15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12917 hasonlít a 8adikos rajztanáromra:D -
#12916 Emberi hajtóanyag. Lehet újranézem az első Mátrixot. :) -
#12915 Újabb gyors-skicc. DA-n a Leia nevet adtam neki. :D:D
Szintén csak fekete golyóstollat használtam -
#12914 ?
-
#12913 jaja a csúcsfények hiányoznak -
#12912 Itt-ott egy kis radír szerintem sokat dobna rajta :D -
#12911 Syintén egy régebbi rajz. -
#12910 ez de szar
bár eléggé le voltam lassulva és úgy tetszett -
#12909 mutáns krumpli:) -
#12908 És ráadásul pont a tüsszentés folyamata van bemutatva :) -
#12907 ló-béka-pocok -
#12906 végbélszörny?:D -
Fletley9 #12905 Na holnap ha midnenigaz vége a vizsgaidőszaknak és végre elsz egy kis szabadidőm szeretnék elkezdeni rajzolgtani kicsit komolyabban...csak nem tudom ,hogyan fogjak hozzá nagy tehetségem nemhiszem, hogy lenne viszont bepróbálkoztam a jobb agyfélteés könyv dologgal és müködött (már ameddig juttotam benne plusz időm se volt) szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan fogjak hozzá eyáltalán..most lelkesedés van azzal talán nem lesz gond... -
#12904 Tacskó is lehet vérszomjas! :) -
#12903 Nem olyan nagy. Kicsivel nagyobb mint egy tacskó... Idegesítő töltelékellenfélnek menne csak el, max. :D -
#12902 ez sztem Mass Effectbe simán elmenne vmi bossnak:D -
#12901 Semmi-de-semmi ötletem sincs már pár napja... Csak ezt tudtam kicsikarni magamból (csak egy fekete golyóstollat használtam ehhez).
-
#12900 hajrá:) -
#12899 :) -
#12898 tömör grafit, én szeretem, mert nincs macera hogy fáig kopik a hegy... fontos, hogy ne ejtsd el, mert könnyen törik, amúgy ugyanazt tudja, mint a "kistesói"... -
#12897 Jelentéktelen infó, csak örülök, hogy: Van szkennerem végre... :D
Amint lesz valamennyi energiám alkotok valamit. -
#12896 progresso a neve és elég jó ha nagyobb területek kitöltéséről van szó... -
mumeen #12895 Sziasztok!
Tegnap találtam porszívózás közben egy ceruzát bátyám asztala alatt.
http://www.artenter.hu/?oldal=2&kat=801&termek=749
Ilyen fajta.Én nagyon szeretem,szerintem nagyon jó.Ismeri valaki ezt a fajtát??És aki igen,az hogyan vélekedik róla? -
#12894 nice:) -
#12893 @milo04: sztem' jó - különösen a galéria többi képéhez viszonyítva. Folytatni kellene, valamilyen irányban. Ha félsz, hogy elrontod vagy ilyenek van egy jó módszer:
fénymásolóval lemásolod halványan, és azt húzod újra. Így már lehet próbálgatni a különféle technikákat, melyik milyen végeredményre visz. Hajrá!!
@smg: akkor most kap egy kis boost-ot a karikatúra skilled? :P
Sok sikert amúgy! -
#12892 Hát tényleg nem sok. Nekem is mondták már, hogy be kéne próbálni a dolgot, de a magazin számomra a bugyuta-kategória. Hidegen hagy a politika és a bulvár. -
#12891 Azt mondta, hogy eleinte 800 Ft/megjelent kép. 2 magazinjuk van és ha benne van mindkettőben akkor az 2x-os szorzó. Az egyik kéthetente jelenik meg, a másik meg havonta.
Nem valami sok, de ha azt nézzük, hogy eddig ingyen csináltam szórakozásból és kb. 30 perc/rajz akkor már jobb a helyzet :D -
#12890 Majd írd meg, hogy fizetnek... :) -
#12889 Nálam ááá... :D
Egyik nap jött egy mail:
"Szia!
Megnéztük a rajzaid és elnyerte tetszésünket. :)
Kérlek, hívj fel a [keresre torolve] telefonszámon, hogy beszéljünk a részletekről!
Szép napot!"
Kiderült, hogy a barátnőm elküldte a karikatúráimat a Móricka c. humorlapnak én meg csak lestem amikor megjött a levél.
Szal most oda rajzolgatok :D -
milo04 #12888 Szerintetek milyen lett?
Angelina Jolie -
#12887 azannyakenyerit! köszi nagyon jóóók! -
#12886 Délután tanáltam, egy kis inspirácijó! ;) -
#12885 Az. Nem haszálja ki az ember, ha nincs hozzá quad-hd monitor. :D -
Midas #12884 nem tom sztem az a4 mar tul nagy -
#12883 Azért kevésbé számít a digitális tablet mérete, mint papíron/vásznon/stb dolgozás, mert ugye úgyis ki-be zoomolgatsz, különböző felbontásokon különböző ecsetméretekkel.
Persze azért ha valaki hozzámvágna egy a4-es intuost, akkor nem várnék a mostani a5-ös lecserélésével. :) -
Midas #12882 majd kiderul mit szol hozza a gazdaja nekem is a5-os az intuos ezert vacilaltam rajta de igazabol lemertem csak par centi a kulonbseg. -
#12881 Szerencsére nekem a rajzolásból jön be némi pénz de nem elég. Most azon vagyok, hogy találjak valami frankó grafikus állást, áprilistól sajnos megszűnik a melóhelyem:( csak hát nekem is sokat kell még tanulnom hozzá. Ja és persze most halt meg a pc-m hogy véletlenül se tudjam gyakorolni és tanulni a programokat:'( -
#12880 középfokú szakképesítés szokott kelleni de ha van egy fasza portfóliód akkor mind1 lehet
Diploma hátrány többnyire hiszen több fizetést kell adniuk
Többszázezres sulikat felejtsd el nem éri meg szart se tanulsz és sose jön vissza az az pénz. Számítógépes cuccokat otthon kőkeményen oktató videók tutorialok alapján megtudod tanulni.
-
Fbn Lx #12879 a végzettség mennyire játszik szerepet?
mondjuk mik a lehetőségek a szakmában egy animátori, vagy grafikus diplomával? semmi rálátásom nincs a dologra sajnos, de kíváncsi vagyok. -
#12878 Szóról szóra azt történik velem is amit Kovács legény írt,b,c jogsi van 100-120 inkább 100 :( több ember munkáját végzem (szerintem) de rajzolással eddig egy fillért nem kerestem.