Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem tudom mi kellene Conténak a változtatáshoz. Kiesés a BL-bõl? Nagy pofon a bajnokságban? A Napolival nem játszunk novemberig, a Roma pedig csak januárban jön. A tippem az lenne, hogy valahogy végigszenvedjük magunkat a BL-bõl, a bajnokságban nagyjából tartjuk a lépést a többiekkel, így pedig minden marad a régiben.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hány meccsen játszottunk idén jól? Hány olyan találkozó volt, amit simán nyertünk? Persze tudom én, hogy a szenvedve hozott mérkõzések is 3 pontot érnek, a nagycsapatok ismérve, hogy rossz játékkal is nyerni tudnak, stb. DE!!! ettõl még látni kell, hogy kiismerhetõ, sablonos a játékunk, nagyon kevés jó egyéni teljesítménnyel (Vidal, Barzagli és többnyire Tévez, illetve Quagliarella - mást nemigen lehet kiemelni), és mostanában rendre legalább egy nagy védelmi hibával. Ez pedig még az olasz bajnokság megnyeréséhez se lesz elegendõ, nemhogy egy jó szerepléshez Európában.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sokkal jobb nem lett a játék, gyönyörû lett volna ha a végén elbalfaszkodjuk. Pogba szélsõként játszatása jó húzás volt, de van egy olyan érzésem, hogy kapni fog ezért az eladott labdáért rendesen.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Tudja valaki Méxest miért állították ki?
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ez a csapat a scudetto megnyerésére készült, úgy érzem csak akkor lesz olyan szintû taktikai, játékfelfogásbeli és játékoskeretben való frissítés amivel komoly tényezõk lehetünk Európában, ha nem leszünk bajnokok. Ezt nem feltétlenül a két meccs miatt írom, hanem mondjuk a Bayern játékát és az európai trendeket látva.
Két top szintû csapatrészünk van/volt, a 3 középsõ védõ és a 3 középsõ kp. Ebbõl most az van, hogy az eddig elképesztõen magabiztos védõsorunk minden meccsen hoz 1-2 ovódás hibát, amibõl minden meccsen jön is a kapott gól, mert Gigi finoman szólva sincs élete formájában. Plusz az elvileg top védõ Chiellini olyan suta a labdával, hogy néha sírni tudnék.
A középpályán van egy Vidalunk akirõl nincs mit beszélni, õ ott van a nagyon szûk elitben a posztján, alig van gyengébb meccse. Van egy sérülékeny, sokszor súlytalan, láthatatlan Marchisionk, aki ezek mellett hiába futja a legtöbbet a mezõnyben sokat nem érünk vele és van egy Pirlonk, aki bár még mindig nagy zsugákat oszt, de védekezésben elrohannak mellette és a tempót diktálni már nem tudja. Vagyis hát õ diktálja még mindig, ezért lassú a játékunk. Pogbában nagy a potenciál, de még fiatal, emiatt teljesen érthetõen ingadozó a teljesítménye.
Amíg ezzel a két csapatrésszel nem voltak ilyen gondok, addig elbírta a csapat, hogy a szélsõink gyakran nem tudnak hozzátenni semmit a támadáshoz és, hogy a csatáraink suták a kapu elõtt. Most viszont ez az egész így sok, ezt nem bírná el egy csapat sem.
Megújulás kéne Contétól és a csapattól is. Remélem ezzel nem várják meg a szezon végi pofont.
#38946: Értem én, de a nyilatkozataiból nem úgy jött le, hogy mindenképpen akarna egy szélsõt. Azt egyfolytában hangoztatta, hogy szüksége van 5 csatárra. Pedig jó pénzért eladtuk a tavaly ugyanilyen szar Giaccherinit is, Vucsinics/Seba kettõs egyikét simán be lehetett volna áldozni, úgyhogy pénz nem hiszem, hogy ne lett volna rá.
Chiellinit is simán kihagynám, ha ilyen szar. Elvileg ezért vettük Ogbonnát. Isla pedig nem hittem, de alul tudja múlni a tavalyi önmagát is. Még az angol kommentátor is kiemelte a meccs alatt, hogy nem sikerül egy pontosat se passzolnia. Kár, hogy Mirko bátyánk megsérült, mert bejöhetett volna még Peluso is. <#mf1>#mf1>
Amici di nessuno...
