Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-es volt, a Bamboo-ban fele annyi. Semmi különbség, csupán hangzatos az ezres nagyságrendû szám.
lenne pár kérdésem még:
ezt rajzoláson kívül pl. egérnek nem lehet használni igaz?
a geniusnak a nyomásszintje 1024 ennek pedig csak 512. mennyire érzékelhetõ ez?
:3
Tehát a legeslegjobb kezdõ- és hobbitablet.
sziasztok!
szeretnék tablet-et venni. amatõr rajzoló vagyok szóval valami kezdõ cucc érdekelne. én ezt néztem.
megéri ez kezdésnek? hébe-hóba rajzolgatnék.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Eddig csak olvasgattam a topikot, de gondoltam aktivizálom magam. Kb fél éve álltam neki rajzolni, méghozzá portrékat/emberekkel (arcokkal) kapcsolatosakat. Tudom, hogy nem ezzel kéne kezdeni, de más annyira nem köt le, hogy lusta vagyok pl egy tárgyat neki állni lerajzolni...
Itt van egy rajzom (a nap színét/világítás effektet természetesen Photoshopban csináltam😊).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Próbáld pl a Conté-t. Úgy emlékszem nem rossz.
Elárulom, hogy nem ugyanazzal a ceruzával rajzolja végig az egész képet, hanem van neki ilyenbõl 8 db elõre hegyezett mellette, vagy hegyez közben.
😊
<#eljen>#eljen>
Ezt kell csinálni.
Ceruza: ezt így nehéz lesz megtudni, esetleg kérdezd meg ott kommentben, de ezen a szinten már neki nem az számít milyen márka van a kezében.. 😊))
én ilyeneket használtam pl.:
DERWENT
Conté
Utánaolvastam, jók a visszajelzések róla.
Késõbb azért én továbblépnék.. 😊
am egy kérdés: vki meg tudná mondani h milyen szénceruzát használ a csávó ezen a videón?? mert nem tudok rájönni. kipróbáltam már a derwent szénceruzákat, de azok annyira porladnak amikor papírra viszem õket, nagyon nehéz kezelni, és a megfelelõ sötétséget sem tudom ezzel elérni. a videóban nem látszik h nagyon porladna a ceruza, és könnyedén elérhetõ a megfelelõ feketeség. ha vki tudná a ceruza márkáját a videóból írja le pls mert nem tom h milyen ez a szénceruza. video
10 ezer ft-os retuspisztoly nem "középkategória", ezt felejtsük már el..
A 251-es Hansa az alapkategória zászlóshajója volt 8 évvel ezelõtt 22 ezer ft..
Kompresszor: 2,5 bar-t tudja legalább!! Az alatt csak fröcskölni fog.
Festék: ha hosszútávon szeretnéd megõrizni a szórópisztoly épségét, és nem akarsz rézdüznit cserélni havonta, akkor kifejezetten airbrush festékeket kell használni (régen volt Magic Color, most pl Lefranc & Burgoise festékek) (ezek is akrilok, vízbázisú mûanyagfestékek, csak a konzisztenciájuk olyan finom (pigment méret), hogy nem tömíti el a legkisebb rést sem a düzni és a tû között.
Kimosni használat után ezeket is azonnal ki kell. (szétszedni minden használat után nem kell a pisztolyt, de többször átfuvatni, illetve a tût "megtúráztatni" igen)
(pár hetente azért szét kell szedni és teljesen átpucolni mindent)
Semmiképpen sem ajánlok pl pannoncolor, marabu, ferrario tubusos akrilokat hígitani airbrushoz... nem arra való.
csak jótanács...
festék pedig van hozzá, sok helyen lehet kapni, de sztem az akril is megfelelõ higításban tökéletes bele. kb tej sûrûségûre kell higítani.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ha a vidi nem jönne be akkor közvetlen link
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
amugy meg EZ <= ajanlatos 😊
csak viccelek.. de telleg hasznalhatnal googlet... majd visszjoovk..mer mennem kell, ..es addiga nem talasz, akk linkele.. de most by

Rendkívül egyszerû a dolog gondolkodj csak racionálisan, nem vagy te hülye, csak rettentõ bizonytalan.
Nem muszály hivatalos, drága óriás whiteboardhoz ragaszkodni. Keress olyan használaton kívüli felületet, mint pl. a hûtõ ajtaja.
Ha van rossz hûtõd, vagy esetleg olyan ami a pincében, garázsban teljesít szolgálatot azon is kísérletezhedsz, de persze szigóruan whiteboard markerrel, ami már filléres tétel. Fontos azért, hogy a felület ápolt, megkímélt legyen, mert úgy könnyebb a törlés (ronggyal, vagy szivaccsal)
A PC-s megoldást temesd, mert jóval pepecselõsebb, mint az élõ kompozíció.