Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tempest

kép

Na ez meg az én kedvenc képem,pár éve már nézegetem.Monumentális az ötlet is állat meg hogy nincs mindenhol részletesen kidolgozva.Szerintem painterrel készült valami játék koncepció ,nem tudom ki csinálta keresgettm a reloaded studiosnál de a többi nem ilyen jó.

lesz idom majd osszekombózok valamit 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Tempest
Azért lenne a nagy választék hogy megkönnyítse a dolgodat 😛.
Lágy kerek annál ki van kapcsolva a nyomásérzékenység (3-15 px)az aprólékos részekhez csúcsfények stb.,van az a faleveles annál be van ,jó nagyban háttérhez tök jó halványan.A maszatoló eszközzel (smudge)15 -20 % meg elkenegetem.Ennyi talán nem zavar össze,próbálgasd.

tudsz mutatni par ecsetet? 😄 .. marmint beallitasokat.. soha nem birom jol beallitani..aztan még a rajztol is elmegyka kedvem .. meg hogy egyetbeallitasok a teblet részhez.. marmint hogy nyomásérzekenyen vastagszik az bekapcsolod vagy hogy..szal stb stb 😄 😄

Tempest
Azt hétfõ reggel írtam most inkább öreg rókának mondanám.A lényeg u.a.

Tempest
tipp igaz nem olcsó

Tempest
Kösz ,sokat kell gyakorolni talán az a titka,pedig egyre ritkábban van kedvem hozzá😊. 70% körüli áttetszõség ,van egy pár kedvenc ecsetem azokat használom mindenre.Acecat flair tablet ez lehet a legolcsóbb de nagy baj nincs vele,nyilván a wacoom jobb nem próbáltam mást.Különbség talán hogy hozzátok képest vén majom vagyok ennyi.

nem szolllok semmit.. mer haragszok rád.. mert te tudsz ilyet ..en meg nem 😄 😄 😄 ..
am. milyen beallitasokkal rajzolsz ps ben? meg milyen tablettel.. kivancsi vagyok 😛

morcosqtya
Talán a nyakába tudnék belekötni, másba nem.
Nagyon szép munka!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Zocsi
<#worship><#eljen>

theone91
Sikamlós! <#eljen> 😄

Aquir
ezt inkább nem kommentálom, egyértelmû hogy milyen😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tempest

nagyobb

Ilyen kicsik vannak csak,ezek viszonylag gyorsan készülnek el.

lightjack
elsõ látásra nem rossz, de h ha kicsit "rábambulok", akkor tényleg látható h a fejjel nem stimmel valami. jah és a karja egy kicsit vékony. a többit amit marcosqtya leírt azt én nem látom, de szinte biztos hogy ez azért van mert nem tom az anatómiát😊 csak józan paraszti ésszel ránézve ezeket látom hibának.

UI: ha tényleg vázlatot csinálsz(tudom, mondtad h majdnem vázlat), akkor szerintem felesleges ennyit a hajjal vacakolni. húzd meg a fõbb körvonalait azt csókolom, majd késõbb kidolgozod.

Igen,tudom,hogy anatómiailag sem megfelelõ,de az arc azér' is "pontatlan" mert nem embert,hanem egy kitalált lényt ábrázoltam...vagyis próbáltam.
A 3D-s technikák elsajátítása még sok ideig fog tartani,és mindig lesz rajta mit csiszolni,nálam még nagyon kezdetleges,lényegében nincs is.
A "majdnem vázlat" kifejezés pedig az,ami.Majdnem vázlat:tehát nem vázlat,de majdnem,mer' a vázlatnál kicsit tovább mentem.Ezért majdnem vázlat😄😄
Értem a kritikát,és egyet is értek vele.Köszönöm a segítséget!

morcosqtya
A széles hátizom és az elülsõ fûrészizom egyetlen hatalmas tömegben áll, aránytalan a kar hosszához és vastagságához, elhelyezkedéséhez képest.
Csuklyásizom a "levegõbe tart" a nyaka annak középrõl nõ ki.
Arckoponya és agykoponya aránya helytelen, az agykoponya magassága behatárolhatatlan, pontatlan.

Tetszik viszont a kép bal alsó felén az alkar és a kézfej laza vonalas ábrázolásánál, hogy valóban van kontraszt a kidolgozott és a vázlatszerû vonalak között (sajnos egyedül ott van az egész képen).
A rajz "nem csak két dimenziós" mûfaj.. nem csak szélessége és hosszúsága van, vinni kell bele mélységet, kontrasztot.
Ne csak húzd a ceruzát, rá is nyomhatod, fel is engedheted.. játsz a kontrasztokkal, az elõtérben erõsebben nyomd rá, a távoli részeket halványan hagyhatod.

