Elfeledett játékok

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roadrash =) apum még mindig játsza! 45 éves, és csak ezt tudja játszani =)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

A Crusader sorozat tényleg nagy volt! Egyébként innen leszedhetõ.
http://free-game-downloads.mosw.com/d.php?52571
PiszkosFred
Nomeg akkoriban a commandos elvitte az osszes dicseretet, es ezzel ki is pukkantak a mediumok dicsero sorai hasonlo stilus kapcsan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sadun Tryst
sajtóvisszhangban azér nem kapott nagyot, mert full közepesre értékelte mindenki. ami meg nem kiemelkedõen jó/szar, azzal soha nem foglalkoznak annyit...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Okés, igaz. De anno nekem úgy tûnt, nem kap túl nagy sajtóvisszhangot

Sadun Tryst
azért a desperadost nem mondanám elfeledett gémnek, mert azért a játékosok 80% azért tudja, hogy melyik játékról van szó. fõleg, hogy készül a 2. rész 😊

Sadun Tryst
😊 akkor sietni bepótolni mert nagyon jó mind a 2 gém! a HL-t rekord idõ szerint 4 és fél óra alatt nyomtam végig... (valami 12x vittem eddig végig a kiegekkel együtt) a deus ex meg még csak 2x volt meg... az sokkal nehezebb és bonyolultabb 😊

Szinte égõ, de ez a két gamma nekem totál kimaradt. Pedig tudom, hogy a Half Life szinte alapmû...

Meg még ebbe a topicba sorolnám a Desperados-t. Király Commandos stílusú gamma, sajnos a megjelenésekor mindenki a Commandos 2-re figyelt ezerrel, pedig ez a gamma fényévekkel veri a C2-õt. Jó sztori, szép grafika, megfelelõ nehézség, hosszú játékidõ. Vmi 50-60 órát szórakoztam vele, mire végigvittem. Asszem ez manapság ritka.

Sadun Tryst
azokat én se szertem. de az se jó, ha 1 játékban a gépek már a pálya másik végén tudják, hogy hol vagy... 😊

ezért nekem nehézségre eddig a legjobban a Deus Ex és a Half-Life jött be a legjobban. ott tökéletes! 😊

Az a jó benne. Nem szeretem az olyan játékokat, amiken 5 óra alatt végig lehet szaladni.

Sadun Tryst
én azt hallottam róla, hogy jó kis játék, de sajnos az AI túl gépi lett. azaz túl jók voltak az ellenségek még easy-n is. pedig mondták, hogy a hangulat nagyon jó volt, meg a fegyverek is, csak hát a gép már idegesítõen jó volt még legkönnyebb fokozaton is néhol...

Iron Storm

Nekem nagyon bejött a hangulata, és megfelelõen nehéz is volt.

KM
Up!

más = már

Nekem is van egy tonna rom de a beholderröl nem tudtam de más sikerült beszerzni 😊

PiszkosFred
Jaok, igy mar ertem. ;]

Seth
Van ám...meg ezer másik szupi progi

PSN ID.: Beegabor

hm van snesen beholder?Az igen

galenius
Nálam a mindenkori etalon: Eye of Beholder II. Most játszom újra snes emulátoron mert ott jobb a hangja.

YP alatt használjátok a DosBox emulátort,tuti...

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Csak te mondtad, hogy rossz helyen van.Hát most ki lett javítva, meg felkerült pár új dolog, gondoltam, jó ha tudod...

Helyet cserélt a Maniac Mansion, és a Golden Axe, + új domain.=> Old Game hívek.Old game hívek

PiszkosFred
igen latom, de miert nekem cimezted?

www.oldgamesforu.tk

CalebJoe
Jó én is ismerem már régóta de ,hogy a francba kell letölteni az oldalról.
PiszkosFred
Ez az alap mar evek ota ;]

a
asszem az egyik legnagyobb régi-játék fellelõhely, bár ami még nem abandonware azt nem lehet letölteni tõlük

a
Sadun Tryst
jaaaa! emléleztess ám sokat, mert elfelejtem! de még sajan semmi hír arról az íroról... 😞 pedig már én is kiakarom írni.. 😊

Seth
Ehh...már el is felejtetted...hüp..hüp

Seth
Tudod, hogy kiírod nekem az NGE-t DVD-re

Sadun Tryst
mit? 😄

PiszkosFred
Thx. A nagytobbseg animet megvan mar az evek alatt gyulik, de valahogy a nge subokat sehol sem talaltam. Koszonom mindkettotoknek.

