408
Olyan játékokról sírjál ide, amit nem méltán értékelt az akkori világ!
-
#168 az nem elfeledett, hanem szar :)) -
#167 Csá. Tudom, hogy nem kéne megint ezzel jönnöm, de senki ne m játsza azt a szájbatekert LOS:Vietnam-ot? FÁKKENBUGI -
#166 nekem is az volt a kedvencem, hol volt még akkor automata térkép, Én rajzolgattam kockás füzetben..., plusz a hasonló Lol (Lands of Lore 1. azt hiszem ez volt a cime) -
#165 Nagyon kezdi mindenki felreerteni a topikot. Lassan atmegy az egesz retro nepszerusegi listakba. Persze hogy minden 5-6 evvel ezelotti jatek el van feledve, hiszen a mai domping mellett ki gondol ra? Szerintem - de cafoljon meg a topik szerzoje ha nem - ide azokat kellene irni, amelyek annak ellenere jo jatekok voltak, hogy nem kaptak annakidejen figyelmet, sem ujsagokban, sem neten, sem tevemagazinokban. De ha nem errol lenne szo, hanem arrol hogy mindenki irja be a kedvenc dosos jatekait, akkor sorry... -
#164 SS2 ??? nem rémlik a rövidítés :)) -
#163 akkor én:
Space Quest 1-7
Police Quest 1-4
Larry 1-5
Zak Mecraken
Legend of Kirandya 1-3
Poupulus 1-2
Genesis
RoboCod
-
#162 Azert ez felelmetes. Sosem hittem volna en sem, hogy ennyi embernek az egyik kedvence a SS2. Mostansag pedig nem egy topikban jon elo a jatek neve.. Ez megint olyan mint a film eseteben, hogy nalunk nagy siker valami de amcsiban megbukott? MIndenesetre orommel latom hogy sokunk kedvence volt a sorozat. -
csemete #161 Emléxik vki még az EOB sorozatra , na az nekem nagyon bejött .Föleg az 1.-2. a harmadik mán nem annyira .Te uristen amigan nyomtam még és 5 lemezes volt és hihetetlenül soxor kelett cserélni a lemezeket meg k***a sokat töltött.Se fantasztikus élményt nyujtott . -
#160 a Megarace 1 pl. sztem a Cyro-tól nem volt valami nagy eresztés... a 2. rész nekem jobban bejött pl... -
antijedi #159 elvagy tévejedve ezejből gyk egy sincs elfeledve... -
#158 Civilization nagyon nagyott robbant abban az idöben, és még mindig menneka Civ játékok. populus pedig a B&W alapja, szal az sem elfededett. impreium galacticára pedig, max. az 1. részre lehet rámondani, hogy elfeledett. a 2. rész nagyon népszerü máig a játékosok körében. a c&c pedig tisztázva lett, hogy csak régi, de nem elfeledett!a többit meg nem nagyon ismerem. kiv. LBA! azzal nagyon sokat barmultunk mi még kisiskolában! persze 1-2 páylánál soha nem vittük, mert akkoriban kurva nehéz volt nekünk! :) -
#157 a full CD-s változat lhet, hogy kicsi volt, de ami nekem megvolt, abban se, zene, se párbeszédekben hang, csak az alapok! így volt becsomagolva 350MB! :) -
#156 Bocs, de az első küldésemet csak töltötte 2 percig és semmi frissülés, aztán meg ez történt.
Most persze mindenki . -
#155 Szerintem ezek voltak nagyon királyok, de már a kutya sem emlékszik rájuk (sajnos) :
Cyberia 1
Railroad Tycoon
Populus: The beginning
Civilization
Little Big Adventure 1 & 2
Imperium Galactica 1 & 2
Prince of Persia 1 & 2
Commander Keen
Megarace 1
Command & Conquer (természetesen)
Day of The Tentacle (ezt biztos elírtam)
...igen, a Street Rod, sokat nyomtam, nagyon állat volt. Ezért nyomom most a Street Legal-t, mert akárhogy is sikerült, most nincs jobb.
Grim Fandango-t pedig nem felejtette el senki . Aki pedig elfelejtette volna, az gyorsan emlékezzen vissza rá!
-
#154 Szerintem ezek voltak nagyon királyok, de már a kutya sem emlékszik rájuk (sajnos) :
Cyberia 1
Railroad Tycoon
Populus: The beginning
Civilization
Little Big Adventure 1 & 2
Imperium Galactica 1 & 2
Prince of Persia 1 & 2
Commander Keen
Megarace 1
Command & Conquer (természetesen)
Day of The Tentacle (ezt biztos elírtam)
...igen, a Street Rod, sokat nyomtam, nagyon állat volt. Ezért nyomom most a Street Legal-t, mert akárhogy is sikerült, most nincs jobb.
Grim Fandango-t pedig nem felejtette el senki . Aki pedig elfelejtette volna, az gyorsan emlékezzen vissza rá!
-
Deajka #153 -Nomad Soulnak kicsi a mérete? 3Cd...
(Mondjuk nem tudom, mennyi movie ebből!)
-SS2 the best. Talán egy kicsit több lehetőség van benne , mint pl. deus ex-ben. Mondjuk pszihikusként végig menni.
Vagy mi.
-Jagged alliance 2 nem elfeledett, absolute. Hiszen a mist kijött modot is a rajongók készítették.
-Van külön jagged A. world is. Szóval, nics elfelejtve.
Shadow Company? Azt hiszem az elő 3d-s mütyür emberes (rts) játék mint most Anarchy of soldier.
