15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • LSL
    Akkor rajzold le még egyszer vonalzóval, és nem lesz mindene ien görbe :) és viszont is látod
  • Buci
    ja amugy még arra vok büszke, h nem használtam hozzá vonalzót
  • Buci
    danke, bár nem jó, mert reggel amikor elvittem a rajztanáromnak, aszonta h tul üres alul, szal rajzoltam neki pár hókupacot h örüljön, csak így meg elküldte a pályázatra, szal nemhiszem h viszontlátom :D
  • ReTeK
    na ez már rajz
  • LSL
    Jó lett öcsi
  • Buci
    scannet=scanner
  • Buci
    hmmm.... Scannet eléggé szétbaxta a tónusokat... Meg jópár vonal nem látszik... De azért talán látszik a lényeg... (bár így nem az igazi :( )

• gnar killer
    azzal nem lesz gond akkor (:
  • Achnot
    Sajnos mint kiderült, a neten nincs hivatalos kérelem, hogy mit tartalmazzon a portfólió, de ajánlott a felét a választott szakod szerint összeállítani, a többit pedig egyebekből, hogy ne nézzenek egysíkúnak.
  • gnar killer
    köszi szépen
  • Achnot
    Holnap utánna kérdezek
  • gnar killer
    jó, de honnan?(:
  • Achnot
    Mondom, töltsd le mit kérnek... Jah, és a humort sem értékelik. ;)
  • gnar killer
    Tudom de azt nem hogy mi a fenét rajzoljak :D Nem hiszem hogy elborúlt elmém szüleményeit díjaznák :D
  • Achnot
    Nos ez problémát jelenthet, úgyhogy szvsz sürgősen töltsd le valahonnan és kezdj el rajzolni és paszpartuzni mint a gép, mert ha jól emlékszem 25-én kell beadni, és még aznap elbírálják... A Iperművészetit nem szabadna ennyire félválról venni ! :DD
  • gnar killer
    Megtudnátok nekem mondani, hogy milyen egy tanulmányi illetve egy szakmairajz?
    Iparművészetire kell 10 rajzot csinálnom, de azt senki se tudta megmondani hogy mit is kéne konkrétan leadni (=
  • Aquir
    én az eredeti oldalról linkeltem :P ;)

ugyhogy csak ne nyavajogly !!!!
  • Achnot
    Úgy is van ahogy Getz barátom mondta;)
  • ranGer2
    Nem, dehogyis, köszönöm a dicséretet!
  • ronihun
    most ez te úgy vetted ki mintha szidnám? dícsérni se lehet? csak megdöbbentem hogy ilyen jó!
  • ranGer2
    Majd más tollával ékeskedek mi? :P én rajzoltam igen és csak h fényezzem magam Achnottal egy osztályba járok egy Képzőművészeti gimnáziumban :)
  • ronihun
    Ezt télleg te rajzoltad?Ez baromi jó!!!!Főleg a szeme tetszik!Gratula nagyon állat lett!Ügyi vagy!
  • ranGer2
    Köszép! ;) de te sem panaszkodhatsz a felkéréseiddel ;)
  • Achnot
    Iszonyat élethű, zsír lett nagyon!
  • ranGer2
    tita
  • Shaman
    ..C
  • Loál János #3119
    Ebben az újragondolásban nekem személy szerint jobban tetszik, mint az eredeti. :CCcccc
  • Shaman
    Leonardo Da Vinci után szabadon.... Az Utolsó Vacsora:

• Loál János #3117
    #3056 :|
  • LSL
    Jaj muszáj mindenhova?
  • Aquir
    Ez is legyen benn, jó rajz, minden pixelje MS Paintben készült! =)
  • sigmavirus1
    Pééjnt foreve'..:o
  • Jano
    :CCcccc
  • Vegas
  • Shaman
  • Ottto
    A manga feketefehér! :j
  • mod
    No comment. -.-
  • sigmavirus1
    Fuuu..:( Azon azé nemtok má változtatni mert az összes többi oldalon így van, azokon meg jobban mutat mert általában több szöveg van, és nem üt el annyira, itt most így jött ki...:(
  • hen-tes
    ahogy bele van írva
  • sigmavirus1
    LOÁÁÁL, pont arra gondoltam hogy valaki nemsoká beírja ezt..:DDD