15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12637 Brutál realisztikusan megtudják festeni amit filmekhez csinálnak valamelyik discoveryn egyik nap éppen erről volt egy műsor, csak ámul az ember.(én sem tudtam mi a neve, akkor lehet rossz linket adtam neki thx :)) -
#12636 ez jó, ezt átveszem a való életbe! -
#12635 matte painting a neve a filmekben használt festett háttereknek... tulajdonképpen majdnem ezek adják a képi világ jelentékeny hányadát, mert megfestik és utána after effectekkel animálják... észre se veszed, hogy egy mozivászon méretű festményt bámulsz :)
viszont az általad linkelt Belin kép inkább csak egy "sima" festmény (az Ő saját stílusában). koncepciózni szoktak így a profik, 'concept environment', amikor egy hangulatot és világot akarnak bemutatni... ezért csinálják a játékokhoz is a művészek, hogy jobban megértsék azt amit csinálnak fejlesztés során, etc... -
#12634 agymenés :)
-
#12633 Például így az oldalsó videókat is lesd meg.... :) -
#12632 Sziasztok tudom ez nem éppen a kérdések helye, de nem tudja valaki hogyan készülnek az "artwork"-ök filmekhez, játékokhoz? Mivel, vagy esetleg milyen technikával? Mert mindegyik ugyanolyan stílusú kb. Ha van valam link vagy egy kulcsszó, megköszönném.
Erre a stílusra gondoltam -
#12631 Tényleg az ha már úgy is nagy galibában van az ember akkor még egy utolsót visszavág.:)
A száj és fogazatok stílusát jól eltalálta. -
#12630 hmm kifejező -
#12629 lol -
#12628 Mellesleg a vizsgaidőszakhoz kapcsolódóan készült. :D -
#12627 Ez elég kakályos lett, de megszenvedtem vele, akkor már csak felteszem. :)
-
#12626 nem az enyém.. kis rajz, mégis sokat mond xD
-
#12625 Hatalmaaas :D nagyon király!! :D képregény stílushoz üt szvsz :D de nagyon állat! respect! -
#12624 Itt is ugyan ez a helyzet, csak azért mert nincs tablet :D -
#12623 Ha színezni akarom, akkor az egésznek (befotózás után) tablettel ugrok neki, vagyis újrahúzom az outline-okat... Így duplázódik a "produkciós-idő", de tényleg olyan lesz a végeredmény amilyet én akarok. :) -
#12622 Előbb desature, aztán ha már szürkeárnyalatos, akkor mehet a játék a contrast/brightness-el, esetleg a levels-t állítgatni... meglásd működik! :)
Ha ezek után mégis színezni akarod, akkor tolsz rá egy color layert...stb. -
#12621 Fehéregyensúlyt állítottam, de de nem sok sikerrel... :)
Ha meg benyomtam az auto color-t akkor meg túl rikító volt az outline.
Megteszi így amíg nem lesz szkenner... :) -
#12620 Állítsd át a fényképezőgépen a fehéregyensúlyt, mert - gondolom - a neon-/halogénfény eléggé megbuzerálja az fotoaparát automatikáját.
Amúgy + a PS-ben van (auto) color adjusments! -
#12619 "Rendkívül ritka" Tesco-s fénymásolópapír, csak az olvasólámpa miatt lesz ilyen a kép... Már nagyon azon vagyok, hogy holnap beugrok valamelyik aruházba és veszek egy tízezres multinyomtatót, csak a szkenner miatt... -
#12618 Király lett ez is, bejön ez a "cell-shaded" design! :)
Ez amúgy valami tónuspapír? -
#12617 Ja, hogy Giger mester tervezte.. :) Így már érthető.
2003-ban erősen másoltam a képeit (ha a többit megnézed azokat is), nyilván ez is rip-off volt, csak így 7-8 év után már a modell figura se ugrott be...
Nem tartom számon már ennyi grafikából mi volt teljesen kút főből, és mi volt repro / rip-off. -
#12616 Rá gondolt. -
#12615 Bírom ezeket a vigyorokat... :D -
#12614 annyira jók
egy-két Team Fortress 2-es rajzot megnéznék tőled :3 az is hasonló stílus. -
#12613 Köszönöm. :)
Nem tanultam senkitől a rajzolást, de amennyire vissza tudok emlékezni azóta rajzolgatok.
Ezen a vonalom mozogva, délelőtt készült (devID deviantART-ra):
-
#12612 Saját design, az általad említett pilótára nem emlékszem, hogy láttam volna. -
W B #12611 Ez az Aliens-ből a Pilóta (filmekben csak egy kipurcant példány volt, a (. Utasban) -
#12610 Értem én, hogy két külön kép - akkor most már azt is értem hogy két külön koncepció. :) -
#12609 Tanultál valahol/-kitől rajzolni, vagy csak az évek meg a harmadXem, mert figyelgetve a topikot azt látom, hogy tablettel is jól tolod... :) -
#12608 Nem, ez két külön kép és koncepció. -
#12607 Miért Jézus nem magyar buddha volt? -
#12606 ...de ezt nem dolgoztad aztán tovább? Vagy ez már a másiknak a továbbgondolása? (bocs, hogy piszkállak, de pont ma lapoztam bele a topigba és megakadt a szemem a műveden! :))
Am, az "elefántufósgumósnyakú" nekem jobban bejön... eredetibb lenne kidolgozva, mint a festett Eddie típusú karakter. -
#12605 Igen, onnan, csak pont ezt nem írtam oda a longcat-hez.. :)
Na de ON:
8 éves skicc: soha nem került kidolgozásra..
-
#12604 A mémek 98 százaláka a 4chan-ről származik.
Le example: Hazai mémek is vannak, pl. a Maunika-hősök, Babi-néni, Jézus magyar volt stb. -
#12603 Itt sok mém felbukkan.
Humi ari
FFFUUUU topic -
#12602 Meg még ezer másik mém..
Ilyen az internet.. :))
Terjed a hülyeség.. nézz utána mi az a "meme".
A longcat a 4chan-ről való..
A meme-kről -
#12601 Na és ez meg a husszúmacska és az a nyomi szmájli miért ilyen híresek? -
#12600 Igyekszem erre a stílusra ráfeküdni most. Csak hát az időhiány nagy úr. Lassan beindulnak a durva vizsgáim ésatöbbi... :\ -
#12599 Trollface. :D
A leggecibb internetmém. :D -
#12598 Ez amúgy miez? :D