44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Adom, bár én védőt nem hoznék. Oda létszámra is és minőségre is megvagyunk, maximum akkor kell valaki ha Lichtsteiner megy.(Amit nagyon nem szeretnék.)

Kérdés, hogy mit akar Allegri, ha 433-t akkor szélső kell, ha 4-3-1-2-t akkor pedig irányító. Bár az utóbbi poszt eléggé kihalófélben van, nem is nagyon erőltetném ezt a felállást.
  • preziosi
    szívesen, szerintem is frankó így.
    igen, én is ezt olvastam, plusz sajnos azt is, hogy elvileg arturo boldogan marad, amennyiben itt is megkapja a 8 milliót, amire valljuk be, nem sok esély van. én abban reménykedem, hogyha ezt elfogadjuk, akkor megpróbáljuk a posztot házilag megoldani (nem keven vagyunk oda, ha nem is feltétlen vidal-minőség), és abból a pénzből a védelmet meg a támadószekciót erősíteni. nehogy már egy asamoah ne legyen jobb, mint az a guarin, akit folyamatosan vidal helyettesének emlegetnek, és úgy lehúzna vele minket az inter, ahogy nem szégyell, plusz örülnének is, hogy megszabadulnak tőle. úgy néz ki, romulo tényleg érkezik, guarinnál szerintem ő is jobb.
    ha igaz a 60 millió, és elfogadjuk, akkor tessék belőle hozni egy minőségi szélsőt, irányítót, valamint védőt, anélkül, hogy marotta ragaszkodna a 15 milliós lélektani határához.
  • 9csöves9
    köszi, hogy beraktad, végre valaki összeszedte mert ezekkel a részletfizetésekkel meg opciókkal elég átláthatatlan volt az egész

ez a -15 millió ezen a szinten egyszerűen nem okozhat olyan gondot, hogy meg kelljen válni valakitől emiatt. ha igen akkor szar a helyzet nagyon

Vidal ügynöke ma tárgyal Marottáékkal, állítólag 60 millió euró és 8 milliós fizetés a legújabb ajánlat a MU-tól...
  • preziosi
    gondoltam bemásolom:

Signings - money spent:

2014:
    - Morata 6.6M (20x3)
    - Pereyra 1.5M (+ 4.8x3 + 1.5M bonus till 2020)
    - Marrone 1.5M (4.5M x 3)
    - Isla 2.2M (4.5M x 2)
    - Pasquato 0.75M (1.5M x 2)
    - Sturaro 1.8M (5.5M x 3 + future bonus)
    - Sorensen 0.75M (1.5M x 2) - my assumption
    - Coman 0
    - Evra 0.75M (1.5M x 2)
    - Romulo 1M (+ 7M in installments)

2013:
    - Ogbonna - 4.3M in 2014
    - Asamoah 2nd half co-own - 3M installment 2014
    - Peluso 4.8M x 2 -2.4M paid in 2014.
    - Tevez 9M + 6M (I'll consider 15M) - 5M in 2014
    - Zaza co-own 3.5M x 3 - 1.2M installment in 2014
    - Berardi co-own 4.5M x 5 - 0.9M installment
    - Rugani co-own 1M x 2 - 0.5M to be paid in 2014.
    - Kabashi 0,8M x 2 - 0.4M to be paid in 2014.

2012:
    - Giovinco - 3.6M paid this year
    - Asamoah co-own - 3M paid this year, 2014.
    - Isla co-own - 3.1M paid this year, 2014.
    - Gabbiadini co-own - 1.8M paid this year, 2014.
    - Nicola Leali co-own - 1.2M in 2014.
    - James Troisi co-own - 0.6M in 2014.

2011: Matri - 4M (last installment)

Total cash spent in transfer fees in 2014, considering this mercato and the last 3: 51M.

Players sold - money in:

From 2014 deals - 24M

- Immobile 8M (we got the payment upfront);
    - Vucinic 6.5M (payment upfront by the arabs)
    - Zaza 2.5M (7.5M x 3 installments)
    - Peluso 1.6M (5M x 3)
    - Quagliarella 1.2M (3.5M x 3)
    - Isla 4M (8M x 2 ) - Isla is my assumption, given the interest from EPL teams who can pay more cash upfront

From 2013 deals: roughly 11M.

