15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12797 Ide kukucs! :) -
#12796 köcönömcépen. -
#12795 sray pont deviantart pont com. -
#12794 Tempest nem találom a felpakolt munkáidat esetleg egy linket dobnál?
Vagy kiveri a szemem vagy tényleg nincs user kereső (vagy azért nem találom mert nem vagyok beregelve...).thx :) -
#12793 Fincsi lett:D -
#12792 1 2 3 4 -
#12791 nem tudom, hol kérdezzek rá, így itt kérdezem meg tőletek, elvégre művészet, művészet:
költészetes, novellás, stb-s topic nincs? -
#12790 szép heroikus kép -
#12789 Egy régebbi rajzom.
Valami újságban láttam meg a képet,nagyon kicsi és homályos volt, enyit tudtam kihozni belőle.
-
#12788 talán inkább Shippou :) -
#12787 Instant watch. :) -
#12786 Na regisztráltam majd töltögetek fel még.
( sray névvel ) -
#12785 Inkább link :) -
#12784 Részlet a következőből:
-
#12783 Van deviantArt-od? Ha nincs még most menj regelni... :D -
#12782 Hát tényleg nem ma,teljesen digi.Már előtte megtanultam valamennyire rajzolni magamtól,mielőtt számítógéppel próbálkoztam.
-
#12781 Én mostanában nem tableteltem (nagyon rámentem a vázolgatós brainstorming, amit papíron szeretek csak, kár, hogy most szabad vagyok (nincs már több vizsgám), viszont semmi ötletem). -
#12780 Ahogy nézem te sem ma kezdted :)Szépen játszol a színekkel.Mivel csinálod, digitális az egész vagy nem? -
#12779 MB
nagyobb -
#12778 Örülj ha csak 2 napos a válság, nálam volt másfél éves is... -
#12777 pár nap és jön a második képem,de most "alkotói válságban vagyok" :) -
#12776 Jók, vannak nagyon profik, de én főleg a Ti műveitekre lennék kiváncsi.. :)) -
#12775 Csak lapozzgass. :) -
#12774 Wacom-mal készült képeket még linkelhetnétek, érdekelnek a lehetőségei.. -
#12773 Igazad van, de ahogy azt néztem A6-os volt és fele ennyi (512-es) nyomás érzékenységgel és ha jól emlékszem nem támogatta a dőlést sem régebbi generációs vagy butított volt.:( Tulajdonképpen csak az zavar(de az nagyon), hogy merőleges toll tartással lehet olyan eredményt elérni amilyet akarok. -
#12772 12-ért már vehettél volna wacom bamboo-t is :( -
#12771 Köszi. Ez az első olyan rajzom ami csak tablettel és Ps-el készült, így jóval hosszabb időbe tartott mintha papírra rajzoltam volna, rengeteget kísérleteztem a színek össze hozásával... csak 3 eszközt használtam ecsetet, radírt és maszatolót.Lesz egy új is annak a skicce már megvan de azt kontúr vonalak nélkül szeretném/fogom csinálni szintén egyszerű ...
Lehet tényleg sokat számít hogy milyen tabletje van az embernek, trust 12k-s táblám (úgy érzem nem az igazi) van de egy hétre kipróbálnék valami normális A5-öst is.. -
#12770 nekem nagyon tetszik az irónia:D technikailag egyszerű, de nagyszerű! -
#12769 Ismerni kellene a többi munkádat is, ha kifejezetten ilyenek a stílusjegyeid akkor jó... -
#12768 Bedobtam egy tegnapi rajzom, valaki legalább írjon valamit hogy rossz/gyenge lett vagy mi a hiba vagy esetleg tetszik vagy mit tudom én :)
Lehet annyira alapszintű hogy nem is reagálnak rá:( -
#12767 dehogy off, jöhetnek még ilyenek -
#12766 Murder3-nak meg hát akit érdekel még egy.:D (remélem nem offolok) -
#12765 Murder3-nak meg hát akit érdekel: rajzolás és hun, bár még most fogom elolvasni de nem tűnik olyan rossznak. -
#12764 Tetsz. -
#12763 Ma esti agyszüleményem :
Álmodozni jó! :) -
#12762 Ezen ne szorongj, bátran vágj bele, csak olyan szinten ami jól esik.
Az élet hozza amit hoznia kell.. vagy ezt, vagy azt.
Alapokról jó építkezni.. :) -
#12761 Köszi elég szép képek vannak itt.
Én az elfwood.com-ot szoktam nézegetni ott is rengeteg szép rajz van igazából amikor azokat nézegetem kicsit sajnálom h én még minimális szinten se nagyon tudok, bár nekem úgy gondolom elég jó fatáziám van csak épp megvalósítani nem tudom.
pl a jó árnyékolás,a térábrázolás meg bonyolultabb formák ebből következnek h nem nagyon tudom. -
#12760 ..de ha arra vagy kíváncsi, hogy azt a "hatalmas" átlag-magyar jövedelmemet honnan nyerem, akkor nem művészetből.. :-)
(volt olyan időszak is, amikor havonta festményekből többet kerestem mint a munkahelyi fizetésem) de most válság van.. -
#12759 Mikor mivel.. :)
(élet)művészet.. -
#12758 Ha fantasy akkor ajánlom Boris Vallejo-t
Bár én már nem vagyok oda érte de egy legenda, szakmailag profi, valahol mintha tutorialokat is közzétett volna.. rá kell keresni. YT-on biztosan vannak imitátorai is akik igen jól megtaníthatják a helyes technikákat. "Know how"-okra :) biztosan rá lehet lelni.
A következő művészekre nézz rá, képeikből sokat lehet tanulni, ha kezdetben csak próbálsz másolni az is jó indítás..
Teljesen egyedi képi világú (inkább dark fantasy) ízes művész Brom is.
Hazai területről alap: Boros - Szikszai.
Anthony Waters
Donato Giancola
Dan Frazier
És még sokan. YouTube-on keresgélj!