Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ilyen egy mázlista margitot, közük sincs a meccshez
erre kapnak egy ilyet
Caseres ááá_S:S:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
Buffon, Caceres, Barzagli, Bonucci, Asamoah, Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio, Tevez, Llorente

rizikósnak tartom így a 4-3-3-at ezzel a védelemmel. mondjuk sok választás nem volt a sérülések, eltiltás miatt. meglátjuk mi lesz

Lacee86
Azt meghiszem... Vhogy kell az a 3 pont ma mindenképp. Meglesz, hajrá!!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

9csöves9
jó lenne ma is egy ilyet látni 😊

kicsit szomorúan gondol bele az ember, de nem lennénk szarabbak egy Alex,Trez,Tevez,Llorente,Quagliarella ötössel...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
xD Ez jó. 😊

Breki33
Breki33
Pirlo
Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zsolti9014
+ #39112, csak egyben kettõre nem tudok másképp válaszolni. 😊

Pont az jutott nekem is eszembe, mennyivel jobb lenne ha Pepét lehetne bedobni Padoin helyett egy-egy ilyen meccsen.

Barzagli meg félelmetesen jó igazolás volt, tényleg õ az, aki most összetartja a védelmet, hihetetlen elegánsan, ugyanakkor kíméletlenül játszik. Pedig már kicsit leírtam, amikor a második németországi idényét töltötte.

#39113:<#worship><#worship><#worship>

Hajrá Magyarország!

Breki33
9csöves9
Giaccheriniben a lendülete, sebessége volt jó semmi más. Szerintem mindig felpezsdült egy kicsit a játék amikor beállt, valószínûleg ezt szerették benne az edzõi is. Erre lenne jó Pepe, ha végre kijönne egyszer huzamosabb ideig a kórházból, és Sebának is kb. csak így vennénk hasznát. Ennek ellenére be kell küldeni az elsõ perctõl bírkózni a kemény olasz védõk ellen.

Trunks
Bonucci is sajnos nagyon sokat hibázik idén. Ha Barzagli nem hozná a szokásos formáját, akkor idén dupla ennyi gólt kaptunk volna.

#39109: Valahol egyetértek, de azért ezt a Parmát ne emlegessük egy lapon a Cataniával vagy a Genoával, ráadásul otthon mindig masszív csapat volt, nem véletlenül nem tudtuk elhozni hosszú évek óta a három pontot a Tardinibõl. Amúgy ja, de ebben Conte is nagyon sáros. Ez a Padoin-Peluso vonal, amelyik olasz szinten is középszerû, nagyon gyengíti a "B"-csapatunkat. Nem értem miért nem játszhat ott Cáceres vagy akár Pogba. Vagy De Ceglie a múltkori jó teljesítménye után most miért került megint a padra. Ha meg nincs alternatíva a szélekre, akkor megint csak azt tudom mondani: akkor miért a túltelített csatárposztot kell erõltetni a mercato alatt?

#39109: Giaccherini nem volt egy rossz (sokadik) csereember, de azért neki is valamiért irreálisan jó a sajtója. Egy idõben Conte rajongott érte, Prandelli meg már hosszabb ideje, de hogy mit látnak benne, azt még mindig nem tudom. Tavaly nem tudott egy értékelhetõ meccset produkálni. Padoinnál annyival jobb, hogy õ tényleg szélsõ és elõrefelé játékban sokkal jobb.

A másik: a Real ellen jelesre vizsgázott a 4-4-2. Miért nem próbáljuk ezt ki itthon is? A legkevesebb, amit elérnénk, hogy nem lenne ennyire kiismerhetõ a játékunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
Az mondjuk örömteli, hogy letudtunk 3 meccset gyõzelemmel és kapott gól nélkül zsinórban, ez most nagyon kell Giginek és a hátvédsornak. Teljesen eltûnt a magabiztosságuk erre az idényre.

9csöves9
Így van. És nem kell ehhez hogy 22 azonos képességû játékosunk legyen, bõven elég lenne ha "Padoinok" helyett "Giaccherinik"-hez lehetne nyúlni. Simán lehetne találni ilyeneket az olasz mezõnyben.

9csöves9
Valahogy úgy. Az utolsó 7-8 percre megadta magát a stream, nem is kerestem másikat, csak izgultam nem e egyenlítenek valami szögletbõl.

Q óriási, teljesen megérteném, ha nem tudott volna szívbõl örülni Pogba góljának. Megérdemelte volna.

Ezeket a késõi cseréket én sem értem, pláne úgy, hogy amúgy általában bejönnek a cseréi ha nem az utolsó 15 percre hagyja õket. Emlékszem az elsõ szezonban csak hüledeztem kiket hoz be mindig aztán õk döntötték el a meccset.