- Masi - co-own with Ternana - Juve to receive 2M x 3 - 0.6M in 2014
    - Giaccherini 7.5M x 3 - Juve to receive 2.5M in 2014
    - Matri 11M x 4 - 2.75M to receive in 2014
    - Marrone co-own Sassuolo - 4.5M x 2 - 4.5M to receive in 2014.
    - Chibsah co-own resolved for Parma - 1M x 2 - 0.5M to receive in 2014.

From 2012 deals - 1.1M

- 0.6M Felipe Melo loan
    - Pasquato 0.5M co-own

From 2011 deals: nothing.

Total money to receive in 2014 from all player sales of the last 4 years: around 36M (24M from this year's business + 12M from last 2 years).

So actually in the 2014-15 season we are having a loss of 15M in cash flow for players. Doesn't look like so much.

• Breki33
  • 9csöves9
    Őt is jó igazolásnak tartom, a keret mélysége szempontjából nagyon fontosak az ilyen emberkék. Lichtsteiner szerintem hosszabbítani fog, azért nem állnak olyan messze az álláspontok. 3,5-t akarnak a Juve meg 2,5-t adna. Majd 3-nál megegyeznek.

Pogbán és Evrán kívül mindenki elkezdte a munkát, ők augusztus elején csatlakoznak.

Csatárra egyáltalán nincs ötletem, félek tőle, hogy ismét valami Boriello kalibert hozunk.

Ma este sorsolás, lehet tervezgetni a túrákat :)
  • preziosi
    olasz lapértesülések szerint hétfő-kedd környékére megszülethet a megállapodás romulo ügyében is, kölcsön + opciós jog, 1+7 millió. én nem lepődnék meg, ha kapcsolatban lenne a dolog azzal, hogy lichsteiner hosszabbítása ügyében hónapok óta nem sikerül megegyezni, tekintve hogy romulo a középpálya közepén, jobb oldalán, illetve a védelem jobb oldalán is tud játszani.
    a tegnapi sajtótájékoztatón marotta megerősítette, hogy egy támadót még keresünk.
  • 9csöves9
    tavaly is így kezdtünk
  • limperatore
    meg is vert :D
  • 9csöves9
    Bemutatták Pereyrát, jó igazolás!

Közben szopunk az amatőr Lucentótól 3-2re, Lóri duplázott.

Allegritakarodj! :D
  • wright
    A taknyos mindenét...pedig közelebb lakhatna a hazájához :D
  • 9csöves9
    Igen, olyannyira hogy nem is lesz szerintem. Holnap játszunk majd valami amatőrcsapattal elvileg, de én már nem értek semmit :D
  • Breki33
    Ez a mai edzőmeccs egyre rejtélyesebb.
  • 9csöves9
    Elhoztuk Roberto Pereyrát az Udinéséből, kölcsön+opció. Már át is esett az orvosin, azonban Sörensen is az üzlet része lett volna, aki visszautasította az Udinését. Valahogy azért megoldják majd a dolgot.

Így szerintem egy kp biztosan megy, kurva sokan vagyunk ott.

Közben Conte nélkül is megy az Eto'o szál...
  • Breki33
  • wright
    Ez a dizájn fasza lett nagyon!
  • wright
    Berlu most ráér,szólj neki ;)
  • szucsy89
    fasza lett a dizájn, ilyet dobjon már össze aki csinálta a Milanban is :D
  • karajjj
    az utolsó olvasatlan üzenet figyelmeztetése még egy színű a háttérrel, de minden más szuper!
  • Lacee86
    Hú, király ez az új dizájn.
  • preziosi
    úgy néz ki, a mágikus 15 millió az ajánlatunk shaqirért (is), hát annyiért nem fog itt kikötni.
  • szucsy89
    Reméljük a gólokat is hasonló mértékben termeli majd:)
  • banok
    *nagyon jó
  • banok
    Hú itt nagyon a dizájn.