Le is cserélték.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Pogbát kellett volna ma lehozni, elég kiábrándító volt õ is. Mindig a legszebb, legváratlanabb megoldást kell meghúzni. Örülhetünk az 1 pontnak, bár kb. 5 helyzetbõl született a 4 gól. Ezt a végjátékot pedig inkább nem is kommentálom.
Kassai is egy kurva nagy vicc. Nem rajta múlt, de az agyam eldobom, hogy a FIFA/UEFA inkább odarak még 34 bírót a pálya szélére, ahelyett hogy továbbképzést tartana a bíróiknak matekból. 4 perc ugye a hosszabbítás. Eboué (vagy vki más) lennmarad a hosszabbításban. Annyira látszik, hogy semmi nem volt, hogy még a csapattársa is szól neki, hogy keljen fel. Fél percet áll emiatt a játék (direkt néztem). 1 perccel késõbb kirúgás. Ez is 30-40 mp-ig tart a már idõhúzásért sárga lapot kapó Muslerának. Persze kiállításához nincs elég töke a Kassainak, megszoktuk, nem gond. Tehát nyilvánvaló idõhúzással elment legalább 1 perc. Mikor fújja le az a balfasz a meccset? Pontban a 4 perc leteltekor. OMG. Világ legjobb bírója, gratulálunk. Mezõnyben is folyamatosan vicc volt, amit mûvelt, nem csak a mi kárunkra. Mondom még egyszer, nem ezen múlt, de ilyenkor látszik mennyire megéri húzni az idõt, mert a profi bírók egyszerûen segghülyék az összeadáshoz.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Mancini és Melo nyilatkozott a hivatalos sajtótájékoztatón a törököktõl, Mancini elmondta (ismét), hogy Juventinonak született, és 13-14 éves koráig szurkolt a csapatnak. Gyorsan kinõtte😊. Elmondta, hogy 2 napja találkozott a játékosaival elõször, szóval nem vár csodát. Melo méltatta a középpályánkat, és elmondta, hogy itt hagyott egy darabot a szívébõl. Nagyon megható 😄 Kíváncsi leszek kifütyülik e, szerintem igen.
Nem lepõdnék meg, ha nem nyernénk, pedig a bukik elég nevetséges oddsot adnak ránk.
Tevez vállalja a játékot, remélem nem fognak utazni a bokájára.

Elég tré az eddigi teljesítmény, most kéne valami váratlan taktikai húzás, mert meccsrõl meccsre ugyanaz a gyömöszölõs nyögvenyelõs semmi megy. persze amíg nem kapunk gólt, mert utána hirtelen rájönnek, hogy támadni kéne. Ameddig jönnek a gyõzelmek addig nincs gond, és szerintem tavaszig ez is fog menni. Nyögvenyelõs gyõzelmek a kis és középcsapatok ellen, a rangadókon meg biztonsági x. Aztán március környékén be kell gyújtani a rakétákat, mert nagyon necces lesz a szezon.
Én a Galata ellen is hasonló produkciót várok, talán egy egygólos gyõzelem összejön. Úgy néz ki edzõt váltottak/váltanak, Mancini megy hozzájuk.
A két lesgólról nincs sok értelme beszélni, mindkettõ les volt, ezek a balfasz sporik nem tudnak ilyen gyors szituációkat lekövetni. A Chievo ellen csak annyit látott a szerencsétlen, hogy a lövés pillanatában méteres lesen van valaki, de azt már nem, hogy melyik pofozta be utána a labdát. A Chievo edzõje Sannino amúgy nagyon korrekten nyilatkozott róla, pedig nekik azért igencsak számított volna, nem úgy mint a szücsihez meg a 442-es kis gyökérhez hasonló véglényeknek. A torosok meg pláne ne hisztizzenek rajta, nekik ez volt az év meccse aztán és ennek ellenére semmit nem tettek a pályára, csak az orvbunyós geci formájukat. Ha nincs az a gól, beverünk egy másikat, ugyanúgy 0-1 lett volna a végeredmény.
Immobilét csókoltatom, úgy néz ki nem akar ide visszatérni, na nem mintha az eddigi Serie A-s teljesítménye erre predesztinálná. Tevez bokája csak a szerencsének köszönhetõen nem tört el, lehet kihagyja a Galata elleni összecsapást.