Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még nem nagyon jutott eszembe..
Aki nem ismeri, annak nem mond semmit = nincs mûvészeti tartalma/értéke
Aki ismeri a zöldszart, annak meg semmi újat nem mond = nincs humorértéke
Egyébként is gyanítom, hogy viszonylag kevés ember rakná ki a falára Õt.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
zöldszaros képet mikor festesz?😄D😄😄D😄D:
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
akkor én voltam asszem..
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(B, 2😎
Késõbb próbáld ki a szenet / préselt szenet / esetleg szénceruzát.
Érdekes lesz, élvezni fogod. 😊
http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2010/09-28/milo04/phoca_thumb_l_img0121_094010.jpg
Ezt tedd a tagek közé, ha errõl a képrõl van szó. A kép címét másold mindig, ne a weboldal címét. (jobbklikk a képre, majd kép címének másolása).
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Tételezzük fel, hogy le kell rajzolnod egy embert, de csak tíz vonalat használhatsz. Egészen mást ad majd egy hb-s rotringceruza, egy ferdén metszett 6B-s cerka, egy pasztellrúd, egy tûfilc vagy tûecset, netán ... stb.
Gondolom érzed a különbséget. Hiába rajzolod mondjuk ugyanazt a pózt, mégis tök más lesz a végeredmény... Ezért írtam korábban, hogy érdemes kipróbálni minél több dolgot.
(persze az alap szabályok itt is érvényesek. szokás kérdése, de én F, B, vagy 2B ceruzát javasolnék a startnak)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Párom csináltatta velem, agyfaszt kaptam... stresszes... 😊)
Egy emberkroki kb. 5 max 10 percet vesz igénybe. Érdemes többféle technikával próbálkozni (ceruza, szén/pit, metszett nád vagy hurkapálca tusba mártogatva, stb). Ez azért fontos, mert elveszted az egyféle már megszokott technika karakterisztikáit és rákényszerít a fegyelemre, megfigyelésre. Példa: a tusba mártogatós dolognál a mártás után a vonalkezdésed vastag, mely folyamatosan vékonyodik. Ezért ez például kiváló technika a vonalak hangsúlyának megtanulására valamint az egy-, lendületes vonallal való rajzolásra a "szõrözés" helyett.
Amúgy krokizni (nem csak ember) nagyon hasznos, mert helyes arányérzékre tanít, a különbözõ tömegek, testrészletek egymáshoz való viszonyának, kapcsolatának megértését segíti. Mellesleg bármikor jól jön, mert pillanatok alatt vagy képes lejegyezni vele dolgokat vázlatosan, aztán késõbb elõvéve fel tudod használni egy komolyabb munka elõtanulmányiként.
Köszönöm. 😊
Nem kopi, egyszerûen csak unatkoztam elõadáson, és ez lett az eredménye. Tele van ilyenekkel az össszes jegyzetem, de ez az amit még csak "gépre vittem". Még van pár, hasonló munkamenettel készült képem, de azt hiszem azokat már betettem ide. :]
Van egy nyomdász-tanonc haverom, akihez ma megyek, hogy nyomtassa ki matricákra (laptop elõlapra pl.), úgy is sokkal jön már... 😄
Amennyiben nem rip-off, akkor kialakult saját stílusra vall, gratula! 😊
A legjobb pedig ha emellett élõ emberekrõl csinálsz pár száz krokit, vagy vázlatot.
Ha találsz egy hozzáértõ tanárt aki ránéz a képeidre, megmutatja a hibáidat, így rávezetve gyorsabban fejlõdsz mintha neked kellene kitalálnod mi nem jó (vagy egyáltalán meglásd, hogy nem jó).
Ha nincs pénz tanárra, vagy nem akarsz járni akkor csak gyakorolj de kb 2-3 hetente ha érzed, hogy van fejlõdés egy 20 perc erejéig mutasd meg a vázlatokat egy tanárnak, elmondja a gyors tanácsokat, sok pénzt ezért nem fog kérni (ha gerinces akkor semmit).
Azért mondom, hogy mûvésztanárnak mutasd meg, mert egy alkotó festõmûvész vagy grafikus nem feltétlenül fog helyesen hozzáállni a dolgokhoz... (tapasztalat) és nem feltétlenül TUD segíteni.. vagy nem is akar.
Egy pedagógiai tapasztalattal rendelkezõ ember -még ha nem is olyan befutott híres mûvész- jobban megtanítja az alapokat, és nem azzal foglalkozik, hogy lenézzen, vagy mutogassa a saját tudását.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
the world is mine
...mert ugyan papíron vázoltam (jogismeretek füzetbe, hehe), de többnyire digitális utómunka.
A két jelent egymástól független:
Egy géppuskából tüzelõ japán katona akar lenni,csak sajnos nem néztem utána a második világháborús japán egyenruhának és gépfegyvernek,így azok nem a valóságot tükrözik,maximum néhány dologban hasonlítanak:
Egy római "felsõbbrendû"-t akar ez a kép mutatni,aki a szegény rabszolgák/parasztemberek könyörgését meg sem hallja:

A többi tekintetében nagyon sok tanulnivaló van még, az elején jársz, de mindenképpen folytatni kell. Fiatal vagy, rengeteg lehetõséggel, csak a szorgalmadon múlik...
összességében szép rajzok, jól rajzolsz, ne hagyd abba...
UI: a legeslegjobb akkor is a "naplemente"!!!
öregszem <#rinya>#rinya>
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
2003-ból
Drizzt Do'Urden:
Farkas:
Naplemente:
Erdõ:
Troll támadás:
Csata:
Újabb csata:
Remélem mostmár jó lesz.És elnézést,hogy belerondítottam a fórumba😊
Véleményeket,kritikákat megköszönném😊