15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • III dOMINO III
    Remélem fel lehet ismerni a "modelt", a maszk ellenére is.

Eredetileg nem terveztem a "pofa vasat" ,de úgyéreztem egy kicsit üres a kép, hát oszt aztán úgygondoltam megpróbálom így .
    Mit gondoltok jobb lett volna csupaszon ,vagy pont így jó ahogy van?
  • morcosqtya
    Akkor itt egy kifejezetten "magyarázós" absztrakt:

"Solar Eclipse" 2009

• morcosqtya
    Segítek:

Előtérben a rózsaszín antropomorf tömeget alakja miatt tekintsd egy felsőtestnek és fejnek!
    Megvan?
    A fej mögött az első hátpikkely, majd a másodiknak a részlete..

A fej közepén pedig sejlik egy arc is, ha jobban elmerülsz a képben..
  • lightjack
    attól függetlenül érdekes...
  • lightjack
    nemértem. nálam is vmi vályogház szerűség jutott az eszembe de se a gyíkot se a sárkányt se az embert nem látom :/
  • morcosqtya
    parancsolj

absztrakt expresszionizmus

"Ennek a nemzetközi festészeti irányzatnak a lényege a művész lelki- és hangulati állapotának, tudat alatti képzeteinek közvetlen, drámai kifejezése és a festés folyamatának meditatív átélése. Mindezt a hagyományos kompozíció feloldásával és az ábrázolás száműzésével kívánták elérni."
  • MANOWAR
    Ennek a stílusnak mi a neve?
  • morcosqtya
    Wait, What?
  • morcosqtya
    Úgyvan!
    :))
    Konkrét apropóját a képnek nem ismeri senki rajtam kívül, de ezt már viszem a sírba magammal... :)
  • Aquir
    :))
  • MANOWAR
    Foghúzás :)
  • LSL
    akkor ez olyan mint a Men-Bear-Pig? :D
  • Kovács legény
    Jóóó!

Első nekifutásra egy parasztház jutott eszembe róla, lehet mert abban lakom:)
  • Kovács legény
    Köszi szépen, Te sem panaszkodhatsz!
  • Midas
    ebayrol veszem meg sztem de azert koszi :)
  • SMGBAS
    Komoly :D
  • morcosqtya
    Sárkány-Gyík-Ember!

• morcosqtya
    Na EZ közel áll a jelen stílusomhoz.. :)))
    Grat! Izgalmas, tartalmas munka!
    Amellett, hogy színeivel eye-candy is... :)))

10/10
  • Kovács legény
    A nagymező utcai művellátóban múltkor akciózták ezt a márkát, ha vittél régi elhasznált ecsetet 10%al olcsóbban kaptad meg. Lehet még most is van, egy telefont megér.
  • Kovács legény
    én telefonkártyával, abból vagdostam több formát, hullámosat és fésűset is:)
    Ezt az önarcképet is kártyával követtem el még 8 éve
  • Midas
    Vmi dragabat akartam venni mindenkeppen majd megnezem azt az ecset tipust.
    Igazabol az akrilal a hateret akarom megcsinalni arra meg olaj aztan majd kiderul :D
  • morcosqtya
    vagy bankkártyával. :)
    Egy időben sokat "bankkártyáztam" a különböző felületeken (akrillal). A gyors száradás miatt igen érdekes faktúrákat lehet létrehozni.

Ha jól emlékszem egy OTP junior kártyát gyaláztam így meg.. bár már semmi nem látszik belőle.. :))
  • lightjack
    én általában nem szoktam szarakodni a kinyomással. kinyomok annyi amennyi kell, és egy sima spriccálós flakonnal folyamatosan lespriccálom vízzel. de természetesen akárhogy lehet csinálni...
  • Kovács legény
    ja használtam, használom. Ne vegyél olcsót semmiből de nem is kell a legdrágább. Ecset műszálas, én a fehér szőrű Michelangelo ecsetet preferálom. Arra vigyázz, hogy hamar szárad így ne nyomj ki sokat mert kaparhatod a kukába, az ecsetet is mosd ki vízzel ha épp nem használod, festés után plusz langyos szappanos vizes mosás. Amúgy bármivel kenheted kézzel lábbal akármilyen ecsettel ronggyal spaklival, úgy viselkedik mint az olaj és olyan gyorsan szárad mint a tempera.
  • morcosqtya
    PM.
  • theone91
    Yo, grumpydog (bocs :D)!

Neked van deviantartod? Csak azért kérdem, mert így jobban tudjuk követni egymást, kialakítva ezzel egy esgéartistnetworköt... :D:D
  • Midas
    hello hasznalt mar valaki akril festeket mert ahogy nezem van ennek tobbfele verzioja is, meg ecsetekkel kapcsolatban higy mifelet erdemes keresgelni koszi.
  • LSL
    aláírásomban a galéria
  • morcosqtya
    Steampunk-ot imádom. Ha lesz még munkád, várom!
  • LSL
    :D az nem fordul elő, csak most vizsgák vannak. Csinálni kéne a képregényt. A kazános kép egy steampunk képregénypályázatra készült, amin nem jutottunk tovább, de eldöntöttük, hogy megcsináljuk normális scifi stílusban, meg egy animációs kisfilmben grafikuskodok, csak épp esik szét a csapat :(
  • morcosqtya
    :)))
    Hát az ellen meg tenni kell...
    Nehogy abbahagyd mert seggbe rúglak! :-))
  • LSL
    Köszi ^^ Csak egy baj van velük, régiek és nincsenek újak :(
  • morcosqtya
    Nagyon jó mindkettő!
    Gratulálok!
  • LSL
    Saját wacomos képekek közül:
    Egyik
    Másik
    Főleg színezésnél használom. Bár most olvastam egy nagyon klassz leírást tablaetekről. Ez meg felhasználásuk, rajzolás, festésről, egy korrekt leírás ugyanattól az emberkétől.
    Szóval még nekem is lehetne mit tanulni a saját tabletemről. Wacom bamboo (a régebbi) Csak most meg elkezdtem 3D-zni, Sketchup, meg renderelgetni :) Persze munka, és suli mellett nem sok idő marad alkotni :(
  • III dOMINO III
    Ez mán mekora ötlet rajzolt fej a fotózott testre.
    Nagyon Gorillaz-os lett.Szép munka.
  • theone91
    Sajnos most én is ezzel szívok. Voltak jó ecsetbeállításaim, de én f_sz nem mentettem őket... :|
  • MANOWAR
    Nekem kicsit sok a szem intenzítása,DE a stílus telitalálat.
  • ktomi22
    nice :) :D
    ..ha epp online vagy .. esetleg szemelyesen toled is megkerdem ezt: kérdésem
  • theone91
    (Ja és a képen eredetileg én lennék, még ovodás időkből :D)
  • theone91
    Remélem elfér ide... :)

Többnyire számítógépes utómunka, csak a fej vázolása volt analóg grafika. :D

Csak, hogy megpróbálkozzak a Gorillaz-stílusú Deviant ID-kal. :D