Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
rizikósnak tartom így a 4-3-3-at ezzel a védelemmel. mondjuk sok választás nem volt a sérülések, eltiltás miatt. meglátjuk mi lesz
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
kicsit szomorúan gondol bele az ember, de nem lennénk szarabbak egy Alex,Trez,Tevez,Llorente,Quagliarella ötössel...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Pont az jutott nekem is eszembe, mennyivel jobb lenne ha Pepét lehetne bedobni Padoin helyett egy-egy ilyen meccsen.
Barzagli meg félelmetesen jó igazolás volt, tényleg õ az, aki most összetartja a védelmet, hihetetlen elegánsan, ugyanakkor kíméletlenül játszik. Pedig már kicsit leírtam, amikor a második németországi idényét töltötte.
#39113:<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hajrá Magyarország!
#39109: Valahol egyetértek, de azért ezt a Parmát ne emlegessük egy lapon a Cataniával vagy a Genoával, ráadásul otthon mindig masszív csapat volt, nem véletlenül nem tudtuk elhozni hosszú évek óta a három pontot a Tardinibõl. Amúgy ja, de ebben Conte is nagyon sáros. Ez a Padoin-Peluso vonal, amelyik olasz szinten is középszerû, nagyon gyengíti a "B"-csapatunkat. Nem értem miért nem játszhat ott Cáceres vagy akár Pogba. Vagy De Ceglie a múltkori jó teljesítménye után most miért került megint a padra. Ha meg nincs alternatíva a szélekre, akkor megint csak azt tudom mondani: akkor miért a túltelített csatárposztot kell erõltetni a mercato alatt?
#39109: Giaccherini nem volt egy rossz (sokadik) csereember, de azért neki is valamiért irreálisan jó a sajtója. Egy idõben Conte rajongott érte, Prandelli meg már hosszabb ideje, de hogy mit látnak benne, azt még mindig nem tudom. Tavaly nem tudott egy értékelhetõ meccset produkálni. Padoinnál annyival jobb, hogy õ tényleg szélsõ és elõrefelé játékban sokkal jobb.
A másik: a Real ellen jelesre vizsgázott a 4-4-2. Miért nem próbáljuk ezt ki itthon is? A legkevesebb, amit elérnénk, hogy nem lenne ennyire kiismerhetõ a játékunk.
Amici di nessuno...
Q óriási, teljesen megérteném, ha nem tudott volna szívbõl örülni Pogba góljának. Megérdemelte volna.
Ezeket a késõi cseréket én sem értem, pláne úgy, hogy amúgy általában bejönnek a cseréi ha nem az utolsó 15 percre hagyja õket. Emlékszem az elsõ szezonban csak hüledeztem kiket hoz be mindig aztán õk döntötték el a meccset.
Az is nyilvánvalóvá vált nekem a meccsen, hogy az akit hátul egy idõre el kell felejteni az Chiellini. Nem tudom mi lett vele, de életveszély. Bonuccit nem hagynám ki, pláne ha Pirlo is hiányzik, õ neki az indításai nagyon fontosak.
Jöhet a Real, szerintem megverjük õket, aki ezen a meccsen nem teszi oda magát rendesen az kurvára leírja magát nálam. Remélem Conténél is.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Ezt a meccset pedig úgy néz ki semmi sem menti meg a 0-0-tól. Na nem mintha ez nem látszott volna már 20 perc után.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
semmi értelme így a 3-5-2-nek, kb azonnal hoznám be Llorentét Seba helyett, Cacerest meg Padoin helyett. enélkül csak valami Vidal vagy Pogba átlövésben bízhatunk.
Nem sok visszataszítóbb csatárkettõst láthatott a történelem ennél a "$$$" Amauri - "egyik évben nagy milanos-másik évben nagy interes" Cassanónál.
Amici di nessuno...
nehéz meccs lesz, mindig megszenvedünk velük. jó lenne megtörni a nyeretlenségi átkunkat náluk

FORZA JUVE <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#szeret>#szeret>
Boldog Szülinapot !
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Roma közben behúzt a tizediket is. Ráadásul Borriello góljával (!) Nem tudom melyik a durvább. 😄
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
SERIE A, SZABADRÚGÁSGÓLOK
1. Szinisa Mihajlovics (Roma, Sampdoria, Lazio, Inter) 28 gól
2. Andrea Pirlo (Brescia, Reggina, Inter, Milan, Juventus) 23
3. Alessandro Del Piero (Juventus) 22
4. Roberto Baggio (Fiorentina, Juventus, Milan, Bologna, Inter, Brescia) 20
4. Gianfranco Zola (Napoli, Parma, Cagliari) 20
Nyáron volt egy fogadásom egy Romás cimborámmal, 10 gólig kell eljutnia a bajnokságban, hogy megnyerjem, azt hiszem ezt már télen behajthatom. Egyszer én is nagyon beszoptam egy ilyennel, Torres Liverpoolba igazolás elõtt mondtam, hogy 0 lesz a PL-ben és 10 gólig sem fog eljutni. Rúgott vagy 20-t. 😄
A meccset sajnos nem sikerült megnézni, de azért úgy tûnik a firenzei pofon kicsit helyre rázta a srácokat. Idegenben a Parma nem lesz egyszerû, pláne, hogy ott lesz a fejekben a Madrid elleni sorsdöntõ meccs.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...