Seth
ittenvane
Ezen belül FTP--->Anime--->NeonGenesisEvangelion ( meg millio másik anime,hentai,mp3,amv...)

Bucser
ftp://usteam.uw.hu

Rengeteg cucc van fennt el ne tévedj több száz giga😊

Ja account és pass anonymus ha nem tudsz 100Kbyte/sec felett tölteni más nem is kell😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
OFF:

NGE esetében a remastered azt jelenti, hogy újrascannelték és digitális technikával feljavítottáék a rajzokat mint anno a Star Wars spec edition esetén. Nem olyan fakó a film asszem. Vagy másik tippem az End Of Evangelionban látható pár jelenetet visszaillesztettek a sorozatba ami ki volt vágva eredetileg a cenzor miatt vagy más megfontolásból (pl. Sinji a legelején a pályaudvaron nem csak Rei Ayanami-t látja hanem a Karou-t is az utolsó elõtti angyalt (legalább is End of eva szerinti utolsó elõtti😊))

A Másfajta befejezés az a Death And Rebirth. Death az az elsõ 24 rész összefoglalása a Rebirth pedig egy alternatív befejezés Mikor Nervet megtámadja a Seele. És a legalternatívabb eredeti befejezés amit eredwetileg akartak a GAinax-nál az az End of Eva. Elsõ fele az szinte a Rebirth teljes egészében a második fele pedig a legalternatívabb (legsokkolóbb) befejezés. ezért sokszor mondják, hogy Death and rebirth kihagyható ha láttad a sorozatot és megvan az end of eva. Bár deathben van néhány új jelenet....

ON:

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PiszkosFred
usteam vagymi linkjet megtudod adni?

Seth
Ja és ON

Seth
Nekem nem számít ha angol,csak majd el ne felejtsd a tudodmit!
egyébként az animevilagon csak az elsõ 6 rész van fent asszem. De a usteam-en fent van a remastered verzióhoz mind
Egyébként mi a különbség a régi meg a remastered között? Úgy olvastam hogy másfajta befejezést csináltak meg egy-két rész máshogy van..igaz ez?

Sadun Tryst
én végig angolul néztem meg... 😞
de az animevilag.hu-n biztosan fent van...
egyedül az End of Eva-t láttam magyarul... 😞 sorry, hogy nem tudtam segíteni...

PiszkosFred
OFF
Lehet kicsit furcsa a keresem, de emailben nem tudnad elkuldeni az NGE sorozat subjait? ;] Mert magyarul asszem 6ik reszig van meg. A nikked alapjan remeltem hogy tudsz segiteni ez ugyben.
ON

Evangelion
annál jobb! 😊

Sadun Tryst ----> Evangelion \"Im useless, but Im don\'t wanna be deserted...\"

Valen
és mennyire szegényes még 😊))

de állítólag bõvülni fog 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Evangelion
kira! 😊 mennyi sok jó játék! 😊

Sadun Tryst ----> Evangelion \"Im useless, but Im don\'t wanna be deserted...\"

marsu
Ez kell nekünk

http://www.oldies.hq.hu/
PiszkosFred
Sot, az elobbi linken is fennvannak

PiszkosFred
rod, nem road

egyebkent itt a 3ik resz, toltsd le azt. http://www.streetrod3.com/

Ha a regi 1-2 resz kell, keress ra a neten abandonware oldalakon fennvan, parszaz kilo az egesz.

Valen
van> Monster Garage, Street Legal I-II,

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sadun Tryst
hú vazz! az nekem is kell! C64-en vagy 20x végigvittem! nagyön pöpec lenne ha 1 ilyen játékot csinálnának, nem csak ilyen ratyi tunningolos UG játékokat!

Oldal 1 / 9Következő →