Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de elég borsos ára van a bibliának, fõleg, hogy kéne a photoshop, flash, 3ds max és a premierhez is.
Lehet (biztos) én vagyok béna de nem találtam magyar letölthetõ verziót, ha valakinek van akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem😊
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Flash biblia elolvasod megtanulod
a 3D-ben meg Wikin vannak leírások U2b-on tutoriálok
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
SZeretnék elmerülni a 3D grafikában és a flash animációban
ehez szeretnék sok-sok tanácsot, hogy hogy kezdjem mivel stb.
Adobe Flash megvan 3D Studio Max még nincs, gondolom ezekkel a programokkal kellene foglalkoznom elsõ sorban.
A célom az, hogy összerakja egy kurva jó portfóliót és elmehessek egy normális nagy céghez grafikusnak. De egyelõre csak szabadkezi, PS és Corell tapasztalatom van.
Bármilyen segítséget tanácsot elõre köszi!
www.czekoart.hu

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
de pl ott van az eragon jó-jó a lényeg ugyan az csak ha fõszereplõket kihagynak... az már régen rossz, fõleg ha át is írják a sztorit
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerintem pont a könyvekbõl csinálnak többnyire jó filmeket. Remély Rabjai, Keresztapa, Schindler listája, Harcosok klubja, Tökéletes Trükk, Az elsõ Jurassic Park és még sorolhatnám sokáig.
"A maszk alatt, nem csak egy ember van.
a maszk alatt egy eszme rejlik..."
A kép bal oldalánál a haj/kalap és a háttér között egy nagyon enyhe átmenetet (amolyan "blur"-t / mélységélesség.) raktam volna, másba nem nagyon tudnék belekötni. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Modosított
Kicsik Hugh szemei, az egyik fül nagyobb, a bal pajesz feletti rész nagyon távol van, amirõl szerintem nem a fényképezõ tehet. Jobb lett volna, ha a referencia képet vízszintesre korrigálod, így nem rontottál volna annyit. Szerintem.
Jó az árnyékolás, de "kicsit" átrendezted az arcát, mintha szétolvadt volna.
Hugh Laurie-nak nagyon karakteres arca van. Könnyû rajta elvérezni.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ha szeretném a filmet akkor jobban tetszene (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"