Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Azért nem vegyük már ezekkel egy kalap alá. Nyilván a spanyol bajnokságban nagyon durván nyomva van a Barca és a Real is. Konkrétan az Elche ellen Pepe rántotta le az emberét és azt fújták be. Nekem akkor teljesen nyilvánvalónak tûnt, hogy a bíró mindenképp meg akarta nyeretni a Reallal a meccset, mert a hosszabbítás hosszabbítása volt és az égvilágon semmi szabálytalan nem volt benne. Azért a BL-ben ilyet nem kéne, de aki emlékszik az elõzõ szezonra, az tudhatja, hogy az Old Traffordon köze nem volt a meccshez a Madridnak, amíg jött a hihetetlen fantom kiállítás és megfordították a párharcot. Szomorú, hogy manapság is ilyenek döntenek el ilyen fontos meccseket.

Amici di nessuno...

szabii98
kurvanagy volt😄DD

I met God. She's black

de hülye ez a Vidal😄DDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
aztakurva vidal A:SDAS😄A

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
A bíró jól elintézte a meccset ezzel a fantom pirossal... :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tobias88
Nem az elsõ eset, csak mondom. Nektek meglepõ, de aki nézi a spanyol focit már megszokta:
példa 1
példa 2
Csacsi
Remélem Ronaldot is eltiltják sportszerûtlen viselkedésért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Mármint az orrához nem ért hozzá, nyilván valamennyi testi kontakt volt.

Amici di nessuno...

Trunks
Hagyjuk már! Hihetetlen bazzeg. Mindent lefújnak neki, mindent! Kurvára semmi nem volt. Szimulálós buzi, fogja az orrát, amikor hozzá se ért Chiellini! A rögtön piros meg vicc.

Amici di nessuno...

Kaplan
Ma azért vannak ám bírói ítéletek... 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Nekem ez a 4-4-2 nagyon tetszik Ogbonnával és Cáceres-szel a két szélen. Pirlo is jól nyomja hál' isten, pedig már hányszor leírta mindenki.

Amici di nessuno...

de nem bírom én se a képét, de már megint õ lesz a hõs a 2 lõtt góljával közben semmivel nem nyújt többet, mint a Juvésok...

Llorente is jól játszik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Nem a 11-es volt véleményes, az elég egyértelmûnek tûnt, sajnos Chiellini tényleg lerántotta Ramost, még ha az ilyeneket nem is szokták megadni. Attól még szabálytalan. A szabad viszont, amibõl a 11-es lett, elég vicc. A kamu Ronaldóra ránéz valaki, már esik is el.

A meccs képével pedig teljesen elégedettek lehetünk, konkrétan ha 2-0 lenne ide, se szólhatna semmit a Real. Sajnos kb. az összes helyzetüket berúgták. De még a védelmet se okolnám, az elsõ gól zseniális volt, mint a kis cigány, mind a kis buzifejû részérõl. Értékesíteni kellene a helyzeteket, de semmi nincs veszve. Úgyse ezen a meccsen dõl el a továbbjutás.

Amici di nessuno...

ilyet nem nagyon szoktak megadni...alig veszik észre a bírók

Breki33
Elég véleményes 11-essel

http://ana1.me/sky4.html
Kecskemet feliratos magyar zaszlo gareth mogott odacsapott 😄

megy a meccs és senki nem írt? 2-1 egyelõre a Madridnak:S:S

Trunks
Jónak tûnik, végre változtat valamit Conte, nem a régi lemezt erõlteti. Cáceres talán az elsõ meccsét játszhatja a szezonban, ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy ha egészséges, akkor mennyivel jobb alternatíva Padoin wingbackként.

