44078
-
#40033 -
#40032 -
#40031 http://bianconeri.taccs.hu/2014/07/16/valakinek-a-kurva-anyjat/ -
#40030 Azért DP már-már megalázásában Conténak is oroszlánrész jutott.
Allegriért meg én se rajongok, de bukott edzőnek beállítani kicsit túlzás. Az elmúlt 1-2 év Milanjából más se hozott volna ki sokkal többet. Én azt mondom, adjunk neki időt, még jó is kijöhet belőle. Inkább a menedzsmenttel van gond. Contét se kell azért szuperhősnek beállítani, neki is voltak hibái rendesen, és arról ne felejtkezzünk el, hogy Európában csúnyán leszerepeltünk, amiben Conténak is volt része. Elég szemét lépésnek érzem a mercato közepén lelépést is, a csapattal baszott ki rendesen így. -
#40029 -
#40028 Nem keverem, tudom jól. Erről a szaros Wikiről néztem. De mondjuk az nem egy életbiztosítás sosem. -
#40027 Kevered a szezont a majommal, a Parmától igazoltuk annak idején :) Kötve hiszem, hogy bárhová menne, tekintve hogy két hete írt alá 2017-ig :) -
#40026 Szerintem Marotta óriási kamu nyilatkozatot tolt le, mindössze arra ment ki, hogy ne őket tartsák a hibásnak. Ha Vidal megy, akkor nem mi bólintunk rá az első lófasz ajánlatra, hanem Arturo kérvényezte. Ha Conte megy, akkor nem azért mert köszönőviszonyban sincsenek a jövőbeli terveik, hanem azért mert elfáradt és pihenésre van szüksége. Hát persze. -
-
preziosi #40024 a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint pogba és vidal maradni fognak, marotta telefonon értekezett mindenkivel, és senki nem kérvényezte az eligazolását. allegri azt is kihangsúlyozta, hogy mennyire örül, hogy olyan játékosokkal dolgozhat, mint arturo és paul, illetve hogy fontos láncszemei az elképzeléseinek. amennyiben ez nem igaz, és a vezetőség csak gyáva volt most bejelenteni a dolgot, akkor tényleg nincs miről beszélni, de szerintem várjuk ki a végét.
morata valószínűleg érkezni fog, róla továbbra is nagyon elismerően nyilatkozott marotta, iturbe viszont el lett intézve annyival, hogy az új edző által a célpontok is változtak. szerintem evráról is ennyit, nem mintha nagy baj lenne...
allegri célja a bajnoki cím és a minimum 8 közé kerülés a bl-ben, taktikai hadrendről nem beszélt, csak annyit, hogy szilárd elképzelései vannak: mint írtam, egyes híresztelések szerint ez a 4-3-1-2-t jelenti.
véleményem szerint semmire nem megyünk azzal, ha az ultrák vinovoba mennek tüntetni, meg allegri is mindenhol ezzel az ellenállással szembesül. ő nyilvánvalóan élt a lehetőséggel, nem egy közkedvelt alak nálunk, de várjuk meg, mik az elképzelései. nagyon szomorú és elkeserítő, ami történt, de mindenkinek a csapat mellett kell állnia, ez a minimum, amit érdemelnek. -
#40023 Egy felfelé ívelő csapatot sikerül tönkrevágni... :/ Ne így legyen persze. -
#40022 Ez komolyan hihetetlen. Kicsit most eszembe jutott az is, hogy Deschamps sem a legszebb körülmények közt távozott.
Ez most úgy szar ahogy van, kár szépíteni. Egy bukott edzőt idehozni Conte helyére az egy rossz vicc...
Eleve Contét elengedni... abszolút győztes mentalitású edző, szinte a Spirito Juve megtestesült formája, rengeteg szálon kötődik a csapathoz, a klubhoz.
Erre ezt így megcsinálni, mintha eleve mi Allegrire vártunk volna. Gusztustalan. Ahogy az is az volt, amikor Del Piero helyett ilyen hurkagyurka Bendtnerek meg Anelkák szaladoztak a pályán. Ha még elmegy vagy 2-3 kulcsjátékosunk, Allegri meg kicsinálja Pirlót is, akkor gyönyörű jövőnek nézünk elébe... Basszák meg! -
#40021 Nem nagyon izgatott mit mond, de mintha említette volna, hogy megakar tartani embereket a régi stábból, lehet, hogy épp Carrerát vagy Alessiot. Bár ők sanszos, hogy követik Contét ha lesz új csapata.
Állítólag Tevez kért egy megbeszélést Agnelliékkel...ez is jól hangzik. -
#40020 valahol én reménykedtem abban, hogy Carrera megkapja esetleg a lehetőséget. neki hasonló karakterisztikája van mint Contenak, és már egy ideje ott van a csapattal. ez az Allegri kinevezés egy rohadt nagy arculcsapás mindenféle szempontból.
