15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
terrorwap #8716 Ki tudna valaki huzni belole a torzulast? :) -
#8715 :D -
#8714 Azt hittem a notim lcd-je torz. :d -
#8713 omg O_o
chernobil girl rulz :D:SA:D_SA:D -
terrorwap #8712 Rég jártam erre :)
-
#8711 kössz :) -
#8710 sztem klassz :) -
#8709 Örülök neki. -
#8708 wáh :o
tetszik(Y) -
#8707 de... -
#8706 "mindenkinek az volt a baja a korábbi rajzaimmal, hogy nem elég kontúros.2
Nem kontrasztot mondtak? :o -
#8705 a fotó is elég kontúros volt. Amúgy eddig mindenkinek az volt a baja a korábbi rajzaimmal, hogy nem elég kontúros. :D A bőrnél meg zsepkendőt meg fültisztító pálcikát használtam a maszatoláshoz. lehet a scenner a ludas, nem tudom. De kössz a kritikát átgondolom, hogy lehetne másképp. -
#8704 túl erősek a kontúrok, vagy vonalak, vagy mikazok, amiknek nem is kéne látszani, a bőre meg olyan, mintha rajzolás közben a kezeddel végigkented volna. :o -
#8703 tegnapi termés :)
-
Mirk #8702 nem tudja esetleg valaki, hol lehet veszprémben wacom-ot venni? -
#8701 photoshop -
#8700 ez mivel készült? -
#8699 Igen, a fogak.. :)
Nah majd a következőn.. -
#8698 Egyedül a fogak színe nem tetszik, a többi felület viszont nagyon jó :) Maga az alkotás pedig hűen követi a jól megszokott smiciek stílust ;) -
#8697 Nagyonszépen kösz, asszem mostmár ígypróbálok "alkotni":)
-
#8696 Shicc!
-
blackgamer #8695 Deviant mellett érdemes a magyar MindentBele oldalt is megemlíteni -
Zsil #8694 thx -
#8693 a Chat-en belül csak chatek vannak, nem fórumok, jobboldalt ottvan a chat leírása (hogy mire szolgál)
A fórumokon belül vannak a fórumok, ott ugyanúgy ott a leírásuk :) -
#8692 Ismételni tudom az elöttem szólókat.Van érzéked hozzá, jó úton haladsz.
Ami leginkább zavar, hogy negyedkész, a fejet így megskalpolni nem szerencsés és abszolut indokolatlan. Javasolták a szenet, én spec annyira nem szeretem kismérető rajzoknál. Vegyél ceruzát 3H-tól 8b-ig és építkezz fokozatosan.
Ha nem akarod kidolgozni valamelyik részét akkor ne dolgozd ki féligsem, pár tónus mehet bele esetleg és a fő vonalakat határozott vonallal érzékeltesd, néhány harmadlagos vonalat meg ki is hagyhatsz. -
Mirk #8691 nem vagyok valami nagy művész, de itt van néhány rajzom
-
Zsil #8690 szia!van valami oldal aholmegtekinthetők az alkotásaid? -
Mirk #8689 azt én értem, ezért is halványabb a test, viszont nem arányos! furcsán állnak a vállai. ha nem vagy biztos a dolgodban, csak a nyakig rajzold meg, vagy max egykét vonalat vezess fel a válla irányában.
te viszont ha halványan is de kidolgoztad valamennyire a felsőtestet részleteiben -
#8688 Nagyonkösz, igyekszem!:)
#8685: végülis csak az arcot akartam nagyobb priorításba csinálni, mert azon lenne a hangsúly:) -
Zsil #8687 +lehet h feltöltök a devire 1-2 tanulmány rajzot is,de vannak sokkal fontosabb festményeim fent -
Zsil #8686 a textúrákat hiányolom!javaslom h a ceruza helyett szenet vagy pitkrétákat használj,esetleg pasztelt.amugy krokinak jó(vázlat)szem jó rajzilag!viszont az már kérdés h a fej mérete hogy arányul a testhez?de jóuton jársz,csinálj sokat!mondjuk én is kijöttem aformából tanulmány-modell rajzban sajnos,mivel tök más irányba mentem,de azon vagyok h felfrissítsem az akademikus tudást.én a Budai rajziskola-Művészeti szakközép iskolában végeztem grafika szakon,előtte Eventus-Eger-szintén grafika szak,egyetemre nem mentem-dolgonom kell(Tattoo) www.Zsil-works.deviantart.com ,ha érdekel...üdv -
Mirk #8685 a fej nagyjából tetszik, az arca jobb oldalát mondjuk eléggé kidomborítottad, viszont a teste nagyon el lett nagyolva -
Zsil #8684 És a chaten belül a többi fórum mire szolgál?deviantart -
#8683 Tökre nem emlékszem, hogy mutattam-e már, de egyik osztálytársamat lefirkáltam régebben:)
Pozití/negatív kritikákat kérek, hogymitkéne javítani rajta:) -
Zsil #8682 THX -
SZN555 #8681 Ott reklámozni a fórumban lehet "thumbshare", ott írják ki, hogy milyen képeket kérnek.. meg egéyb infokat, pl. max hány képet lehet felrakni..felrakni a képeket a kódjukkal lehet, ami a képnél úgy van, hogy ott a kép alatt az infoknál van egy ilyen, h :thumb és egycsomó szám és : amit ha kijelölsz és berakod a fórumba, akkor kicsiben mataja a képet, de vigyázn kell, hogy csak a thumbshare fórumba lehet, és cak annyit amennyi ki van írva.. ugyanígy lehet a cseten is, ahol van egy "Thumbsshare" topik, szintén azokkal a kódokkallehet reklámozni, de egy sorban csak 3 db képet lehet beírni, és SZIGORÚAn csak 5 percenként lehet felrakni 3 db képet.. ha belépsz várni kell 5 percet és utána lehet csak kezdeni.. -
Zsil #8680 thx -
#8679 Jelölj be magyar/egyéb klubbokat, vagy olvad el hogyan tudsz belépni hozzájuk. Így tudod terjeszteni szvsz. -
Zsil #8678 www.Zsil-works.deviantart.com Iris néven uj kép! -
Zsil #8677 Hi!!már csak az a kérdésem maradt,h devianton belül tudom e ajánlami az oldalt,mint pl mlapon,--hogy többen rátalálhassanak!