Elfeledett játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Jó volt és hallottam a gamestaron hogy készül a folytatása!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Meg volt egy olyan game hogy X-Decatlon vagy mi a túró. Annak is csak a demoja volt meg baromi régen, haverral az is nagy sláger volt. Ilyen idióta karakterekkel kellett mindenféle hülyeséget csinálni mint kenguru meg boxos manus, majom stb. 😊)
Corridor 7
Tekwar (TJ Húkerrel afõszerepbenv. Kirk admirális 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
System Shoc tényleg jó volt 😊)
MegaRacer 1-2 ?? 😊)
Aztán ott van még a Harvester. Annál betegebb hangulatot és történetet még nem láttam játékban.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
fifa 94 (ez volt az utolsó igazi jó fifa

)Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ez egész új és nagyon hasonlít a Sanitariumra.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
PoPvel kapcsolatban: ennek örülök! hol lehetne eladási adatokat megtekinteni? tud valaki ilyen helyet?
mechcommander 2
outcast(bár csak a demoval jáccotam, de jó volt, bár még énis elfeledtem mire kijött a full 😛)
subcommander (remélem jól irom nevit, tucatfts de jo 5leten alapult szvsz)
hearts of iron (én errõl se halotam oylan hüdenagy hireket mint eu1-2 -rõl bár lehet nem volt oylan "elfeledett")
victoria (ua mint elõzõ...)
és a különdij: mechwarrior 3 és 4 (ez azért elfeledett mert a jogokat felvásárlo mikrofos elfelejtette folytatni pedig állitolag nem votl oylan sikertelen... 😛)
Meg az Anachronox se kapta meg azt ami járt volna neki, számomra az egyik legmeghatározóbb game volt.
Sanitarium
Valaki emlékszik még ezekre a nevekre?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Battle Zone
Az elsõ játék amelyet alig bírtam abbahagyni. ( A másik a Dungeon Keeper 2) Nagyon szuper bár állítólag "túl bonyolult". Amerikai viszonylatban?!
Sajnos nem lett siker.
A második részt meg teljesen elb*szt*k.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Kétszer nyomtam végig a single-t és nem gyõztem vele betelni.
nemtúlrég újra el akartam indítani, de nem ment. Mostmár akkor tudom, hogy miért is. A voodoo kártyámat már rég lecseréltem és nem gondoltam arra, hogy ezért nem megy.