Elfeledett játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
nekem az a lényeg hogy SVGA legyen mint az RA win9x alatt 😊) tehát ne 320x200 hanem 640x480 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

PiszkosFred
Ez mondjuk igaz. Anyagilag a cnc tenyleg nagysagrendekkel tobbet hozott mint a dune2. A 2000t már nemtom, azt azért vitték sokan. De mondjuk a topik szempontjából lényegtelen, ezek igencsak felkapott játékok voltak ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valen
lehet, de ha nincs Dune 2 + Warcraft 1 akkor nincs C&C + Warcraft 2 + a többi RTS (TA, Warzone, stb.., Dominion )

WarGames ??

nekem olyan c&c van, ami megy win 9x alatt, de xp alatt sajna nem. (tört)

Valen
vki HELP, már 6 éve meg akarom szerezni 😊)

most nem arról van szo hogy mérföldkõ vagy nem, de üzletileg mégsem aratak akorát mint késöbbi utodaik (asszem warcraft 2 is nagyobb üzleti siker volt mint az 1)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

már nincs meg de suliban az ment, asszem valami oldgamez (nem abadon ware mert még nem az a cucc...) siteon volt fent

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valen
azért a DUNE 2 az mérföldkõvolt 😊)

meg a Warcraft 1 😊)

nekem is teccet dune nem arrol van szó de c&c üzletileg nagyságrendekel nagyobb siker volt, márcsak amiatt is hogy dune még nagyon uj müfaj volt, mig amikor c&c kijött már bizonyitott a müfaj...

Valen
megvan vkinek a CcC Gold (amelyik megy Win9x alatt is SVGA-ban ???)

Valen
jaja 😊), haverral mindig közösen vittük végig a pályákat a C&C-t (én voltam az agy, õ a végrehajtó 😊)

nehogy azt hiddd, kapásbol ismerek neme gy embert aki még mindig jáccik vele néha..., meg suliban is nyomtuk anno multiban... (máramig be nem tiltották mert nem lehetett számtechorát tartani 😛)

PiszkosFred
Hát mifelén a dune2 és késõbb a dune2000 volt annyira népszerû mint a cnc. De persze mindkettõ aratott lanpartykon.

bocs, a cimet néztem (Elfeledett játékok). amugy mindegy, a c&c már nagyon el van feledve. 😞

õ volt az elsõ de nem volt olyan nagy aratás mind c&c, gyk akkoriban akinek volt pcje és nem votl meg neki c&c az nem is volt ember... 😊

Valen
Dune 1. részrõl beszélek, nem a 2.ról !!!

Dune 1. szerep + kalapnd + stratégia volt, ki lehetet repülni a kastályból, leszállni a dûnékben, s ha nem vigyáztál, akkor kampec volt 😊)

PiszkosFred
Dune volt az elsõ nagy aratás.. Illetve a második része természetesen

PiszkosFred
Na az nagyon bejött. Supremacy után nem hittem hogy lesz még játék amivel játszok annyit mint vele, de a reunion felülmulta ;] Nem beszélve az introjáról, ami akkoriban igencsak a legjobbak közé tartozott. (hosszúságát nézve mindenképpen elsõ volt;])

robotnyk
de itt nem a régi játékokról szólt a kérdés, hanem olyanokról, amelyek nagyon jók voltak, de mégsem voltak üzletileg sikeresek.
c&c 1 maga idejében nagyon nagy siker volt... (gyk õ volt az elsõ igazán nagy rts befutó...)

az elsö c&cröl beszélek. az volt a cool! nem a renegade meg a generals!

Valen
Reunion ??

robotnyk
c&c-rõl nem hallottál pl tavaly? melyik bolygón élsz? 😄
robotnyk
próbáld ki a Silent Stormot, tetszni fog 😊
Valen
SID

Valen
Buck Rogers

Valen

Valen
Attack of the Mutant Camels - mekkora GÉM volt még C64-en 😊)

nem annyira olckúl de most raktam fel a Jagged Alliance 2-õt, hát nagy flash újra nyomni 5 év után

aláírás.

Valen
lehet, de mindenki ismeri 😊)

Dune 1

Valen
LHX 😊)

de már senki sem beszél roluk! legalábbis c&c-röl.

Valen
Alcatraz ??

Valen
a C&C + a HL mind sikerjáték volt 😊)

robotnyk
igen, sokan itt kevereik a szezont a fazonnal 😊
KG21
Postal 1! Amikor megjelent a 2 szinte senki sem tudta milyen volt az elsõ rész, pedig óriási hangulata volt... azt nem tom anno bukott e vagy sem, ilyeneket nem követek nyomon, de az tény hogy ma már alig emlékszik valaki rá.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

RangeR
Na jó, de a Half Life az nem is ment a süllyesztõbe, pont ezért mert eléggé tuti game még most is!

robotnyk
hát igen, elégge leszedték róla a keresztvizet
command & conquer?!

janos666
Eddig a legfaszább FPS az akkor is a HLf life! Engem nem izgatnak a shaderXIFG-ek meg lötyõ-fényefektek. De most komolyan: Próbáljátok ki hogy felteszitek a Half life 1-et és nyomtok rajta pár pályát, meglepõen jólesõ érzés a mai FPS-ekhez képest!
a the entente szeritnem egszerüen szar, nekem nagyon nem teccet 😊

Valen
za maire = az amire 😊)

Sadun Tryst
a Cossaks-al játszik nekem pedig minde RTS fan haverom LAN-on! ök csak arra esküsznek! azt mondják nagyon király a game! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Valen
ha za maire gondolok, akkor ez ilyen elvont lebegõ fantasy világban játszódott

Valen
kicsi katonákat (amcsikat) 4 db-t kellett felülrõl irányítva vezetni végig a pályán, kiírtva az ellent 😊) volt 1.-2. rész

scorch

RangeR
Pl: The Entente -soha nem halottam vagy nem vettem észre sehol, de az érdekelne így a leírásod alapján!

Sadun Tryst
bazze de ismerös a név! de nem tudom felidézni a játékot... 😞

Valen
TA tényleg jó volt, csak az akkori gépeken egy kicsit szaggatott 😊)

Valen
cannon fodder

Sadun Tryst
nem olyan rég játszottam vele, de majdnem kisült a szemem! de szerencsére a simítás és a különfélle beállítható szürök miatt egész pofásan nézett most ki! 😊