Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
okka
de elég borsos ára van a bibliának, fõleg, hogy kéne a photoshop, flash, 3ds max és a premierhez is.
Lehet (biztos) én vagyok béna de nem találtam magyar letölthetõ verziót, ha valakinek van akkor nagyon megköszönném ha megosztaná velem😊

www.czekoart.hu

lightjack
igen, a film legelején.

Aquir
a barátod

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
ezt olvastam mar valahol, akkor ez a mondat a filmben hangzik el?(csak hogy ertsem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Looooser
hát alaptudást gyüjts!
Flash biblia elolvasod megtanulod
a 3D-ben meg Wikin vannak leírások U2b-on tutoriálok

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kovács legény
Kéne egy kis segítség.
SZeretnék elmerülni a 3D grafikában és a flash animációban
ehez szeretnék sok-sok tanácsot, hogy hogy kezdjem mivel stb.
Adobe Flash megvan 3D Studio Max még nincs, gondolom ezekkel a programokkal kellene foglalkoznom elsõ sorban.
A célom az, hogy összerakja egy kurva jó portfóliót és elmehessek egy normális nagy céghez grafikusnak. De egyelõre csak szabadkezi, PS és Corell tapasztalatom van.

Bármilyen segítséget tanácsot elõre köszi!

www.czekoart.hu

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Looooser
iigazad van mert pl a rémségek cirkusza iszonyat kaki lett
de pl ott van az eragon jó-jó a lényeg ugyan az csak ha fõszereplõket kihagynak... az már régen rossz, fõleg ha át is írják a sztorit

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kovács legény
könyv vagy képregény? szerintem tök 1:1 az állás, van jó és szar is egyaránt

www.czekoart.hu

lightjack
nagyon szép és színes munka. télleg nagyon kifejezõek a színek, tetszik!!(Y)

Aquir
nem az enyém, egy kis színes, csak úgy..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

theone91
Persze nem a képregényadaptációk lekicsinyítése a célom, csupán szerintem a könyvekbõl jobb filmek készülnek általában.

theone91
A felsoroltak közül nekem a Watchman és a Kick-Ass tetszett csupán (mindkettõ egy rétegfilm hollywood-i igényeket kielégítõ betétekkel). És szerintem az Eric Bana-s Hulk sokkal jobb mint a legutóbbi. A közízlés szerint egy középszar limonádéfilm, viszont az én véleményem szerint a leghitelesebb képregényadaptáció: sok helyen elõfordul a splitsceen (osztott képernyõ), ami a képregényes formátumot hivatott hangsúlyozni, ahogy az élénk színek is, így az egész filmnek képregényszerû atmoszférája van. Minhta csak egy Hulk issue-t lapozgatnál a kezedben. Ez érvényesül a Watchman-nél is (ott még jobban is).

Gurren
azért képregény feldolgozások között is akad 1-2 jobb: Iron Man, Watchmen, Kick Ass, X-Men-ek, meg nekem bejött az új Hulk is.

lightjack
nah igen és ne felejtsük el a gyûrûk urát tolkien könyvébõl nameg az egyre jobb és megkomolyodott harry pottert. habár az elsõ 2 rész elég gyerekes és gagyin sikerült a többi igencsak kielégítõ...

theone91
Erõs túlzás. A tömegképregényekbõl (Marvel, DC) inkább csak megasköltségvetésû, látványorientált filmeket csinálnak. (Számomra kivételt képez ugyan a két Nolan Batman film, egyik sincs CGI-al telepumpálva)

Szerintem pont a könyvekbõl csinálnak többnyire jó filmeket. Remély Rabjai, Keresztapa, Schindler listája, Harcosok klubja, Tökéletes Trükk, Az elsõ Jurassic Park és még sorolhatnám sokáig.

Képregényekbõl szinte mindig jó filmet csinálnak, könyvekre ez sajnos ritkán mondható el...
lightjack
nahja de a legjobb rész benne akkor is az amikor evey-nek bemutatkozik és szinte csak v betûvel kezdõdõ szavakat használ. na az királyy!! "voálá! ránézve avatott verselõmûvész ki váltakozva játszik vértanút és vétkest mikor mit rendel a végzet, e jelmez nem valymi világi hiúság hanem végsõ véleménynyilvánítás amely veszõben van!"