Na, én azt keresem már rég óta. Szerintem igencsak odab..na
a mostani ilyen típusú gaméknak. (forgatható, zoomolható táj, időjárás,a domborzatot mint taktikai lehetőség) very fine. Az Ai igen kidolgozott,pl a női karaktered parfümjét megérzi az őr , ha szél arra felé fújja. (Ez olvastam).
Ha valaki megszabadulna tőle, szivesen átveszem, of course megfelelő ár fejében. ;)
-
#152 Dehogynem elfeledett.
Fiatal spilerek azt se tudjak mi fan teremnek ezek a jatekok.
Tudom mert nem eggyel beszelgettem, es fogalmuk sem volt mirol beszelek. :)
Egy jatek volt amit ismertek, az pedig a Defender of the Crown, igaz azt is csak azert mert most jot ki nemoly regen 2 hasonlo jatek. -
#151 Hm, a Pirates! nem annyira elfeledett, hiszen a remake épp most indult tavaly a Firaxisnál... Elite sem elfeledett, mind a mai napig keresik a méltó utódját, és azt tekintik etalonnak. Ultima UW I-II tiszteletére készült az Arx Fatalis... JA2-höz most jött egy hatalmas mod... Colonization még mindig kapható...
Goblins részek szenzációsak voltak... Meg a régi Sierra kalandok... Laser Squad halhatatlan... Lords of Chaos is... -
#150 LOL.
Hogyan lehet megemliteni az Another Worldot Pc286-on ?
Mar joval elotte letezett a jatek Amigan.
Es akkor hogy megemlitsek nehanyat az elfelejtett jatekok kozul.
Pirates!,Elite,Street Rod,Archon Ultra,Gobliiins,Hexen,Legends of Kyrandia,Lemmings,Space Crusade,Ultima Underworld I-II (Ez volt az a jatek, ami soha sem kapott akkora elismerest,mint amit erdemelt volna),Wing Commander,Jagged Alliance 2,Colonization,Warhammer es sorolhatnam meg evekig, csakhat sokan, meg azt se tudnak milyen jatekok ezek. :) -
#149 mondjuk én sem vagyok "öreg róka", de az okoskodó 12-14 éveseket én sem szeretem... -
#148 Hát kb...Meghogy "óó..amikor még apu ölében ülve játszottam a p3-600 MHz-es gépünkön" -
#147 az FF VII-re ---> -
#146 Így igaz, ezután semmilyen RTS nem fogott meg ennyire, ezt mindkét oldallal végigvittem. Az utána megjelenteket ált. a 6-7. pályánál hagytam abba. -
#145 Egyetértek, kib*szott jó játék volt, de nagyon kevesen ismerték/ismerik. -
#144 The Nomad Soul! Úr isten! az mekkora volt! Mikor nekem megvolt (már akkor kicsit öregnek számított), hatalmasakat játszottam vele! csak sajnos RIPP-elt verzió volt, ami akkoriban nagyon nagy "divat" volt a kis helye miatt... mondjuk végig soha nem vittem, mert 1 helyen a játék közepén csúnyán megakadtam... :( -
#143 jee! ez így van sajnos... :( -
#142 a Daikatana nem volt elfeledett játék, hanem hatalmas csindatrattával bejelentett játék volt, mint John Romero 1. saját játéka, és a több hónapos késések után 1 nagy szart kaptunk! szal az nem elfeledett játék... -
#141 hát sajnos és sehol nem hallottam róla, hogy bezzeg a FF7, meg így meg úgy... egyedül a FF7 Advent Children film dobta most fel a témát!
de akkor lesz igazán teljes az FF7 cucc, ha csinálnak belöle 1 FF X szintü remake-t... na azt biztosan megvenném!
a chrono chorss-al pedig épp most játszom megint! :) bár mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az FF sorozat közelébe se ér... de 1értelmüen az is jó játék! -
#140 Ja, SS2 az egyik kedvenc játékom mindmáig.
Omikron: The Nomad Soul. Abban is jóval több volt, mint a mai játékok némelyikében, méltatlanul elfeledve. -
#139 És sztem a leg-leg-legalulértékeltebb: System Shock 2. -
#138 Grim Fandango! -
#137 Outcastot említik páran: igen, sajnos _aránylag_ kevesen játszottak a valaha volt egyik legjobb játékkal.
Sokan elfeledték az Anachronoxot, a Daikatanát.
Nem kapott méltó népszerűséget a Tribes2 sem. De ezek még csak 3-4-5 évesek... -
#136 :D -
#135 Nem régi jó játékokról, hanem ELFEDETT játékokról van szó! Mindenkinek szól aki C&C-t Dune-t Half-Lifeot kajabál! -
#134 Another World hatalmas volt.
Egyébként én is akartam csinálni hasonló topicot, vagyis inkább egy olyant, hogy "mit érdemes elővenni még ma is?" -
#133 Mindjárt jön pár 12 éves, és bemond ilyeneket hogy MOHAA, vagy UT2k3 stb. :) -
#132 Megalomania -
#131 lil'big edvencsör, juhuuujdeszeretteeeem :)
Huzok is ebböl a topikbol mos inkabb, mer elbögöm magam :D -
#130 ANOTHER WORLD :)
Na ezt sztem csak az ismeri aki mar elmult husz közületek.
Igen komoly vektorgrafikaval megaldott game, kicsit prince of persia féle ugyességi/lövöldözös,csak a környezet inkabb futurisztikus. iszonyat nehez jatekmenettel, és valami irdatlan jo filinggel, szinematiksz, kvazi-3D-s grafika.
Mindez 286oson, tombol a 16 megaherc, meg az 1mega ram.
Ajanlom szeretettel azoknak kockasznoboknak akik ati9800proval meg 3gigaherces géppel nyitották gépnyomo karrierjüket :D -