéve, Tecsóban 30 %-os kedvezménnyel 2100-ért. :)) -
preziosi #39919 ha vidalért igaz a united 57 milli+nani ajánlata, és mindenképpen távoznia kell valakinek a pogbával alkotott kettősből, akkor ezt nincs mese, el kell fogadni, bármennyire is fogom/fogjuk jó páran sajnálni. -
#39918 Álomvilágban élsz még mindig. Galliani megebédeltette már? -
#39917 tudod ki a főkukás...
Iturbéért többet ajánlottunk mint ti ;) -
#39916 Július eleje van, javában tart még a vb, nagyon korai még aggódni. Marottáék eddig munkájukkal megmutatták, hogy alaposan körbejárják a dolgokat, nem sietnek el semmit és nagy százalékban jól is teszik.
Elsősorban szerintem a feleslegek kidobálása a cél, és ezt jobb is nem augusztusra hagyni.
Sanchez bele fog illeni a Dzeko,Agüero,Jovetics,Higuain sorba, nem fogunk érte olyan ajánlatot letenni amiért odaadnák, pedig a játékossal nem lenne nehéz megegyezni.
Iturbe és Rabiot esetében nem kell aggódni amiatt, hogy az Inter,Milan,Roma hármas elhappolja valamelyiket. Ha tényleg akarjuk őket akkor minket fognak választani. Iturbe nagyon jó, de azért a 20+ millió túlzás érte, és pont nem a főkukás Milan fogja ezt kifizetni.
Ami jobban aggaszt az Vidal esetleges távozása, na meg az, hogy ezt nem reális áron fogja tenni. Az őszi formája fantasztikus volt, most pedig túl van egy gyenge tavaszon és egy makacs sérülésen amiből ki tudja mikor épül fel, hiszen nálunk és a válogatottban is úgy facsarták ki hogy nem volt 100%-os. Bedobnak érte szaros 40 milliót mi meg el fogjuk fogadni. -
preziosi #39915 eddig sajnos elég siralmasak a hírek a mercatoval kapcsolatban...
ment itt még pár hónapja minden, sanchez, morata, stb, aztán a realitás lassan a 33 éves evra meg a 37 éves drogba lesz, mintha nem lenne a serie a legidősebb kerete amúgy is a miénk.
sanchez nem futott rossz vb-t, ott vannak az angol kérők, akik bármikor kifizetik a barca által kívánt összeget, így róla persze lemondhatunk, bár én abban sem vagyok biztos, hogy végül luis enrique elengedi. morata elvileg sorra mondja le a különböző csapatok ajánlatait miattunk, de mi nem vagyunk hajlandóak 13 milliónál többet fizetni, így rá sem látok sok esélyt. a legfrissebb slágersztori, iturbe is nagyon a milan javára kezd állni, mivel a verona hallani nem akar arról, hogy játékosok bevonásával legyen csökkentve az általuk kiszabott ár, marrota pedig megmondta, nem fog 23 milió fölé menni, szerintem ez inkább 20-21. rabiot-t úgy néz ki, elviszi előlünk az inter vagy a roma, mivel őt is januárban akartuk szigorúan ingyen megcélozni, és lehetne még sorolni... az ingyen vihetőket, mint pl. ménez szintén lecsapkodták már, szóval lassan nem tudom, ki marad. ibarbo? shaqiri? értük sem fognak 20 milliónál kevesebbet kérni, ami például ibarbo esetében irreálisabb, mint iturbe 30 milliós cédulája, pedig az sem semmi.
heti szinten szabadulunk meg játékosoktól, ami jó, csak helyettük eddig jött coman és sturaro, akik lehet, hogy az első csapat közelébe sem fognak kerülni, sturaro esetében ebben szinte biztos vagyok. elkezdtük leépíteni a csatárainkat is, hogy ki fog jönni a helyükre, az rejtély továbbra is, barzagli lesérült, tehát már nem csak szélső, hanem belsővédő is kéne.
félreértések elkerülése végett ez nem egy negatív csapongás a részemről, ha annak is tűnik, de eddig ez a realitás, nagyon nem akarjuk kinyitni a pénztárcát továbbra sem, így viszont lehetetlen lesz európában szintet lépni. ne legyen igazam...
-
#39914 na alá is írt. köszönet neki azért, de itt volt az ideje a távozásnak