Looooser
angolul is nagyon jó
"A maszk alatt, nem csak egy ember van.
a maszk alatt egy eszme rejlik..."

kösz, persze, h a filmnek kellet. használhatnád a válasz erre gombot
lightjack
öö a filmnek? V mint vérbosszú...nemtom h erre voltál e kíváncsi, de am ha tudod mindenképpen nézd meg ha még nem láttad. de csakis magyarul! a maygar hangja V-nek zseniális, és persze a témája is aktuális és elgondolkodtató. egy újabb "hitler" a közeljövõben csak angliában...

miacíme?
morcosqtya
na ez már rendben van!

A kép bal oldalánál a haj/kalap és a háttér között egy nagyon enyhe átmenetet (amolyan "blur"-t / mélységélesség.) raktam volna, másba nem nagyon tudnék belekötni. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nonicks
mi nagy film is az <#taps>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

lightjack
köszönöm(Y)

samsung123
jó ahogy a kalap árnyékot vet az arcra, jol van megoldva...és itt minden a helyén van <#vigyor5>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
<#taps><#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lightjack
jah és remember, remember the fifth of november!

lightjack
nah itt egy újabb. egyszerûbb az elõzõeknél de sztem annál kifejezõbb

lightjack
öööö...hát ez olyan....hát ez olyan izéé...vagyis..olyan..ööö...hát nemtom...talán WTF?!

lightjack
igen, már megvolt a váltogatós módszer, és látom h mik a hibák. az arányokon télleg van még mit dolgozni de nembaj😊 kösz mindent még1szer télleg sokat segítettél(Y)😊

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

samsung123
ühüm photoshop..egyszerû cseppfolyósítás. Örülök, hogy tudtam segiteni...szedd le a modositott képet és egymásután gyorsan váltogasd az eredetit és ezt, jol látszik hol nyúltam bele,mik a hibák, de csak a rajzodat dícséri hogyha rendben vannak az arányok, akkor teljesen fotoreál..jol kezeled a fényeket, jol látod meg a kontrasztokat, fény árnyák hatások. jó szén kezelési technikád is. Az arányok és a perspektiva mászik el néhol a képeiden, de ezen könnyû segiteni, sok másoklás pl(ahogy azt csinálod is) mert minden más már nagyon korrekt!

lightjack
igen, kösz minden kritikát(jót/rosszat) sokat segítettetek(Y). már látom a fõbb hibákat, és még nagyon sokat kell tanulnom, és nem, nembaj h helyesbítetted az arányokat, így még jobban látom a hibáimat. am 1 kérdés: hogyan helyesbítetted? photoshoppal? am látom h a szemeknél ott hibáztam h túl picik és pontszerûek lettek. téll kösz mindent sokat tanultam!!😊

Kovács legény
re

www.czekoart.hu

samsung123
bátorkodtam kicsit, helyesbíteni az arányokat!(remélem nem baj)
Modosított

theone91
De ismétlem az árnyékolás kivitelezése jó!

theone91
Nem rosszmájúság, félre ne értsd... 😊

Kicsik Hugh szemei, az egyik fül nagyobb, a bal pajesz feletti rész nagyon távol van, amirõl szerintem nem a fényképezõ tehet. Jobb lett volna, ha a referencia képet vízszintesre korrigálod, így nem rontottál volna annyit. Szerintem.

lightjack
mintha szétolvadt volna?o.O ilyen kritikát se kaptam még de köszönöm a jót és a rosszat is!<#eljen><#eljen>

theone91
Hmmm... Hasonlít.

Jó az árnyékolás, de "kicsit" átrendezted az arcát, mintha szétolvadt volna.

lightjack
nah íme:

lightjack
hát nemtom akk megpróbálom jól lefotózni...de vmiért torzít a gép. na mind1 majd még ma feltöltöm...

morcosqtya
Na várom!
Hugh Laurie-nak nagyon karakteres arca van. Könnyû rajta elvérezni.. 😊

lightjack
köszönöm!igazából csak 2 hete kezdtem el foglalkozni a szénnel rajzolással, habár nem ez a legjobb mûvem, hanem dr house, csak azt vmiért torzítja a fényképezõgép:/ na m1 majd scannelek

morcosqtya
nem rossz!!

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Nem rossz 😄
ha szeretném a filmet akkor jobban tetszene (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
egy kis jack sparrow ruleeezzzz

Looooser
nagy lapos farkat neki és kész az expert hód XDXDXD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SMGBAS
Hátrahajtottfülûnyúl 😄
foga nagy egy kicsit, amúgy tetszik