Állítólag két embert is állít Pirlóra Ancelotti papa, ha ez tényleg igaz, akkor Vidal és Pogba megnyerheti nekünk a meccset. Vagy legalább lehet esélyünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
na elnyelte a hozzászólásom, biztos nem akarja a rendszer, hogy kiderüljön a felállásunk 😄

4-3-1-2: Buffon-Chiellini,Barzagli,Bonucci,Caceres-Vidal,Pirlo,Pogba-Marchisio-Tevez,Llorente

nekem tetszik, a kp közepén meg lehet fogni õket, széljátékunk meg amúgy sincs, Vidal és Pogba kb a két legjobban beadó játékosunk, õk nyugodtan ki tudnak mozogni a szélekre ha arról van szó. kérdés, hogy pont Ancelotti ellen kell e bepróbálni ezt a taktikát, õ azért eléggé ismeri.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Lacee86
Hát igen... Egy már félig megnyert meccset így, ilyen durva hibákkal elveszíteni. :/

9csöves9
Aztakurvaélet, ez pokol volt. Életük legszebb napját okoztuk ezeknek a majmoknak, 100 év múlva is ezt emlegetik majd. Ilyen szétesést én még nem láttam és az a legdurvább, hogy ehhez nem is kellett semmi extrát csinálniuk a liláknak. Csak abban bízhatunk, hogy elég korán jött ez a kurva nagy pofon, mert valami nagyon nincs rendben a fejekben...

Trunks
Nincs tragédia, ki lehet kapni Firenzében, csak így azért nem kéne. Motta mit keres a pályán? Abbahagytam a 4. Fio-gól után, most meg visszanézek és ott van.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ebben a naptári évben egyetlen rangadónk lesz a bajnokságban, a nápolyi cigányok elleni. többi meccs mind nyerhetõ. nem kell itt beszarni.

Genoa, Catania, Parma, Napoli, Livorno, Udinese, Bologna, Sassuolo, Atalanta, téli szünet

forzajuve5
szerencsés 2-0 után fejben mindenki elrepült madridba, itt az eredménye. lesz mit megbeszélni az öltözõben

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>ez volt eddig a bajnoksag leg szebb 5 perce<#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Lacee86
Basszameg, 2 percen belül 2 ugyanolyan bagatel hibából adódó gólt kapunk, ez hihetetlen...

forzajuve5
most köptem szemközt a tv-t...

Trunks
Vicc. Agyonnyert meccs, mégis sikerül leadni. Buffon megint kicsit mellényúlt.

Amici di nessuno...

Trunks
Szépen megnyeri nekünk a meccset a Fiorentina, megköszönhetjük.

Amici di nessuno...

Trunks
Ha jól láttam épp az imént ért elõször labdába Padoin. 25. percben járunk. Egy csöppet a másik szélet erõltetjük.

Amici di nessuno...

Trunks
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, - Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, - Tévez, Llorente.

Ma is jó lesz a széljátékunk.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem tudom mit ettek ezek a nyáron. Nem semmi, amit eddig produkálnak. Gondolom most már örülnek neki, hogy elbukták a kupadöntõt, legalább idén nincs nekik bohócliga.

Amici di nessuno...

Lacee86
Durván jó a Róma ebben az idényben. :/ 8 meccsen 8 gyõzelem, és ezalatt mindössze "kemény" 1 gólt kapni... elég félelmetesen hangzik. Fel kell kötni a gatyát.

9csöves9
most már azt írják kezdeni fog. látva a tegnapi meccset, nem is nagyon szabad pontokat hullajtani, ezt a Romát nem lehet csak egy kézlegyintéssel elintézni, hogy "majdúgyiskipukkadalufi". Ránk is ezt mondták két éve, még a bajnoki hajrá elõtt is. Nagyon egyben vannak, és szép focit is nyomatnak.

forzajuve5
nem lehet, hogy ez egy elõre megbeszélt "taktika" lehetett, hogy Vidal így jusson extra pihenõhöz? 😊
amúgy szerintem ezt a hétvégi bajnokit úgy beáldozzuk ahogy van. nem hiszem, hogy erõltetni fogjuk a játékot

9csöves9
Vidal és Isla lekéste a gépét, ezért késve értek vissza a csapathoz. Conte be se rakja õket. Lichsteiner rápihen a Madridra, szóval Padoinnal kezdünk a szélen. elõl Tevez-Llorente páros lesz.

A liláknál, hiányzik Gomez, Pizzaro a fontosabbak közül, elõl Rossi mellett Joaquin lesz.

9csöves9
Az hát. A firkászok bedobják az összes szélsõ nevét aki elhozható.

