15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#3145 Akkor rajzold le még egyszer vonalzóval, és nem lesz mindene ien görbe :) és viszont is látod -
#3144 ja amugy még arra vok büszke, h nem használtam hozzá vonalzót -
#3143 danke, bár nem jó, mert reggel amikor elvittem a rajztanáromnak, aszonta h tul üres alul, szal rajzoltam neki pár hókupacot h örüljön, csak így meg elküldte a pályázatra, szal nemhiszem h viszontlátom :D -
#3142 na ez már rajz -
#3141 Jó lett öcsi -
#3140 scannet=scanner -
#3139 hmmm.... Scannet eléggé szétbaxta a tónusokat... Meg jópár vonal nem látszik... De azért talán látszik a lényeg... (bár így nem az igazi :( )
-
#3138 azzal nem lesz gond akkor (: -
#3137 Sajnos mint kiderült, a neten nincs hivatalos kérelem, hogy mit tartalmazzon a portfólió, de ajánlott a felét a választott szakod szerint összeállítani, a többit pedig egyebekből, hogy ne nézzenek egysíkúnak. -
#3136 köszi szépen -
#3135 Holnap utánna kérdezek -
#3134 jó, de honnan?(: -
#3133 Mondom, töltsd le mit kérnek... Jah, és a humort sem értékelik. ;) -
#3132 Tudom de azt nem hogy mi a fenét rajzoljak :D Nem hiszem hogy elborúlt elmém szüleményeit díjaznák :D -
#3131 Nos ez problémát jelenthet, úgyhogy szvsz sürgősen töltsd le valahonnan és kezdj el rajzolni és paszpartuzni mint a gép, mert ha jól emlékszem 25-én kell beadni, és még aznap elbírálják... A Iperművészetit nem szabadna ennyire félválról venni ! :DD -
#3130 Megtudnátok nekem mondani, hogy milyen egy tanulmányi illetve egy szakmairajz?
Iparművészetire kell 10 rajzot csinálnom, de azt senki se tudta megmondani hogy mit is kéne konkrétan leadni (= -
#3129 én az eredeti oldalról linkeltem :P ;)
ugyhogy csak ne nyavajogly !!!! -
#3128 Úgy is van ahogy Getz barátom mondta;) -
#3127 Nem, dehogyis, köszönöm a dicséretet! -
#3126 most ez te úgy vetted ki mintha szidnám? dícsérni se lehet? csak megdöbbentem hogy ilyen jó! -
#3125 Majd más tollával ékeskedek mi? :P én rajzoltam igen és csak h fényezzem magam Achnottal egy osztályba járok egy Képzőművészeti gimnáziumban :) -
#3124 Ezt télleg te rajzoltad?Ez baromi jó!!!!Főleg a szeme tetszik!Gratula nagyon állat lett!Ügyi vagy! -
#3123 Köszép! ;) de te sem panaszkodhatsz a felkéréseiddel ;) -
#3122 Iszonyat élethű, zsír lett nagyon! -
#3121 tita
-
#3120 ..C -
#3119 Ebben az újragondolásban nekem személy szerint jobban tetszik, mint az eredeti. :CCcccc -
#3118 Leonardo Da Vinci után szabadon.... Az Utolsó Vacsora:
-
#3117 #3056 :| -
#3116 Jaj muszáj mindenhova? -
#3115 Ez is legyen benn, jó rajz, minden pixelje MS Paintben készült! =) -
#3114 Pééjnt foreve'..:o -
#3113 :CCcccc -
Vegas #3112 -
#3111 -
#3110 A manga feketefehér! :j -
mod #3109 No comment. -.- -
#3108 Fuuu..:( Azon azé nemtok má változtatni mert az összes többi oldalon így van, azokon meg jobban mutat mert általában több szöveg van, és nem üt el annyira, itt most így jött ki...:( -
#3107 ahogy bele van írva -
#3106 LOÁÁÁL, pont arra gondoltam hogy valaki nemsoká beírja ezt..:DDD