15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9037 Ma matekóra xD
Lényegében fejből, de itthon láttam egy képet szal úgy.
-
ktomi22 #9036 Kovacs Legény: te ha rajzolsz fejből, akkor a fejedben elképzeled a képet pontosan és lerajzolod (esetleg később részleteket rajzolsz amiket közben talasz ki, vagy ha fejből rajzolsz, akkor ugy ami jön..elképzelés nelkül? -
#9035 Egy Kratosos screenshot. -
#9034 Nagyon jó! Kratos meg zsírkirály amúgyis! :) -
#9033 Ez fejből ment vagy volt referencia? -
#9032 jó lett -
#9031 Nope. Golyóstollal... :D -
#9030 Kihúztad tussal? -
#9029 Jaja. Elfelejtettem odaírni, hogy ő Kratos, a God of War sorozatból. -
#9028 Bazz nekem nagyon bejön :D Amúgy ez GOW? -
#9027 rohadtjó, imádom ezt a stílust -
#9026 Kicsit rajzolgattam, délután. Tabletes vátozatban, hamarosan... :D
-
#9025 Jónagy szánalom balfasz -
#9024 Mekkora láma vagy istenem. Még spemmelni sem tudsz... -
#9023 Nem minden tabletnél de a legtöbbnél lehet használni (domború a tablet szegélye). -
Mirk #9021 -
#9020 szabad kézzel könnyedén lehet egyenest húzni nem tudom nekem lazán ment :/ -
#9019 vonalzó?:D -
#9018 Hát én így is csak akkor tudok ha a shiftet lenyomva tartom, úgyhogy mind1 :D -
#9017 Nem szabad. Ha csúszkálna, akkor nem tudnál pontos egyenest húzni. -
#9016 Én egy GENIUS Tablet G-Pen F610 rajzpadot vásároltam az ugyan ilyen volt de 2 hónapja csomagküldőset. Mert a rajzpad szoftvere le tiltja a játékaim egyszerűen nem engedi használni őket! Elindítja a játékot és az első 2 mp-ban fekete vagy áttetsző képpel befagy a játék persze be tudom zárni de lényeg hogy akkor vennék másikat amelyikkel nincsenek ilyen gubancok... körülbelül 40 eredetibe megvásárolt játékon teszteltük abból kb 35 nem ment :/
Ahonnan rendeltem le is vették a terméket ^^ -
#9015 nade kérem :| -
#9014 sdsdsdsadassdafsafasgafas asfas -
#9013 Enyém sikamlós :| nem karcos a tábla felülete? Sportszerboltban lehet kapni wax krémet amivel a sílécek talpát szokták lekenni, csak tipp, de lehet segítene. -
ktomi22 #9012 van egy wecom fun a6os tabletem.. adtak hozzá 3+ hegyet a tolllba.. nem értettem miért..de már értem, mert ugye kopok, amit nem gondoltam volna.... nem is baj mert lassan, csak szar.. nem sikamlósan megy, hanem mintha fadarabbal akarnál papírra rajzolni..tul ra kell nyomni meg minden..hiaba rkatam full erzekenyre..ennek így kell muködni vagy így nemsikamlósan vagy vihetem vissza a boltba?
a valaszokat előre is thx -
#9011 :)
amúgy egy dolog zavar a képben az a rendezői jobb keze, csonkolt hatást kelt -
#9010 Jah igen tudom az egyenletet hozzuk egyenlőre... :D my fault
kössz PJack -
#9009 ez kurvajó(Y)
tetszik a stílus -
#9008 Stílusban jobb
persze nem baj hogy tovább rajzoltad, gyúrjad amíg csak lehet.
jah és az egyelőre és nem egyenlőre:) -
#9007 Igen? :) miben jobb az első? Mert az updatelt változaton rendben vannak az arányok, a perspektíva az orr sokkal tisztább...etc. Stílusban lehet hogy jobb az első, de rajzolni tanulok...egyenlőre arra törekszem hogy fotoreal legyen...már amennyire telik tőlem :) Utána jöhet a stílus. nem? -
Zsil #9006 yo -
#9005 Ha nem láttam volna az első verziót azt mondanám jóóóó, de így azt mondom én is, hogy az első jobb. -
#9004 az első verzió jobbb :-/ már bocs -
#9003 hehe. akkor mégegyszer :)
-
#9002 persze most akkor képként :)
[IMG] http://www.gaborhertelendy.com/lil2.jpg[/IMG] -
#9001 Nem vagyok de regisztrálok majd mindneképpen.
nah meg update. cickók+ test igazítva + részletek hozzáadva. Az arcon is sokminden változott. Leginkább az orr a szignifikáns.
http://www.gaborhertelendy.com/lil2.jpg -
#9000 Scanner se mindig jó :( #8988-on van fél óra PS, de még így is szörnyen néz ki az eredetihez képest... -
#8999 Ez nem mostani, kb 06-07-es. Az első az eredeti, még tollal csináltam, direkt invertálva h megnézzem mennyire nehéz úgy rajzolni...
...hát eléggé xD -
#8998 Hát mivel nincs szkennelem ezért telefonnal lett lefényképezve... -
#8997 király =)