15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12677 Igen nekem is az ugrott be mindegyiknél :) -
#12676 Amúgy engem kicsit Gorillazra emlékeztet -
#12675 Tényleg mintha kicsit lesajnáltál volna,úgy hogy hirtelen felindulásból
próbáltam valami precízebbet ,csak nekem az elnagyolt rajzok jobban tetszenek mostanában.Amúgy meg nem nagyon érzem hogy korlátaiba ütköznék,de persze vegyetek intuost 100 ezerért
bogárka
-
#12674 Kösz. Ahha. -
#12673 jóféle, van érzéked a karakterekhez! saját kútfőből jönnek? -
#12672 Mert ezek skiccek és általában színessel vázolok... Meg az nyuszika szőrös, azért is. :D:D -
#12671 Mépiros? -
#12670 Zsír lett az alsó kettő pöpec. -
#12669 Nyah, akkor. Még elfért volna rajta 1-2, de időben most ennyi fért bele.
-
#12668 Igen! Éppen egy egy alakot kezdtem el, kellene egy dühösen üvöltő kos fej de nem ám google szörcs:D -
#12667 Épp arckifejezések gyakorok. Tegyek majd képet? :) -
#12666 Értem :D -
#12665 Igazából gagyesz az egész kidolgozása ,de amikór ezt vettem 10 ért a bamboo még számomra megfizethetetlen volt.Meg van már 7-8 éve kétszer cserélem elemet,azonkívül semmi gond vele.Gyanítom hogy nem ez a legszarabb tablet,csak nem néz ki jól és azért az is számít szeretjük ha valami esztétikus.Most szerintem bamboo t kell venni. -
#12664 Hát ahhoz a stílushoz, amit te csinálsz, szerintem nem is kell a teljes precizitás (hú, de offenzíven hangzik, tényleg nem úgy értem, hanem: ), viszont a komolyabb lineart-okhoz, outline-okhoz, vonalakhoz elengedhetetlen.
A toll csak nekem tűnik gagyesznak? -
#12663 Már írtam régen hogy nekem még bamboom sincs csak 1 ilyen és ameddig müxik nem fogom lecserélni.Mert szerintem annyival nem jobb. -
#12662 Sok tablettel kenegettem már, ennek kopott a legkevésbé a hegye. Alapból adnak egy pakkot (amibe van még plusz három hegy és egy kis hegycserélő gyűrű), de bármikor vehetsz hozzá még. -
#12661 Persze hogy van. A Bamboo hobbi/kezdőtablet, míg az Intous sorozat tabletei egytől-egyig profi tabletek. -
#12660 Nahát rossz helyen vannak a lábai,most már mind1. -
#12659 Nem nagyon kopnak,amúgy is csak egy darab műanyag.Nekem még még van a két tartalék hozzá se nyúltam. -
#12658 Hegyek mennyire kopnak? Lehet külön venni hozz? -
#12657 F*szom, mostmár én is gondolkodok a tableten :D -
#12656 Szellem
nagyban
-
#12655 Mivel rádióhullámokkal kommunikál a pen meg a tablet, ezért onnan tudod, hogy már pár milliméterrel a érintőfelület fölött érzékeli a pen helyzetét, és oda ugrik a kurzor, nem kell rátenni mint a ceruzát a lapra, egészen addig amíg vonalat nem szeretnél húzni... feltéve, hogy abszolút koordinációval van beállítva: ilyenkor az érintőfelületed megfelel a monitorodnak. De van relatív is, akkor meg mindig onnan folytatja ahol van a kurzor éppen - ha jól tudom. Ez ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be...
Effektíve figyelni meg nem kell a cuccot, mert mikor pl. egérrel célzol se nézed, hogy merre kell fizikálisan tolni az egeret. Megszokja az ember, de kell hozzá egy kis idő.