Lacee86
Gyerekek, ez ugye vmi vicc, h a Dzsudzsák után érdeklõdünk? 😄 😄

9csöves9
fasza, remélem Llorente lesz a kezdõ, Seba meg majd jön be csereként egy kis lendületet hozni. a válogatottaknál szerencsére nem dõlt ki senki, azt mondjuk valaki megmagyarázhatná miért kell Pirlonak hét közben végigjátszania egy olyan meccset aminek semmi tétje nincs már. Elgondolkozhatna már kicsit Conte és Prandelli is a Pirlo utáni életen, mert láthatóan egyikük sem tud nélküle elképzelni egy taktikát.

forzajuve5
szépen dõlnek ki a csatáraink. Q is megsérült, 3 hét kihagyás.
hétvégére a Tevez, Gio, Llorente trió maradt

Zsolti9014
A védõ szépen megoldotta. De Alex mintha a grundon lenne, durván kiemelkedik. 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Del Piero érdekes góllal nyitott az ausztrál bajnokság elsõ fordulójában:

Amici di nessuno...

Breki33
Trunks
Mióta ez a Sabella az argentín szöv.kap, azóta nem kap lehetõséget a válogatottban, ami egyrészrõl egy vicc, viszont a mi szempontunkból jó, mert legalább ilyenkor megússza a válogatott meccseket+az azzal járó hosszú utat is. Persze ettõl még Conte adhatna neki több pihenõt.

Amici di nessuno...

Félreértés ne essék semmi bajom Tévezzel,abszolút meggyõzõ.De ki van/lesz hajtva.Bár annyi pénzért tessék is 😊
Lacee86
Sztem is jó a Tevez.

Trunks
Szerintem Tévezzel az ég világon semmi baj sincs. Sõt, igazából idén a csatárokra en bloc nem lehet panaszunk. Tévez hasznosan játszik, Q majd' minden meccsen, amin kezdett betalált, Seba és Llorente alig-alig kap pár percet, mégis rúgtak már gólt, Vucsinics meg... hozza a szokásost. Ogbonna pedig szerintem olyan jó volt, amikor lehetõséget kapott, hogy én jelenleg õt játszatnám Chiellini vagy Bonucci helyén. Egyedül Barzagli érinthetetlen szvsz.

A baj a szélsõkkel, a rendre hibázó védelemmel és a szürke középpályánkkal van. A kivételezés pedig sajnos nagyon igaz, de ez se hiszem, hogy változni fog.

Amici di nessuno...

9csöves9
Barbie 4 meccses eltiltást kapott, hiába, jól mûködik a Juve-maffia. A fõceleb Gianni ki is akadt tegnap rendesen, azt hittem el is sírja magát élõ adásban a gonosz Juve miatt.

Valaki nem jön véletlenül szombaton a JCH-s focira-bulira?

A pofont a Real-tól kaphatjuk.A bajnokságban el fogunk döcögni valahogy,de a BL-ben ez kevés lehet még a továbbjutáshoz is.
Az én meglátásom szerint addig marad minden amíg Conte rá tudja fogni hogy nincs pénz megfelelõ(NEKI megfelelõ)játékosokra.Ami valószínûleg így is lehet.Csak ügye a mostani nyár már úgy lett kikiáltva hogy minden igazolás megfontoltan,szükség szerint lesz végrehajtva.Llorrente nem sokat lesz pályán ezt már most látom.Ogbonna nekem csalódás,és egy relatív telített posztra érkezett.Szélre senki nem jött,de nem is igazán halottunk tõle olyat hogy kellene neki.
Túl nagy a respectje pár játékosnak,holott a hülye is látja hogy néha többet ártanak mint használnak.
Tevez:Jól indított,aztán szigorúan szerintem,már el is fáradt,vagy belefáradt.Ki lesz hajtva,aztán nézegethetünk amikor úgy megsérül hogy egy darabig nem látjuk.
De hát az eredménykényszer ilyen,és mi szurkolók is azt várjuk hogy minden meccsen brillírozzanak a játékosok,tehát olyan sok választás nincs.Amíg így is jönnek az eredmények,addig ez lesz. 😊