15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12837 Remélem fel lehet ismerni a "modelt", a maszk ellenére is.
Eredetileg nem terveztem a "pofa vasat" ,de úgyéreztem egy kicsit üres a kép, hát oszt aztán úgygondoltam megpróbálom így .
Mit gondoltok jobb lett volna csupaszon ,vagy pont így jó ahogy van?
-
#12836 Akkor itt egy kifejezetten "magyarázós" absztrakt:
"Solar Eclipse" 2009
-
#12835 Segítek:
Előtérben a rózsaszín antropomorf tömeget alakja miatt tekintsd egy felsőtestnek és fejnek!
Megvan?
A fej mögött az első hátpikkely, majd a másodiknak a részlete..
A fej közepén pedig sejlik egy arc is, ha jobban elmerülsz a képben.. -
#12834 attól függetlenül érdekes... -
#12833 nemértem. nálam is vmi vályogház szerűség jutott az eszembe de se a gyíkot se a sárkányt se az embert nem látom :/ -
#12832 parancsolj
absztrakt expresszionizmus
"Ennek a nemzetközi festészeti irányzatnak a lényege a művész lelki- és hangulati állapotának, tudat alatti képzeteinek közvetlen, drámai kifejezése és a festés folyamatának meditatív átélése. Mindezt a hagyományos kompozíció feloldásával és az ábrázolás száműzésével kívánták elérni." -
#12831 Ennek a stílusnak mi a neve? -
#12830 Wait, What? -
#12829 Úgyvan!
:))
Konkrét apropóját a képnek nem ismeri senki rajtam kívül, de ezt már viszem a sírba magammal... :)
-
#12828 :)) -
#12827 Foghúzás :) -
#12826 akkor ez olyan mint a Men-Bear-Pig? :D -
#12825 Jóóó!
Első nekifutásra egy parasztház jutott eszembe róla, lehet mert abban lakom:) -
#12824 Köszi szépen, Te sem panaszkodhatsz! -
Midas #12823 ebayrol veszem meg sztem de azert koszi :) -
#12822 Komoly :D -
#12821 Sárkány-Gyík-Ember!
-
#12820 Na EZ közel áll a jelen stílusomhoz.. :)))
Grat! Izgalmas, tartalmas munka!
Amellett, hogy színeivel eye-candy is... :)))
10/10 -
#12819 A nagymező utcai művellátóban múltkor akciózták ezt a márkát, ha vittél régi elhasznált ecsetet 10%al olcsóbban kaptad meg. Lehet még most is van, egy telefont megér. -
#12818 én telefonkártyával, abból vagdostam több formát, hullámosat és fésűset is:)
Ezt az önarcképet is kártyával követtem el még 8 éve
-
Midas #12817 Vmi dragabat akartam venni mindenkeppen majd megnezem azt az ecset tipust.
Igazabol az akrilal a hateret akarom megcsinalni arra meg olaj aztan majd kiderul :D -
#12816 vagy bankkártyával. :)
Egy időben sokat "bankkártyáztam" a különböző felületeken (akrillal). A gyors száradás miatt igen érdekes faktúrákat lehet létrehozni.
Ha jól emlékszem egy OTP junior kártyát gyaláztam így meg.. bár már semmi nem látszik belőle.. :)) -
#12815 én általában nem szoktam szarakodni a kinyomással. kinyomok annyi amennyi kell, és egy sima spriccálós flakonnal folyamatosan lespriccálom vízzel. de természetesen akárhogy lehet csinálni... -
#12814 ja használtam, használom. Ne vegyél olcsót semmiből de nem is kell a legdrágább. Ecset műszálas, én a fehér szőrű Michelangelo ecsetet preferálom. Arra vigyázz, hogy hamar szárad így ne nyomj ki sokat mert kaparhatod a kukába, az ecsetet is mosd ki vízzel ha épp nem használod, festés után plusz langyos szappanos vizes mosás. Amúgy bármivel kenheted kézzel lábbal akármilyen ecsettel ronggyal spaklival, úgy viselkedik mint az olaj és olyan gyorsan szárad mint a tempera. -
#12813 PM. -
#12812 Yo, grumpydog (bocs :D)!
Neked van deviantartod? Csak azért kérdem, mert így jobban tudjuk követni egymást, kialakítva ezzel egy esgéartistnetworköt... :D:D -
Midas #12811 hello hasznalt mar valaki akril festeket mert ahogy nezem van ennek tobbfele verzioja is, meg ecsetekkel kapcsolatban higy mifelet erdemes keresgelni koszi. -
#12810 aláírásomban a galéria -
#12809 Steampunk-ot imádom. Ha lesz még munkád, várom! -
#12808 :D az nem fordul elő, csak most vizsgák vannak. Csinálni kéne a képregényt. A kazános kép egy steampunk képregénypályázatra készült, amin nem jutottunk tovább, de eldöntöttük, hogy megcsináljuk normális scifi stílusban, meg egy animációs kisfilmben grafikuskodok, csak épp esik szét a csapat :( -
#12807 :)))
Hát az ellen meg tenni kell...
Nehogy abbahagyd mert seggbe rúglak! :-)) -
#12806 Köszi ^^ Csak egy baj van velük, régiek és nincsenek újak :( -
#12805 Nagyon jó mindkettő!
Gratulálok! -
#12804 Saját wacomos képekek közül:
Egyik
Másik
Főleg színezésnél használom. Bár most olvastam egy nagyon klassz leírást tablaetekről. Ez meg felhasználásuk, rajzolás, festésről, egy korrekt leírás ugyanattól az emberkétől.
Szóval még nekem is lehetne mit tanulni a saját tabletemről. Wacom bamboo (a régebbi) Csak most meg elkezdtem 3D-zni, Sketchup, meg renderelgetni :) Persze munka, és suli mellett nem sok idő marad alkotni :( -
#12803 Ez mán mekora ötlet rajzolt fej a fotózott testre.
Nagyon Gorillaz-os lett.Szép munka. -
#12802 Sajnos most én is ezzel szívok. Voltak jó ecsetbeállításaim, de én f_sz nem mentettem őket... :| -
#12801 Nekem kicsit sok a szem intenzítása,DE a stílus telitalálat. -
ktomi22 #12800 nice :) :D
..ha epp online vagy .. esetleg szemelyesen toled is megkerdem ezt: kérdésem -
#12799 (Ja és a képen eredetileg én lennék, még ovodás időkből :D) -
#12798 Remélem elfér ide... :)
Többnyire számítógépes utómunka, csak a fej vázolása volt analóg grafika. :D
Csak, hogy megpróbálkozzak a Gorillaz-stílusú Deviant ID-kal. :D