15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8996 szép hogy hivják? -
#8995 Szuper! Csak egy kicsit homályos. -
#8994 Sziasztok
-
#8993 Amúgy regelve vagy DeviantArt-on? Ajánlanám... :)
Ha, így rákeresel, remek tutorokat találhatsz! -
#8992 Hehe köszi.
Lazarus: Stan Smith, A rajzolás iskolája. Bár a stílus nem a könyvből való, de az arányolási technika egyik része és az anatómia, etc igen. + google. -
#8991 Stílusos, mi a könyv címe? -
#8990 Hehe szép a dekoltázsa !
Amm.. én pont ezeket a rajzokat szeretem szerintem tökéletes nincs túlságosan kidolgozva. -
#8989 Sziasztok,
Rajzoltam egy portrét a barátnőmről. Egy könyvből tanulok rajzolni úgyhogy tessék segíteni ha van kedvetek, mert rámfér ^^
-
#8988 Megint rajzoltam -
#8987 1. rajzon a jobb felső oldalt a hajzat, homlok nem túl ritka? gondolom szándékosan csináltad így csak kicsit így nagy a kontraszt az arca és a haja között, de egyébkét faja.
2. is nagyon király. ami zavar az kicsit a fül feletti folt.
-
#8986 jó képek, tetszenek! Draw pad-dal csináltad őket??? -
-
Mirk #8984 nekem nagyon tetszik -
#8983 érdekes am sztem nemrosz -
#8982 -
#8981 Nem baszogtatás, de én pl sima rotring Tikky 20-30-40es radírokat használok. Tapasztalatom szerint a legjobb a 30-as (közepes keménységű). Egy ilyen radír ára kb. 60 Ft egy papírboltban... szal nem egy nagy tétel.
Láttam, hogy valaki ajánlotta a monopol radírt. Az is jó, bár én spec. nem szeretem... De egy próbát mindenképp megér. Először fura lesz, de rengeteg technikához lehet haszn.. (szén, pit, pasztell, grafit... stb).
Füzettel kapcs. én is csak annyit tudnék mondani, hogy ha áldozol rá egy picit, akkor sima füzetbe rajzolj! Nagyon ront a minőségen, hogy ott vannak a csíkok. Ha kellenek viszonyításhoz, akkor húzd meg te őket halványan ceruzával. Ennek előnye, hogy utólag kiradírozható (bár én szeretem ha látszanak a szerkesztő vonalak). Továbbá idővel kialakulhat egy sajátos arányérzék, viszonyítási pontok keresése a témán belül... stb.
Próbálgasd magad, mert a rajzolás pont erről szól! Ne elégedj meg egy bevált módszerrel, igyekezz fejlődni. Próbálj ki új tónusozási technikákat, más grafikai eszközöket (pl. tűfilc, ecsetfilc, pasztellceruza...)! -
#8980 szerintem bármelyik festékboltban tudnak neked adni, vagy praktiker, baumaxx (vagy hogy kell leírni), obi. -
#8979 sokan mondták már hogy fessem ki csak egy a probléma, a grafttal, és a szénnel éppen hogy csak tudok bánni festeni áhh dehogy..... lakk-spray és ilyet hol tudok beszerezni?
---
pasztelkrétával falra még nyáron csináltam:
hát ez a hernyó az Alíz Csoda országban meséből lett kirajzolva, pontosabban egy youtube-os videóból ki printscreenelt képről XD a kréta elmázolása nem lett a legjobb, de hát az anyag sem bírta amivel dörgöltem, és a kezem se....
első pasztel krétás rajzom... -
#8978 jahhh...minden topickbe benyom egy linket erról az oldalról..... -
grimm13 #8977 Én ezt rajzolgattam órán sajnos a kockás füzet kicsit rontott az összhatáson ezért a kockás lapot kiretusáltam .. -
#8976 igen, felűnt már... -
#8975 csak a képfeltöltőt reklámozza, ezt csinálja már egy ideje -.- -
#8974 nem olyan nagy szám ez, most nemazér. -
#8973 Grafit nem kopik le, ha nincs piszkálva.
De ha mégis fixálni akarod, akkor talán a lakk-spray lenne a jó, bár nem tudom hogy megtapad e a falon.
(vagy ha van még türelmed, akkor csináld meg festékkel, annak van tartása, és még durvábban nézne ki) -
#8972 Ez kb úgynéz ki,hogy fotó a kézről,majd egy kis photoshop,és utánna rárajzolni grafittal a bárdos emberkét.Nah persze ha minden csak rajz akkor tényleg jó:-) -
NeoPS #8971 Na ez már nem semmi! Ehhez már tudni kell! vááááááoooooo -
#8970 -
#8969 Ja! -
#8968 Ezt deviantarton találtam.. elég.. hát ö.. sajátságos a stílus, de a kidolgozása tök jó nem? :)
-
Hajnalcat #8967 Dejók! (Y) -
#8966 élőben sokkal sötétebb, csak fojtott vakuval fényképeztem, mert ha teljes vakut nyomtam volna a szeme meg az orra fénylett volna :S -
#8965 király lett (Y)!
tónusokon nem kéne erősíteni picit? (bár lehet ez csak a fotó miatt látszik nekem, hogy gyengén van tónusozva)
-
#8964 jóas lett :) -
#8963 a fülhallgatóm :D -
#8962 fejhallgatónak tűn :o -
Mirk #8961 Szép, de mi az a cucc a nyakadban? -
#8960 ezt rajzoltam a szobám falára pár hétig tartott napi pár óra rajzolással a második kép a méretei miatt van felrakva (170 magas vok) valaki tudna javasolni valami jó fixálót, ami késöbb nem látszódik meg, de nem is engedi hogy a grafit lejöjjön a falról?
-
#8959 minden ilyet itt érdemes -
Zsil #8958 mit jelent h lol? -
#8957 Érzed az iróniát? :)