44078
-
#39993 -
#39992 Ez így sokkolt engem is. Azt hittem a szerződéshosszabbítással megoldódtak a dolgok.
Azért temetni nem kell teljesen a dolgokat, 3-4 éve vígan aláírtuk volna, hogy itt tartsunk. A legszomorúbb nem is Conte távozása, hanem hogy nem látok még a közelébe se érő alternatívát se. Prandellit el tudtam volna képzelni a padon, de már aláírt a Galatához. Mondanám, hogy adjuk oda valami juvés múlttal rendelkező fiatal edzőnek, de nem tudok ilyet.
Allegri, Donadoni, Mancini, Stramaccioni. Egyik rosszabbul hangzik mint a másik. Capello biztos egy vagyonba kerülne, emellett nem is vágyok rá még egyszer. Deschampsnak is szerződése van, Prandellit már említettem, Spalletti esetleg? Udinésénél és a Románál is jó munkát végzett. Sajnos azért ő se egy sztáredző. -
#39991 Hát ez kibaszott nagy sokk...nem is tudom mit lehetne mondani. Az biztos, hogy én teljesen Conte mellett vagyok és nem lehet leírni mennyire hálás vagyok ezért a 3 évért. Megértem ha az egy helyben topogás, a szarrágás, a fejlődés megtagadása az neki nem pálya. Mindig is ilyen volt, nem várom el hogy jó képet vágjon ehhez, akkor nem lenne az aki. Agnelliék basszák meg magukat, aztán jöjjön most már a szezon. Teljesen mindegy kivel, milyen játékosokkal úgy látszik az itt lényegtelen...
Játékosok, edzők jönnek mennek a Juventus az marad. Meg mi is. Éltünk már át ennél szarabbat is... -
preziosi #39990 pedig sajnos nagyon úgy néz ki...és nem is lepődnék meg a dolgon. allegrinél aztán nem fogja a vezetőséget az a veszély fenyegetni, hogy kilátásba helyezi a felmondását nem megfelelő erősítések esetén. evra elvileg megvárja a következő edző bejelentését, aztán dönt, a gazetta szerint iturbe-val nem sikerült megegyezni. -
#39989 Ne-ne-ne-ne... -
preziosi #39988 ha nem lenne elég mára: a dimarzio szerint folyamatos a kontakt allegrivel, szerintük ő a legesélyesebb a kispadra, tacchinardi közben már a hivatalos twitter oldalára is kiírta, hogy: Mi hanno detto Allegri alla Juve ...... No comment ..... /Tudatták velem, hogy Allegri kerül a Juventushoz.....No komment ..../
ha ez igaz, szerintem pont került az i-re, egy nap alatt tönkretettük 3 év munkáját. -
#39987 Erre most semmi kulturáltat nem tudok írni.
Vagyis de: GRAZIE ANTONIO!
Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy egy ilyen karizmatikus edzőt elveszítünk, amikor a csapatnak tovább kellene épülnie. Csak remélni tudom, hogy méltó utóda lesz majd. -
karajjj #39986 kis segítség a csinosítgatáshoz -
#39985 ;)
-
karajjj #39984 sg.hu/forum (elvileg látod, mert házigazda vagy)
a régi meg sg.hu/forum.php -
#39983 hogy jön be az új kinézet? -
karajjj #39982 tuti szövkap lesz
(át kellene szabni a topik fejlecét, mert az új fórum kinézettel nem tölt be miatta) -
#39981 A válogatotthoz megy... -
#39980 “Be kell jelentenem a klubbal közös döntésünket annak a szerződésnek a felbontásáról, ami összekötött bennünket az elkövetkező évadra.” – nyilatkozta a Juventus Channelnek - “Hosszú út vezetett ehhez a döntéshez. Fogalmazzunk úgy, hogy nyerni nehéz, bárhol is vagy. Egyértelmű, hogy egy ilyen nagyszerű és történelmileg is győztes klubnál, mint a Juventus, muszáj nyerned, szóval ez különösen nehéz. Habár azok, akik már bizonyították, hogy győztes típusok, le tudják küzdeni ezt a stresszt, és szerintem én kiálltam a próbát.”
Contét megkérdezték, hogy készen áll-e a “dicső és szabad” olasz válogatott edzői posztra, melyet Cesare Prandelli hagyott szabadon a Világbajnokság után.
“Ebben a percben még csak a jelenre koncentrálok, és a döntésre, amit meghoztam.”
Van valami üzenete a Bianconeri szurkolóinak?