Az is nyilvánvalóvá vált nekem a meccsen, hogy az akit hátul egy idõre el kell felejteni az Chiellini. Nem tudom mi lett vele, de életveszély. Bonuccit nem hagynám ki, pláne ha Pirlo is hiányzik, õ neki az indításai nagyon fontosak.

Jöhet a Real, szerintem megverjük õket, aki ezen a meccsen nem teszi oda magát rendesen az kurvára leírja magát nálam. Remélem Conténél is.

forzajuve5
azért ijesztõ a tény, hogy ha nem az alapcsapat van a pályán hanem egy minimálisan felforgatott kezdõ akkor már nem bírunk a kis és középcsapatokkal. viszont ezt így nem lehet csinálni 3 frontot. az ilyen meccseket hozni kellene tartalékolva is

Trunks
Na ennek a 3 pontnak legalább lehet örülni, mert sok közünk nem volt hozzá. 😊

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen ez az ember. De kár, hogy nem ment be egybõl. 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Ennek a kettõs cserének mi a halál értelme van a 76. percben? Vagy húzza meg elõbb, ha nyerni akarunk vagy akkor hagyja a francba az egészet.

Amici di nessuno...

Trunks
Egyedül Ogbonna formája bíztató. Jelenleg szívesebben látom a csapatban mind Bonucci, mind Chiellini helyett.

Ezt a meccset pedig úgy néz ki semmi sem menti meg a 0-0-tól. Na nem mintha ez nem látszott volna már 20 perc után.

Amici di nessuno...

Trunks
Pontosan. De Conte ilyenkor miben bízik? Vidal, Tévez vagy Pogba varázsol egyet és valahogy bemákoljuk a 3 pontot?

Amici di nessuno...

9csöves9
ezzel a Giovinco-Tevez párossal el is dõlt, hogy ez egy semmilyen,szar, gyömöszölõs meccs lesz. felteszi a két törpét egymás mellé, tehát a Parmanak még véletlenül sem kell a szélre összpontosítania, tömörülhetnek bent ezren nyugodtan. ezért persze mi megpróbáljuk mégis a széleket erõltetni, de mivel az egyik oldalon Padoin van, ezért elég ha Asamoahra kizár 2-3 ember és esély sincs semmire. arról ne is beszéljünk, hogy pont a parmaiak ismerik a legjobban a Kisgyereket, esélye sincs egyik mellett sem.

semmi értelme így a 3-5-2-nek, kb azonnal hoznám be Llorentét Seba helyett, Cacerest meg Padoin helyett. enélkül csak valami Vidal vagy Pogba átlövésben bízhatunk.

forzajuve5
nehéz szavakat találni a mai teljesítményünkre. meg kell lépni a cseréket ha akarjuk a 3 pontot

Trunks
Maradjunk annyiban: nagyon csodálkoznék, ha ezzel a kezdõvel egy ilyen fontos meccs elõtt nyernénk. Legalább Isla nem játszik, biztos pihen a hétközi meccsre. Giovinco kezdetése Tévez mellett is minimum érdekes. Remélem a Madrid ellen Quagliarella lesz Tévez csatárpárja.

Nem sok visszataszítóbb csatárkettõst láthatott a történelem ennél a "$$$" Amauri - "egyik évben nagy milanos-másik évben nagy interes" Cassanónál.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Cacerest kellene játszatni a múltkori jó teljesítménye után.
nehéz meccs lesz, mindig megszenvedünk velük. jó lenne megtörni a nyeretlenségi átkunkat náluk

9csöves9
nincs jó elõérzetem. pláne Padoint látva...

Breki33
Era il 1° novembre 1897 quando un gruppo di giovani liceali torinesi, su una panchina di corso Re Umberto fondarono lo Sport Club Juventus, dando così i natali ad una squadra che sarebbe divenuta storia e leggenda del calcio italiano e mondiale. La Juve ha 116 anni di storia, la Juve è la storia. La Juve va al di là di un rettangolo di gioco, è un qualcosa che percepisci dentro, sin dalla nascita. Tanti auguri Signora, 116 di questi giorni, brindiamo insieme, noi 14 milioni di tifosi insieme a Te, unica donna della nostra vita. (Albi)

FORZA JUVE <#eljen><#taps><#szeret>

Boldog Szülinapot !
Grove4
Te mindig hülyét csinálsz magadból! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Breki33
mit szedsz?

nekem is kell belõle
Count Adyn
Ha összekapjátok magatokat meglesz idén a bentmaradás😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az elsõben még igazad is lehet.De hogy jövõre ti 😄 Jó ha bl helyért küzdhettek majd 😄
szucsy89
Ez most van idén, és a bajnoki címetekbe fog kerülni. 😊

Aztán jövõre meg jövünk mi. 😊)
Breki33
10 évenként egyszer nekik is lehet ilyen sorozatuk
Es meg nincs vege!!! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Trunks
A 10 azért elég nevetségesnek tûnt. Annyit még Vucsinics is meglõ esetleg kezdõcsatárként.

