15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12557 Sajnos így van. -
#12556 a multifunkciós cuccokkal az a baj, ha egy rész elromlik cseszheted az egészet kb, mert javíttatni nem éri meg. -
#12555 nah nekiállok első pasztellrajzomnak, azt majd a végeredményt feltöltöm... -
#12554 Wait, wut? :D -
#12553 Bocsesz akkor legyen Leonardo da vinci büdös a pi...... :)
Hayni nem rossz elég részlet gazdagra sikerült (szem, száj) de kár, hogy csíkos lapra toltad. Tessék beszerezni egy üres lapos füzetet.:) -
#12552 legalább egy "nemtetsziket" én is kaphattam volna :) -
#12551 Ezt nem viccesnek szántam hanem ilyen bónuszlap féleségnek
(amúgy Leonardo-é az eredeti) -
#12550 Jó pofa, egy hangos nevetés kijött belőlem :D Képzeld el, hogy az öreg Michelangelo nagy oda adással éppen rajzolja...:)
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#12549 höhö-haha-höhö... -
Unalooom -
#12547 Legyen a sötét/világos viszony határozottabb, tónusokat elfelejtetted, használj B / 2B / 4B ceruzákat is. A közeli objektek és az előtér mindig kontrasztosabb mint a távoli tárgyak és környezet.
Ellenőrizheted: ha ráhunyorítasz a képre és egyöntetű szürkeséget látsz akkor nincs tónus, túl lapos, erőtlen, homogén a kép.
Több ilyen képből álló galériát végignézni kín és unalom.
Vigyél bele életet, dinamikát!
És Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#12546 nekem tetszik, csak szerintem túlságosan homogén, megint.am nagyon szép részletgazdag a kidolgozás, de úgy az egész, nem tom hova nézzek, kéne vmi kiemelkedő, ami odavonzza a szemet! am sztem a lakópark pont hogy jobban sikerült mint a hegy... -
#12545 mer:) hát olyan depis arca van... -
#12544 25k körülbelül, de valószínüleg a multifunkciós nyomtatóra esik a választás, mert így csak a felét kell kifizetnem, a másik felét bátyám potólja ki (neki meg egy jobb minőségű nyomtatóra lenne szüksége :])... -
#12543 Méremó? -
mumeen #12542 Tegnap kezdtem,ma fejeztem be:
Machu-Picchu:
A "lakóparkkal" nem vagyok megelégedve,szerintem elég rosszul sikerült,a hegyek megrajzolását sokkal jobban élveztem,és szerintem jobban is sikerült. -
#12541 Nekem is hasonló dilemmám volt. Vettem egy síkágyasat és usb hosszabbítóval megoldódott a probléma (max 5m. mehetsz). Negyed annyiból kijött (30eFt). A papírbehúzósok (ADF-esek)kényelmesek (több lapot egyszerre, kis hely) de ebben az ár kategóriában közel sem tudnak annyit. Ha 5m-en belül nem tudnám elhelyezni akkor a routeres megoldást választanám, bár a multisba ha tönkre megy valami az egészet cserélni kell vagy irdatlan magas a javítási ára... Mennyid van rá? -
#12540 Nekem ilyen van. -
#12539 Valaki ütközött már papírbehúzós szkennerbe? Kéne már egy szkenner, de a helysszűkössége miatt gondolkodom ilyenben. Vagy legyen inkább egy multinyomtató, a házban máshol, routerrel elérve? -
#12538 piroska emo -
#12537 -
#12536 kííp megint -
#12535 :-)
Azért 8-10 egybehangzó külső vélemény már erős érv... -
#12534 utolsó -
#12522 valószínűleg 1.vagy 2., de nekem utolsó előtti is tetszik -
#12532 uccccsóóóóóóóóóóó :) -
#12531 szerintem is, így a fehér háttér túlságosan elvonja a szemet arról a fejről. -
#12530 hát igen a vastagság kiesik ebből a képből :) -
#12529 Az utolsóval látványosabb, hatásosabb és észrevehetőbb. -
#12528 Itt lesz
Comic stripben szerepel szóval még az első kockában is.
+ esetleg bögre vagy póló de az nagyon a jövő zenéje (: -
#12527 utsó -
#12526 Első és utolsó. -
#12525 Detto.
Az a kettő a legjobb / legkifinomultabb. -
#12524 nekem az első vagy az utolsó -
#12523 függ: Hova?          (környezetképet kérünk) egyébként az 5. a vastagított fekete tetszik -
#12522 Melyik?
-
#12521 Felcseszték az agyam a melóhelyen :)abban a pillanatban ez lettem volna. Kár, hogy nem volt cerkám mert tollal nem igazán lehet rontani, a végére le is nyugodtam :). am köszi -
#12520 sztem tök jó, és ha ez télleg csak úgy fejből jött, akk gratula! -
#12519 Csak úgy jött :)
-
#12518 true!