“Csak annyit mondok, amennyit már ők is tudnak: hatalmas és végtelen köszönet mindenért, amit kaptam tőlük az elmúlt években játékosként és edzőként egyaránt. Azt akarom, hogy a rajongók büszkék legyenek az elmúlt három évre, a történelmi tettekre, a három Scudettora, és a pontrekordra. Ezt már senki sem veheti el tőlünk. Köszönöm a játékosoknak, akikkel együtt dolgozhattam, akik segítettek, hogy győztes edzővé váljak, és gyarapodjak. Köszönöm az egyesületnek és Andrea Agnellinek, hogy engem választottak három évvel ezelőtt a klub egyik nehéz időszakában. Köszönöm a stábnak, a gyepmestereknek, a szakácsoknak, és mindenkinek , akik hozzájárultak ahhoz, hogy segítsek a Juventusnak.”
Mit hoz a jövő?
“Majd holnap kiderül.” -
wright #39979 Nincs ebben semmi hihetetlen.Tisztelni kell Conte döntését,de figyelembe kell venni a klub anyagi helyzetét/akár az ezen múló jövőjét.Neki konkrét elképzelései voltak,amit sajnos jelenleg egy Juventus szintű klub sem tud neki megadni.Ez a legszomorúbb.Teljesen érthető ez a lépés a részéről,de bizony a klub-ot is meg kell érteni.Nem akarnak oda jutni mint a milánói csürhék.Legalább izgalmas lesz az idény,meg helyrerakja a szurkolókat hogy mitől-meddig-hogyan álmodozzanak.Nem kell itt bl-ről álmodni az fix. -
#39978 Ennél már csak az a két név a hihetetlenebb amit a pótlására dobtak be: Allegri és Mancini. Ki az Istennek kell ez a két bukott, nulla edző? -
#39977 ez egyszerűen hihetetlen... -
#39976 Nektek ki az edződök ebben a hónapban?:D -
#39975 :D -
preziosi #39974 elvileg olyan dolog történt, amire senki sem számított: conte lemondott. -
#39973 én úgy vettem ki Vidal nyilatkozatából, hogy valóban vannak kérők, csak beszélni nem akar/szabad róla -
#39972 Alakul a Vidal sztori, dailymail,cds,tutto,blikk,story magazin és hasonló hiteles források már össze-vissza írnak mindent. Valahol megegyeztek 45 millió euróban(haha!), valahol simán elutasítottuk, valahol a city is beszállt a buliba, valahol meg maga Van Gaal jelentette ki hogy másra van szüksége, szóval semmit nem lehet tudni. Mindenesetre Vidal tegnap nyilatkozott, egyelőre csak a szeretteivel akar foglalkozni és pihenni, de nagy megtiszteltetés neki, hogy egy ilyen nagy klub érdeklődik iránta. Hozzátette, hogy jelenleg is egy nagy klubban van szóval ha úgy alakul boldogan marad...fasza.
Ha Marottáék képesek 45-ért elengedni az az év vicce, pláne, hogy a MU-nál hetete jelentenek be új brutális szponzorpénzeket. Le kell húzni őket a picsába, nem kell szégyenlősködni. Persze a legjobb lenne ha maradna, franc sem tudja, hogy lehet leszedni a nevet meg a számot a Vidal mezemről :D -
#39971 -
#39970 Én úgy látom, hogy ha azt szeretnénk, hogy Európában is komolyan lehessen venni a csapatot, foggal-körömmel kellene ragaszkodni a Vidal-féle játékosokhoz. Sajnos ilyen nem terem minden sarkon, igazából a mentalitása meg a képességei is nagyszerűek.
Persze, nem biztos, hogy meg lehet tartani, de mindent meg kellene tenni érte. Pogba talán most még nem lenne akkora érvágás, de egy európai szinten is ütőképes csapatnak mindketten húzóemberei lehetnek.
Ezzel szemben én Marchisiót bármennyire is bírom (olasz is, saját nevelésű is), szerintem egyszerűen nem tudná Vidalt pótolni. Kettejük stílusa sem egyezik meg, de a nagyobbik baj az, hogy Marci tényleg hosszú percekre, akár meccsekre is képes eltűnni a pályán. Vidalnál ez nagyon ritka azért. A vébén is látszott, hogy nincs topformában a sérülése miatt, de akkor is végig keményen küzdött.
Én azt gondolom, hogy van egy olyan alapunk, amire lehet építkezni, és ezt meg kellene tartani.
Ehhez természetesen azt is hozzá kell tenni, hogy tisztában vagyok vele, hogy egy csomó angol csapat, néhány spanyol, meg az ilyen PSG, Monaco félék ha egyszer rárepülnek valakire, akkor legkevésbé a Juventus vezetőin fog múlni, hogy marad-e a csapatnál akár Vidal, akár Pogba. -
#39969 :DDD
Palacio az kell... -
#39968 -
#39967 -
#39966 Közben Pogba lett amúgy a VB legjobb fiatal játékosa, kicsit úgy érzem ez már a hájpolásának köszönhető, mindenesetre dob rajta pár milliót... -
#39965 Mandzukic nagy vágyam volt nekem is, de szerintem mobilisabb emberkére volt szüksége Conténak. Ő akkor lehetett volna célpont ha Llorentét lepasszoljuk. Mindenesetre az Atletico óriási bizniszt csinált, Costától nem fog elmaradni semmiben, ráadásul a maradék pénzből simán hozna egy kezdőjátékost.