De így sem leszek Juventus szurkoló XD
  • 9csöves9
    Tevez tavaly is így jött, láttam róla pár nyaralós képet ott is látszott, hogy szedett fel. Szokásos dél-amerikai sztájl, majd kezdésre leadja.
  • Trunks
    Igen, nekem is Matri érkezése ugrott be azonnal. A hugica még jobban is néz ki, biztos örülnek most a csapattársak Moratának.

Borini a Romában pár éve tehetségesnek tűnt, a Pool nem jött be neki, de a Sunderlandnél kölcsönben egész jó szezont futott. Kölcsönbe opcióval cserének szerintem jó megoldás lenne. Inkább mint a százéves, gondolom "agyonmotivált" Drogba. Ha Conte lenne most az edző, akkor szerintem ő rögtön megszerezné őt és Eto'o-t is. Esetleg még Bendtnert és Torghellét.

#40087: a 2. kép jobb szélén az Seba és Tévez? Csak nekem tűnik irtózatosan dundinak?
  • 9csöves9

• 9csöves9
    A balos a csaja, a jobbos pedig a huga. Talán betölti Matri asszonykája óta keletkezett űrt :)
  • 9csöves9
    Shakirának nagyon örülnék, vele aztán már lehetne tolni a 4-3-3-t. Ha ő jön nekem nem is kéne csatár.

Comantól állítólag odáig vannak a csapattársak, Pesso is azt nyilatkozta, hogy az első csapathoz hoztuk. Jó lenne vele is belenyúlni a tutiba.

Evrának 3,5-ös fizetést írnak, szerintem korrekt így hogy majdnem ingyen volt, ráadásul elmehetett volna máshova több léért is. Csak adják meg Lichtsteinernek is ezt, mert vele meg állítólag megy a huzavona.

• preziosi
    lukakut emlegetik továbbra is nagyon, de szerintem őt maximum kölcsönbe lenne esélyünk megszerezni, egy újabb fiatal kinevelésének meg semmi értelme. negredo sérülésével szerintem jovetic lekerült a piacról, ha egyáltalán eddig ott volt. az újabb bedobott név borini, sokat ő sem tett le még eddig, de legalább fiatal, még pletyka szinten is szívesebben olvasom, mint a valószínűleg innentől újra napi szinten bedobott drogba-eto'o párost.
    van egy jó hír is viszont, a di marzio általában megbízható forrásai és a skyitalia szerint felvettük a kapcsolatot shaqiri ügynökével. ő nagyon jó lenne ide, az meg, hogy sammer azt mondta, nem adják el, nem jelent semmit. mandzukic esetében is ezt szajkózták, aztán elengedték 20 millióért, kroos-ról nem is beszélve.
  • 9csöves9
    50 nap kuka az egész alapozás...így biztosan veszünk még csatárt. Jovetic?
  • 9csöves9
    Nagyon fasza...20-40 napot írnak, lehet oda az egész felkészülés. Ettől függetlenül, mert ez bármikor előfordulhat, remélem ezzel az edzőváltással nem jön megint a sérüléses korszak. Contéék valamit nagyon eltaláltak ebből a szempontból is, Allegriéknél meg rengeteg volt a sérülés.
  • forzajuve5
    jól kezdődik...

A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidőlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.
  • forzajuve5
    két jó év még simán van benne. nem hiszem, hogy az angol bajnokság után az olasz tempó nagyon le fogja fárasztani :)
  • Lacee86
    Nekem csak az nem tetszik picit ebben az igazolásban, h már 33 éves. De jó játékos, az tuti.
  • Trunks
    Az első kép alapján úgy érzem egyértelmű erősítést jelent.
  • forzajuve5
    végre van egy minőségi balhátvéd a csapatban. rég volt már ilyen
  • 9csöves9
    A bianconeri blog pont kirakta, hogy Zambrotta óta milyen balhátvédeink voltak...azokhoz képest minőségi ugrás ennyi idősen is.
  • wright
    Tipikus Marotta igazolás a jobbik értelemben :)
  • 9csöves9
    Evra hivatalos! 1,2 millió font+0,6 bónusz,2 éves szerződés.

Szerintem jó lesz, örülök neki.