nem tudom hogyan tudja ezek után fejben összerakni a csapatot szezonkezdésre, de félek hogy sehogy és januárban már más ül a kispadon, mert valahol az 5. hely környékén szerencsétlenkedünk -
#40019 Itt láttam... link
De guglin vmi hírre keresve nem találtam semmit. -
#40018 Nem hallottam erről semmit, de ugyan miért menne a Parmába? Nem tudják megfizetni, se a bérét, se az átigazolási díját. Erősen kétlem, hogy Buffon még játszana más csapatban mint a Juve, ha meg igen, az nem olasz csapat lesz, hanem valami arab vagy amerikai, ahol levezethet. -
#40017 Mondjátok, h nem igaz, h Buffon meg a Parmába megy... -
#40016 Most már csak abban bízok, hogy egy Juve kötődésű segítőt kér fel. -
preziosi #40015 egyáltalán nem biztos az, a hírek szerint 4-3-1-2-t akar játszani. gondolom már ő is tudja, hogy szélsőt nem fog kapni. -
#40014 Szomorú, hogy mit ki lehetett volna itt hozni, ha Moggi az igazolásokért felelős személy vagy valaki, aki Moggi-kaliberű. Egyszerűen be kell látni, hogy Marotta nem megfelelő erre a posztra. Legalább lehettek volna egy kicsit tökösebbek és hoznak egy merész fiatal edzőt. Mondjuk Michael Laudrup (Swansea-nál látványos, eredményes támadófocit játszatott, ismeri a közeget és a nyelvet, még játszott is nálunk) vagy Frank de Boer az Ajaxtól. Vagy akkor mint a Barcánál, adjuk meg a Juve-kötödésű fiatal edzőknek a lehetőséget (Carrera). Ha már így alakult, reméljük hasonlóan sül el mint a Milannál anno Ancelotti szerződtetése.
Ha Vidalt pedig 50 milla alatt eladjuk, akkor azt hiszem augusztus végéig nem foglalkozom a csapattal.
Egyetlen pozitívuma Allegri érkezésének, hogy legalább megnézhetjük, hogy is néz ki a 4-3-3. -
#40013 -
#40012 Isten hozott Allegri, és mikor visz?! -
#40011 3-kor sajtótájékoztató -
#40010 Nem is tudom mit írjak. Allegri... A kinevezés módja különösen gáz, úgy látszik egy ideje ő volt a B-terv. Spalletti fél éve csapat nélkül, mindenhogyan ő lett volna szerintem a legjobb választás. Ha ezek után még kinevezik Mancinit a válogatott élére, akkor az olasz foci pár hét alatt nagyon sokat veszít.
Érdekes cikk: klikk
Eszerint el lehetett volna Sánchezt hozni a VB előtt jóval jobb feltételekkel. -
#40009 Tegnap este lemond Conte, ma meg Allegri már edzést tart...miért van olyan érzésem, hogy ez valahogy előre le volt már játszva? -
#40008 http://juventusfc.hu/moggi-van-elet-conte-utan-is/ -
-
#40006 http://bianconeri.taccs.hu/2014/07/16/gyomros-utan/ -
#40005 Én is nagyon sajnálom... Pont, mikor a BL-ben is bizonyíthatnánk újra, és lenne reális esély egy tavalyinál jobb szereplésre. Hát, kíváncsi leszek, ki lesz az új edző. De nem lesz könnyű dolga, már eleve elfogadtatni magát Conte után... -
#40004 Egyelőre erről még szó sincs, a firkászok rakták össze, hogy akkor biztos megy a válogatotthoz. Szerintem kihagy egy évet, megvárja míg megüresedik valahol egy PL-es pad.
Még mindig nem hiszem el amúgy, így elbaszni 3 év munkáját... -
#40003 Azért Conte is elgondolkodhatna azon, hogy elfogadja annak a szövetségnek a felkérését, aki koholt vádak alapján fél évre eltiltotta. :/ -
karajjj #40002 legyen Herrera az új edző :D
-
#40001 Aláírtuk volna, hogy itt tartsunk, de ez nem jelenti azt, hogy most jó lenne visszalépni. Nyilván te sem így értetted, csak kicsit sarkítottam.
Tényleg attól tartok, hogy bukott edző jön helyette. Ha Vidal tényleg elmegy, akkor nemcsak a kispadról, a pályáról is vezért veszítünk, és az nagyon fog fájni. Ennek most teljesen másképp kellett volna alakulni.
Spalletti jöhetne talán. Más szempontból nézve, ha Conte kapitány lesz, hiszem, hogy az olasz válogatott szép jövő előtt áll. -
#40000 Ilyen inter és milan"csapatok" bukott edzőinél még Del Piero-t is jobban el tudnám képzelni edzőnek vagy az edzői stábban.
Allegri volt az, aki úgy vélte három évvel ezelőtt, hogy Pirlo már kiégett, elfáradt más poszton kéne játszania és gyakorlatilag elzavarta az AC Milantól. -
#39999 Prandelli aláírt a Galatához. Allegri lesz 99%... -
IXEMGabeo #39998 ...Spallettit és Prandellit el tudnám képzelni a Juve kispadján...
Spalletti féle Róma nagyon szép futballt tolt 2006-07 környékén -
preziosi #39997 a sky sport italia odáig megy, hogy allegri már holnap megérkezik vinovoba és elkezdi a munkát. az az allegri, aki miatt pirlo eljött milánóból... -
IXEMGabeo #39996 ezen meglepődtem:/ pedig milyen szépen felemelte a Juvét oda, ahová tartoznak... -
#39995 Na ez az amit nem kell kommentálni... -
#39994 Nem hosszabbított egyébként 2015ig szólt a szerződése.májusban csak annyit mondott hogy marad aztán majd jövőre meglátjuk. Nyilván akkor kapott bizonyos ígéreteket amit a vezetőség felrúgott. Simán el tudom képzelni, hogy az edzés után behívta Agnelli és ennyit mondott: "Antonio hát az a helyzet hogy Vidalt eladtuk...jah meg az az Iturbe gyerek sem jön ám akit kértél.bocsi!"
Erre Conte meg hirtelen annyit mondott hogy akkor baszd meg,én meg lelépek.
Én is Spal-t hoznám, de ezekből pont nem ezt nézem ki. Allegri, na az már tökéletesen illik a koncepciójukba!