15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • hungary27
    szép hogy hivják?
  • theone91
    Szuper! Csak egy kicsit homályos.
  • SMGBAS
    Sziasztok
  • theone91
    Amúgy regelve vagy DeviantArt-on? Ajánlanám... :)

Ha, így rákeresel, remek tutorokat találhatsz!
  • Mayer
    Hehe köszi.

Lazarus: Stan Smith, A rajzolás iskolája. Bár a stílus nem a könyvből való, de az arányolási technika egyik része és az anatómia, etc igen. + google.
  • Lazarus
    Stílusos, mi a könyv címe?
  • Misi az ezredes
    Hehe szép a dekoltázsa !

Amm.. én pont ezeket a rajzokat szeretem szerintem tökéletes nincs túlságosan kidolgozva.
  • Mayer
    Sziasztok,

Rajzoltam egy portrét a barátnőmről. Egy könyvből tanulok rajzolni úgyhogy tessék segíteni ha van kedvetek, mert rámfér ^^

• LSL
    Megint rajzoltam
  • DJ RX7
    1. rajzon a jobb felső oldalt a hajzat, homlok nem túl ritka? gondolom szándékosan csináltad így csak kicsit így nagy a kontraszt az arca és a haja között, de egyébkét faja.
    2. is nagyon király. ami zavar az kicsit a fül feletti folt.
  • Looooser
    jó képek, tetszenek! Draw pad-dal csináltad őket???
  • hen-tes

• Mirk
    nekem nagyon tetszik
  • Subakka
    érdekes am sztem nemrosz
  • PJack
  • Zocsi
    Nem baszogtatás, de én pl sima rotring Tikky 20-30-40es radírokat használok. Tapasztalatom szerint a legjobb a 30-as (közepes keménységű). Egy ilyen radír ára kb. 60 Ft egy papírboltban... szal nem egy nagy tétel.
    Láttam, hogy valaki ajánlotta a monopol radírt. Az is jó, bár én spec. nem szeretem... De egy próbát mindenképp megér. Először fura lesz, de rengeteg technikához lehet haszn.. (szén, pit, pasztell, grafit... stb).
    Füzettel kapcs. én is csak annyit tudnék mondani, hogy ha áldozol rá egy picit, akkor sima füzetbe rajzolj! Nagyon ront a minőségen, hogy ott vannak a csíkok. Ha kellenek viszonyításhoz, akkor húzd meg te őket halványan ceruzával. Ennek előnye, hogy utólag kiradírozható (bár én szeretem ha látszanak a szerkesztő vonalak). Továbbá idővel kialakulhat egy sajátos arányérzék, viszonyítási pontok keresése a témán belül... stb.
    Próbálgasd magad, mert a rajzolás pont erről szól! Ne elégedj meg egy bevált módszerrel, igyekezz fejlődni. Próbálj ki új tónusozási technikákat, más grafikai eszközöket (pl. tűfilc, ecsetfilc, pasztellceruza...)!
  • DJ RX7
    szerintem bármelyik festékboltban tudnak neked adni, vagy praktiker, baumaxx (vagy hogy kell leírni), obi.
  • Looooser
    sokan mondták már hogy fessem ki csak egy a probléma, a grafttal, és a szénnel éppen hogy csak tudok bánni festeni áhh dehogy..... lakk-spray és ilyet hol tudok beszerezni?
    ---
    pasztelkrétával falra még nyáron csináltam:

hát ez a hernyó az Alíz Csoda országban meséből lett kirajzolva, pontosabban egy youtube-os videóból ki printscreenelt képről XD a kréta elmázolása nem lett a legjobb, de hát az anyag sem bírta amivel dörgöltem, és a kezem se....

első pasztel krétás rajzom...
  • nan76
    jahhh...minden topickbe benyom egy linket erról az oldalról.....
  • grimm13
    Én ezt rajzolgattam órán sajnos a kockás füzet kicsit rontott az összhatáson ezért a kockás lapot kiretusáltam ..
  • PJack
    igen, felűnt már...
  • sweech
    csak a képfeltöltőt reklámozza, ezt csinálja már egy ideje -.-
  • PJack
    nem olyan nagy szám ez, most nemazér.
  • macleod2005
    Grafit nem kopik le, ha nincs piszkálva.
    De ha mégis fixálni akarod, akkor talán a lakk-spray lenne a jó, bár nem tudom hogy megtapad e a falon.
    (vagy ha van még türelmed, akkor csináld meg festékkel, annak van tartása, és még durvábban nézne ki)
  • MrSpock
    Ez kb úgynéz ki,hogy fotó a kézről,majd egy kis photoshop,és utánna rárajzolni grafittal a bárdos emberkét.Nah persze ha minden csak rajz akkor tényleg jó:-)
  • NeoPS
    Na ez már nem semmi! Ehhez már tudni kell! vááááááoooooo
  • vixo
  • Misi az ezredes
    Ja!
  • Aquir
    Ezt deviantarton találtam.. elég.. hát ö.. sajátságos a stílus, de a kidolgozása tök jó nem? :)

• Hajnalcat
    Dejók! (Y)
  • Looooser
    élőben sokkal sötétebb, csak fojtott vakuval fényképeztem, mert ha teljes vakut nyomtam volna a szeme meg az orra fénylett volna :S
  • DJ RX7
    király lett (Y)!
    tónusokon nem kéne erősíteni picit? (bár lehet ez csak a fotó miatt látszik nekem, hogy gyengén van tónusozva)
  • Aquir
    jóas lett :)
  • Looooser
    a fülhallgatóm :D
  • sweech
    fejhallgatónak tűn :o
  • Mirk
    Szép, de mi az a cucc a nyakadban?
  • Looooser
    ezt rajzoltam a szobám falára pár hétig tartott napi pár óra rajzolással a második kép a méretei miatt van felrakva (170 magas vok) valaki tudna javasolni valami jó fixálót, ami késöbb nem látszódik meg, de nem is engedi hogy a grafit lejöjjön a falról?

• Aquir
    minden ilyet itt érdemes
  • Zsil
    mit jelent h lol?
  • Lazarus
    Érzed az iróniát? :)