Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudatosan keresd azokat a helyeket ahová erõsebben odanyomod a plajbászt, ahol viszont nem szükséges a kihangsúlyozás, ott finomabban vidd csak fel a vonalakat.
A távolabbi részek általában véve halványabbak és homályosabbak lehetnek (de a vonalak ne legyenek bizonytalanok, maradjanak a helyükön). Ami közel van az hangsúlyosabb, és a tónuskontrasztok is itt a legerõsebbek.
Ennél a képnél kihangsúlyozandó a szem és a csõr laterális része.
A szembogárban a befénylést ne kontrasztold körberajzolással, mert nagyon mûvi. Ehelyett radírral nyúlj bele a végén és tedd fel a fényt.
A tollazat textúrája túl homogén, így a madár szügye nem ugrik ki a térben, nincs mélysége. A minták úgymond "unalmasak".
Vonalvezetésbe (tollazat) vigyél egy kis szokszínûséget, mintha egyszerre több stílusod is lenne.. kezdetnek képzeld el, hogy nem egy ember dolgozik a papír elõtt, hanem mintegy 3-4 grafikust személyesítesz meg, eltérõ stílussal, technikával..
Még akkor is, ha az eredeti képen a tollazat ennyire egysíkú.
Néha kicsit "csalni kell", mert a fotóval szemben a rajznak több kritikus pontja van, amin változtatni kell, hogy hatásos és életteljes legyen a mûvünk.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Rajzom.Kb 1,5-2 órán át rajzoltam képrõl.
Ez volt az elsõ olyan rajzom amihez tényleg odatettem magam.
Tudom hogy nem tökéletes,ezért kérném a véleményetek,elrajzolás,térérzet stb.
Köszi!
Mondjuk úgy megyek a büfébe és eszembejut, hogy ubazzeee <#falbav>#falbav> megint nincs nálam egy se.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Köszi örültem <#vigyor4>#vigyor4>
a felülete változó tulajdonságú lehet
Minden más tekintetben ragyogó munka, színvilág eltalált, minden szempontból rendben van, gratulálok, tehetséges vagy.
Azért nem is válaszoltam mert ez számomra is ismeretlen valami..
(lehet, hogy ehhez meg már túl öreg vagyok.. 😊) )
de vki pls mondja már meg h mi az az illustration board!!!! bárki aki tudja. talán morcosqtya, ha tudod pls írd le, neked elég sok van már a hátad mögött a rajz/festészet terén, hátha rajzoltál!festettél ilyenen.ez mi a?!!
A Boros - Szikszai páros mellett a legjobb magyar fantasy-grafikus mûvész volt Õ.
Nyugodjon békében!
Számomra minden idõk egyik legmeghatározóbb fantasy mûvésze, a magyarok közül meg keresve se találtam jobbat. Hihetetlenül karakteres munkái vannak.
Nyugodjék békében!
the world is mine
Nagyon jól rajzolt .
Kicsit olyan Stalker hatása van.
Nagyon hangulatos, szép munka!

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x