15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
blackgamer #8796 rajzverseny -
#8795 Miért van az hogy a rajzpad feltelepített szoftverei tönkreteszik bizonyos játékaim? :/ -
Bala10 #8794 zsebpiszok meg popocici?:D -
Mirk #8793 -
#8792 Attól még elmodtam mi a bajai, de a problémákat leszámítva jó érzéssel tölt el, mert emlékeztet a régi kedven rajzfilmekre:)
Volt egy másik rajzfilm aminek nem jut eszembe a címe:/
Volt bvenne egy beszélő teknős vagy milyen űrhajó na na valaki? -
#8791 Jah meg van mit akartam írni xD nem fail hanem fain :) van különbség :) -
Anteris #8790 Semmi gond szőr, végülis csak egy firkálmány, tényleg nem egy nagy szám, sokkal jobbak is voltak de csak ez az egy volt beszkennelve. Béke. -
#8789 Oh bocs ez megragadt bennem nem ezt akartam írni omg áh totál égés számomra sajnálom... Fail = Bukás inkább ezt írnám :)
beautiful
komolyan sajnálom -
#8788 fail=tetszik? fail :| -
#8787 1.: nem az7ért írtam hogy lol mert csúnya hanem hogy ilyen nagy!
2.: a FAIL-t meg azért mert tetszik :) -
Anteris #8786 jól van, tudjuk, te vagy a nagymester... -
Anteris #8785 nem kicsi de altatónak jó volt : ) -
#8784 jó nagy lehet!:) -
#8783 lol? FAIL -
Anteris #8782 Tudom mikor rajzoltam? több mnt 20 évvel ezelőtt. Mindig
úgy aludtam el, hogy a baloldalamra fordulva firkálgattam az ágyban aztán egyszer csak elájultam : ) Amúgy ez űrállomásakar lenni a firkálmány, 8 darab A4-es van aztán összeragasztottam őket.
Ilyen darabokból áll össze:
-
#8781 mikrobi :DDDD
de am tényleg kiskoromban énis nagyon szerettem azt :) -
#8780 alakul:) -
Bala10 #8779 :)
ám bocsánat, hogy belepiszkáltam. -
#8778 2 problémát fedeztem fel, talán többet nem is lehet:)
A rövidülések nem jók, érdemes segédvonalakat használni rajzolásnál, így nem lehet eldönteni mi van közelebb mi merre fordul.
A másik a háttér, hiányzik nekem az Űr.
Amúgy szép, régi scifi rajzfilmeket idéz, a grafikáját Mikrobihoz tudnám hasonlítani és azt szerettem:) a színek élénkebbek talán. -
#8777 a jövő!!4 -
#8776 Egy kép! :D -
#8775 Ez mi? -
Anteris #8774 -
#8773 Én a Wacom-ra szavazok (nekem egy Intuos van és szuper) -
#8772 Vigyázz mert a digitális tábla és a rajz tábla nem egyezik meg!
Digitális tábla = Képet jelenít meg a felületén
Rajztábla = Nem jelenít meg képet a felületen csak a tollat érzékeli legtöbbnél nyomásérzéken...
EZT OTT AJÁNLJÁK
ÉN MEG EZT MERT JÓ :) (nekem is ilyen van) -
Bala10 #8771 kérdezd meg itt , sokuknak van -
#8770 sziasztok! szeretnék digitális rajztáblát vásárolni. ez lenne az első, szóval kezdő cucc lenne. milyet tudnátok ajánlani 30-35eFt környékén?
előre is köszi! -
#8769 Első rajzpados képem bár elég furcsa még hogy nem a lapot hanem a monitort kell néznem :) de mit is várok tegnap kaptam :D
-
#8768 Igen Genius válaszolt! Az csak egy roszul felhelyezett védő fólia! Elvileg a szélének le kellet volna lógnia köszi a helpet mostmár nagyban kockulok a padon majd nyomatom a képeket :) -
#8767 Szedd le, ez csak egy védőfólia. -
#8766 a képeket látva arra tudok gondolni, hogy simán egy védőfólia mint a mobilok kijelzőjén amit le kell szedni, csak ha leszeded akkor meg karcolódik -
#8765 AZ a lap amin van a hólyagos fólia az ilyen félig áttetsző cucc ami mögött cseréni lehet 3 lapot xP Vista és Mac meik mit tud alapján nah a lényeg hogy végülis lehet le szedhetném azt a fóliát róla de nem tudom írtam kérdést a geniusnak is de még semmi válasz. -
#8764 Innen rendeltem de itt nincs ilyen hibálya! -
#8763 Simán lehet selejtes is -
#8762 Hát nem éppen úgy van feltéve rá mintha direkt le kéne szedni! -
#8761 Leszedhető? Ha le tudod szedni akkor szedd mer így használhatatlan. -
#8760 hát így dombornyomottan elég furcsán néz ki -
#8759 Vagy ezt a fóliát el kell távolítani?
-
#8758 Nah megjött a rajzpad kérdezném én hogy van egy ilyen müanyag lap legfelül alá lehet tenni ilyen lapokat wista mac vagy xp -t de az a müanyag buborékos esetleg valaki megmondaná hogy tudom eltüntetni azokat? az calami fólia és mindig oda keletkeznek esetleg azt le szabad szedni róla vagy le lehet? -
#8757 Eh megrendeltem hétfőn a rajzpadot tegnap már kaptam az e-mailt hogy ma hív a futár mikor jön bazd és nem jön hát nem igaz azt hittem