15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#9077 nemrég összedobtam én is egy horrór képet vagy mit, elvileg tetkó lesz belőle
a fej az adott volt csak a száján módosítottam -
#9076 ha szereted ezt a stílust akkor érdemes lenne kipróbálnod a linómetszést meg a monotípiát. Ezek otthon is végezhetó technikák, szerintem biztos élveznéd. -
#9075 Dawn of the Dead-hez készített borító (eredetileg a film zene CD-jén borító és kb 2*2 centis képről néztem)
Rajzlapos verzió (: -
#9074 :D -
#9073 Igen jópár helyen borul a dolog, de átneveztem conceptre így nem kell hasonlítania :D -
#9072 nah így már jobban látszik min kéne alakítani.
rajzon az álla csúcsosabb és az álkapcsot is lecsaptad, jobb oldalt a járomcsonthoz menjen árnyék mert eltünt, a szemöldök mehet feljebb picit és nagyobb ívben a száját meg újra kell rajzolni, teljesen elmásztak az ívek.
-
#9071 Köszönöm!
Bala: ezzel a shadeléssel már nagyon bután nézett ki az a haj :)
KLegény: legyen :)
htr93: Hát semmi extra. Egyszerűen meg lett rajzolva, mondjuk lehetne hozzá írni egy kis tutorialt, de annyira nem jó hogy időt szánjak rá, meg szerintem találsz ennél sokkal szofisztikáltabb hajakról oktatóanyogot....vagy nem nagyon van ilyen?
SMG: Vigyori bejövős ... Anime 4ever. -
#9070 ha nincs elkézelés akkor csak firkálok ami olyan is
amúgy meg vázlatokat csinálok felvázolok kidolgozom és kiegészítem részletekkel, néha csak akkor jön -
na mostmár rakd be az eredeti fotót is:)
-
Bala10 #9068
bár az előzőn a haj jobban tetszett :) -
#9067 Mindkettő saját, csak tavaly karácsonyra kaptam meg a PS-t és egy-két rajzomat kiszíneztem (: -
#9066 Átrajzoltad az eredetit, vagy referenciának használtad? Amúgy jó lett. -
#9065 mestermunka (a maga stílusában, ami kurvajó) elismerésem. szép lett -
#9064 ez nagyon jó! -
#9063 Full PC '06
Full PC, PS '08 -
#9062 *oldalt -
#9061 Nem, oldalr, a "Saját Galéria" menüpont. -
#9060 wáá istenem A haját hogyan csináltad? -
#9059 -
#9058 arra gondolsz ahova elvileg magamról kell képeket felrakni? -
#9057 Attól még van egy kis galéria. -
#9056 Tovább gyúrtam. +2 óra
-
#9055 jaaj annyira szeretném de nem vagyok vip:(
Ezért csak linket tudok küldeniXD
Tyrael Arkangyal -
#9054 Na itt a vigyori egy kicsit javítva (: -
#9053 értem...megpróbálom majd és köszi a tanácsokat :) -
#9052 Buzi-e vagy? Szerintem jóak, csak nincsenek befejezve -
#9051 pedig te rajzoltad :D -
#9050 #8985-re, buzis egy rajzok azok. :@ -
#9049 Ok. :D -
#9048 ez most kinek ment? :S -
#9047 fiú vagyok csak Jenna fan :D -
#9046 Hogyne jöhetnének, festékkel maszatolt, gépen firkált, papírra körmölt falrahányt, minden. -.- -
#9045 Amúgy ide jöhetnek PC rajzok is? (: -
#9044 -
#9043 Tényleg nem kötekedés, nem is a kép miatt, hanem a logó. Te akkor most fiú vagy, vagy lány? Vagy minkettő? -
#9042 Sziasztok.Most ilyet sikerült produkálni egy füzet elejére.....igaz még nincsen teljesen kész...majd holnap beszúrom a teljes állapotát.Eddig 50%-os a rajz.Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre
Itt az 50%-os rajzom -
#9041 szépes :] -
#9040 Lapon amúgy sokkal gázabban néz ki, meg is lepődtem h képen annyira nem... Főleg a tincsek + a kimonó vonalai xD De szerintem majd végigmegyek rajta PS-pal és megpróbálom elfogadhatób változatba hozni :D -
Cyberdevil #9039 Valentin nap alkalmából megprobálkoztam 1 rózsával,így sikerült . :) -
#9038 teccik a kidolgozása
mármint a körvonalnak ^^