Amúgy a Cintique sorozatuk már olyan érintőképernyős, amin látod is amit csinálsz... tulajdonképpen egy táblamonitor, nyomásérzékenységgel. Csakhát borsos az ára, viszont über profi. :)
@TheOne: Én Intuos4 A/5 wireless-el szemezgetek, de sose volt még tabletem, és húzós a 100K-s ár kezdő tabletnek. De a bamboo meg sok-sok mindent nem tud. Azért kérdeztem, mert azt tudom, hogy külföldön inkább Intuos-t preferálják, itthon meg sokan Bamboo-val nyomják, van-e különbség végeredményben. Vagy ez csak idő függvénye (abból van a legkevesebb) a limitált eszköztár miatt? -
tomi555 #12654 A tollban aktív elektronika van, tehát a tablet csak a saját tollal működik. Azt hogy hova tedd vissza onnan tudod, hogy ha közelítesz a tollal a tablet felé, olyan kb 1cm távolságból már mozgatja a cursort, tehát látod a monitoron hogy "hol jársz". -
#12653 na igen, amikor láttam h van ilyen tablet én is ezen gondolkoztam, hogy ha leveszem a pen-t akkor hova tegyem vissza h jó helyen legyen...egy megoldást láttam, amikor egy papírlapot tesz a tablet fölé és filccel rajzol a papírra és a nyomás miatt az megjelenik a monitoron is. persze lehet hogy most baromságot mondtam... -
#12652 Egyszer ezt ki fogom próbálni.. főleg hogy ennyiért is lehet már kapni.
Azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez csak egy érintőfelület jellegű dolog, de az eredményt a képernyőmön látom ugye, így viszont rajzolásnál - szemben a konvencionális papíralapú rajzolással - honnan tudom, hová kell visszahelyezni a pen hegyét a táblára, hogy a monitoron a "vásznon" oda rajzoljak ahová kell..?? -
#12651 Én Wacom Bamboo-t használok. Konkrétan ezt. Olcsó és minőségi...
Ha tablet, akkor felejtsd az összes többi márkát: Csakis Wacom...! -
#12650 *tablet -
#12649 imádom ezeket... én is akarok ilyet!!! csak kellene egy table
TheOne/Tempest: ti milyennel zúzzátok? -
#12648 vááhááá kössz, landscape keresőszóval nem próbáltam >.< nagyon köcc! -
#12647 ezek?
-
#12646 jaj már vagy 2 órája guglizok, de nem találok semmit, szal hátha itt több sikerrel járok: kellene egy star wars témájú háttér, ahol a talaj is látszik, épületekkel v növényekkel, lehetőleg nagy felbontásban. erre akarom rátenni az ötletemet, de nem találok egy normális képet se ahonnan ötleteket tudnék meríteni, hogyan is néz ki életszerűen egy star wars sagaból ismert bolygó felszíne... nemtom mennyire voltam érthető, majd kiderül, de ha vki tud esetleg vmi ilyesmi oldalt v képeket az pls heeeelp mert már meghalok!!! -
#12645 jójak, pont most dolgozom második ps munkámon, asszony lesz a téma persze megint. Sok ilyen videót nézegetek mostanság és csak ámulok bámulok és reménykedem, hogy sikerül a morzsákat felcsipegetnem:) -
#12644 Igaz itt nem a cuccokat hanem a technikát látod de ez sem semmi.
meglesem 1 :)
meglesem 2 :) az egyik kedvencem. :D
-
#12643 jó videók a színeseknél kíváncsi lennék milyen cuccokkal dolgozik -
#12642 egy kis lesni való :) -
#12641 Nagyon köszönöm szépen így máris képben vagyok! -
#12640 Jó a link. A concept art-okra gondol szerintem, nem a hátterekre. :) -
#12639 De jó lenne, ha csinálnál egy speedpaint videót :)
Nagyon tetszenek a festményeid :) -
nagyban
Lehet hogy még árnyék kéne alá.