15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • lightjack
    hasonlít a 8adikos rajztanáromra:D
  • theone91
    Emberi hajtóanyag. Lehet újranézem az első Mátrixot. :)
  • theone91
    Újabb gyors-skicc. DA-n a Leia nevet adtam neki. :D:D

Szintén csak fekete golyóstollat használtam
  • SMGBAS
    ?

• Kovács legény
    jaja a csúcsfények hiányoznak
  • SMGBAS
    Itt-ott egy kis radír szerintem sokat dobna rajta :D
  • III dOMINO III
    Syintén egy régebbi rajz.
  • Tempest
    ez de szar
    bár eléggé le voltam lassulva és úgy tetszett
  • Aquir
    mutáns krumpli:)
  • LSL
    És ráadásul pont a tüsszentés folyamata van bemutatva :)
  • lightjack
    ló-béka-pocok
  • Kovács legény
    végbélszörny?:D
  • Fletley9
    Na holnap ha midnenigaz vége a vizsgaidőszaknak és végre elsz egy kis szabadidőm szeretnék elkezdeni rajzolgtani kicsit komolyabban...csak nem tudom ,hogyan fogjak hozzá nagy tehetségem nemhiszem, hogy lenne viszont bepróbálkoztam a jobb agyfélteés könyv dologgal és müködött (már ameddig juttotam benne plusz időm se volt) szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan fogjak hozzá eyáltalán..most lelkesedés van azzal talán nem lesz gond...
  • Malakai
    Tacskó is lehet vérszomjas! :)
  • theone91
    Nem olyan nagy. Kicsivel nagyobb mint egy tacskó... Idegesítő töltelékellenfélnek menne csak el, max. :D
  • lightjack
    ez sztem Mass Effectbe simán elmenne vmi bossnak:D
  • theone91
    Semmi-de-semmi ötletem sincs már pár napja... Csak ezt tudtam kicsikarni magamból (csak egy fekete golyóstollat használtam ehhez).
  • LSL
    hajrá:)
  • Zocsi
    :)
  • Zocsi
    tömör grafit, én szeretem, mert nincs macera hogy fáig kopik a hegy... fontos, hogy ne ejtsd el, mert könnyen törik, amúgy ugyanazt tudja, mint a "kistesói"...
  • theone91
    Jelentéktelen infó, csak örülök, hogy: Van szkennerem végre... :D

Amint lesz valamennyi energiám alkotok valamit.
  • lightjack
    progresso a neve és elég jó ha nagyobb területek kitöltéséről van szó...
  • mumeen
    Sziasztok!
    Tegnap találtam porszívózás közben egy ceruzát bátyám asztala alatt.
    http://www.artenter.hu/?oldal=2&kat=801&termek=749
    Ilyen fajta.Én nagyon szeretem,szerintem nagyon jó.Ismeri valaki ezt a fajtát??És aki igen,az hogyan vélekedik róla?
  • Aquir
    nice:)
  • Zocsi
    @milo04: sztem' jó - különösen a galéria többi képéhez viszonyítva. Folytatni kellene, valamilyen irányban. Ha félsz, hogy elrontod vagy ilyenek van egy jó módszer:
    fénymásolóval lemásolod halványan, és azt húzod újra. Így már lehet próbálgatni a különféle technikákat, melyik milyen végeredményre visz. Hajrá!!

@smg: akkor most kap egy kis boost-ot a karikatúra skilled? :P
    Sok sikert amúgy!
  • theone91
    Hát tényleg nem sok. Nekem is mondták már, hogy be kéne próbálni a dolgot, de a magazin számomra a bugyuta-kategória. Hidegen hagy a politika és a bulvár.
  • SMGBAS
    Azt mondta, hogy eleinte 800 Ft/megjelent kép. 2 magazinjuk van és ha benne van mindkettőben akkor az 2x-os szorzó. Az egyik kéthetente jelenik meg, a másik meg havonta.
    Nem valami sok, de ha azt nézzük, hogy eddig ingyen csináltam szórakozásból és kb. 30 perc/rajz akkor már jobb a helyzet :D
  • theone91
    Majd írd meg, hogy fizetnek... :)
  • SMGBAS
    Nálam ááá... :D
    Egyik nap jött egy mail:
    "Szia!
    Megnéztük a rajzaid és elnyerte tetszésünket. :)
    Kérlek, hívj fel a [keresre torolve] telefonszámon, hogy beszéljünk a részletekről!
    Szép napot!"

Kiderült, hogy a barátnőm elküldte a karikatúráimat a Móricka c. humorlapnak én meg csak lestem amikor megjött a levél.
    Szal most oda rajzolgatok :D
  • milo04
    Szerintetek milyen lett?
    Angelina Jolie
  • Kovács legény
    azannyakenyerit! köszi nagyon jóóók!
  • Zocsi
    Délután tanáltam, egy kis inspirácijó! ;)
  • theone91
    Az. Nem haszálja ki az ember, ha nincs hozzá quad-hd monitor. :D
  • Midas
    nem tom sztem az a4 mar tul nagy
  • Malakai
    Azért kevésbé számít a digitális tablet mérete, mint papíron/vásznon/stb dolgozás, mert ugye úgyis ki-be zoomolgatsz, különböző felbontásokon különböző ecsetméretekkel.
    Persze azért ha valaki hozzámvágna egy a4-es intuost, akkor nem várnék a mostani a5-ös lecserélésével. :)
  • Midas
    majd kiderul mit szol hozza a gazdaja nekem is a5-os az intuos ezert vacilaltam rajta de igazabol lemertem csak par centi a kulonbseg.
  • Kovács legény
    Szerencsére nekem a rajzolásból jön be némi pénz de nem elég. Most azon vagyok, hogy találjak valami frankó grafikus állást, áprilistól sajnos megszűnik a melóhelyem:( csak hát nekem is sokat kell még tanulnom hozzá. Ja és persze most halt meg a pc-m hogy véletlenül se tudjam gyakorolni és tanulni a programokat:'(
  • Kovács legény
    középfokú szakképesítés szokott kelleni de ha van egy fasza portfóliód akkor mind1 lehet
    Diploma hátrány többnyire hiszen több fizetést kell adniuk
    Többszázezres sulikat felejtsd el nem éri meg szart se tanulsz és sose jön vissza az az pénz. Számítógépes cuccokat otthon kőkeményen oktató videók tutorialok alapján megtudod tanulni.

• Fbn Lx
    a végzettség mennyire játszik szerepet?
    mondjuk mik a lehetőségek a szakmában egy animátori, vagy grafikus diplomával? semmi rálátásom nincs a dologra sajnos, de kíváncsi vagyok.
  • Tempest
    Szóról szóra azt történik velem is amit Kovács legény írt,b,c jogsi van 100-120 inkább 100 :( több ember munkáját végzem (szerintem) de rajzolással eddig egy fillért nem kerestem.