44078
-
#40073 Morata hozott csajokat is
-
#40072 kérdés, mi lenne szücsyvel akkor? :D balo for prez -
#40071 :D:D:D:D
hát annál többet úgysem ér :D -
#40070 a ház árából? :D -
#40069 abból a pénzből veszitek majd balotellit :) -
preziosi #40068 vidal egyes értesülések szerint árulja a házát. -
#40067 Egyik játékosunk megnősült. Ebben mi az érdekes? -
#40066 -
#40065 -
preziosi #40064 jó lenne, ha igazad lenne, szívesen látnám joveticet, a sérülékenységétől függetlenül is. vele kapcsolatban viszont arra emlékszem, hogy a city megmondta nem is olyan rég az internek, hogy nem eladó.
candrevával kapcsolatban mondjuk tényleg elfogult vagyok, én akkor is szerettem, amikor kölcsönben volt nálunk, és még mindig inkább érte egy ilyen ajánlat (valljuk be, nem valószínű, hogy például ogbonna sokat fog nálunk játszani), mint például az 1 hete még iturbéért pletykált 25+2 millió. -
#40063 Szerintem meg Jovetics tipikusan az a játékos, akit egyik évben rohadt sokért majdnem feleslegesen leigazol a City csatárposztra, aztán miután keveset játszott és igazán nincs rá szükség, a következő szezonban eladják sokkal kevesebbért. Lukaku pedig engem a VB-n nem győzött meg, szerintem is felesleges lenne, mert Llorentével egyszerre nemigen lehetnek a pályán.
Candréváért meg egy ilyen ajánlat gyakorlatilag kb. 30 milliót jelentene, ami azért lássuk be nevetséges. Fele ennyiért ok, annyira viszont nincs rá szükségünk, hogy egy vagyont költsünk rá. -
preziosi #40062 szerintem lukaku center posztra már felesleges, akármennyire is jó játékosnak tartom, jovetic-et pedig elég nehéz lenne elhozni a city-ből, meg sajnos nagyon sérülékeny is. véleményem szerint lotito-t kéne rávenni, hogy fogadjon el egy 23 millió + ogbonna/giovinco ajánlatot candreváért, őt nagyon jól tudná használni allegri. -
#40061 Most Jovetics és Lukaku a célkeresztben állítólag. Még egy csatár elfér, bár igazából megvagyunk ezen a poszton. Ha Seba marad, akkor 4 ember elég lehet. Ha 4-4-2-t akar játszatni Allegri, akkor azt hiszem szélsőhátvéd kellene még, meg hát a kp. elég nagy talány. -
#40060 -
#40059 -
preziosi #40058 igen, pereyra hétfő körül már hivatalos lehet, kölcsön + 12 milliós opciós jogról szólnak a hírek. rajta kívül morata bejelentése már akár holnap is megtörténhet, illetve a '96-os születésű belsővédő, carlos blanco moreno is a miénk, ő a barcelona neveltje.
rebesgetik azt is, hogy a fiorentinával el akarjuk cserélni islát savicra, és a violák bele is mennének. -
#40057 -
#40056 Ekkora ferdítést! http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/07/15/4959924/vidal-im-happy-to-stay-at-juventus-if-manchester-united-move?ICID=AR_PN_10
"I am already at a great team like Juventus. That's why it will not be a problem if the option of Manchester United falls through," Vidal told Chilevision. -
#40055 http://juventusfc.hu/vidal-boldog-vagyok-a-juventusnal-minek-mennek-mashova/ -
#40054 Meg miért baj, ha ilyesmit írt ki akkor? Hogy úgy mondjam a család akkor másnak szurkolt, ennyi. :D Mindjárt jön, hogy Allegri anyukája pedig a Cagliarinak szurkolt, amikor a fiacskája az ő edzőjük volt. 1-2 hétig még ez lesz a téma, aztán mindenki megnyugszik.
Hogy mára is jusson pozitívum: legalább Allegrinek nem kell majd 5-6 csatár, hogy mindig más jöhessen be a hosszabbításban cserének. -
#40053 Pogba és Vidal mezeket én nem vennék csak aug31 után :DDD -
#40052 -
#40051 Adom, én sem hoznék igazából senkit a kp-ra, maximum valami sok poszton bevethető fiatalt pl. az Udinese-s Pereyra. Marchisioban benne van a nagy jó, valamikor ki kell jönnie, Asamoah meg bármikor keveredett középre mindig jó olt.
