15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • terrorwap
    Ki tudna valaki huzni belole a torzulast? :)
  • PJack
    :D
  • hen-tes
    Azt hittem a notim lcd-je torz. :d
  • PJack
    omg O_o
    chernobil girl rulz :D:SA:D_SA:D
  • terrorwap
    Rég jártam erre :)
  • LSL
    kössz :)
  • Subakka
    sztem klassz :)
  • hen-tes
    Örülök neki.
  • PJack
    wáh :o
    tetszik(Y)
  • LSL
    de...
  • hen-tes
    "mindenkinek az volt a baja a korábbi rajzaimmal, hogy nem elég kontúros.2

Nem kontrasztot mondtak? :o
  • LSL
    a fotó is elég kontúros volt. Amúgy eddig mindenkinek az volt a baja a korábbi rajzaimmal, hogy nem elég kontúros. :D A bőrnél meg zsepkendőt meg fültisztító pálcikát használtam a maszatoláshoz. lehet a scenner a ludas, nem tudom. De kössz a kritikát átgondolom, hogy lehetne másképp.
  • hen-tes
    túl erősek a kontúrok, vagy vonalak, vagy mikazok, amiknek nem is kéne látszani, a bőre meg olyan, mintha rajzolás közben a kezeddel végigkented volna. :o
  • LSL
    tegnapi termés :)
  • Mirk
    nem tudja esetleg valaki, hol lehet veszprémben wacom-ot venni?
  • hen-tes
    photoshop
  • chhaya #8700
    ez mivel készült?
  • hen-tes
    Igen, a fogak.. :)
    Nah majd a következőn..
  • Lazarus
    Egyedül a fogak színe nem tetszik, a többi felület viszont nagyon jó :) Maga az alkotás pedig hűen követi a jól megszokott smiciek stílust ;)
  • csgery
    Nagyonszépen kösz, asszem mostmár ígypróbálok "alkotni":)
  • hen-tes
    Shicc!
  • blackgamer
    Deviant mellett érdemes a magyar MindentBele oldalt is megemlíteni
  • Zsil
    thx
  • Aquir
    a Chat-en belül csak chatek vannak, nem fórumok, jobboldalt ottvan a chat leírása (hogy mire szolgál)
    A fórumokon belül vannak a fórumok, ott ugyanúgy ott a leírásuk :)
  • Kovács legény
    Ismételni tudom az elöttem szólókat.Van érzéked hozzá, jó úton haladsz.
    Ami leginkább zavar, hogy negyedkész, a fejet így megskalpolni nem szerencsés és abszolut indokolatlan. Javasolták a szenet, én spec annyira nem szeretem kismérető rajzoknál. Vegyél ceruzát 3H-tól 8b-ig és építkezz fokozatosan.
    Ha nem akarod kidolgozni valamelyik részét akkor ne dolgozd ki féligsem, pár tónus mehet bele esetleg és a fő vonalakat határozott vonallal érzékeltesd, néhány harmadlagos vonalat meg ki is hagyhatsz.
  • Mirk
    nem vagyok valami nagy művész, de itt van néhány rajzom
  • Zsil
    szia!van valami oldal aholmegtekinthetők az alkotásaid?
  • Mirk
    azt én értem, ezért is halványabb a test, viszont nem arányos! furcsán állnak a vállai. ha nem vagy biztos a dolgodban, csak a nyakig rajzold meg, vagy max egykét vonalat vezess fel a válla irányában.
    te viszont ha halványan is de kidolgoztad valamennyire a felsőtestet részleteiben
  • csgery
    Nagyonkösz, igyekszem!:)
    #8685: végülis csak az arcot akartam nagyobb priorításba csinálni, mert azon lenne a hangsúly:)
  • Zsil
    +lehet h feltöltök a devire 1-2 tanulmány rajzot is,de vannak sokkal fontosabb festményeim fent
  • Zsil
    a textúrákat hiányolom!javaslom h a ceruza helyett szenet vagy pitkrétákat használj,esetleg pasztelt.amugy krokinak jó(vázlat)szem jó rajzilag!viszont az már kérdés h a fej mérete hogy arányul a testhez?de jóuton jársz,csinálj sokat!mondjuk én is kijöttem aformából tanulmány-modell rajzban sajnos,mivel tök más irányba mentem,de azon vagyok h felfrissítsem az akademikus tudást.én a Budai rajziskola-Művészeti szakközép iskolában végeztem grafika szakon,előtte Eventus-Eger-szintén grafika szak,egyetemre nem mentem-dolgonom kell(Tattoo) www.Zsil-works.deviantart.com ,ha érdekel...üdv
  • Mirk
    a fej nagyjából tetszik, az arca jobb oldalát mondjuk eléggé kidomborítottad, viszont a teste nagyon el lett nagyolva
  • Zsil
    És a chaten belül a többi fórum mire szolgál?deviantart
  • csgery
    Tökre nem emlékszem, hogy mutattam-e már, de egyik osztálytársamat lefirkáltam régebben:)

Pozití/negatív kritikákat kérek, hogymitkéne javítani rajta:)
  • Zsil
    THX
  • SZN555
    Ott reklámozni a fórumban lehet "thumbshare", ott írják ki, hogy milyen képeket kérnek.. meg egéyb infokat, pl. max hány képet lehet felrakni..felrakni a képeket a kódjukkal lehet, ami a képnél úgy van, hogy ott a kép alatt az infoknál van egy ilyen, h :thumb és egycsomó szám és : amit ha kijelölsz és berakod a fórumba, akkor kicsiben mataja a képet, de vigyázn kell, hogy csak a thumbshare fórumba lehet, és cak annyit amennyi ki van írva.. ugyanígy lehet a cseten is, ahol van egy "Thumbsshare" topik, szintén azokkal a kódokkallehet reklámozni, de egy sorban csak 3 db képet lehet beírni, és SZIGORÚAn csak 5 percenként lehet felrakni 3 db képet.. ha belépsz várni kell 5 percet és utána lehet csak kezdeni..
  • Zsil
    thx
  • LSL
    Jelölj be magyar/egyéb klubbokat, vagy olvad el hogyan tudsz belépni hozzájuk. Így tudod terjeszteni szvsz.
  • Zsil
    www.Zsil-works.deviantart.com Iris néven uj kép!
  • Zsil
    Hi!!már csak az a kérdésem maradt,h devianton belül tudom e ajánlami az oldalt,mint pl mlapon,--hogy többen rátalálhassanak!