15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
mod #3025 csöcsállú és csöcsorrú dzsordzsok ők. -.-
:D -
Vegas #3024 ktlöktem ki :odd -
#3023 Hé ennek meg csöcs orra van!!!! o_O
:-O -
mod #3022 na itt van mégety
-
#3021 aryyy -
Puntigamer #3020 lol, tényleg olyan mint egy csöcs:D -
#3019 miért van csöcs az álla helyén? -
#3018 Azért nincs arca, mert van maszkja, és valóban nagy Warhammer fan vagyok;)
Azt pedig nem értem pontosan, hogy ezekkel a kezdetleges próbálkozásokkal miért kell magukat égetnie a készítőknek.... -
#3017 -
mod #3016 az :D -
#3015 LOÁL. -
#3014 Mert tükröződik benne a pulcsi -
#3013 Mé ződ az orrlika?:o -
mod #3012 Inkább berakom az eredetit, az jobb.
-
mod #3011 Na az első próbálkozásom, úgyhogy úgy nézzétek! :D
-
Gabo #3010 Elégé Warhammer beütése van a manódnak. Gondolom nem véletlen. -
Gabo #3009 mod:
Az ilyen munkákra digitalizáló tábla és a hozzájuk passzoló nyomásérzékeny toll használatos általában. De ezekkel is rengeteg gyakorlás kell ahhoz, hogy jó eredményt érjen el az ember. -
#3008 hát pont abban a hsz-ben írta le:D -
mod #3007 Hy!
Egy kérdésem lenne, amire már nagyon régóta keresem a választ: hogyan lehet ilyen szépen kiszínezni a rajzot?
Nekem is van csomó skiccem, aztán nem tudom őket kiszínezni a gépen.
Köszy -
#3006 És hol a feje? o_O -
#3005 Equiton, a picurka vándor manó, aki apró csengettyűivel magához csábítgatja a gyerekeket, és miután "eljátszadozott velük" elfogyasztja a belszerveiket. A fegyver, az esetlegesen felháborodott szülők ellen való! ;)
Equiton -
#3004 Fuu, feltöltöttem vagy 2x, de mikor kerestem soha nem találtam a tárhelyen, de úgynézki azé mert már nem volt hely...szal töröltem pár cuccot és most felment.
4 Drivert találtam valamelyik csakjó:
DRIVEREK -
#3003 Sikerült feltölteni? :/ -
#3002 Émegmost MilkShape3D-vel szaraxom..:)
-
#3001 3dsmax, nemrég kezdtem tanfolyamot és kéne gyakorolnom. -
Puntigamer #3000 mivel csinálod? maya? 3dstudio? -
#2999 Addig is, aki rajzol egy karit ilyen testartással:
Annak lemodellezem :) -
#2998 Meglássuk, lehet hogy találtam, holnapra...izé...ma reggelre meglesz. -
#2997 Valamelyikőtöknek nincs véletlenül ScanMagic scannere? Eltünt a telepítő CDm és a neten nincs már hozzá support :<
Akinek az van az privizzen PLZ!!! -
#2996 before after kidnap -
#2995 LOÁL! -
#2994 Paint, mind1. :|
-
#2993 :O))))))2 -
#2992 Minden őrült lerajzolja az elborult világképét. Általában a diliházban....
De a smicié szép télleg szal nemsértés! -
#2991 Enyém? :O Melyik, hol? Má assetom mikor raktam ide rajzot. :|
De hen-tes elmebeteg, és jól rajzol, ez igaz. -.- -
#2990 tudok=tudtok -
#2989 Olyan rajzot nem tudok, amin egy magasrangú katonatiszt van? Lehet ilyen elvont, sőt direkt jó, ha elvont. Kéne ilyen rajz, de sehol nem találok googlevel :( -
#2988 Nekem tetszenek :D -
#2987 De tényleg, teljesen komolyan, az ilyen kommenteknek tudok a legjobban örülni! Ez majdnem olyan örömmel tölt el mint ha hétvégén sikerül józannak maradnom :O)))))))))) -
#2986 ezer köszönet e dicsérő szavakért, mert ez csak dicsérő lehet, és merem állítani teljesen tiszta mindegyik személy kit megemlítettél, de tényleg jól eseett, főleg a magam nevében beszélek