Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lightjack
lol?! nemis...ez inkább wtf?! vagy asd?! de jó lett(Y)

SMGBAS

xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
kéne 1 kis help! ha tudja vki h ebben a videóban milyen techinkát, milyen eszközöket használ az pls írja le. mert a weboldalán leírja részletesen de sajna nem tudok ennyire angolul, és nemis igazán értem h most ez festmény vagy rajz vagy micsoda... és hogyan lesz az ecseten grafit, szén vagy nemtommmi amivel "színez"??? télleg kíváncsi vok rá h ez mi is igazából mert elég kevés leírást találtam rá h pontosan h is mûködik ez, télleg érdekes. nameg a csávó elég tehetséges meg sok gyakorlás van mögötte, télleg teljesen olyan portrét csinál ami mintha fénykép lenne... nah szóval ha vki használja v látta már ezt a technikát vagy egyáltalán tud róla valamit akk az pls írja meg!! köcce!

lightjack
egyetértek. volt már dolgom olyan fotóval amit egyszerûen képtelen voltam megrajzolni. nem ment. nem nézett ki jól és hiába kajakra ugyanazt másoltam nem sikerült normálisan. szal télleg vannak ilyenek, de nem ismerem az eredeti fotót szal ki tudja h most melyik eset áll fenn.

am telleg van olyan hogy latok 1 foto..es azt modnanam ha ez pl rajz lenne.. akk azt modnanam hogy gagyi.. csak mivel tudom hogy foto.. így elismeri az ember hogy tenyleg ugy nez ki.. pont abbol a szogbõl 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

lightjack
tetszik, jól néz ki, a legjobb a csaj haja(Y) am valóban néhol látszik h picit elkapkodtad de teljsesen megértem, mert idegölõ lehetett a csíkos pulcsit megrajzolni. én mindig az ilyen dolgoknál akadtam ki. csíkos ingek, pólók stb. nekem csak a baba bal(neki bal) karja nem passzol vhogy, olyan mintha egy dinómancs lenne, de lehet h az eredeti kép nem volt elõnyös. összességében szép munka grat hozzá<#taps><#taps><#taps>

a csaj jobb szeme ... marmint neki a jobb 😄 .. picit fura.. ott a szeme alatt..
am. teljesen jonak talalom ezen kivul (laikus szemmel)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Régi képrõl készült rajzom, sajnos az idõ szorított, így elkapkodtam a végét...

Gurren
Odosketch jobb, szerintem.

Jim Morrison
<#wow1>

más: ha jól emlékszem, itt voltak már belinkelve olyan honlapok amiken lehet így rajzolni meg ilyenek. asszem ez nem volt, és szerintem ez a legjobb(számomra).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lightjack
nem, hanem grafittal, de azt csak utána láttam h elrontottam, mert túl halványan vázoltam és akkor még nem jött úgy ki...

theone91
Miért szénceruzával vázolsz? 😊

lightjack
igen tudom, az orrával vhogy énse vok kibékülve, sajnos a vázolásnál szúrtam el, de radirozásra nem igazán van lehetõség szénceruzánál:/ de kösz😊

Looooser
az orra valahogy nnem klappol a képben de amúgy <#eljen>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lightjack
szénrajz megan foxról

theone91
Tipp: ha kepeket akartok beszurni ugyeljetek arra, hogy .jpg-re vagy az adott formatumra vegzodjon. <#idiota>

Smicy2
fail

Charade GTti

Smicy2

Charade GTti

valami gebasz van ezzel :S
[url=]
[/url][/img]
lightjack
sztem nem volt hülyeség, mert így is jól néz ki<#smile><#smile>de ITT az az oldal. mondjuuk itt épp azt mutatja h hogyan kell tigrisállat rajzolni de itt látszik a legjobban az elõbb említett technika!

Ja nem én photoshoppal csináltam pár fehér szõrszálat (lehet hülyeség volt)
lightjack
igazából pont az ilyenekre tökéletes az a technika, h megrajzolj állatbundákat élethûen. rotringbafogsz egy lekerekített tût és azzal karcolsz a fehér papírra azután beszínedezed és a karcolt rész fehéren marad. persze ennél bonyolultabb mert ugye tónusozni is kell meg sûrûn karcolni, de az alapja ez, és nálam már bevált. csak marha sok türelem kell, de télleg jó. ha érdekel adok majd linket ahol leírják ezt pontosan hogyan kell, csak nem magyarul hanem angolul!

Nemtudom az milyen. Ezt csak megrajzoltam ahogy tudtam aztán photoshoppal javítgattam
lightjack
tetszik!! ez nem az a papírbavésõsaztánceruzávalrárajzolós féle technika??

Smicy2

Charade GTti

lightjack
rajzojjá egy kuszilagopagoszt!

Na mért nem mûködik ez....
[/url][/img]
[url=]
rajzolhatnékom van de semmi ötlet:S
Looooser
hát igen de a vicc az hogy csak a jobb "egér" gomb bánta, és annak is csak vmi érintkezési hibája lehet, mert néha mûködött néha nem szóval passz

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Fail and fail... 😄

Looooser
jó de én fordulásból vertem le és ráléptem

theone91
Pff... 😄

Nekem a Wacom tökéletesen mûködik annak ellenére, hogy közel 2 métert zuhant mindenestül (polc tetejérõl verte le a macska). Anyagminõségre, összeszerelésre, stabilitásra itt nem lehet panasz...

theone91
Azaz.

lightjack
kösz!!! igen a hajukon télleg sokat bíbelõdtem, kivéve a harmadik képen mert ott gyorsan ment. szénrúdal feketére az egészet, szétkentem azt blu-tackkel és sima radírral kiradírozni a fehérebb részeket és voálá!

Looooser
engem nem tudnál geniusom van igaz most szervizben van, mert leejtettem a tollat

DJ RX7
közben megtaláltam magamnak rá a választ. árgép.hu bezavart kicsit.

itt lesz az elsõ gondolom.

:3

DJ RX7
még 1 rövidke kérdés:

ez ugyan az? azért kérdezem, mert itt lehetne a legolcsóbban megrendelni szállítással együtt.

:3

tetszik a hajuk! szépen kidolgozott grat!
lightjack
a 2 utóbbi sajna szarabb minõségben:S

lightjack
jah és még 2 régebbi:

lightjack
nah akkor így:

lightjack
utobbi idõk munkái...vélemény?