Ez a szezon amúgy sem arról fog szólni, hogy tragédia ha nem leszünk bajnokok, zsinórban négyet akkor sem lehetett volna elvárni ha minden marad a régiben.
Hihetetlen amúgy a média hogy rápörgött a témára, eddig is fosták magukból a szemetet, de most aztán igazán kitesznek magukért. Ezzel most mindent el lehet adni. Kit érdekel, hogy ennek a majomnak a kurvája mit írogatott ki a twitterre most őszintén? Elképzelem ahogy otthon minden lefekvés előtt "jó éjszakát" helyett annyit mondtak egymásnak, hogy "ha muntari gólját megadják..." -
#40050 Bizony, sokat köszönhetünk azért neki, nem egy fontos gólt szerzett az elmúlt pár évben. Szerintem sokkal több lehetőséget kellett volna kapnia, mert nála gyengébb és gyengébben is teljesítő csatárok játszottak sokkal többet, de ez van. Remélem rúg 10-15 gólt a következő szezonban. Ha Cerci marad, akkor azért a liga egyik legjobb csatárkettősét alkothatják majd.
Most így belegondolva ha Vidalt (vagy Pogbát) eladjuk, én Marchisióval és Asamoahval oldanám meg a pótlásukat. A ghánai jól teljesített az elmúlt két évben, pedig nem is a posztján játszik, középen szerintem ő is klasszis teljesítményt tudna nyújtani.
#40049: hát egyik "botránycikk" jobban megbotránkoztat mint a másik. Jaj, istenem, most mi lesz?!
-
#40049 dsafadsfas -
#40048 A toronál kezdő csatár lesz, itt meg Contétól függetlenül Tevez és Llorrente előtte van a sorban. Pláne ha igazolunk valakit. Sok sikert neki! -
#40047 -
#40046 Fabio viiszament Torinó-ba
mondjuk nem teljesen értem, ha tényleg Conte-val nem bírták egymást akkor most pont hogy maradhatott volna csatárposzton azért jelenleg elég vékonyak vagyunk. -
wright #40045 Ha úgy sülne el Allegri,mint anno Carlo apánk,azért lenne örömködés.Allegri azért nem a legalja edző,én innentől sok sikert kívánok neki,és azt hogy ne bassza szét a csapatot.Ha a mag megmarad,nem látom ki szakíthatná meg a bajnoki uralkodást. -
#40044 Közben Iturbe hivatalosan is a Romáé 22 millióért. Ennyiért én egyáltalán nem sajnálom, hogy nem hozzánk jött. -
#40043 Ebben az esetben mondjuk sokat nem kell erre adni, egyelőre egy nevenincs senki kihasználta, hogy jelenleg a szomszéd Mari néni is erről beszélt és szerepelni akart egy kicsit. -
#40042 nem meglepő lásd baggio, vieri
mennek mindenhova -
#40041 "...csak a nagy egyéniségekből lesz nagy csapat, csak a nagy álmok vezetnek a nagy győzelmekhez."
Ez a kedvenc gondolatom eddig Pirlo könyvéből. Az első felével részben értek egyet, de a másodikkal teljesen. -
#40040 hozod a formád:DDDD -
#40039 -
#40038 fentebb akart volna lépni, de mi elküldtük, mert Pippo jobb lesz:D:D:P -
#40037 -
#40036 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20140716-antonio-conte-a-milannal-egyezkedett-ezert-rugta-ki-a-juventus.html -
#40035 Sok jó dolog volt a cikkben, de az ilyen "hogy ebben az esetben keressenek egy másik bohócot, akin le lehet veretni a szurkolókkal a következő idény 5. helyét.", meg "Nem hisszük például, hogy Pogba szívesebben marad a Serie A-harmadik helyéért küzdeni, mint hogy álomfizuért polírozza a bohócot Párizsban" típusú állásfoglalások teljesen komolytalanok. Ha elmenne Vidal, Pogba, sőt még ha Tévez is, akkor is a miénk lenne a legerősebb keret a Serie A-ban (max 2.), ergo nem a 3-5. helyért kellene harcolnunk. Pláne, ha ugye őket beáldoznánk, akkor elég szép summa esne be értük, valakit csak sikerülne igazolni az euró tízmilliókból.
A Pirlo téma is kissé sarkítva van. Valóban nem tartott rá igényt Allegri, de úgy őszintén hányan gondoltuk volna, hogy egy ótvar szar szezon után 32 évesen meg tud még újulni a maestro? -
#40034 Humorosban volt egy pont ideillő videó.