Roma közben behúzt a tizediket is. Ráadásul Borriello góljával (!) Nem tudom melyik a durvább. 😄

Amici di nessuno...

Lacee86
Ki olvasta amúgy a Játsszunk még-et? 😊

Azért Alex-nél 😞Juventus) <#worship>
forzajuve5
Andrea Pirlo, a bajnoki címvédõ torinói csapat labdarúgója a Serie A-ban már 23 gólt szerzett szabadrúgásból, ezzel megelõzte az örökranglistán Alessandro Del Pierót (22)

SERIE A, SZABADRÚGÁSGÓLOK
1. Szinisa Mihajlovics (Roma, Sampdoria, Lazio, Inter) 28 gól
2. Andrea Pirlo (Brescia, Reggina, Inter, Milan, Juventus) 23
3. Alessandro Del Piero (Juventus) 22
4. Roberto Baggio (Fiorentina, Juventus, Milan, Bologna, Inter, Brescia) 20
4. Gianfranco Zola (Napoli, Parma, Cagliari) 20

9csöves9
Igen, Alex (meg Trez) ért el utoljára akkor a 20 gólig. Nekem nagy nagy pozitív csalódás, tartottam tõle, hogy befogunk sülni vele. Iszonyat alázatosan játszik, nem hinném, hogy egyszer csak bekattan majd.

Nyáron volt egy fogadásom egy Romás cimborámmal, 10 gólig kell eljutnia a bajnokságban, hogy megnyerjem, azt hiszem ezt már télen behajthatom. Egyszer én is nagyon beszoptam egy ilyennel, Torres Liverpoolba igazolás elõtt mondtam, hogy 0 lesz a PL-ben és 10 gólig sem fog eljutni. Rúgott vagy 20-t. 😄

9csöves9
Csak ezt tudom elképzelni. Úgy vannak vele, hogy ha a bajnokcsapatba befér néha akkor csak jó lesz egy középcsapathoz vagy kiesõjelölthöz. Mindig rosszul leszek ha meglátom a mezünkben.

A meccset sajnos nem sikerült megnézni, de azért úgy tûnik a firenzei pofon kicsit helyre rázta a srácokat. Idegenben a Parma nem lesz egyszerû, pláne, hogy ott lesz a fejekben a Madrid elleni sorsdöntõ meccs.

9csöves9
Hagyjuk már, ne vedd azt szentírásnak. Érdekes meg minden, de úgy számolják ezt az egészet, hogy ha mi szerzünk 0-0-nál az 57. percben egy lesgólt és azzal nyerünk 1-0-ra, az már +2 pont ajándékba. Mi a faszból gondolják, hogy akkor 0-0 maradt volna? Pláne, ha az ellenfélnek éppen köze sem volt a meccshez.

Trunks
És az inter kapott legalább egy (de inkább öt) bajnoki címet ajándékba. Akkor adjunk másnak is, és akkor minden rendben?

Amici di nessuno...

limperatore
baszki kaptatok 4 pontot már ti is ajándékba 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
A Napoli elég érdekes körülmények között nyert Firenzében, a hosszabbításban Cuadradót kiállították, mert a második (!) sárgáját kapta mûesésért. Maradjunk annyiban, elég tizenegyesgyanús eset volt.

Amici di nessuno...

Trunks
Motta megint a pályán. <#merges2> Conte azt gondolja, hogy többet ér, ha néha játszik?

Amici di nessuno...

Trunks
Tévez nagyon kellett ebbe a csapatba. Ha ennyit fog játszani a bajnokságban, akár 20 gólig is eljuthat, de a 15 simán meglehet. Mikor lõtt utoljára valaki ennyit a Juvéban? Del Piero, miután feljutottunk és gólkirály lett?

Amici di nessuno...

Trunks
Idén sokkal gyengébb a Catania az elmúlt években megszokotthoz képest. Végre jó a helyzetkihasználásunk, bár kicsit csalóka a kép, mert az elsõ egy megpattant lövés volt, a második pedig egy szabadrúgás Pirlótól.

Amici di nessuno...

forzajuve5
igen, beadásokban messze megelõzi a többi szélsõnket.

eddig úgy néz ki simán lehozzuk a mai meccset is a rengeteg egyéni hiba ellenére