Én is Vidalt érzem, Pogbával az a helyzet, hogy kb. Raiola dönt, hogy mikor fog eligazolni és neki az az érdeke, hogy még egy évet maradjon. Neki az a célja minél több pénzt kapjon rajta keresztül, az meg úgy a legtöbb, ha hosszabbít nálunk és úgy igazol el jövőre. Így kap egyszer az új Juventus szerződés miatt, több pénzt lehet érte kérni és ezáltal nagyobb szelet jut neki is, aztán kap lóvét az új gigaszuper szerződése után is valamelyik pénzes csapattól. A következő két mercatonk fedezve van általuk, kérdés, hogy mennyire európai nagyságra törő lépések ezek...
Vidal pótlása nem lesz egyszerű, de én egy az egyben Marchisioval oldanám meg, és hoznék valami sok poszton bevethető fiatalt. Guarin leigazolásának nem látom értelmét most, pedig jó játékosnak tartom és biztos vagyok benne, hogy egy jól működő csapatban egy jó edzővel ott lehetne a toppon. -
#39964 "If things go wrong, plan B is ready: which is Paulinho from Tottenham who is returning from World Cup with ups and downs with Brazil." -
#39963 ott a válasz -
#39962 Értem én, hogy sokba kerülnek a jobb csatárok, de pl. ne mondja nekem senki, hogy Mandzukicot nem lehetett volna elhozni Münchenből, azért még az Atléticóval csak tudunk versenyezni. 22 millióba került, a fizetése se lehet 8-10 millió. Ezek után nevetségesen hatna Iturbéért egy hasonló ajánlat.
Sajnos nagyon úgy érzem, hogy Vidal lesz itt beáldozva. Viszont hiába kapunk érte akár 50+ milliót, egyszerűen nem látom kivel lehetne pótolni, akit meg is lehetne venni. Inkább fordítsuk fiatalokra a pénzt, mint hozni ilyen Martínez-féle zsákbamacskát 15-20 millióért. Illetve ugye még ott van Marchisio is, belőle is ki lehetne többet hozni. -
#39961 -
IXEMGabeo #39960
öregszik Christian is rendesen:O -
#39959 Sajnos azért nem lehet kifizetni egy sztárcsatárért ilyen összegeket, mert nagy fizetést is kell az ilyeneknek adni. Sanchez esetében olvastam már évi 9-10 milliót is(valószínűleg azért ennél kevesebb). Morata és Iturbe együtt nem fogja keresni a felét sem.
Nevetséges milyen fizetések vannak, ezzel nem lehet és szerintem nem is kell versenyezni. Olyan időszak van, hogy bármelyik szar PL-es középcsapat nevetve túllicitál minket ha arról van szó. Ez van, volt ilyen korszaka a Serie A-nak is, hogy mindenki Olaszországban akart játszani meg mindenhonnan dőlt a lé. Egyszer fent egyszer lent.
Pogba jelenleg 600 ezer eurót keres nálunk évente. Bárhova megy, ezt megkapja egy hónap alatt...így, hogy lehetne megtartani az értékeinket? Lassan azon vagyok, menjen ő is meg Vidal is, húzzunk le mindenkit, aztán pár év múlva mi is beszállhatunk a nagykutyák mellé... -
#39958 Van egy olyan érzésem, hogy van az asztalon Pogbáért vagy Vidalért egy bika ajánlat, ezért mernek ennyit adni érte.
Evra nem fog ennyit keresni, a klubnak kb. 6 millióba fog fájni a fizetése, de az nettóban kb. 3 millió neki. -
#39957 Ööö... ezért az Iturbe gyerekért nagyon durván soknak tűnne ennyi pénz. Volt egy meglehetősen jó szezonja, tehetséges és fiatal. Ezek még így együtt se indokolnának ennyi pénzt. A vicc az, hogy nem bírunk egy sztárcsatárért kifizetni 35-40 milliót, de ilyen zsákbamácskákra vígan elmegy ennek az összegnek a 60%-a. Miért nem lehetne egyszer kevesebb, de jobb játékosért fizetni ugyanannyit?
Közben olvasom, hogy Evra ugyanannyit fog nálunk keresni mint Manchesterben, azaz heti 125 000 eurót, ami mintegy 6 millió évente. Ez biztos? Ezzel ő lenne messze a legjobban kereső játékosunk, ami minimum meglepő. De ha fele ennyit kapna, az se kevés és meglehetősen szembemegy az eddigi törekvésekkel. Ellenben az átigazolása nem kerül sokba. -
#39956 Én elsőre azt hittem ő is benne van :-)
-
IXEMGabeo #39955 orr környékét nem vágtam, az nehezebb volt
többi egyértelmű volt -