Elfeledett játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek
ja Rise of the Robots 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Viszont volt egy RPG/Kaland még 1995-ben, az elsõ CD-s gamék egyike, mely egy elõre renderelt FPS világban játszódott és a nagyobb terek között egy anim vitt végig.
az elején egy öreg csókával kellett beszélni, majd elmenni a tehenészhez, ahol vmi farkast kellett leölni 😊)
vkinek rémlik valami?
a másik gém meg a Creature Shock, egy szkifi, szintén elõre renderelt FPS szemszögbõl.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nehogymá az elfeledett játékokból, elfeledett topik legyen no! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De << kattints ide >>, itt van még 6 screenshot.
A két rész grafikai megvalósitása eléggé hasonló, pedig 3 év volt köztük, idõben.
<< Itt van még egy pár oldalas cikk, néhány kis képpel mellékelve >>
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Amúgy az 1ben pl bikafejû ember, meg pók, meg hasonló képzõdmények ellen kellett menni, és már 3D-s volt😊 Igaz, asszem nem gyorsítva, vagy max glide? nemtom. Egy ilyen zombi faluban játszódott.
).
Az elején kellett kiválasztani, hogy férfi-, avagy nöi fõhõssel kivánunk küzdeni, meg valami pókos "eksön" is volt.
<< Itt van pár kép a második részbõl >>
De az elsõ nagyon király volt, a maga idejében.
Mai szemmel nézve nem egy nagy horderejü játék (1997-ben jelent meg), de azért a kiadó belecsempészett egy kis térképet, meg egy 34 oldalas kézikönyvet, hátha szükség lesz rá...
Persze lehet, hogy Te az elsö részre gondoltál, arról viszont csak halvány emlékeim vannak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
én is vagyok vele. ha lesz saját keresetem, inkább veszek 1-1 átékot meg, amik jók, minthogy 23 warezom legyen. én az eredeti játék mellett vagyok,dde hát nincs még rá pénz...
ON
A Sin most, hogy jön ide? egyébként nekem nagyon nem tetszett (lehet azért mert 2 éve játszottam vele elöször...)
Ja, amíg nem rendelkeztem önálló keresettel, én is cserélgettem a játékokat, de mióta keresõképes vagyok, inkább kigyûjtök 1 jó játékra, mint hogy letöltsek 10-et.
ON
Sin szenzációs fps volt.
Viszont ki emlékszik még a Divine Divinity-re?
Tudtommal az Infinity motoros játékok közül a Planescape egyértelmû és óriási anyagi bukás volt. A szaksajtó és a játékosok pozitív kritikái ellenére már a BG II sem váltotta be a hozzá fûzött (anyagi) reményeket.
Szóval mondhatjuk-e, hogy warez rulez?
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Ha jól emlékszem az unreal tounamet 1 motorját használták fel.
X-Com: Alliance
az xcom sorozat FPS "sztárja"... ejhh,az anno majdnem szépnek mondhato grafika... azok az "okos" idegenek... és mindezt '96 körül 😊
és AZOTA SEM TALÁLOM MEG SEHOL A NETEN!!!!! valaki tanács,hol keressem? 😊 (fájlmegosztokon sincs még yenkiknél se)
Olyannyira, hogy az egyik haverral az egész nyarat átjátszottuk osztottképernyõn. Bomber és FZR2000 hmmm régi szépidõk 😊
DOSBOxal siman megy , esetleg meg fel kell tenni a VDMsoundot, a hangkartya emulaciohoz.
Tobb mint a 95%t elinditottam a regi DOSos jatekoknak XP alatt.
Esetleg kell meg a vSubst az XP ala, mert ugye a regi dosos Subst nem muxik XP alatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nagyon mókás volt, nõgyûlõlõknek melegen ajánlott
.
A Syndicate Wars-ra hasonlított leginkább.