15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8756 vá :D -
#8755 Smici ezt neked találtam, hogy merítsél belőle ihletet :D -
#8754 Én nevettem. :-C -
#8753 bravúros mondatszerkesztési teljesítmény
"Ugye; Csak_az_Én_(!) fantáziám ilyen szennyes ?"
Igen :| -
#8752 ??? -
lally #8751 ...ajajajjj !
Ugye; Csak_az_Én_(!) fantáziám ilyen szennyes ?
Fél-FérFiúnk, aki most *háturul*,
némi-Nemi-egy női_Szervet, *szembül* is jellemez? -
#8750 Most itt az a kérdés hogy mit szeretnél?
Ha anatómiailag helyes rajzot akkor rengeteg sebből vérzik. Pl a háton nem látszik a borda, hol van róla az izom?
Itt egy példa, hogy néz ki egy hát, érdemes még körülnézni:
-
#8749 Nem tudom nem vagyok profi a szakmában azért tettem be a képet a véleményezésre :) -
#8748 nem, csak ha olyan sovány a modell hogy kilógnak a csigolyái -
#8747 jah igaz. csak olyan mélynek tűnik =) -
#8746 Ilyen helyzetben szerintem nem. Próbáld ki. :) -
#8745 nem kéne doborodnia a gerincvonalon? (vagy az még csak most jön) -
#8744 Ez a 2.0 esetleg? :)
-
#8743 Adobe Photoshop cs2 9.0 -
Zsil #8742 jó!milyen progival csinálod? -
#8741 Ez még csak félkész rajz esetleg vélemény? :)
Egérrel csinálom mert jövőhéten rendelem a rajzpadom :)
-
#8740 "Tanács esetleg, hogy hogyan merre?"
A rajztudásod elegendő ahhoz hogy a wacom ne legyen kidobott pénz. Ilyen tehetséggel elég durva dolgokat tudnál alkotni... ha megteheted szerintem szerezz be egyet :)
Nekem a legkisebb fajta van (A6 azthiszem) és megvagyok vele elégedve, bár én csak "hobbi kezdő néha rajzolgatós" típus vagyok, nem túl kimagasló tudással :P Komolyabb munkához lehet hogy megéri a nagyobb
"Ha lesznek újabbak, akkor küldhetek még...?"
Ha jónak érzed őket persze, azért van ez a fórum :) -
#8739 Köszi szépen mindenkitől!
Tanács esetleg, hogy hogyan merre? Ha lesznek újabbak, akkor küldhetek még...? -
#8738 -
#8737 Naggyon tetszik ez a stílus! -
#8736 egész jók :) -
Zsil #8735 JÓK LETTEK! -
#8734 Ma hajnalban firkáltam egy kicsit... Kb. 10 hónap után először. Kiestem a gyakorlatból. Itt van egy pár kép a tegnapi termésből: [1] [2] [3]
Egy másik skiccemet elkezdtem PS-ben gyurmázni, de aztán letettem róla. Nem használnék ilyen formában vegyes technikát, viszont a régi álom, a wacom gondolata ismét az őrületbe kerget! :)
Ha lenne, akkor lenne nagy agy- és minden elhagyás. Állandóan azzal rajzolgatnék... -
#8733 predesztinálják... mily szívet melengető szócska -
#8732 tényleg jó! -
#8731 rendben van :) csak nem láttam olyat még, hogy így predesztinálják a festék útját -
#8730 Ez de jó! -
Zsil #8729 ez nem vizzelfestés",hanem egy akvarell technika-semmi vízzel festésről nincs szó.ezt én is alkalmazom gyakran,kicsit máshogy. -
Mirk #8728 az igen -
#8727 Voáv. :O) -
#8726 festés vízzel..
-
blackgamer #8725 van egy kiadvány 5000 kézi rajzzal, érdemes beszerezni akit érdekel -
Zsil #8724 a szeme túl lecsúszott!és nagyon távolülő(halszem effektus)a homlok távolság semmiképp ne legyen egyenlő az orr felső része és az áll közötti távolsággal.nem szabad elfelezni"az arc teljes távolságát.ha a fülét megpróbálod elképzelni,akkor dől az egész kb a szemmel egyvonalban lenne a fül felső része,tehát akkor a fül alsórésze nálad kb az állkapocs alsó peremén lenne-ez semmiképp nem jön ki,de lehet hogy egy gnóm volt a modelled.ne sértődj meg!csak ha már szóbakerült.Márha anatómiát keresünk a rajzban,és tanulmány"nak készült. -
#8723 -nem én mondom
-sok arc létezik :p :) -
terrorwap #8722 hat vakon mondod h torz, akkor vakon huzd is ki bazz -
#8721 adj már egy képet és az alapján majd megcsinálja vki, vakon ki huzogatná el a vonalakat? :p -
terrorwap #8720 Van ebben valami, mert külön külön rajzoltam öket ;)
na de komolyan, ki tudja húzni valaki a torzulást belőle? -
#8719 kicsit nagyon xD
am valóban, a testrészek külön külön egész jók, de együtt... inkább rajzold újra :D -
Bala10 #8718 igen, kicsit torz, de maga a rajz nekem tetszik. :) -
#8717 látni kéne az eredetit hozzá.
valóban inkább karikatúra mint portré.
A szemei szétcsúsztak, a szája túl nagy, nincs álla de még az is lehet hogy tényleg így néz ki, nem tudom