Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahhoz en hulye vok 😊

terror.try.hu

akyyy
Kedves emberkék. keresek egy olyan válalkozó szellemû egyént, aki egy nagyon kezdetleges vázlat alapján rajzolna nekem egy storyboardot.

kb ehez hasonlót

persze nem egy tökéletes mûvet várok, csak én se nem vok nagyon jó rajzoló (még ha egy emberi alak sikerül is, elõbb utobb pálciakemberekké változtatom õket sajna😞 😄

csakis olyan írjon aki szabadidejébe vagy unalmába össze tudná dobni. persze igaz, hogy ez már majdnem képregény, és ezért rossz topik, akkor sorry😊

témája "vonaton üldözés"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lilitina
Egyébként a sminkeket,samponokat reklámozó cégek modelljeinek is megnyújtják a nyakukat számítógéppel...<#vigyor>

dzsuvajoe
KIbaszott nagy továbbá a szembogara is, az sem reáli ssztem, bevertek neki egyet? v mitol olyan sotét a szemurege? Az nagyon Fura nem lesz tõle szép az arca az 100, mintha KB alkoholista lenne v valami, azon biztos finomitanék

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Ezzel a haj elrendezéssel nagyon kell vigyazni mert konnyen el lehet vele cseszni a képet, ez sajnos neked is sikerülz. A csajnak kibaszott nagy kponyája kell h legyenm ahoz h meg a kép szélénis igy aljon a haja, teljesen meroleges a lapra, ez igy nem lehetseges, porbald meg berajzolni hol lehet a kopnyája és máris láccik h csusztál nagyon. A nyakábol meg egy vázát csinál😊 ami vagy tul vékonynak láccik vagy tul bikanyaknak.😊 hat hajra

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Lazarus
<#eljen>
macselek
Sztem kicsit keskeny az arca.. de amúgy tök jó

motyodlee
akkor viszont nem a lényeget...de végülis igy is jo
(nem nevettelek ki, csak mostanában túl sok ilyen szart irok a mondatok végére 😄 )

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

nah...fasza 😄 az egyik haverom most mondta r ah milyen szep hosszu nyaka van a csajnak...en vagyok vak vagy o? 😄D

terror.try.hu

de igen is csinaltam 😛 😄DD
ne nevess mar ki 😞
😛PP

terror.try.hu

motyodlee
ami nekem fura az az hogy bal oldalt mintha hajdúsulása lenne(kicsit sok)
a szájával meg nem csináltál semmit XD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

_Atti_
könnyezik a szeme mert belelog a haja..
csak a másik oldalon már felszippantotta a ferde orrával😄

jólett egyébként még annyi hogy a képelrendezés szempontjából kicsit csalhattál volna a hajával hogy dinamikusabb legyen vagy valami..picit olyan mintha rávasalták volna a papirra😊

(laikusvélemény életbe nemcsinálok ilyet)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

na holgyeim es uraim orommel mutatom be a "szerelmes lany" c. muvem : )

terror.try.hu

no comment 😄 lol meg ne nezzetek a URL-t 😄DD

terror.try.hu

Jano
Sajátgéprõl nehéz lesz. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

valamiert nekem sem 😄

terror.try.hu

_Atti_
a szerelem vak vagy miért nem látni?😄 (nem tölti be a képet)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

na holgyeim es uraim orommel mutatom be a "szerelmes lany" c. muvem : )

terror.try.hu

motyodlee
nm 😄

ja amugy megint a scanneles hianya miatt nem latszik rendesen, de meg lehet figyelni ; ) h elejtett egy konnyet a szerelmes modellem 😛

kossz a szajrajzolasi talpalot, megfogadom : )

terror.try.hu

motyodlee
ideje megtanulni 😄
általánosságban az alsó ajak alatt van egy kisebb vetett árnyék, a két ajak között, a felsõ ajak közepén levõ kisebb "dudor" is ad némi árnyékot az ajkakra és a szájszéleknél is sötétebb tónus szokott lenni

Az orrat szandekosan nem fogom megvaltoztatni...hisz pont az iyen aprosagokon mulik h kikopttul ugy nezzen ki mint a modell ( a modellnek is "ferde" az orra ) : ) .... viszont a szajrol csak annyit h meg megprobalom majd alakitani, de nem tok szajat rajzolni : ( 😄D

terror.try.hu

motyodlee
nem lett volna jobb negatívban dolgozni? csak az érdekesség kedvéért...
a száján és az orrán nem látok javítást 😄, de lasssssan tényleg kész

na valahogy igy nez ki most... lassan kesz : )

terror.try.hu

<#eljen>
PJack
hát igen, azt még gyakorolni kell.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

hen-tes
Ps már megy, már csak rajzolni kell megtanulni.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

no comment 😄 azt hittem azert laccik, h az a haja 😄

terror.try.hu

motyodlee
én hát ^^

Fantos
te tudod...

motyodlee
aranyos ^^

flippy
Nagyon tetszik!

PJack
köcce:]

SNAKE01
jóa!<#eljen>

PJack
mai alkotás😄
ezt alapból cerkával rajzoltam, csak ps-sel feltuningoltam egy kicsit😊

az a haja...
Ehh...én nem a szemére értettem a fekete trutyit, hanem a másik oldalára...

scannelve jobban nezne ki...utalaom a telefonom kepminoseget... a szeme egy foltnak nez igy ki 😄

terror.try.hu

Kovács legény
amugymeg ami hibát találsz rajta ,javitsd ki most, szvsz késõbb bánni fogod.

www.czekoart.hu

Kovács legény
-n

www.czekoart.hu

Mé' van rajta fekete trutyi?

az is egy megoldas

terror.try.hu

Aquir
tökjó lesz csak ne feküdt volna bele a kátrányba😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kul ez a rajz attol lesz majd stosz, h teli van "hibaval"...ha megnezed az orrat, akkor latod h total ferde, de elsore beolvad : )

terror.try.hu

egyenlore meg a kontrasztot csinalom, majd rafigyelek a szajara is ; )

terror.try.hu

PJack
jóez😉

PJack
hát akkor mégis énvok a legfiatalabb😛
ugyanis - mint már mondtam - 13 vagyok...

motyodlee
😄

Aquir
a legelsõ rajzom egy ált- iskolás német tankönyv elején van (majd nyáron hazamegyek és bescannelem), a mostani legjobb a pacis

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n