"majdnem vázlat"
igen
A vázlat elsõdleges lényege a téma elsõ megragadása, alapvonalak felvitele, arányok és kompozíció (itt anatómia) elhelyezése, alapok lerakása a késõbbi mûhöz segítségül.
Itt nem érzek lazaságot, tervezést, ezt tovább akartad vinni, kész rajzzá, de ahhoz túl korán megálltál. Vázlatnak viszont pontatlan, túl görcsös, ahogy régi tanárom mondta volt: "izzadságszagú".

A kritikám nem ellened van hanem érted! Annyit teszel el belõle magadnak amennyit tudsz és akarsz.
<#wave>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tegnap este fejeztem be ezt a majdnem vázlatot😊
Nem igazán tudom,hogy mit is akar ábrázolni,valami navis,elfes lényt.

<#felkialtas>

figyelmeztetõt neki!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Loál János
Ráadásul figyelmetlen. <#ejnye1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Gurren
újreg

Jano
<#zavart2>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

<#eljen> laza 😊

the world is mine

katints ra 😄

the world is mine

Jano
Nagyobb?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[/url][/img]
lightjack
azt észre se vettem. a bimbót ne csináld ennyire hegyesre. így túl csúcsos-csücskös.

a kilogo mell se a legtutibb.. de am passzol nekem is 😊

lightjack
nemrossz. az arce meg az orra vhogy nem passzol nekem. de a többi korrekt!

nagyon humoros egy napod van 😄 😄 XD

Aquir
na, a mai vicc megvolt
Egyébként nem rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
szerintem szürkeárnyalatos          ( 😄 )

Szerintetek milyen lett?

thx .. csak jo lenne nagy dpi.. hogy minosegi nyomtatvány legyen a falon 😊

Tempest
Kösz-kösz ha tetszenek akkor majd tolok párat.<#worship>

ugyes-ugyes.. akkor is 😊 teljes méretu képért fizetek is .. es kiteszem falra 😊

Tempest
Már az elõbb se értettem a kérdést hogy géppel csináltam e ?
Persze azzal ,azt hittem ez egyértelmû csak rá kell nézni.
Már ezer éve csak "géppel" festegetek.Amúgy photoshop ,painter.

theone91
Elszántsággal... 😄

ecsém.. uuber állat 😊 .. de ize.. ez mivel keszult?

Zocsi
"akkor is csak közepes vagy "jó" lesz" - Rossz hozzáállás! 😄

Amúgy érdemes azért beleölni azt a plusz munkát, de csak azért, hogy rutinná váljon! 😉

theone91
Most valahogy az ilyen egyszerû karakterekre álltam rá. Ez is megy matricára, aztán laptopra... 😊

Tempest
Géppel csináltam igen.
Persze ha a fõ téma kontrasztosabb lenne a háttér meg elmosódott lehet hogy jobb lenne.De ez nálam úgy megy hogy valami vagy tuti jó lesz 5 perc alatt ,vagy baszakodhatok vele egész nap és akkor is csak közepes vagy "jó" lesz.

lightjack
am ez géppel vna csinálva nem?? vagy festékkel festetted?

Zocsi
A kontraszt hiányzik szerintem. Nagyon lapos az egész kép, nincsenek jó fények és árnyékviszonyok. Meg a háttéren is látszik, hogy "csak körbe van rajzolva" dolog. Ezenfelül minden éles. Nincs fókusz se "fotográfiai" értelemben, sem tematikus értelemben...

A mostani mûves dokkal mûvészibb, kifejezõbb, felesleges sallangoktól mentes. Van benne fehér és majdnem fekete, a bõr tónusai is jók, sokféle árnyalatot használtál. Bár itt-ott picit "összecsapottnak" tûnik, ez mégsem zavaró, mert ez a mûfaj simán elbírja.

Tempest
Köszi !
Pedig gyorsan készült,valamit mégis eltaláltam a színekkel.
Itt van pl. egy régebbi ami tíz szer ennyi idõbe telt valami még is hiányzik : call of.

Aquir
realisztikus hatásos szépes 😊

Zocsi
fincsi lett! grat!

Looooser
tök jó, tetszik

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tempest

Itt 1
nagyobb

Vaxi
sanszos <#nevetes1>
na majd egyszer rendelek tõled, és kirakom a falra 😄
[ az asszony meg engem rak ki 😄 ]

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.