Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Pont ma firkantottam egyet, majd felrakom
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Am csak azér' is érdekelnek ezek a mûvek,mer' nem tudom,hogyan kell pölö robbanást,vagy torkolattüzet rajzolni.Meg alapból jó nézni Õket😄😄:
Csak az a gond,hogy nem tudom,mit írjak be a keresõbe...
Valaki nem tudja,hogy hol lehet nézni harci illusztrációkat:modern háborús,2. világháborús,vagy akármilyen,csak valami ütközet legyen.A ceruzarajzok érdekelnének inkább.
A segítséget elõre is köszönöm😄😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezzel mit akarsz mondani? 😊
A Jazz nem "real music" szerinted?
(vagy pont fordítva értetted?)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A falon amúgy nekem is a saját és asszony képei lógnak, sajnos a Picassora még nem gyûlt össze a pénz😊
www.czekoart.hu
Mivel nagyon nem vagyok zenész, ebbõl adódóan szükségszerûen nagyon jó cuccom is van hozzá. <#wink>#wink>
Tény, hogy én is festek, de nem járok annyit múzeumba mint egy mûkedvelõ. Otthon a falon is saját festményeim vannak (mert máshová már alig fér), életemben ha 4 festményt vettem másoktól..
www.czekoart.hu
Hazánkban is vannak nagyon jó félprofi/profi festõk, és mûvésztanárok akiknek nagyon jó képeik vannak egy nagyon amatõr weblapon.
A festõmûvész / grafikus ismerõseim, barátaim idõsebbik része ehhez már nem igazán ért, nem foglalkoznak vele.
majd meglátom mit tudtál kihozni belõle és ha jó akkor nyúlom a sufnitunningot, szeretném minél olcsóbban kihozni egyelõre😊
www.czekoart.hu
SMGBAS- ez olyan Portal feeling!
Ki is néztem már egy 25K-s készletet még a kompresszort kell kitalálnom milyen legyen.
www.czekoart.hu
Na ilyesmikre gondoltam
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Modern csendélet.
Hát igen.
Fiatalon a rajzszakkörökön ilyen beállítást még nem nagyon kaptunk..
<#nevetes1>#nevetes1>
Ráadásul kép a képben fraktál.. 😊
Egy stílushoz, amiben indulni akarsz.
Ha gazdag vagy akkor annyi színt veszel amennyit akarsz, de eddig úgy vettem észre eléggé költségérzékeny vagy, így a következetes vásárláshoz írtam amit írtam.
Kicsit bekorlátoz a 6-10 szín használata (bár már 3 terrakotta színnel is lehet "fél-monokróm" képeket rajzolni, ott nem tûnik fel a színszegénység, míg az élénk színekkel fauvista rajzokhoz sajnos kevés és feltünõen rossz / kontár lesz.
Fekete, fehér, szürkeskála, + terrakotta skála 4-6 árnyalat, + 2-3 olyan szín ami a "topping"-ként akarsz adni. (pl kék, sárga, méregzöld). Érdemes nem egy nagy drága 30 darabos készletet venni, hanem több kisebb színspecifikus csomaggal felszerelkezni, tudatosan azokat a színeket választani ami az elképzelésünkhöz illik, induláskor. (késõbb ha megtetszik a technika úgyis vesz az ember újabbakat).
Azt viszont leszögezném, hogy vélhetõen úgysem fogod az összes színt használni. Lesz néhány szín, ami alig fog kopni, míg a fehér és szürke, a zöld(ek) és barnák elég hamar elfogynak. Nálam legalábbis így ment, mondjuk én nem ceruzát használtam hanem egy 36db-os krétakészletem van. Mutattak egyetemen egyféle maszkolós technikát, és úgy toltuk. Manapság már erre nincs energiám, inkább a CGI... Szóval a Dervent és Faber Caster jók szerintem, de úgyis az lesz, hogy veszel egy készletet és aztán kiegészíted olyan színekkel, amik szükségesek, mert jó ha mondjuk kékból is van 4-5 féle minimum. 😊