408
Olyan játékokról sírjál ide, amit nem méltán értékelt az akkori világ!
-
Chaos Mad #88 az elsö c&cröl beszélek. az volt a cool! nem a renegade meg a generals! -
Reunion ?? -
c&c-ről nem hallottál pl tavaly? melyik bolygón élsz? :D -
próbáld ki a Silent Stormot, tetszni fog :) -
SID -
Buck Rogers -
régi old cool games -
Attack of the Mutant Camels - mekkora GÉM volt még C64-en :)) -
szatyor #80 nem annyira olckúl de most raktam fel a Jagged Alliance 2-őt, hát nagy flash újra nyomni 5 év után -
lehet, de mindenki ismeri :))
Dune 1 -
LHX :)) -
Chaos Mad #77 de már senki sem beszél roluk! legalábbis c&c-röl. -
Alcatraz ?? -
a C&C + a HL mind sikerjáték volt :)) -
igen, sokan itt kevereik a szezont a fazonnal :) -
Postal 1! Amikor megjelent a 2 szinte senki sem tudta milyen volt az első rész, pedig óriási hangulata volt... azt nem tom anno bukott e vagy sem, ilyeneket nem követek nyomon, de az tény hogy ma már alig emlékszik valaki rá. -
Na jó, de a Half Life az nem is ment a süllyesztőbe, pont ezért mert eléggé tuti game még most is! -
hát igen, elégge leszedték róla a keresztvizet -
Chaos Mad #70 command & conquer?! -
Eddig a legfaszább FPS az akkor is a HLf life! Engem nem izgatnak a shaderXIFG-ek meg lötyő-fényefektek. De most komolyan: Próbáljátok ki hogy felteszitek a Half life 1-et és nyomtok rajta pár pályát, meglepően jóleső érzés a mai FPS-ekhez képest! -
antijedi #68 a the entente szeritnem egszerüen szar, nekem nagyon nem teccet :) -
za maire = az amire :)) -
a Cossaks-al játszik nekem pedig minde RTS fan haverom LAN-on! ök csak arra esküsznek! azt mondják nagyon király a game! :) -
ha za maire gondolok, akkor ez ilyen elvont lebegő fantasy világban játszódott -
kicsi katonákat (amcsikat) 4 db-t kellett felülről irányítva vezetni végig a pályán, kiírtva az ellent :)) volt 1.-2. rész
scorch -
Pl: The Entente -soha nem halottam vagy nem vettem észre sehol, de az érdekelne így a leírásod alapján! -
bazze de ismerös a név! de nem tudom felidézni a játékot... :( -
TA tényleg jó volt, csak az akkori gépeken egy kicsit szaggatott :)) -
cannon fodder -
nem olyan rég játszottam vele, de majdnem kisült a szemem! de szerencsére a simítás és a különfélle beállítható szürök miatt egész pofásan nézett most ki! :) -
Van itt pár játék, aminek még a címét sem hallottam, pedig minden nap megnézem a gamekat minden lehetséges helyen.Tehát, sokszor tényleg a reklám gyenge, gondolom olyan kicsi cikket nyomnak róla, hogy észre sem veszem, vagy elfelejtem és fű alatt kiadják közben. -
az a játék a StarCraft miatt lett "elfeledve", pedig akik játszottak vele, nagyon szeretik általában (bár én majdnem agybajt kaptam töle...) -
Threat? valakinek rémlik? ici-pici kis faszikkal kellett menni (akár 1szerre 4en 1 billentyüzeten!) és úgy kellett írtanai a monsztákat felülnézetben! na annak a DEMO-jával 3 hónapig elvoltunk, pedig csak 6 pici pálya volt! :) -
Total Annihilation!!!! :-)
Jó volt és hallottam a gamestaron hogy készül a folytatása!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Destruction Derby 1-2 -
MM, MM2, MM3 mind klasszikus ugyhogy ez nem nyert :)) -
Az Outcast még ma is ütős lehetne, ha nem cseszik el a cuccot a fix (alacsony) felbontással. Akkor persze megizzasztotta a procikat igy is, ma már tolhatnánk feljebb a csúszkát simán. -
antijedi #51 ja tényleg: micromaschines, bár ez nem anynira "elfeledett" :P -
Tyrian shareware-al iszonyat sokat játszottunk haverokkal. Meg a Death Rally-val is :)
Meg volt egy olyan game hogy X-Decatlon vagy mi a túró. Annak is csak a demoja volt meg baromi régen, haverral az is nagy sláger volt. Ilyen idióta karakterekkel kellett mindenféle hülyeséget csinálni mint kenguru meg boxos manus, majom stb. :)) -
jaja.
Corridor 7
Tekwar (TJ Húkerrel afőszerepbenv. Kirk admirális :))