15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#8956 lol -
Zsil #8955
www.Zsil-works.deviantart.com -
Zsil #8954 nézzd meg a szemedet a tükörben,és tanulmányozd!Igy semmiképp nem jó! -
köszi Lazarus -
#8952 iaro.3dmax.hu -
#8951 köcsög picasa. holnap megcsinálom -
#8950 Nyepp. -
#8949 -
#8948 látom... -
#8947 Nemjó a kép. -
#8946 szemecske tollal unalmamban
-
#8945 Igen, sajna (vagy nem, mivel gyorsképnek szántam). -
#8944 Sztem tök jó, csak elég elmosódott. -
#8943 aham ok, csak olyan mintha a fekete redő alatt nagy mélyedés lenne -
#8942 Az a szemhéj. -
#8941 a szemöldök lecsúszott hozzá nem? :) szenes tekintet:) -
#8940 Szemecske... :)
-
Bala10 #8939 képet! -
#8938 Köszi a véleményt és az instrukciót.Az egész képet sötétebbre vettem,és ahol kellett korrigáltam picit,amit tanácsoltatok.Így azért már másképpen hat az egész:-) -
Zsil #8937 Ez is jónak tünik!Én a Budai rajziskola ,Művészeti szakközépiskolát végeztem,ez nappali,de biztos van tanfolyam is.Ezzel csak az a problémám hogy a tanfolyamokra gyakran csak felületes,nem odafigyelő oktatók jellemzőek,persze nem mindenhol,és én nem nagyon tanfolyamoztam,hanem jártam az Eventus-ba(Eger)utána Budai-ergo nappali szakokon végeztem grafika szak.Korvin rajzszakkörröl csak hallottam,jókat www.corvinrajziskola.hu ,nézzd át de asszem már ez is konkrét sulivá alakult"de....vagy www.budairajziskola.hu vagy tudok egy srácot,aki most indított rajziskolát,ő most végzett festő szakon.Osztálytársam volt-országos versenyt nyert ,ahol összes MO-i müv.szaközép indult(török páltól-pécsig)Ő igazábol egyetemre készít fel és nem is olyan olcsó.ehhez megnézném pár rajzodat üdv:Zsil -
Zsil #8936 +ahogy most nézem ez a probléma egy vonalmódositással orvosolható,ne legyen ennyire nagy szögben a vonal"remélem érted melyik...még ha igy is tünt kis korekció kell néha,h ne legyen félreérthető...a kép hangulata nagyon jó!!!! -
Zsil #8935 az orr és a felső ajak közti rész igen nem stimmel,reméljük nem ilyen a modell-ez igy kicsit neander tál"nem megsértődni!amugy grat jó a kép! -
#8934 Nem, tök jól funkcionál, annyi hogy világosabb valamivel. -
Matte #8933 igyekszem mutatni egy rendes felvételt róla, mert sok köze nincs hozzá :)
-nagyon rossz képet csinál a telefon, főleg sznek tekintetében.- -
#8932 festészetben nem vagyok annyira otthon de a saját véleményem:
kompozico: balra burul a kép így a tekintet nem tudja bejárni az egész képet
színek: a zöld elég nyers még főleg a lombkoronán, viszont a messze lévő dolgokat szépen elvitted a kék irányába
és még az árnyékok hiányoznak de nagyon főleg az útról.
És hozzátenném, hogy bénán festek ugyhogy nem mérvadó a véleményem:) -
#8931 Vés. :D -
#8930 azzal karcolsz?:D -
#8929 Nekem van 5h-s is. -
Matte #8928 Klegény:
http://www.imageserve.info/img_store/2009/01/20/c/c531c4450489845f3a6c870ebb240b83.jpg
-telefonnal fotóztam csak az volt azért lett nagyon gyenge és nagyon homályos.-
vélemény?
(olaj-vászon-40*40) -
#8927 Hmm..mindig tanul az ember..hajlakkot használtam régen,de utánna már nem sötétítettem:-) Köszi,hát igen aki ért hozzá!:-)
Én speciel csak magam szórakoztatására rajzolgattam,soha nem tanultam,suliban vagy bárhol. Technikai analfabéta vagyok:-) -
#8926 Naná hogy kellene!!!!:)
Nemtom szoktad e fixálni a rajzot, erre a legolcsóbb hajlakk megfelel. És ha már nem tudod sötétíteni akkor hajlakk után menni fog -
#8925 Az iskoláról annyit tudok, hogy voltam ott versenyen
alapítványi iskola, fizetős, a kirakott rajzok alapján nem volt rossz.
Szerintem hívj fel többet, és ahol nincs aktmodell azzal ne is foglalkozzál. -
#8924 Köszi,azthiszem veszek én is pár B-s cerkát.4B-s volt csak max ami itthon volt,ezért nemlett anyira sötét mint kellett volna.Azthiszem még ezt fogom megtenni,Akkor mégjobban átjönnek a részletek.
Hmm..lehet megint kellene rajzolgatnom?!!:-) -
LouisWu #8923 pl ez érdekesnek tűnik. Tud valaki erről vmit? -
LouisWu #8922 Erről tudnál mondani/linkelni valami kis infót? google nem dob semmit. -
#8921 3Htól 8Big mindet de a leggyakoribb az a 3h h b 2b 5b és a nagyon sötét részekhez a legvégén 8b
ha nem leszek lusta szar akkor rakok be új képeket holnap -
#8920 Úgy jólehet,hisz egymásnak tudtok segíteni:-)Vagyis látjátok hogy esetleg mi a hiba,és lehet korrigálni.Néha én is elméretezem a dolgokat:-)Ezt is 2.nekifutásra hoztam össze elkezdtema szemmel,(hihetetlenül gyönyörőek)annyira belemélyedtem és részletesen nagyra csináltam,mert szuper volt a kép,és tökéletesre akartam,hogy az arc épp talán ráfért volna.Mondtam ácsi,látszik hogy rajzlapot sem láttál csak fejetlenül bele!Aztén kompromisszumot kellett a részletesség,és a méret között. Mondjuk a 2 nem zárná ki egymást,csak akkor mindent aprólékosan kellene,azt meg írtó nehéz nagyban.Mert a szem arc okés,de mondjuk egy hajnál mint itt,hogy viszonylag sok a sötétebb rész,és nagy a felület.
Az meg nekem hülyén hat,hogy az arc részei tűéles a többi meg elnagyolt,így a 2közöttit választottam.A2-es méretben csináltam a képet.2méterről már eléggé meggyőző:-) -
#8919 Picit finomítotam rajta..a képen nézve nemvolt ennyire szembetűnő,lehet itt a pici "ködös"hangulat miatt látszott.
Egyébként szeretném kérdezni,hogy ha grafittal rajzolsz,akkor milyen cerkákat használsz ?H-?B-ig? -
#8918 hát jah ez már csak ilyen, én is úgy bele szoktam mélyülni, hogy nem veszem észre azt sem, ha egy centis elcsúszás van. Szerencsémre asszonnyal rajzolok közösen felváltva rajzolgatunk. -
#8917 Köszi,mindjárt megnézem magán a rajzon és picit módosítom,van mikor én sem veszek észre dolgokat csak esteleg később,vagy másnap ha ránézek,ugye mert annyira benned van sokszor amikor rajzolod,hogynem látsz:-) De köszi a jó véleményt,alapból azért nem ennynire ködös,picit élesebb.