Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
én nem kötöttem bele ,csak elmondtam hogy vázlatszint ,egy jó rajzot kitudna hozni belõle ha tovább gondolná és maximális odafigyeléssel,türelemmel kedvvel dolgozna még rajta

www.czekoart.hu

cr3ativ3
Hát, azt nem lehetett kihagyni XD

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

szerintem meg pjack munkája egyáltalán nem 7 éves szinten van. jó, csiga meg amugy is olyan idiótaformán néz ki de elég mûvészi és eredeti szerintem ahhoz, hogy ne keljen belekötni. az egész árnyékolás jó lett, nem csak egy sima vonalrajz az egész, az egyetlen ami nem sikerült igazán az a szeme(i).
Fantos
de a vajaspiritós meg a zöld smyle-k az te tetted oda gondolom

cr3ativ3
a vonalrajz nem az enyém, tehát az érdem sem.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Egy contestre volt.
Kipróbáltam photoshopban, hogyan lehet szinezni úgy hogy ne kelljen átrajzolni a vonalakat 😉

Fantos
LOOOOl ez jó XD

PJack
jójó, mondjuk igaz... de már nem volt kedvem.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

cr3ativ3
hát... például a csigaházon 1-2 dolgot, meg ilyenek...

Kovács legény
mindig van mit...
vázlat szinten vannak

www.czekoart.hu

cr3ativ3
grrr

cr3ativ3
És még én hittem azt hogy én vagyok itt a legfiatalabb...

PJack
jóvan. azért azt elárulnám, h én meg 13 vok, szal érted...
amugy meg nem értem mit lehetne még kidolgozni rajta...

motyodlee
tenkjúverimácccs 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Charlie Clouser - dont forget the rules
saw ii ost

motyodlee
ömm #7031 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Lol 😄DDDDD

hen-tes
Kussmár.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cr3ativ3
ja, és én nem tudok semmi érdembelit alkotni.

cr3ativ3
Gyakoroltam photoshoppolni.

Amint az illetéke megnézte a linket, letörlöm.

Drephis
emlékeztet az ed edd és eddy-re XD

help

hen-tes
Szóval semmi érdembenit nem csináltál ismét. Htyx.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cr3ativ3
... hogy okosodjatok.

A lényeg hogy a lineart-on kívül minen az enyim. ^_^

motyodlee
Milyen zene megy a háttérben? Mármint mi a címe? Ha van persze 😄😄

Nekem akkoris tetszik, és szerintem nagyonis jól van kidolgozva és imádom a gyerekes rajzokat, fõleg ha elvont formában jelenik meg.

cr3ativ3
Legalább nen csak engem hétévesezel le!
Meg most nem én kaptam kultúrálatlan kritikát, ahogy eddig. >😮

Szerintem egy jobban ki kellett volna dolgoznod PJack! 😉Amugy jó lenne.

hm.. mondjuk pl.: tesom 7 eves gyerek rajzol ilyet..

Fantos
nya láttom én azt mit hogyan 😛

PJack
általában így van, igen.
de van amikor konkrét elképzelésem van, de az ritkán.

Fantos
szerény véleményezésem szerint unalomból rajzolsz és a végeredmény általában valami érdekes amit az elsõ vonal húzása után találod ki milegyen

PJack
hát ez az. én sem így gondoltam mondjuk... építõ kritikának jobban örülnék... de hát ez az õ véleménye. ízlések és pofonok...

Fantos
De kultúráltaban is lehet kritikát mondani

PJack
azigaz, de akkor is ezt mondom XD

te kértél kritikát

PJack
thx^^

#7019 - csinálj jobbat wazze😛

ezegyfos <#wow3>

cr3ativ3
téked volt XD

cr3ativ3
Tök jó logot csináltál belõle! <#ejen>

PJack
thx.
jé télleg most jut eszembe! a spongyabob-ban is majdnem ilyen van. pedig nem is onnan jött az ötlet😊

flippy
nagyon jó! heh naon teccik😄 csigussz😄

cr3ativ3
ööö talán rossz döntés volt neki gimpet adni? <#idiota>

dzsuvajoe
Túl nagy mûvész nem vok😊 meg csak elektro-grafika miat kell rajzolnom, ill. tanácsos, de azért feldobok ide párat, mitszol az úrinép.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

PJack
köcce😊

😄

Erre nem tudok kritikát írni, annyira jó lett.

PJack
thx<#nyes>

😄
PJack
legújjabb alkotásom😄
jöhet bármilyen kritika

Lazarus
Ez attól függ mit akarsz csinálni. Szerintem inkább photoshop és rajztechnika tutorialokat kéne keresned, azokból dunát lehetne rekeszteni.

A digirajztábla ugyan olyan periféria mint az egér, a nyomásérzékenységet leszámítva. De nem akarok okoskodni, vannak itt nálam hozzáértõbbek is :S
Fantos
Paint kalóz másolat érdekel?

_Atti_
nekem ugye van egy genius 6*8 am nem tudtok olyan leirásokat videokat linkelni amibõl olyan aapdolgok derülnének ki mint hogy hogy tudnám igazán ésszerûen használni..mert láttam olyan videokat hogy pl forgatja a lapot rajzolás közben(bár az nem psvolt de biztos lehet abban is) vagy hogy milyen brushokkal érdemes dolgozni, mik változzanak a nyomásérzékenységre.amiket eddig csináltam vele nagyon elnagyoltnak érzem mind, nincs bennem a technikája.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/